xcanlarım merhaba bugün doktordaydık arasın böbrek koontrolü vardı aynı şekilde devam ediyomuş ayın 26 sında ilaçlı film çekilecek doktor tahminimce ameliyat kararı çıkacak dedi moralim bozuk ama allah dermansız dert vermesin bakalım hayırlısı...
alerji testinide yaptılar yumurta sarısı beyazı inek sütü keçi sütü hiç birine alerjisi yok çok şükür...şu böbrekleride bi hayırlısıyla ii olsaydı allahım sen yardım et nerde ne sıkıntı çeken varsa sonrada bize...
geçmişe bakmadım ne avr ne yok yok dimi bi aksilik...
kızlar bizim kızlar sabah bir kavga ettiler şaştım kaldım neva revnayı sevmek istedi oda sevdirtmedi bide ablasına tükürdü şaşırdım kaldım nevada ona vurdu sabah sabh kıyamet koptu evde bizi apartmandan atacaklar
kızlar bu arada kasımda bana geliyorsunuz diye konuştuk. şimdiden karar verelimmi herkes ona göre ayarlasın kendini. 6 kasım yada 27 kasım. cogunluk hangisini isterse.
kızlar televizyonda izledim beyaz lahananın faydaları saymakla bitmiyor..oluşmaya yüz tutmuş tümör hücrelerine bile etkisi olduğu söylendi hatta kan şekerini falan da dengelermiş..dün hemen aldırıp kapuska yaptırdım bize..yedik afiyetle..çocuklara da 3-5 yaprak ayırdım da gaz yapmasın dedim..o yüzden sormuştum..ben yine onları bi haşlayıp suyunu akıtıyım..zaten patatesi havucu buharda haşlarım..etlerim de haşlanmış vaziyette dünden hazır dolapta harmanlayıp bi tıkırdattım mı tamamdır..paylaşırım neticeyi sizle de..
bu arada bahsetmişimdir belki benim çocukların doktoru çocuk ve bebek beslenme uzmanı ve gastroloğu aynı zamanda..bana kavun, karpuz, kivi, patlıcan yasakladı onun dışında herşeyi yerler artık dedi..ben de ananas, avakado (anne sütüne en yakın vitamin ve mineralleri içeriyormuş bilginize), nar, elma, portakal, mandalina ve muza dadandım mecbur..ayy yazın meyveler daha güzeldi ama şimdi de sebze çok..kereviz de çok faydalı unutmayın..çınar biraz yemek seçiyor bakalım bugün napıcak mesela ıspanak ve taze fasulyeyi sade yemez asla..şimdi de illaki tanır tadından inşallah severler..
burcuuuuu okudunmu geçmişi. uygunsa herkese 6 yada 27 kasımda buluşalım bende diyoruz.
bizim 8. ayımız bitti bugün..büyor kuzularım..doğum günümüze 4 ay kaldı..şimdiden heyecanı bastı..doğumgünümüze kadar bir de dişlensek de diş buğdayı 6 ay kınası sünnet kutlaması hepsini birlikte ufak bi organizasyonla çıkarsam aradan..
xcanlarım merhaba bugün doktordaydık arasın böbrek koontrolü vardı aynı şekilde devam ediyomuş ayın 26 sında ilaçlı film çekilecek doktor tahminimce ameliyat kararı çıkacak dedi moralim bozuk ama allah dermansız dert vermesin bakalım hayırlısı...
alerji testinide yaptılar yumurta sarısı beyazı inek sütü keçi sütü hiç birine alerjisi yok çok şükür...şu böbrekleride bi hayırlısıyla ii olsaydı allahım sen yardım et nerde ne sıkıntı çeken varsa sonrada bize...
geçmişe bakmadım ne avr ne yok yok dimi bi aksilik...
ay valla ben doğum günü heyecanı sarmıyo
çünkü böle cemiyetlerde felan ortalığı karışıtırp beni sinir kırizlerine sokan örümceklerim var :)
Ortalığı karıştıran örümcek herkeste var.görümcem yok ama sağolsun kaynanam hepsinin yerine tek kişi yetiyor.
