2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy benimde canım çekti bee bakkalada gidemem off dünden beri zaten bi kurabiye yapsam diyom zor tutuyom kendimi..
kız kalk hemen yap ev kurabiyesii ımm mis gibi :))

ye anacım sana afiyet şeker olsun. Sen çok zayıfsın tatlım alsanda belli olmaz hatta sana yakışır bileolumunekankayizsmile

sağol cnm benimm olumunekankayizsmile
kız ben girip çıkıyom bazı yazıları kaçırıyom senin bebiş nasıl oldu iyileştimi

Cidden esma çok zayıf iğne iplik resmen afiyet olsn esmacım
tuğba sanada geçmiş olsun canım yazıcam yazıcam kalıyo
burcu rekor bende 28 kilo aldım ben

KIZlar ben geldim gittik doktorun hastası varmış 15,45 e çağırdı o zaman gidicez ama doktor resmen deli kızlar bakalım hayırlısı ben 73 kilo olmuşum çalışmaya başladığımdan beri 2,5 ayda 7 kilo verdim iyi yani haftalık 1 kilo gibi gidiyor iyi sayılır

serapçım sağol cnm gel dicem ama gelemicen kahve içmeyede gelemedin
bende 13 kilo aldım az deilki çağla şikel gibim 6 kilo alsam az aldım diim ama ben emzirme döneminde hemen zayıfladım çok su içiyodum acaipte tatlı yedim
inş. kilo vermek isteyen arkidişlem hepiniz istediğiniz kiloya hemen ulaşın

iyi gidiyosun canm maşallah

kız kalk hemen yap ev kurabiyesii ımm mis gibi :))

sağol cnm benimm olumunekankayizsmile
kız ben girip çıkıyom bazı yazıları kaçırıyom senin bebiş nasıl oldu iyileştimi
çok şükür iyileşti teyzesi alttan iki tane dişi çıktı belki ondan çok hasta oldu
Ama ben ve babası çok kötüyüz yağmurdan sağlık ocağına gidemedim. Akşam kociş gelsin karı koca iğne yaptıralım diyorum dahada kötüleşmeden yoksa çocuğa geçecek yine hasta olacak. Bişey değil kendim hasta olunca ona bakamıyorum valla :sinifsinif:

sağol canım gitsin artık ya kaç haftadır hastayım ben

bravo devam et canım azimli gördüm seni:lepi:

canım ben 72 doğumluyum. 38 bitti yani :bbo:
cnm benim görümcem 69 doğumlu daha yeni evlendi vede daha çocuk düşünmüyo
ama yaş ilerledikçe gebelik riskli oluyor galiba

cnm geçmiş olsun inş. hasta olmazsınız

kızlar geldm boyattım saçımı..
ilk etapta hoşuma gitmedi...
yüzüme siner sonra sanırım..
camla çekiyorum ama güzel çıkmıyo
akşam bol bol çekerim..
sonra eklerim bakarsınız taaammı canlar..

didem lafım sanada aynı zamanda yedik yedikte ne oldu.benden çıkanı söylüyorum 3400 gr gerisini kendime almışım.ama ben çok dert etmiyorum valla.bi kıyafet derdim var o kadar valla hh vaaf demiyorum yani napıyım diyip geçiyorum.hani zayıflasam iyi olacak ama artık + birşeyde yapmıyorum aklıma eserse yapıyorum.söylemesi ayıp kızlara ikram etmek için pişmaniye almıştım çikolata kaplamalı kargaşada unuttum o akşam 11 falan aklıma geldi sabaha kadar uyandıkça yedim sabah 7 itibariyle kutu boştu guclubacismile. ben katiyen zayıflayamam zaten bu tatlı krizleri ile.

vayyy sen azimlisin verirsin.bravo valla.
serap ben varken sana noluyor ben 31 kilo aLDIM SÖYLEMESİ AYIP

:asigim: aman maşallahhhh.ayşe kaç kilo doğdu onu de bakam.

canım ben 72 doğumluyum. 38 bitti yani :bbo:

bende 73lüyüm zeynepçim valla zaman kaybetmeden yap derim arkadaşım karışmak gibi olmasında sonra zorlaşıyo bak ben iremdeki gibi diilim şimdi onda pire gibiydim şimdi yorgunluıklar falan yaş geçiyo bir sene bile farkediyo niyetin varsa karart gözünü ikisi beraber büyürler

birazdan çıkıcam anmler geliyolar alıp kendilerine götürecekler bizi...
ctesi gece veya pazara geliriz inş...

güle güle kullan saçlarını.2-3 yıkamadan sonra ancak oturuyor rengi banada hep öyle ilginç gelir zamanla rengi daha güzel oluyor.

slm canlar.. şöyle bi slm verip kaçıyorum.. sayfa açık vakit buldukça okumaya çalışacağım..sizleri seviyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…