2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese,
fatoşcum geçmiş olsun canım,hemen ameliyat diye korkma ilaçlada tedavi edilebiliyor bakalım bi çekilsin film.Allah şifa versin,evlaTlarımızı bize bağışlasın
 
bizim 8. ayımız bitti bugün..büyor kuzularım..doğum günümüze 4 ay kaldı..şimdiden heyecanı bastı..doğumgünümüze kadar bir de dişlensek de diş buğdayı 6 ay kınası sünnet kutlaması hepsini birlikte ufak bi organizasyonla çıkarsam aradan..
 

Ameliyat deselerde sıkıntı yapma fatoş ne kadar erken olursa o kadar yolunbaşında sayılır hem daha tam ayaklanmadı ya ne olduğunuda anlamaz.İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girir.


ooo sen daha ne kavgalar göreceksin biz 4 kız kardeş dana kadar oldukta halen birbirimizi yiyoruz.bu işin zevkli yanlarından.

kızlar bu arada kasımda bana geliyorsunuz diye konuştuk. şimdiden karar verelimmi herkes ona göre ayarlasın kendini. 6 kasım yada 27 kasım. cogunluk hangisini isterse.

ama Selda Kasım da bana gelin sonra Zeynep yapalım ben daha uzak oturuyorum ben aralık ocağa kalırsam kimse gelmez diyordu.benim için farketmez de bi Seldayada soralım sonra tarih belirleyelim evet.


kerevizin aslında tam mevsimi ama 1 tane 2 tane almak için dışarı çıkamıyorum eşime söylemeyide sürekli unutuyorum bende alıp doğrayıp buzluğa attım hemen hemen tüm çorbalarınada atıyorum bende okumuştum çok sğlıklıymış
.birde taze fasulye . Lahana banada gaz yapar gibi geldi sen iyisimi haşla suyunu ayır yapraklarını püre yap.ben ananas verdim 1-2 kere ama tam olgunlaşmamıştı sevmedi elmayla armutla püre yapınca daha iyi oluyor tek yenencek meyve statüsüne alamadık biz.Annem duruya nar yedirmiş çokta sevmiş ama suyunu değil bayağı eliyle az ezmiş vermiş kot göden derler bizde ne bulsa yutuyor zaten.

Portakal suyunuda Serapda yazmıştı ama Duru sevmedi biraz daha tadı yerine oturunca yine deniyeceğim.mandalinanında suyunun yerine dilimin üstündeki ince zarı alıp elinle yedirmeyi denesene... bizimki çok sevdi o şekilde püreden çok elinle birşey verince daha iyi yiyor.
 
ay valla ben doğum günü heyecanı sarmıyo
çünkü böle cemiyetlerde felan ortalığı karışıtırp beni sinir kırizlerine sokan örümceklerim var :)
 
burcuuuuu okudunmu geçmişi. uygunsa herkese 6 yada 27 kasımda buluşalım bende diyoruz.


6 uyar 27 uymaz çalışıyorum.ama o zamanda ara mesafe çok yakın oluyor hadi gelin 4 aralık yapalım :) ama Selda yaa tembihledi birde o avcılarda ya aralık ocak gelmezsiniz uzak dersiniz dedi.dur onu fac... yakalayınca söyliyeyim..kaçtır gelin diyor taşınma işi vardı ya hep onu bahane ettik gitmedik.



sen bi havuz başı yaparsın kutlama sayın hem fazla hem x 2
 
Selamalar nasılsınız fatoşcum geçmiş olsun cnm inş.ameliyatsız geçer arasın sorunu
burçin cnm sonucu bekliyoruz bende yarın kızıma etli bişiler yapayım diyorum
ee kızlar başka ne var ne yok geçmişe bi ara bakıcam yoğunum biraz bugün
 

fatoşcum geçmiş olsun canım arasa.inşallah en kısa zamanda atlatır.bu güzel cuma günü hayır dualarımız sizinle canım.herşey yoluna girer.sen canını sıkma.
 
ay valla ben doğum günü heyecanı sarmıyo
çünkü böle cemiyetlerde felan ortalığı karışıtırp beni sinir kırizlerine sokan örümceklerim var :)

Ortalığı karıştıran örümcek herkeste var.görümcem yok ama sağolsun kaynanam hepsinin yerine tek kişi yetiyor.



