şimdi bile meyve suyu ve bisküvi yiyom valla
şimdi bile meyve suyu ve bisküvi yiyom valla
kız kalk hemen yap ev kurabiyesii ımm mis gibi :))ayy benimde canım çekti bee bakkalada gidemem off dünden beri zaten bi kurabiye yapsam diyom zor tutuyom kendimi..
ye anacım sana afiyet şeker olsun. Sen çok zayıfsın tatlım alsanda belli olmaz hatta sana yakışır bileolumunekankayizsmile
Cidden esma çok zayıf iğne iplik resmen afiyet olsn esmacım
tuğba sanada geçmiş olsun canım yazıcam yazıcam kalıyo
burcu rekor bende 28 kilo aldım ben
KIZlar ben geldim gittik doktorun hastası varmış 15,45 e çağırdı o zaman gidicez ama doktor resmen deli kızlar bakalım hayırlısı ben 73 kilo olmuşum çalışmaya başladığımdan beri 2,5 ayda 7 kilo verdim iyi yani haftalık 1 kilo gibi gidiyor iyi sayılır
çok şükür iyileşti teyzesi alttan iki tane dişi çıktı belki ondan çok hasta oldukız kalk hemen yap ev kurabiyesii ımm mis gibi :))
sağol cnm benimm olumunekankayizsmile
kız ben girip çıkıyom bazı yazıları kaçırıyom senin bebiş nasıl oldu iyileştimi
sağol canım gitsin artık ya kaç haftadır hastayım benCidden esma çok zayıf iğne iplik resmen afiyet olsn esmacım
bravo devam et canım azimli gördüm seni:lepi:KIZlar ben geldim gittik doktorun hastası varmış 15,45 e çağırdı o zaman gidicez ama doktor resmen deli kızlar bakalım hayırlısı ben 73 kilo olmuşum çalışmaya başladığımdan beri 2,5 ayda 7 kilo verdim iyi yani haftalık 1 kilo gibi gidiyor iyi sayılır
cnm benim görümcem 69 doğumlu daha yeni evlendi vede daha çocuk düşünmüyocanım ben 72 doğumluyum. 38 bitti yani :bbo:
çok şükür iyileşti teyzesi alttan iki tane dişi çıktı belki ondan çok hasta oldu
Ama ben ve babası çok kötüyüz yağmurdan sağlık ocağına gidemedim. Akşam kociş gelsin karı koca iğne yaptıralım diyorum dahada kötüleşmeden yoksa çocuğa geçecek yine hasta olacak. Bişey değil kendim hasta olunca ona bakamıyorum valla :sinifsinif:
sağol canım gitsin artık ya kaç haftadır hastayım ben
bravo devam et canım azimli gördüm seni:lepi:
Cidden esma çok zayıf iğne iplik resmen afiyet olsn esmacım
KIZlar ben geldim gittik doktorun hastası varmış 15,45 e çağırdı o zaman gidicez ama doktor resmen deli kızlar bakalım hayırlısı ben 73 kilo olmuşum çalışmaya başladığımdan beri 2,5 ayda 7 kilo verdim iyi yani haftalık 1 kilo gibi gidiyor iyi sayılır
serap ben varken sana noluyor ben 31 kilo aLDIM SÖYLEMESİ AYIP
canım ben 72 doğumluyum. 38 bitti yani :bbo:
kızlar geldm boyattım saçımı..
ilk etapta hoşuma gitmedi...
yüzüme siner sonra sanırım..
camla çekiyorum ama güzel çıkmıyo
akşam bol bol çekerim..
sonra eklerim bakarsınız taaammı canlar..
kızlar geldm boyattım saçımı..
ilk etapta hoşuma gitmedi...
yüzüme siner sonra sanırım..
camla çekiyorum ama güzel çıkmıyo
akşam bol bol çekerim..
sonra eklerim bakarsınız taaammı canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?