güle güle kullan saçlarını.2-3 yıkamadan sonra ancak oturuyor rengi banada hep öyle ilginç gelir zamanla rengi daha güzel oluyor.
hadi bakalım güle güle kullan
sibel güle güle kullan saçlarını cnm
sağol canım inş.cnm benim görümcem 69 doğumlu daha yeni evlendi vede daha çocuk düşünmüyo
ama yaş ilerledikçe gebelik riskli oluyor galiba
cnm geçmiş olsun inş. hasta olmazsınız
güle güle kullan canım zamanla alışırsın. Hem yıkandıkça renk daha güzel oturuyor.kızlar geldm boyattım saçımı..
ilk etapta hoşuma gitmedi...
yüzüme siner sonra sanırım..
camla çekiyorum ama güzel çıkmıyo
akşam bol bol çekerim..
sonra eklerim bakarsınız taaammı canlar..
didem lafım sanada aynı zamanda yedik yedikte ne oldu.benden çıkanı söylüyorum 3400 gr gerisini kendime almışım.ama ben çok dert etmiyorum valla.bi kıyafet derdim var o kadar valla hh vaaf demiyorum yani napıyım diyip geçiyorum.hani zayıflasam iyi olacak ama artık + birşeyde yapmıyorum aklıma eserse yapıyorum.söylemesi ayıp kızlara ikram etmek için pişmaniye almıştım çikolata kaplamalı kargaşada unuttum o akşam 11 falan aklıma geldi sabaha kadar uyandıkça yedim sabah 7 itibariyle kutu boştu guclubacismile. Ben katiyen zayıflayamam zaten bu tatlı krizleri ile.
Vayyy sen azimlisin verirsin.bravo valla.
:asigim: Aman maşallahhhh.ayşe kaç kilo doğdu onu de bakam.
bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı veee hemen durdu(
sevil dogru soylüyorsun valla. durun bakalım her an bir süpris patlatabilirim :)
sibelcim güle güle kullan saclarını
sevil dogru soylüyorsun valla. durun bakalım her an bir süpris patlatabilirim :)
sibelcim güle güle kullan saclarını
Valla Didem bence süpersin hiç hayıflanma kiloluyum diye 2.5 ayda 7 kilo çok iyi
Zeynep nickli Özlem arkadaşım,valla benim başıma böyle bişe gelmese bende 4 seneden aşa düşünmüyodum ikinciyi..Ama şimdi iyiki de olmuş diyorum ikinci konuusunda fikirlerim çok değişti.Bire bakan ikiye de bakar diyorum gerçekten diyorum ama bunuayrı ayrı zamanlarda zorlanacağıma bi kere zorlanırım diyorum.Hem birbirlerinden de öğrenirler.İlla çok mu kötü geçiçek falan filan..
Allah gönlüne göre versin bacım ben seni destekliyorum
kaydirigubbakcemile3
Bi de ben sana ne dicem nezamandır aklımda.Sendin o galiba.Erken tuvalet eğitiminden bahsediyordun? Bende ilgileniyorum bu konuyla bi kitap buldum bi de nurturiada bi grup var,epey başarılı da olan var..Hala düşünüyor musun böyle bişey?
canım aslında peş peşe olmalrı çok güzel bakımınekadr zorda olsa
bende isterdim ama benim çalışmam lazım ben 2 sene arayla istiyodum malesef imkanlar yüzünden oğlum 5 yaşındayken felan istiyorum Allah aratmasın inş.
Esma görümcen düşünsün bakalım daha olmazsa sonradan çok üzülür..
Biri termal taytı sormuştu o da bebik için şekerim çok sıcak tutuyo yerlerde bütün gün Toprak anca paklıyo
Valla Didem bence süpersin hiç hayıflanma kiloluyum diye 2.5 ayda 7 kilo çok iyi
Zeynep nickli Özlem arkadaşım,valla benim başıma böyle bişe gelmese bende 4 seneden aşa düşünmüyodum ikinciyi..Ama şimdi iyiki de olmuş diyorum ikinci konuusunda fikirlerim çok değişti.Bire bakan ikiye de bakar diyorum gerçekten diyorum ama bunuayrı ayrı zamanlarda zorlanacağıma bi kere zorlanırım diyorum.Hem birbirlerinden de öğrenirler.İlla çok mu kötü geçiçek falan filan..
kaydirigubbakcemile3
Bi de ben sana ne dicem nezamandır aklımda.Sendin o galiba.Erken tuvalet eğitiminden bahsediyordun? Bende ilgileniyorum bu konuyla bi kitap buldum bi de nurturiada bi grup var,epey başarılı da olan var..Hala düşünüyor musun böyle bişey?
teşekkür kızlar...
özlemcim foto makinası yok camlada net çıkmıyo..
akşam çekiym sonra ekliym olurmu...
ay evet özlemcim ya ilgileniyorum. erken baslamasını istiyorum doruk un. bir kere denedim. ama agladı. üstüne ortalık battı. korkutmakta istemiyorum onu. 1 ay daha müsade verdim. denicem yine.
gruba nasıl ulaşabilirim. hangi kitap. sen nasıl yapmayı planlıyorsun anlatsana.
kaydirigubbakcemile3
:roflol:Ay Burcucum alemsin ya:roflol:sen dur hele .... kızıda al kuçağına hayırlısı ile ondan sonra bu halinle kaldırıp tutamazsın tuvalete. kızımızın adı belli olmadımı halen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?