Dün duruyu 8 gibi uyutmaya çalıştım çünkü çok huysuzde mamasını yedi uyumuyor birde huzursuz ki sormayın 15-20 dk uğraştım yok ağlıyor gözlerini ovuyor ama uyumuyor.bende beşiğine koydun 2 dk susunca koştur koştur iş yap , yoğurt mayala falan.Duru ağlamaya başlayınca gel falan sonra aldım kucağıma sarıldım dün çok özlemiştim kızımı başlarım işe dedim sarıldım uyursamda uyurum aman dedim.ayyy bi sündü göğsüme başına yasladı kafasını kaldırıp kaldırıp bakıyor.uykusu var onun ağırlığıda bastırmış ama nasıl yanaşmış görmelisiniz.sıgara içiyorum ya rahatsız oldum kalktım heme üstümü değiştirdim boynumu falanda ıslak mendille sildim sarıldım kızıma 10 dk beraber oturduk sarmaş dolaş sonra uyudu.yavrum annesini özlemiş koynumu istiyormuş meğer.ben salakta harıl harıl iş güç derdindeyim.artuık her akşam 30 dk kızıma sarılıp sadece oturucam.
 

of off burcucum ondan bendede var cnm

Ay canım ya kıyamam özler tabi annesi gelince hiçbişiyle ilgilenmeyip ilk 1 saati ona ayırman gerekiyo ay kıyamam bide koynunda uyumuş ya
ben öle yapıyorum vala wc bile giremiyom beni görünce çok seviniyo bende alıyom seviyom ayırmıyom yanımdan kucağımda iken hemen yemek hazırlıyoz eşimle kaynanamda , yanıma alıyom onu beslerken kendim aç kalıyom:)
 
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis annesini özlemiş desene kuzun.
bırak işi gücü önce çocuk gelir. ona verilecek sevgiden daha değerli bişey varmı.
 
Durucuk annesini özlemiş valla bende hiç bi iş yapmıyorum akşamları burcununda dediği gibi başlarım işine diyip kızımla ilgileniyorum hayatta ondan önemli ne olabilirki..tabi işlerde yapılacak ama sonuçta uyuyunca fedakarlık edip yapıyorum ne yapıyım özlüyorum
 

aydönümü kutlu olsun ikizlerimizin ikisinede maşallah
 

kıyamam ben özler tabi burcu bırak işi gücü önce onla ilgilen zaten eşin yardımcı oluyordu dimi işler sonraya kalsada olur canım.....
 

hoşgeldin canım....
 

valla derin hiç durmuyo hep annesinin eteğinde isterse iş yapsın yırtıyo ortalığı al beni die :))
 
bu arada ARASa kocaman geçmiş olsun..inşallah sağlıkla atlatın canım..hayırlı haberlerini tez zamanda bekliyoruz..özel duamda ve takibimdesin.. :Saruboceq:
sağol canım allah razı olsun
allah seni cep herkülü harbiden tam araslık saol teyzesi inşallah atlatırız
günaydın herkese,
fatoşcum geçmiş olsun canım,hemen ameliyat diye korkma ilaçlada tedavi edilebiliyor bakalım bi çekilsin film.Allah şifa versin,evlaTlarımızı bize bağışlasın
canım ilaç tedavisi yapıldı malesef geçmedi hayırlısı diyoz özlemcim saolasın
maşallah kuzulara ay dönümleri kutlu olsun
saol serapçım inşallah canım
fatoşcum geçmiş olsun canım arasa.inşallah en kısa zamanda atlatır.bu güzel cuma günü hayır dualarımız sizinle canım.herşey yoluna girer.sen canını sıkma.
inşallah pınarcım saol canım özledim kzı seni nasılsın yağız nasıl
ah burcucum valla içimi titrettin kıyamama özlemiş kzuuzm ayır tabi canım onların en çok bize ihtiyaçları var

aras için yazdıkların içinde saol doğru aslında hiç bişeyin farkına varmadan halloolur inşallah...
 
klava:buda sana olsun burcu o yoğurdu 1 saat sonra yapınca mayalanmıyor değilmi bi daha olmasın yazık kızıma
birde kızlar annemiistiyorum sayfasına girip desteklerinizi verirseniz sevinirim biz çalışan anneler için belki yeni yasal düzenlemeler yaparlar amaç ilk etapta arasımız gibi aceleci bebek anneleri için ama belki ses duyan olur
 
Fatoş'cum iyiyiz hayatım inan bende sizleri çok özledim.yağız paşa iyi. bu sıralar külhanbeyi havasında. ben kızıyorum o kızıyor inan sesi benden çok çıkıyor. gülerek kızıyorum oda bana aynı ses tonuyla cevap veriyor bitirim bi çocuk anlayacağın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…