2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle selma üşeniyorum kendim için gitmeye astımım bu aralar azdı hergün diyorum kendime yarın söz doktoro gidicem sonra amannn boşver diyorum veremliler gibi öksürüyorum halbuki

didemcim git canım ihmal etmemek lazım ama bide çalışıyorsun sen hasta oldunmu dinlenemezsinde doğru düzgün....

bende bugün patates havuç kırmızı biber taze fasulye ve tavuğu zytinyağında soteledim içine bulgur katıp pişirdim yiyecekmi bakalım ya kızlar revna edepsizinin babymix den midesi bulanıyor dün yoğurdum tutmamış cicianneside babaymix vermiş kuumuş zilli

didemcim git canım ihmal etmemek lazım ama bide çalışıyorsun sen hasta oldunmu dinlenemezsinde doğru düzgün....

yıllık izin rapor hepsini kullandım hasta olmaya şartlar bile uygun değil çocuklar hasta olacak diye ödüm kopuyor revna ciciannede idare ederde nevaya naparız bilmiyuorum

yıllık izin rapor hepsini kullandım hasta olmaya şartlar bile uygun değil çocuklar hasta olacak diye ödüm kopuyor revna ciciannede idare ederde nevaya naparız bilmiyuorum

didem sen devlet dairesinde çalışmıyonmu izin olayın daha rahat değilmi aman hasta olmasınlarda izin almak zornda kalma...

istanbula tasındımmm burcucum
eşimin işi yüzünden esmacım
kartala taşındık bayağı uzak kaldım bundan sonra daha cok giricem işalla. şimdilik kuzucuklarınızı ısırır sizleri öperim.. ben kaçar..

bende mercimek koydum içine bulgur havuç patataes inş yer bakalım benim şaşkın uyandı azcık oturtma talimi yapalım banyoda yapalım geliriz gene şimdilik by

selam kızlar yemek yedim geldim Çınara havalar soğumaya başlayınca kilotlu çorap almıştım başladım giydirmeye şimdi nette gezerken tayt pantolon diye birşey buldum poposundada çok hoş figürler var erkeğede kızada var bir bakın

Eklentiler

• $Bebek-Tayt-Pantalon__31415695_0.webp
    6 KB · Görüntüleme: 15

güzelmiş beğendim bugün çıkışta bende külotlu çoraP ALICAM BUNAda bakayım
bende yeemek yedim kızlar ben iyi zayıfladım diğer rejimdeki arkadaşlar ne durumdasınız ses seda yokkkkk

günaydın cnm
ay maşallah toprağa
gece beslenmeyi nasıl kestin cnm?

Toprak doğduğundan beri düzenli uyuyordu.Gaz sıkıntısı çekmemesinin çok etkisi var tabi durumda..Kendi odasında yatıyordu,kendi kendine dalabiliyordu ama aylar geçtikçe gece kalkmalarda bi ilerleme katetmiyordu.
Burdaki bebikleri duydukça şaşırıyodum valla ne yalan söylim.Bi kere iki kere ya da hiç kalkmayanlar vardı.Sonra biraz kitap karıştırınca aslında normal olanın bu olduğunu,6.aydan sonra 12 saat gece uykusu uyuması gerektiğini farkettim.Bişiyler denemeye başladım,8.ay sendromu filan derken iyice geri tepti,daha beter oldu uykusu.

Sorunun ne olduğunu da yine burda farkettim.Gece beslenme isteği...
Toprak'a hem yatmadan bi biberon veriyordum,hemde gece kalktığı zamanlarda süt veriyordum,sabah 5 te de emziriyordum..Faal bi beslenmesi vardı yani gece.Alıştığı için çocuk kalkıyodu beslenmek için.

