bende dün yazıcaktım unuttum dün akupunutra başladım ben bakalım işe yarıcakmı
hermen bende şişli etfale uçuyorum gidip geliyorum kızlar iyi hatırlattın serap bizde bugün gidecektik unuttuk
selam kızlar yemek yedim geldim Çınara havalar soğumaya başlayınca kilotlu çorap almıştım başladım giydirmeye şimdi nette gezerken tayt pantolon diye birşey buldum poposundada çok hoş figürler var erkeğede kızada var bir bakın
kız sende akupuntura başladınmı didem
Toprak doğduğundan beri düzenli uyuyordu.Gaz sıkıntısı çekmemesinin çok etkisi var tabi durumda..Kendi odasında yatıyordu,kendi kendine dalabiliyordu ama aylar geçtikçe gece kalkmalarda bi ilerleme katetmiyordu.
Burdaki bebikleri duydukça şaşırıyodum valla ne yalan söylim.Bi kere iki kere ya da hiç kalkmayanlar vardı.Sonra biraz kitap karıştırınca aslında normal olanın bu olduğunu,6.aydan sonra 12 saat gece uykusu uyuması gerektiğini farkettim.Bişiyler denemeye başladım,8.ay sendromu filan derken iyice geri tepti,daha beter oldu uykusu.
Sorunun ne olduğunu da yine burda farkettim.Gece beslenme isteği...
Toprak'a hem yatmadan bi biberon veriyordum,hemde gece kalktığı zamanlarda süt veriyordum,sabah 5 te de emziriyordum..Faal bi beslenmesi vardı yani gece.Alıştığı için çocuk kalkıyodu beslenmek için.
Şimdi 300cc mama yapıyorum yatmadan sadece onu bitiriyor.Acıktığına kanaat getirdiğimde meme veriyorum.İkinci bi biberonu, beslenmeyi kestiğimden beri hiç vermedim.Epey oldu deniyorum ilk günler çok beter oldu.Gece sallayarak filan uyuttuğum dahi oldu.Bi de taşınma filan araya girince,gündüz ilgilenemeyince,gece iyice çıldırdı hep emmek istedi.Buraya ilk taşındığımız gün 10 kez kalktı gece..
Ama işte nasıl oldu valla bende tam bilmiyorumbelki de gereçkten belli bi zamanı var bu işlerin..4 gün oldu maşallah barekallah hem gece bi iki kere kalkıyo,birinde eşim bakıyo su ve emzikle hemen dalıyo.Diğerinde ben bakıyorrum,acıkmış oluyor,emziriyorum,kucamda uyumasına müsade ediyorum..
Şaştım kaldım valla bende 9 da uyanmasına.Daha hiç böyle bişe olmamıştızemuszemus
Sabah iki kere kalktım baktım bişe mi oldu şu çocuğa diyekaydirigubbakcemile3
Bende saat kurmuyordum nasıl olsa kalkıyo velet diyeİki gündür geç kalıyo kocam onun yüzündenlaelaelaelaelae
Zeynepçim valla canım Aallah sabır versin çok zorda kaldığını hissediyorum hem bi yandan hastasın daha da geriliyorsun..Ama napalım mecburuzzzz hale yola koymaya bu veletleri..Ne kadar gerisin geri başa dönsekte tekrar tekrar çabalaamak,denemek zorundayız.Çünkü biliyoruz ki bırakınca daha kötü olucak.Yine bize zarar olucak,bebiklere zarar olucak..
Sen çok azimli bi annesin kızın iyi olsun diye denemediğin şey kalmadı kesinlikle vazcayabileceğini sanmıyorum..Sinirin geçsin birazda iyileş,bak gör yine gelcek sana o enerji..
Burcunun söylediklerine katılıyorum,mümkünse kaynanan gelsin sen biraz dinlen..Dinlenmeden kendine faydan dokunmaz ki değil kızına.
Çokta müdahele etmek istemem ama ben yanınızda yatırma fikrine katılmıyorum..
