2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selmacım esmacım didemcim saolun inşallah iyi olur yavrum hayırlııs dedim iyi olması için ameliyet gerekiyosa olacak bu cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah ameliyatsız atlatırız....

evet havacım böbreğinden saol esmacım inpşallh didem iyim tatlım
senin kızlar başlamış dövüşmeye yerim onları ya

Son düzenleme:
f wwd + hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdsdhfj*şiiipo+

buda arastan size bide yazareken fısır fısır bişiler diyo çok komik ya

selmacım esmacım didemcim saolun inşallah iyi olur yavrum hayırlııs dedim iyi olması için ameliyet gerekiyosa olacak bu cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah ameliyatsız atlatırız....

hayırlısı fatoşcum,ameliyat olması gerkirsede neyapalım olsun atlatır bunuda paşam allah şifalar versin canım....

günaydın cnm
afiyet olsunbebişlere yarasın kahvaltısı
lahana eklemesende olur cnm zaten 4 çeşit kaıtyosun hepsi vitaminli
lahana hakkında bi fikrim yok hiç vermedim daha

afiyet olsun yarasın bebişlere cokacimcoook
kereviz,ıspanak falan verdim ama lahanayı denemedim daha canım, patlıcan verilmemesi gerekiyor onu biliyorum ama lahana için bişey söyleyemiyorum.....

kızlar televizyonda izledim beyaz lahananın faydaları saymakla bitmiyor..oluşmaya yüz tutmuş tümör hücrelerine bile etkisi olduğu söylendi hatta kan şekerini falan da dengelermiş..dün hemen aldırıp kapuska yaptırdım bize..yedik afiyetle..çocuklara da 3-5 yaprak ayırdım da gaz yapmasın dedim..o yüzden sormuştum..ben yine onları bi haşlayıp suyunu akıtıyım..zaten patatesi havucu buharda haşlarım..etlerim de haşlanmış vaziyette dünden hazır dolapta harmanlayıp bi tıkırdattım mı tamamdır..paylaşırım neticeyi sizle de..

bu arada bahsetmişimdir belki benim çocukların doktoru çocuk ve bebek beslenme uzmanı ve gastroloğu aynı zamanda..bana kavun, karpuz, kivi, patlıcan yasakladı onun dışında herşeyi yerler artık dedi..ben de ananas, avakado (anne sütüne en yakın vitamin ve mineralleri içeriyormuş bilginize), nar, elma, portakal, mandalina ve muza dadandım mecbur..ayy yazın meyveler daha güzeldi ama şimdi de sebze çok..kereviz de çok faydalı unutmayın..çınar biraz yemek seçiyor bakalım bugün napıcak mesela ıspanak ve taze fasulyeyi sade yemez asla..şimdi de illaki tanır tadından inşallah severler..

bu arada ARASa kocaman geçmiş olsun..inşallah sağlıkla atlatın canım..hayırlı haberlerini tez zamanda bekliyoruz..özel duamda ve takibimdesin.. :Saruboceq:

fatoşçum geçmiş olsun cnm inş ameliyata falan gerek kalmaz olsada naapıcan önemli olan sağlıklı olması neler atlattı o bücür bunumu atlatamayacak cep herkülümüz o bizim üzme kendini rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…