2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim görümcem 69 doğumlu daha yeni evlendi vede daha çocuk düşünmüyo
ama yaş ilerledikçe gebelik riskli oluyor galiba

cnm geçmiş olsun inş. hasta olmazsınız
sağol canım inş.

güle güle kullan canım zamanla alışırsın. Hem yıkandıkça renk daha güzel oturuyor.

sevil dogru soylüyorsun valla. durun bakalım her an bir süpris patlatabilirim :)

sibelcim güle güle kullan saclarını

Valla Didem bence süpersin hiç hayıflanma kiloluyum diye 2.5 ayda 7 kilo çok iyi
Zeynep nickli Özlem arkadaşım,valla benim başıma böyle bişe gelmese bende 4 seneden aşa düşünmüyodum ikinciyi..Ama şimdi iyiki de olmuş diyorum ikinci konuusunda fikirlerim çok değişti.Bire bakan ikiye de bakar diyorum gerçekten diyorum ama bunuayrı ayrı zamanlarda zorlanacağıma bi kere zorlanırım diyorum.Hem birbirlerinden de öğrenirler.İlla çok mu kötü geçiçek falan filan..
Allah gönlüne göre versin bacım ben seni destekliyorum
kaydirigubbakcemile3
Bi de ben sana ne dicem nezamandır aklımda.Sendin o galiba.Erken tuvalet eğitiminden bahsediyordun? Bende ilgileniyorum bu konuyla bi kitap buldum bi de nurturiada bi grup var,epey başarılı da olan var..Hala düşünüyor musun böyle bişey?

aynen burcu yedikte ne oldu 3800 doğurdum gerisi bana kaldı kısacası tatlı talı yemelerin acı acı çıkarmaları oldu bu off bende kestim abur cuburu valla

bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı veee hemen durdu(

burda hep yağıyo bugün valla

Esma görümcen düşünsün bakalım daha olmazsa sonradan çok üzülür..
Biri termal taytı sormuştu o da bebik için şekerim çok sıcak tutuyo yerlerde bütün gün Toprak anca paklıyo

canım aslında peş peşe olmalrı çok güzel bakımınekadr zorda olsa
bende isterdim ama benim çalışmam lazım ben 2 sene arayla istiyodum malesef imkanlar yüzünden oğlum 5 yaşındayken felan istiyorum Allah aratmasın inş.

Amin canım tabi hayat şartları hiç bişe planlandığı gibi olmuyor

Esma görümcen düşünsün bakalım daha olmazsa sonradan çok üzülür..
Biri termal taytı sormuştu o da bebik için şekerim çok sıcak tutuyo yerlerde bütün gün Toprak anca paklıyo

söledim ben ona ama banane kendi bilir yok borç bitsinmiş bilmem nemiş
evli boşanmış iki yetişkin çocuklu adama gitti zaten

teşekkür kızlar...
özlemcim foto makinası yok camlada net çıkmıyo..
akşam çekiym sonra ekliym olurmu...

ay evet özlemcim ya ilgileniyorum. erken baslamasını istiyorum doruk un. bir kere denedim. ama agladı. üstüne ortalık battı. korkutmakta istemiyorum onu. 1 ay daha müsade verdim. denicem yine.

gruba nasıl ulaşabilirim. hangi kitap. sen nasıl yapmayı planlıyorsun anlatsana.

Grubun adı bezsiz bebek canım,
Bezsiz Bebek - Sayfa 1 - Gruplar - Nurturia

Kitapta bu;
Bezsiz Bebek - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Ya canım çok mantıklı şeyler söylüyorlar.Bi kere beze yapmasını biz öğretiyoruz çocuğa bu bi gerçek.Tam akıllanıp alışınca da bu alışkanlığından vazgeçmesini istiyoruz.Bu bezsiz bebek akımına göre yenidoğandan başlıyorsun bu eğitime..Ya ne biliyim bu çok zor geliyor bana.Ama havalar ısınınca ben sıkmadan başlamayı düşünüyorum.Zorunluluk olarak değil,sadece tuvaletinin geldiğini filan hissetmesini sağlamak amacım.Onun içinde biraz akıllanmasını bekliyorum.Aslında tamda karar vermedim kitap elime ulaşsın daha detaylı düşünebilirim o zaman

sen dur hele .... kızıda al kuçağına hayırlısı ile ondan sonra bu halinle kaldırıp tutamazsın tuvalete. kızımızın adı belli olmadımı halen.

sen dur hele .... kızıda al kuçağına hayırlısı ile ondan sonra bu halinle kaldırıp tutamazsın tuvalete. kızımızın adı belli olmadımı halen.
:roflol:Ay Burcucum alemsin ya:roflol:
Direk tuvalet eğitimi olarak düşünme bunu..Kaka zamanları belli oluyor zaten.Bunu hissettiğinde oturtuyon lazımlığa bebikin hoşuna bile gidiyor,her hangi bi zorlama yok,stres yok..Eğlence bi nevi..Çocuk yaptığında çok memnun oluyor.Bi de tuvalet eğitimi zamanı geldiğinde ki baskı olmadığı için üstünde daha rahat öğrendiği bile oluyor..
Bilmiyorum evime tam yerleşim,şu an tam yakmıyolar kaloriferleri.Ev çok sıcak olursa belki denerim benim işim belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…