artık zaten bu kakalar masumlugunu iyice kaybetti.
bi yapıyor Doruk evi kokutuyor valla... bide biz puuf pis koktu diyince sırıtıyor.
burcu hastalık değil,açlık hiç değil eminim. tamamen benimle derdi,ayrılık kaygısı sanırım...
yanıma almaktan başka çarem yok gibi ama yatağı dayayamam duvara maalesef öyle bi imkanım yok. anca yastık dizer öyle yatırırım
canım calpol,fitil,türlüilaç hiçbiri kar etmiyor maalesef.
bi dolu oyuncak war
bebekler
sesli telefonlar oyuncaklar falan
o yine anca dolap içi karıştırsın çekmeceleri boşaltsın
cep telefonumla kumandayla oynasın sempatiksalakcinni
böyle baba dostlar başına kız maşallah.
ah ya...
bende isyan ediyorum
senin halini düşündümde sustum birden ohaoldumsmile
uyuyo şimdi uyansın bi bakayım
ah ebru ah
öyle iyi anlıyorum ki seni :çok üzgünüm:
bak bak yine başlamış gezmecikler delikafadulden
tracy okudum
kitabı war bende
yatır kaldırdan bahsediyor
geçelerde öyle düzene soktum sonra orta kulak iltihabı geçirdi yine bozuldu herşey gerisin geri
şimdi tekrar yatır kaldır yapıcak halim yok inan.
xcanlarım merhaba bugün doktordaydık arasın böbrek koontrolü vardı aynı şekilde devam ediyomuş ayın 26 sında ilaçlı film çekilecek doktor tahminimce ameliyat kararı çıkacak dedi moralim bozuk ama allah dermansız dert vermesin bakalım hayırlısı...
alerji testinide yaptılar yumurta sarısı beyazı inek sütü keçi sütü hiç birine alerjisi yok çok şükür...şu böbrekleride bi hayırlısıyla ii olsaydı allahım sen yardım et nerde ne sıkıntı çeken varsa sonrada bize...
geçmişe bakmadım ne avr ne yok yok dimi bi aksilik...
kızlar bizim kızlar sabah bir kavga ettiler şaştım kaldım neva revnayı sevmek istedi oda sevdirtmedi bide ablasına tükürdü şaşırdım kaldım nevada ona vurdu sabah sabh kıyamet koptu evde bizi apartmandan atacaklar
kızlar bizim kızlar sabah bir kavga ettiler şaştım kaldım neva revnayı sevmek istedi oda sevdirtmedi bide ablasına tükürdü şaşırdım kaldım nevada ona vurdu sabah sabh kıyamet koptu evde bizi apartmandan atacaklar
selma günaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?