Sabahları bende alıyorum onun dışında kendisi rahat edemiyor artık alışmış yatağında yatmaya
Yine çenem düştü zemuszemus
Bunları yazcaktım elektirikler kesildi konu çoktan geçmiştir ama kaydirigubbakcemile3[/Q
maşallah özlemcim yaa bazen diyorumki biz nekadar uğraşsakda çocuk belirliyo birazda bigün bi bakıyosun huyu değişmiş ama ben bu aralar kendimi çok sorguluyorum acaba nerde hata yapıyorum diye hala yemek düzeni oturtamadık,uyku düzeni desen yok nebilim işte..
canım sabahdan beri yazcam unutuyorum iyiki doğdun daha nice yaşlara...
bu arada didem şişli etfalde akupunkturmu yapıyolar ücretlimi bilgi verde bizde gidelim ..
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
burdan kızlar cok güzel bunlar ya
istanbula tasındımmm burcucum
eşimin işi yüzünden esmacım
kartala taşındık bayağı uzak kaldım bundan sonra daha cok giricem işalla. şimdilik kuzucuklarınızı ısırır sizleri öperim.. ben kaçar..
Evet ebrucum şişli etfalde var aradık doktoru cevahire yemeğe gitmiş yarım saat sonra gidicez gelince haber edrim zaten dibimizde
evet bende bayıldım. Taytlar cok şeker. Alıcam bende doruka mutlaka
evet ebrucum şişli etfalde var aradık doktoru cevahire yemeğe gitmiş yarım saat sonra gidicez gelince haber edrim zaten dibimizde
Hülya Hülen - ev serilecek ne demek kız.evi temizledin halılar mı serilecek ben birşey mi kaçırdım.
Ebru senin işin x2 zor valla hasta bakmak zaten zor + bebekte gelince üstüne iyice zor.Uyku düzeninden önce eşin bi iyileşsede o zaman daha bi rahatlarsın şimdi aklında oda var tahammülünde azalıyor.ee hasta var diye gelen -gideninde olur allah yardımcın olsun.
Serapp yazacaktım bak tühh faceden not gelmişti unuttum canım NİCE MUTLU YILLARA . iYİKİ DOĞDUN İYİKİ SENİ TANIDIK a.s..
bursa'ya vefat eden adamı burdada konuştuk selden felçli ve yanlış yaşıyormuş kaçamamış.Mekanı cennet olsun.yazık sahibsiz olunca böyle ölüp gidiyonda sahiplenmek akıllarına geliyor.
ben de bi astronot bulamadım kuzuma şööle gönlüme göre
uyku tulumu aldım tabi hava ısınınca giydirmedim daha ama
bunun başka bi rengi
☞ Andywawa Happy Dream Uyku Tulumu; 10285 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
bende bayıldım canım bende alıcam
didem ne kadar zamanda kaç kilo verdin bende dün başladım bakalım
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
burdan kızlar cok güzel bunlar ya
ben de bi astronot bulamadım kuzuma şööle gönlüme göre
uyku tulumu aldım tabi hava ısınınca giydirmedim daha ama
bunun başka bi rengi
☞ Andywawa Happy Dream Uyku Tulumu; 10285 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Selam kızlar nabersiniz
Ben tam iyileşiyorum derken boğazlarım öyle bir şiştiki. Başım,vücudumun heryeri nasıl ağrıyor. Kocişte kötü hissediyor kendini oda benimle aynı belirtileri gösteriyor. Tam çocuk iyileşti biz hasta olacağız korkarımki. Dışarıdada gök delindi sanki yağmur yağmasa sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidecektim.
Ama nasıl giderim çocukta var. En iyisi akşama kadar beklemek kocişle acile gider bir iğne yaptırır.
İlaç falan yazdırırız. Çok kötü olmadan önlem almalıyız. OFFFF ya şu hastalık bir yakamı bırakmadı:2:
canım çok güzel ama uyku tulumu için biraz pahalı kız ben o fiyata mont aldım derine zeylanddan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?