bende öyle selma üşeniyorum kendim için gitmeye astımım bu aralar azdı hergün diyorum kendime yarın söz doktoro gidicem sonra amannn boşver diyorum veremliler gibi öksürüyorum halbuki
didemcim git canım ihmal etmemek lazım ama bide çalışıyorsun sen hasta oldunmu dinlenemezsinde doğru düzgün....
yıllık izin rapor hepsini kullandım hasta olmaya şartlar bile uygun değil çocuklar hasta olacak diye ödüm kopuyor revna ciciannede idare ederde nevaya naparız bilmiyuorum
herkes nereye gitti yahu, bende gideyim bari komşum kahveye çağırmıştı zaten sonra görüşürüz.....
didem sen devlet dairesinde çalışmıyonmu izin olayın daha rahat değilmi aman hasta olmasınlarda izin almak zornda kalma...
bende mercimek koydum içine bulgur havuç patataes inş yer bakalım benim şaşkın uyandı azcık oturtma talimi yapalım banyoda yapalım geliriz gene şimdilik by
selam kızlar yemek yedim geldim Çınara havalar soğumaya başlayınca kilotlu çorap almıştım başladım giydirmeye şimdi nette gezerken tayt pantolon diye birşey buldum poposundada çok hoş figürler var erkeğede kızada var bir bakın[/çok şirinmiş cnm bulabilirsek almak lazım
selam kızlar yemek yedim geldim Çınara havalar soğumaya başlayınca kilotlu çorap almıştım başladım giydirmeye şimdi nette gezerken tayt pantolon diye birşey buldum poposundada çok hoş figürler var erkeğede kızada var bir bakın
bizimkiş ablası karşına oturunca uzun süre duruyor sizde öyle deneyin
günaydın cnm
ay maşallah toprağa
gece beslenmeyi nasıl kestin cnm?
Hülya Hülen - ev serilecek ne demek kız.evi temizledin halılar mı serilecek ben birşey mi kaçırdım.
Ebru senin işin x2 zor valla hasta bakmak zaten zor + bebekte gelince üstüne iyice zor.Uyku düzeninden önce eşin bi iyileşsede o zaman daha bi rahatlarsın şimdi aklında oda var tahammülünde azalıyor.ee hasta var diye gelen -gideninde olur allah yardımcın olsun.
Serapp yazacaktım bak tühh faceden not gelmişti unuttum canım NİCE MUTLU YILLARA . iYİKİ DOĞDUN İYİKİ SENİ TANIDIK a.s..
bursa'ya vefat eden adamı burdada konuştuk selden felçli ve yanlış yaşıyormuş kaçamamış.Mekanı cennet olsun.yazık sahibsiz olunca böyle ölüp gidiyonda sahiplenmek akıllarına geliyor.
walla pılımı pırtımı toplayım gidicem 1 hafta falan çok sıkıldım ewde azcık kafam da dağılsın hem soğukta totomuz dondu burda :sinifsinif:
SERAP nice yıllara arkadaşım,iyiki doğdun iyiki varsın,iyiki tanımışız seni,ailenle nice yaşlara inşallah opuyorumnanaktan
serap doğum günü kutlu olsun bebeşinle beraber nice mutlu yıllara
güzelmiş beğendim bugün çıkışta bende külotlu çoraP ALICAM BUNAda bakayım
bende yeemek yedim kızlar ben iyi zayıfladım diğer rejimdeki arkadaşlar ne durumdasınız ses seda yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?