kızlar bende am hamilelikden önceki kiloma döndüm ama 60-65 arası olmak istiyorum şuanda 70-71 arsı gidip geliyom daha reglide olmadım olsam hiç kilo kaybedermiyim yaa..
ben de bi astronot bulamadım kuzuma şööle gönlüme göre
uyku tulumu aldım tabi hava ısınınca giydirmedim daha ama
bunun başka bi rengi
☞ Andywawa Happy Dream Uyku Tulumu; 10285 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
he kuşum halılar serilecek. buralarda yaz sıcak olunca halılar kalkıyor. (bazı yerlerde kaldırmıyorlarmış ya) burada herkes alışık olunca: ev serilecek tabiri kulanılır. kusura bakma canım: ben eksik yazdım.
benim yapacak bişeyim kalmadı: kışlıkları çakardım. kaldırılacakları yıkadım: yerlerine yerleştirdim, çekmece içlerine kadar temizledim. yarın da bi abla var: arada temizliğe çağırdığım: o gelip kapılar, camlar vs temizleyip halıları açacak. öyle iştee.
kızlar bende am hamilelikden önceki kiloma döndüm ama 60-65 arası olmak istiyorum şuanda 70-71 arsı gidip geliyom daha reglide olmadım olsam hiç kilo kaybedermiyim yaa..
çok yere baktım canım en dandik incecik olanı 20 tl den başlıyo
astronot tululm fiyatlarını hiç söylemeyeyim o zaman incecik olanları 60 tan başlıyo
kalitelileri 110-120
sabahın soğuğunda çıkaracığız diye mont istemiyorum tulum olsun da üşümesin
maşallah özlemcim yaa bazen diyorumki biz nekadar uğraşsakda çocuk belirliyo birazda bigün bi bakıyosun huyu değişmiş ama ben bu aralar kendimi çok sorguluyorum acaba nerde hata yapıyorum diye hala yemek düzeni oturtamadık,uyku düzeni desen yok nebilim işte..
ee bu zeyland daki ile aynı zeylanda 19.90 sen bu fiyattan mı aldın pahalı da.
Bak selmada az önce yazmıştı onunda kayınvalidesi adana lıymış herhalde öyle birşey dedi.evde halısızmı geziyorsunuz aslında kirlenmez bu yönden iyiymiş ama hali olmayan ev bana sürekli temizlik gerektirir gibime geliyor sen o yüzdenmni deliler gibi temizlik yapıyordun.yolluk kilim vardır ama herhalde.
Yok anam verilmiyor.ben aylardır oluyomda ne oluyor.
Akapunturda verin bakalım bende araştırayım olmazsa.
sağol canım Allah razı olsunamaniiin tam hastalık havası.
çok geçmiş olsun canım yaaa. iş falan yapma da dinlen. dinlenmeden zor geçiyor.
allah acil şifalar versin.
güle güle giysin tontiş berkin hiç üşümesinçok yere baktım canım en dandik incecik olanı 20 TL den başlıyo
astronot tululm fiyatlarını hiç söylemeyeyim o zaman incecik olanları 60 tan başlıyo
kalitelileri 110-120
sabahın soğuğunda çıkaracığız diye mont istemiyorum tulum olsun da üşümesin
aynı durumdayız cnm. bende hamile kalmadan önceki kilomdayım (71. ) kilo vermeyi geçtim ben de, regl olmadığım için çok şişiyorum ve kendimi kilolu hissediyorum. çok can sıkıcı. regl olma hayallerim de suya düştü şimdilik. dr yakın zamanda olacak gibi görünmüyor dedi.
bekleyecem mecbur.
regl olunca verirsin tabiki kiloları. görümcem bebeği 7 aylıkken regl oldu. 2-3 ayda genç kız gibi oldu. garanti verirsin merak etme.
bende aldım astronot tulum valla sıcacık tutuyo sıkılıyo bile içinde bi çıkarıyorum ateş gibi olmuş çocuk bencede rahat 59 tl ye aldım ben
amanın Ebru şallı 15 günde doğum kilolarını vermiş..9 kilo gitmiş kadından ya bu insanlar hiçbişey yemiyomu anlamıyorum valla..
ebru şallının 2. Cocugunun adı ne oldu bilen varmı kızlar.
Ya bizim burda bir arkadaşın eşi doğum yapmıştı doruktan 2 ay buyük kızı vardı. şimdi 2 aylık 2.ye hamileymiş. Valla ben baya cok istiyorum 2.yi. Hem korkuyorum hem istiyorum kızlar. Kıskandım kızı valla. Bu aralar etrafımda devamlı ikinciyi yapanlar var.
ebru şallının 2. cocugunun adı ne oldu bilen varmı kızlar.
ya bizim burda bir arkadaşın eşi doğum yapmıştı doruktan 2 ay buyük kızı vardı. şimdi 2 aylık 2.ye hamileymiş. valla ben baya cok istiyorum 2.yi. hem korkuyorum hem istiyorum kızlar. kıskandım kızı valla. bu aralar etrafımda devamlı ikinciyi yapanlar var.
Hata olarak düşünüp kendini suçlama canım hepimiz yeni öğreniyoruz anne olmayı,yanlış yaptığımız şeyler elbet olucak insanız sonuçta hayatımızdan feragat edip bi canı yeşertmeye çalışıyoruz olcak o kadar
Çok tatlı bu taytlar ya bende termal tayt almıştım o da çok sıcak tutuyo sürekli yerdeler malum
amanın ebru şallı 15 günde doğum kilolarını vermiş..9 kilo gitmiş kadından ya bu insanlar hiçbişey yemiyomu anlamıyorum valla..
ooooh sıcacık
iyi almışsın canım güle güle giysin ben hala farklı yerlere bakıyorum işte daha zaten giyemez o tulumu, sıcak burası bi ince ceket yetiyor sabahları
zaten doğumda gitmiştir onu 5-6 kilosu kalanı da vermiştir o hatunun zaten yapısı zayıf
ben de doğumdan 1 ay içinde 9 u gitti kalan 9 hala bekliyodelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?