2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlem(zeynep) kız sen hiç göstermiyon yaşını. doğur tabi geç kalmadan.. süpper olur destekliyorum canım :) canım sen normal mi sezeryan mı doğum yapmıştın. sezeryanda ne kadar zaman sonra hamile kalınabiliyo acaba.? ben de burak 2 yaşında olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyorum. bizim burak aşılama mahsulü..o yüzden 2. yi de aradan çıkarmam lazım. olur mu olmaz mı endişesi var bi yandan da.

özlem(zeyl) ya ne kadar çok bebekle ilgili okuyosun araştırıyosun. uzman oldun he,maşallah sana..biz de senden çok şey öğrenmiş oluyoruz..a.s.

esma emir e bakan görüncen mi evleniyo? kaçırmışım ben. bu yaşı çok olan mıydı kız? ee emir ne olcak öyleyse..

Son düzenleme:

bizim belli olmuyor mesela.bazen sabah 9-10 arası bazende yapmıyor.akşam üstü yapıyor .ayy ben o lazımlıkları hiç sevmiyorum oturtmam onlara klozet için olan kapaklardan alıcam ama oda haziran gibi falan.ben çok takılmıyorum bence zorlayacak stres yapacak birşey değil zaten oyunlarla cicilerle alıştırılabilir.

ay aslında insana mantıklı geliyo benim annem hep der ben sizi erkenden alıştırdım diye bakalım ev sıcak olursa denenebilri..

ya benden de 2 kilo gitti, her ay 1 kilo gidecek diye bekliyodum ama durdu :) bende tık yok didemcim. bayramdan sonra başlayacaktım ama o ara baktım gitmiş 2 kilo, salladım..şu an da hiç enerjim yok kilo vermek için.

Kız ben zaten çocuk gelişimciyimkaydirigubbakcemile3 bana da fırsat oldu bu bebik işi

Ya aynen öyle strese luzum yok,bebeğin verdiği sinyalleri takip etmek çok önemli
Bende mayıs-haziran gibi düşünüyordum aslında ama bi kaç arkadaşım geç kalma uyarısında bulunuyor,sonradan inat ediyolar,önem verdiğini görünce daha da üste çıkıyolar gibisinden..

Abd ekolüne zaten inanmıyorum iki yaşından önce verilmesi yanlış fikrine.Tamamen bez firmalarının icat ettiği bişe..
Ebrunun dediği gibi annelerimiz bizi böle alıştırmış hani psikopat yok aramızda bildiğim kadarıylakaydirigubbakcemile3
Mesele beze yapma konforunun farkına varmaması bebikin
İşte bişeyler bişeylerzemuszemus

ay aslında insana mantıklı geliyo benim annem hep der ben sizi erkenden alıştırdım diye bakalım ev sıcak olursa denenebilri..

Bak Cumartesi kızlarada söyledim benim yengem oğlunu 3 aylıkken wc ye tutuyormuş çoçuk onun haricinde katiyen yapamazmış ses çıkarmaya başlıyınca hemen wc ye koştururmuş.6 aydan sonrada 1 kere bile bezine yapmamış kakasını tabii..çoçukla ilgili galiba birazda ne biliyim benim şuan hiç halim yok :) daha çok erken diye düşünüyorum tabii 3 yaşına falanda bırakmam ama şuan erken bende bazı yerlerde okuduğum kadarı ile çoçuk kötüde etkilenebiliyormuş korku kasma yapacağı kakayıda yapmıyormuş.biraz bezine yapsın zaten saatide belli değil ki.

arayı bulmak lazım eltimin oğlu 3 yaşını geçti şiş kaka umru değil kazık kadar çoçuk.anasının ihmali işte bende 1-2 dürttüm sonra baktım hep bahane banene ya dedim temizlesin insanın içinde olacak çoçuğu ile ilgilenecek araştıracak soracak ama umrunda değilki 10 yaşındada bezler bu gidişle.

Evet ya öyleleri de var benim halamın kızları ikisi de öle mesela biri 9 biri 10 aylıkken kendileri çıkarıp attılar bezi ondan sonrada hep wcye.
Bende adaptör düşünüyorum,lazımlık benim de hiç hoşuma gitmiyo Burcu

sende fransız fransız konuşma yaw anlamıyorum adaptör ne ki ??

yarencim ben sezeryan olmuştum. açılma olmamıştı. herşeyimiz normaldi ama. valla 2. için 2 yıl diyorlar ama benim sezeryanim cok başarılı geçti. nerdeyse normal gibi kalktım ayağa. insallah canım hayatımız istedigimiz gibi gitsin cıkarıcam bu 2.yi aradan. araya zaman girince zorlanırım herhalde.

annem de diyordu ben onu 1 yaşından önce ara ara oturtmaya başlıcam diye ben de çok erken değil mi diyordum ama kulağa da mantıksız gelmiyorbilmiyorumkismile

:roflol::roflol:Kıs sen beni öldürcensırnaşık şey
Klozete monte ediliyo işte senin dediğin şeykaydirigubbakcemile3

sen benim gibi halk dilinden konuşmuyorsun ki yavrum.

ayy kudurdum ben yine canım sıkılıyor benim ya değişik birşeyler yapmak istiyorum uff sarıyorum işte böyle size.
kudurdum nerden gene monoton takılıyorum bu aralar ondan kıbırdamak istiyorum onu demek istedim Didemden korkuyorum da açıklama yapayım dedim :)

annem de diyordu ben onu 1 yaşından önce ara ara oturtmaya başlıcam diye ben de çok erken değil mi diyordum ama kulağa da mantıksız gelmiyorbilmiyorumkismile

bende yok mok ıh mıh diyorumsa anne sultan son kararı veriyor doğru bildiğini okuyor bakalım annem ne zaman karar verecek .eve gidermişim Duru kaka için klozet tepesinde walla ŞAŞIRMAM .:bbo:

Son düzenleme:

lülülülülülülülülülülülü

valla kızlar bu tuvalet işi 2 yaşından sonra daha zor diye düşünüyorum ben. 1 yaşında tamamlanınca hem cocuk icin kolay hem anne için. rencide etmeden sakin sakin denemek cocugun işaretlerini iyi gözlemlemek gerek.

2 yaşında biz ne dersek tersini yapacak bu veletler...

artık zaten bu kakalar masumlugunu iyice kaybetti.

bi yapıyor Doruk evi kokutuyor valla... bide biz puuf pis koktu diyince sırıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…