2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlardün giremedim.Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
Esra dün kuzenlerine ziyarete gtti babaannesiyle.
Ay çok güzel oynamışlar. Akşam resmen sızdı. görmeliydiniz.Müthi yorulmuş.

Kızlardün giremedim.Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
Esra dün kuzenlerine ziyarete gtti babaannesiyle.
Ay çok güzel oynamışlar. Akşam resmen sızdı. görmeliydiniz.Müthi yorulmuş.

günaydın havva, esra eğlenceli bir gün geçirdi demek, bebişler çocuklara bayılıyorlar yorulmuştur tabi fıstığım....

Evet Selmacımçok eğlenmiş. Anlatıyolar da inanamadım.
Bu arada alkış yapıyo kızım artık.Bi de dün ben işe giderken arkamdan el salladı

kızlar bu arada kasımda bana geliyorsunuz diye konuştuk. şimdiden karar verelimmi herkes ona göre ayarlasın kendini. 6 kasım yada 27 kasım. cogunluk hangisini isterse.

kızlar günaydın..biz kahvaltımızı yaptık geldiiikkk..hergün kahvaltılarına bir meyvenin suyunu ialve ediyorum bugün nar ekledim..severek içtiler..nar baya sulandırdığı ve mama da eklediğim için biberonla içtiler kahvaltılarını resmen..bir kaç gündür kıvamını tutturamıyorum zaten..biberon da işlerine geliyor veletlerin tabi hiiiçç itiraz yok :))
şimdi yerde yaramazlık yapıyolar beraber..ben bugün patates havuç pirinç et ile sebze çorbası yapıcam bir de beyaz lahana ekliyim diyorum..lahana gaz yapar ya onu ayrı haşlayıp suyunu dökmem gerekir mi?haniş baklagillerin gazını aldığımız mantıkla düşündüm?

günaydın cnm
afiyet olsunbebişlere yarasın kahvaltısı
lahana eklemesende olur cnm zaten 4 çeşit kaıtyosun hepsi vitaminli
lahana hakkında bi fikrim yok hiç vermedim daha

sen hemen burnumun dibindesin zaten hastalık olömazsa kesin gelicem artık böyle olmuyor sen ben zeynep bir öğlende buluışasak çocuksuz biribirimize yakınız

canım benim iş yerim etilerde. cok kasarsam sen cevahirin oralardasın sanırım gelirim ama Zeynepin ipoşu birine birakması gerekir. ona uyarsa sorun yok.

afiyet olsun yarasın bebişlere cokacimcoook
kereviz,ıspanak falan verdim ama lahanayı denemedim daha canım, patlıcan verilmemesi gerekiyor onu biliyorum ama lahana için bişey söyleyemiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…