Şimdi 300cc mama yapıyorum yatmadan sadece onu bitiriyor.Acıktığına kanaat getirdiğimde meme veriyorum.İkinci bi biberonu, beslenmeyi kestiğimden beri hiç vermedim.Epey oldu deniyorum ilk günler çok beter oldu.Gece sallayarak filan uyuttuğum dahi oldu.Bi de taşınma filan araya girince,gündüz ilgilenemeyince,gece iyice çıldırdı hep emmek istedi.Buraya ilk taşındığımız gün 10 kez kalktı gece..
Ama işte nasıl oldu valla bende tam bilmiyorum belki de gereçkten belli bi zamanı var bu işlerin..4 gün oldu maşallah barekallah hem gece bi iki kere kalkıyo,birinde eşim bakıyo su ve emzikle hemen dalıyo.Diğerinde ben bakıyorrum,acıkmış oluyor,emziriyorum,kucamda uyumasına müsade ediyorum..
Şaştım kaldım valla bende 9 da uyanmasına.Daha hiç böyle bişe olmamıştızemuszemus
Sabah iki kere kalktım baktım bişe mi oldu şu çocuğa diyekaydirigubbakcemile3
Bende saat kurmuyordum nasıl olsa kalkıyo velet diye İki gündür geç kalıyo kocam onun yüzündenlaelaelaelaelae

Zeynepçim valla canım Aallah sabır versin çok zorda kaldığını hissediyorum hem bi yandan hastasın daha da geriliyorsun..Ama napalım mecburuzzzz hale yola koymaya bu veletleri..Ne kadar gerisin geri başa dönsekte tekrar tekrar çabalaamak,denemek zorundayız.Çünkü biliyoruz ki bırakınca daha kötü olucak.Yine bize zarar olucak,bebiklere zarar olucak..
Sen çok azimli bi annesin kızın iyi olsun diye denemediğin şey kalmadı kesinlikle vazcayabileceğini sanmıyorum..Sinirin geçsin birazda iyileş,bak gör yine gelcek sana o enerji..
Burcunun söylediklerine katılıyorum,mümkünse kaynanan gelsin sen biraz dinlen..Dinlenmeden kendine faydan dokunmaz ki değil kızına.
Çokta müdahele etmek istemem ama ben yanınızda yatırma fikrine katılmıyorum..
Sabahları bende alıyorum onun dışında kendisi rahat edemiyor artık alışmış yatağında yatmaya
Yine çenem düştü zemuszemus
Bunları yazcaktım elektirikler kesildi konu çoktan geçmiştir ama kaydirigubbakcemile3

benim kızlarda sevmiyor bizimle yatmayı revna hastayken nevanın yatağında yattığımda sabah 6 da gelip kaldırmıştı beni kalk yatağımdan diye bide nasıl sinirlenmiş yatağında yatamadı diye halbuki 45 dakka sonra en geç kalkacak olmasına rağmen yattı uyudu yatağında anlattım kızım kardeşin hasta o yüzden babanla yatırdık seni diye yere yatak yapıp yatsaydın demişti bana gerçi özlem gibi bende istemiyorum yanımda yatsınlar sonra bide ondan vazgeçirmeye uğraş bie arkadaşım var kızlar oğlu 5 yaşında hala annesiyle yatıyor ve çocuh huy etmişş illa annesinin memes,iyle oynayarak uyuyyor korkunç valla

sağol burcucum teşşekür ederim canım bende iyiki sizi tanıdım iyiki varsınız

sağol zeynepcim çok teşekkür ederim iyiki varsınız allah hepimize uzun ömürler versin cnm

serap doğum günü kutlu olsun bebeşinle beraber nice mutlu yıllara

sağol didemcim teşekkür ederim

güzelmiş beğendim bugün çıkışta bende külotlu çoraP ALICAM BUNAda bakayım
bende yeemek yedim kızlar ben iyi zayıfladım diğer rejimdeki arkadaşlar ne durumdasınız ses seda yokkkkk

bende dün yazıcaktım unuttum dün akupunutra başladım ben bakalım işe yarıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…