2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende am hamilelikden önceki kiloma döndüm ama 60-65 arası olmak istiyorum şuanda 70-71 arsı gidip geliyom daha reglide olmadım olsam hiç kilo kaybedermiyim yaa..

aynı durumdayız cnm. bende hamile kalmadan önceki kilomdayım (71. ) kilo vermeyi geçtim ben de, regl olmadığım için çok şişiyorum ve kendimi kilolu hissediyorum. çok can sıkıcı. regl olma hayallerim de suya düştü şimdilik. dr yakın zamanda olacak gibi görünmüyor dedi.
bekleyecem mecbur.
regl olunca verirsin tabiki kiloları. görümcem bebeği 7 aylıkken regl oldu. 2-3 ayda genç kız gibi oldu. garanti verirsin merak etme.

ee bu zeyland daki ile aynı zeylanda 19.90 sen bu fiyattan mı aldın pahalı da.

bak selmada az önce yazmıştı onunda kayınvalidesi adana lıymış herhalde öyle birşey dedi.evde halısızmı geziyorsunuz aslında kirlenmez bu yönden iyiymiş ama hali olmayan ev bana sürekli temizlik gerektirir gibime geliyor sen o yüzdenmni deliler gibi temizlik yapıyordun.yolluk kilim vardır ama herhalde.

kızlar bende am hamilelikden önceki kiloma döndüm ama 60-65 arası olmak istiyorum şuanda 70-71 arsı gidip geliyom daha reglide olmadım olsam hiç kilo kaybedermiyim yaa..

yok anam verilmiyor.ben aylardır oluyomda ne oluyor.

akapunturda verin bakalım bende araştırayım olmazsa.

bende aldım astronot tulum valla sıcacık tutuyo sıkılıyo bile içinde bi çıkarıyorum ateş gibi olmuş çocuk bencede rahat 59 tl ye aldım ben

Hata olarak düşünüp kendini suçlama canım hepimiz yeni öğreniyoruz anne olmayı,yanlış yaptığımız şeyler elbet olucak insanız sonuçta hayatımızdan feragat edip bi canı yeşertmeye çalışıyoruz olcak o kadar

Çok tatlı bu taytlar ya bende termal tayt almıştım o da çok sıcak tutuyo sürekli yerdeler malum

Son düzenleme:

inşalla veririz burcucum kısmetse

amaniiin tam hastalık havası.
çok geçmiş olsun canım yaaa. iş falan yapma da dinlen. dinlenmeden zor geçiyor.
allah acil şifalar versin.
sağol canım Allah razı olsun
İş yapacak halim yok zaten anacım istesemde yapamam zaten ev sobalı diğer yerler buz gibi daha çok hasta olurum :sinifsinif:

güle güle giysin tontiş berkin hiç üşümesin

bende hamile kaldığım kilonun altına indim . Az bir göbeğim var ama herhangi bişey yapmıyorum . Zaten uykusuzluk , yorgunluk ,doğru düzgün yemek yiyememekten verdim
16 kilo almıştım hamileliğimde. Oğlum sağolsun eritiyor beni birde yürüse dahada zayıflarım kesin.Benimkindende ses seda yok hala adetim olmadı ama şişkinlik yok bende sadece kasık ağrısı oluyor. Dra gidecektim fırsat olmadı daha iyileşeyim gideceğim.

SERAP DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE GÜZEL YAŞLARA AİLENLE GİRERSİN İNŞ.,

amanın Ebru şallı 15 günde doğum kilolarını vermiş..9 kilo gitmiş kadından ya bu insanlar hiçbişey yemiyomu anlamıyorum valla..

ebru şallının 2. cocugunun adı ne oldu bilen varmı kızlar.

ya bizim burda bir arkadaşın eşi doğum yapmıştı doruktan 2 ay buyük kızı vardı. şimdi 2 aylık 2.ye hamileymiş. valla ben baya cok istiyorum 2.yi. hem korkuyorum hem istiyorum kızlar. kıskandım kızı valla. bu aralar etrafımda devamlı ikinciyi yapanlar var.

