2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

birşey daha bebeklerde 0-6 ay aradı diş hekimine yani Pedodonti ye götürün yazıyor çoğu yerde.dişlere bakacağından değil ama biberon ile doğru beslemeyi öğretiyorlarmış.varmı planlayan.ben düşünüyorum valla dişten çok çektim kızımın katiyen çekmesini istemiyorum.

Son düzenleme:
xcanlarım merhaba bugün doktordaydık arasın böbrek koontrolü vardı aynı şekilde devam ediyomuş ayın 26 sında ilaçlı film çekilecek doktor tahminimce ameliyat kararı çıkacak dedi moralim bozuk ama allah dermansız dert vermesin bakalım hayırlısı...
alerji testinide yaptılar yumurta sarısı beyazı inek sütü keçi sütü hiç birine alerjisi yok çok şükür...şu böbrekleride bi hayırlısıyla ii olsaydı allahım sen yardım et nerde ne sıkıntı çeken varsa sonrada bize...
geçmişe bakmadım ne avr ne yok yok dimi bi aksilik...

evet canım yatır kaldır çok sabır isteyen bişey.ben hiç denemeyi bile düşünmüyorum.inşallah düzelicekler.bi umut bkliyoruz artık.allah sabır versin hepimize...

fotoscum allah dermansız dert vermesin. Aras atlatıcak bunları hic merak etme sen. Tam bilmiyorum problem nedir ama Aras a güveniyorum ben. Bizim forumun kucuk kahramanı o.

alerjisi olmamasıda cok iyi. herşeyleri yer cabuk cabuk buyur o.

saol özlemcim inşallah canım haklısın nasıldı nasıl oldu yavrum...problemimiz sağ böbreğimiz genişleme yapıuyo canım giriş kanallah ları darmış o yüzden yapıyomuş

Günaydın kızlar herkese güzel hastalıksız bir gün olsun
yarın nöbetçi oluğum için bugün çalışıyorum yarın süt iznine sayılıyorum
bugün Cumaaaasositososito

geçmiş olsun fatoş aras abimiz çok güçlü bununda üstesinden gelecek canım ,alerjiside yokmuş bak bunuda çok sevindim herşey iyi olacak inş.canım...

günaydın herkese hayırlı cumalar
fatoşcum aras paşaya geçmiş olsun oğluşum dayanıklıdır maşallah neleri attık kuzum bunumu atlatamayacak inşallah hemencik düzelir allah dermansız dert vermesin
burcu kız bende sende korkuyom heee kız bende doğura doğura 3220 kg doğurdum gerisi bana ama ben kendimi teselli ediyorum astım ilacı kullanıyorum sırf kortizon bunada şükür bu yıl kullanmıycam ama inat ettim zayıflayana kadar ialaç yok
özlem haklıymışssın geçe bırakmadan doğur 2. yi sevile katılıyorum insanın sabır katsayısı azalıyor
dün akupunkturumu yaptırdım kızlar doktor 2.ye gidişimizde aman melek olmuştu çok iyi davrandı bize haftada bir gidicez gelemsenizde mutlaka iğneleriş çıkarıp atın dedi 3 gün sonra etki etmeye başlarmış
bu arada ben evde 74 doktorda 73 çıkmıştım bakalaım 1 hafta sonra nolcak hadi hayırlısı
sibel saçlarını güle güle kullan resim bekliyoruz

kızlar bizim kızlar sabah bir kavga ettiler şaştım kaldım neva revnayı sevmek istedi oda sevdirtmedi bide ablasına tükürdü şaşırdım kaldım nevada ona vurdu sabah sabh kıyamet koptu evde bizi apartmandan atacaklar

fatoşcum aras a geçmiş olsun maşallah alerjisi yokmuş bu çok iyi alerji olsa çok zor olurdu
böbreklerindeki rahatsızlıkda tedavi ediliyomuş bak inş. düzelir kuzum. Allah ım acil şifalar versin cnm

ay didem kavgalarını seyretmek bile ayrı zevktir onların. yazdıklarından gözümde canlandırdım da... güldüm valla.

sabah sabah koptum gene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 didem ay ne cadoloz bunlar yaa aklinialirimsmile

ayy çok güldüm valla cimcimeler kavga etti demek :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…