2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım nerden buldun bunu bayıldım..hemen almalıyım..

biliyorum istanbul a taşınacağız falan diye konuşmuştuk ya buraya uzak kaldın ama bana yakın gelmişsin.İstanbul buluşmalarına biri daha çıktı kızlarrrrr :teytey:.
Göztepedeyim canım bende kartal iyi iyi yakına gelmişsin.hayırlı olsun canım yeni eviniz yeni iş yeri.

Evet ebrucum şişli etfalde var aradık doktoru cevahire yemeğe gitmiş yarım saat sonra gidicez gelince haber edrim zaten dibimizde

Selam kızlar nabersiniz
Ben tam iyileşiyorum derken boğazlarım öyle bir şiştiki. Başım,vücudumun heryeri nasıl ağrıyor. Kocişte kötü hissediyor kendini oda benimle aynı belirtileri gösteriyor. Tam çocuk iyileşti biz hasta olacağız korkarımki. Dışarıdada gök delindi sanki yağmur yağmasa sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidecektim.
Ama nasıl giderim çocukta var. En iyisi akşama kadar beklemek kocişle acile gider bir iğne yaptırır.
İlaç falan yazdırırız. Çok kötü olmadan önlem almalıyız. OFFFF ya şu hastalık bir yakamı bırakmadı:2:

he kuşum halılar serilecek. buralarda yaz sıcak olunca halılar kalkıyor. (bazı yerlerde kaldırmıyorlarmış ya) burada herkes alışık olunca: ev serilecek tabiri kulanılır. kusura bakma canım: ben eksik yazdım.
benim yapacak bişeyim kalmadı: kışlıkları çakardım. kaldırılacakları yıkadım: yerlerine yerleştirdim, çekmece içlerine kadar temizledim. yarın da bi abla var: arada temizliğe çağırdığım: o gelip kapılar, camlar vs temizleyip halıları açacak. öyle iştee.

bende bayıldım canım bende alıcam

didem ne kadar zamanda kaç kilo verdin bende dün başladım bakalım

kızlar bende am hamilelikden önceki kiloma döndüm ama 60-65 arası olmak istiyorum şuanda 70-71 arsı gidip geliyom daha reglide olmadım olsam hiç kilo kaybedermiyim yaa..

pantolon şeklinde / desenşinde olanlar süpermişşş

sıcacık uyusun tontikim. güle güle kullansın.

amaniiin tam hastalık havası.
çok geçmiş olsun canım yaaa. iş falan yapma da dinlen. dinlenmeden zor geçiyor.
allah acil şifalar versin.

canım çok güzel ama uyku tulumu için biraz pahalı kız ben o fiyata mont aldım derine zeylanddan

çok yere baktım canım en dandik incecik olanı 20 TL den başlıyo
astronot tululm fiyatlarını hiç söylemeyeyim o zaman incecik olanları 60 tan başlıyo
kalitelileri 110-120
sabahın soğuğunda çıkaracığız diye mont istemiyorum tulum olsun da üşümesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…