bende aldım astronot tulum valla sıcacık tutuyo sıkılıyo bile içinde bi çıkarıyorum ateş gibi olmuş çocuk bencede rahat 59 tl ye aldım ben

ooooh sıcacık
iyi almışsın canım güle güle giysin ben hala farklı yerlere bakıyorum işte daha zaten giyemez o tulumu, sıcak burası bi ince ceket yetiyor sabahları

amanın Ebru şallı 15 günde doğum kilolarını vermiş..9 kilo gitmiş kadından ya bu insanlar hiçbişey yemiyomu anlamıyorum valla..

zaten doğumda gitmiştir onu 5-6 kilosu kalanı da vermiştir o hatunun zaten yapısı zayıf
ben de doğumdan 1 ay içinde 9 u gitti kalan 9 hala bekliyodelikafadulden

allah gönlüne göre tez zamanda nasib etsin inş.canım

abowwwwwww bu ne cesaretlisin kızz ben 2 .ci istemiyom diyip duruyom bu uykusuzlukla...

herkese merhabalar!

astronot arayan arkadaşar ben gecen ilk baharda bu kış icin almıştım C&A dan. cok kalın ve kullanışlı birşey ben de 1-2 haftadır dısarı cıkarken giydiriyorum sıcacık tutuyor. ayaklara kadar inen 2 fermuar da giydirirken kolaylık...(Aydın giyinmeyi hic sevmiyor da...)
ben nisan gibi almıştım krem renkte 49 tl bikac farklı rengi de vardı.
maalesef link veremiyorum.

bu akşam o magazaya tekrar gidicem,cift katlı pantolon bakıcaktım oglusa, astronot arayanlar icin bi fiyatlarına bakarım...

hasta anne ve bebişlere cok cok gecmiş olsun! a.s.

valla bilmiyorum özlem inşallah biraz düzene sokarımda kendime güvenim gelir biraz diyorum .bu arad termal tayt çocuk içinmi oluyo..

w.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Babies%27&l3=%27Kollektion%27&l4=%27Jacken%27&pId=%2734863%27&pClr=%271%27

kızlar bende pek yazmıyorum ama hamile kaldığımda 58 kg. dum. dogumda 67 kg. şu anda 52 kg. yum. süt vermek bence cok kilo verdiriyor. ama süt veriyorum diye cok yememek lazım. normal yiyince gidiyor kilolar.

amanın ebru şallı 15 günde doğum kilolarını vermiş..9 kilo gitmiş kadından ya bu insanlar hiçbişey yemiyomu anlamıyorum valla..

aynen kızlar bide o duyduğum kadarıyla erkenden aldırıyo son zamana gelmeden işini biliyo onlar e kadın nerdeyse 24 saat plates topu üstünde be ebrucummm

benimde bekliyo valla derin güzelde emiyo ama gene gitmiyo daha çok aldım ben emzirirken ama kararlıyım artık vericem

ya ebru cidden cesaret işi. ben işe başladım. aynı uykusuzluklar bendede var. ama yaşım geçiyor artık. ve doruk un bi kardeşi olmasını istiyorum. kardeş şart bence. ne bilim işte allah nasip etsin insallah. bize güç kuvvet versin maddi manevi yapıcam ben.

ayy bende haftasonu C&A ya bakayım bari güzel şeyler geliyor ama sezonda pahalı ya 2-3 ay giyecek sonra kaldır rafa sonra aman ver gitsin yer kaplıyor falan kalsik şeyler.

ayyy sizin yazdıkalrı görünce ben ne çok almışım dedim hamilelikte.26 kilo almış olarak girdim doğuma abooooooooovvvvvvvvv.

kızlar slmlarr
kilolardan bahsetmisniz valla benim gram fazlam kalmadı ama bu aralar iştahım çok açıldı durmadan atıştırıyom inş. almam gene
kızlar uyku tulumu aldım oğluma ama montu kısamı astronot mı alsam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…