Kızlardün giremedim.Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
Esra dün kuzenlerine ziyarete gtti babaannesiyle.
Ay çok güzel oynamışlar. Akşam resmen sızdı. görmeliydiniz.Müthi yorulmuş.
Evet Selmacımçok eğlenmiş. Anlatıyolar da inanamadım.
Bu arada alkış yapıyo kızım artık.Bi de dün ben işe giderken arkamdan el salladı
valla cocuga oyuncaktan cok arkadaş lazım. arkadaşı olsun oyuncagı olmasın herşeyi ogrenirler.
beris ve didem sizide bekliyorum mutlaka
kızlar günaydın..biz kahvaltımızı yaptık geldiiikkk..hergün kahvaltılarına bir meyvenin suyunu ialve ediyorum bugün nar ekledim..severek içtiler..nar baya sulandırdığı ve mama da eklediğim için biberonla içtiler kahvaltılarını resmen..bir kaç gündür kıvamını tutturamıyorum zaten..biberon da işlerine geliyor veletlerin tabi hiiiçç itiraz yok :))
şimdi yerde yaramazlık yapıyolar beraber..ben bugün patates havuç pirinç et ile sebze çorbası yapıcam bir de beyaz lahana ekliyim diyorum..lahana gaz yapar ya onu ayrı haşlayıp suyunu dökmem gerekir mi?haniş baklagillerin gazını aldığımız mantıkla düşündüm?
sen hemen burnumun dibindesin zaten hastalık olömazsa kesin gelicem artık böyle olmuyor sen ben zeynep bir öğlende buluışasak çocuksuz biribirimize yakınız
kızlar günaydın..biz kahvaltımızı yaptık geldiiikkk..hergün kahvaltılarına bir meyvenin suyunu ialve ediyorum bugün nar ekledim..severek içtiler..nar baya sulandırdığı ve mama da eklediğim için biberonla içtiler kahvaltılarını resmen..bir kaç gündür kıvamını tutturamıyorum zaten..biberon da işlerine geliyor veletlerin tabi hiiiçç itiraz yok :))
şimdi yerde yaramazlık yapıyolar beraber..ben bugün patates havuç pirinç et ile sebze çorbası yapıcam bir de beyaz lahana ekliyim diyorum..lahana gaz yapar ya onu ayrı haşlayıp suyunu dökmem gerekir mi?haniş baklagillerin gazını aldığımız mantıkla düşündüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?