Dün duruyu 8 gibi uyutmaya çalıştım çünkü çok huysuzde mamasını yedi uyumuyor birde huzursuz ki sormayın 15-20 dk uğraştım yok ağlıyor gözlerini ovuyor ama uyumuyor.bende beşiğine koydun 2 dk susunca koştur koştur iş yap , yoğurt mayala falan.Duru ağlamaya başlayınca gel falan sonra aldım kucağıma sarıldım dün çok özlemiştim kızımı başlarım işe dedim sarıldım uyursamda uyurum aman dedim.ayyy bi sündü göğsüme başına yasladı kafasını kaldırıp kaldırıp bakıyor.uykusu var onun ağırlığıda bastırmış ama nasıl yanaşmış görmelisiniz.sıgara içiyorum ya rahatsız oldum kalktım heme üstümü değiştirdim boynumu falanda ıslak mendille sildim sarıldım kızıma 10 dk beraber oturduk sarmaş dolaş sonra uyudu.yavrum annesini özlemiş koynumu istiyormuş meğer.ben salakta harıl harıl iş güç derdindeyim.artuık her akşam 30 dk kızıma sarılıp sadece oturucam.
Ortalığı karıştıran örümcek herkeste var.görümcem yok ama sağolsun kaynanam hepsinin yerine tek kişi yetiyor.
Dün duruyu 8 gibi uyutmaya çalıştım çünkü çok huysuzde mamasını yedi uyumuyor birde huzursuz ki sormayın 15-20 dk uğraştım yok ağlıyor gözlerini ovuyor ama uyumuyor.bende beşiğine koydun 2 dk susunca koştur koştur iş yap , yoğurt mayala falan.Duru ağlamaya başlayınca gel falan sonra aldım kucağıma sarıldım dün çok özlemiştim kızımı başlarım işe dedim sarıldım uyursamda uyurum aman dedim.ayyy bi sündü göğsüme başına yasladı kafasını kaldırıp kaldırıp bakıyor.uykusu var onun ağırlığıda bastırmış ama nasıl yanaşmış görmelisiniz.sıgara içiyorum ya rahatsız oldum kalktım heme üstümü değiştirdim boynumu falanda ıslak mendille sildim sarıldım kızıma 10 dk beraber oturduk sarmaş dolaş sonra uyudu.yavrum annesini özlemiş koynumu istiyormuş meğer.ben salakta harıl harıl iş güç derdindeyim.artuık her akşam 30 dk kızıma sarılıp sadece oturucam.
bizim 8. ayımız bitti bugün..büyor kuzularım..doğum günümüze 4 ay kaldı..şimdiden heyecanı bastı..doğumgünümüze kadar bir de dişlensek de diş buğdayı 6 ay kınası sünnet kutlaması hepsini birlikte ufak bi organizasyonla çıkarsam aradan..
Selamalar nasılsınız fatoşcum geçmiş olsun cnm inş.ameliyatsız geçer arasın sorunu
burçin cnm sonucu bekliyoruz bende yarın kızıma etli bişiler yapayım diyorum
ee kızlar başka ne var ne yok geçmişe bi ara bakıcam yoğunum biraz bugün
Durucuk annesini özlemiş valla bende hiç bi iş yapmıyorum akşamları burcununda dediği gibi başlarım işine diyip kızımla ilgileniyorum hayatta ondan önemli ne olabilirki..tabi işlerde yapılacak ama sonuçta uyuyunca fedakarlık edip yapıyorum ne yapıyım özlüyorum
sağol canım allah razı olsunbu arada ARASa kocaman geçmiş olsun..inşallah sağlıkla atlatın canım..hayırlı haberlerini tez zamanda bekliyoruz..özel duamda ve takibimdesin.. :Saruboceq:
allah seni cep herkülü harbiden tam araslık saol teyzesi inşallah atlatırızfatoşçum geçmiş olsun cnm inş ameliyata falan gerek kalmaz olsada naapıcan önemli olan sağlıklı olması neler atlattı o bücür bunumu atlatamayacak cep herkülümüz o bizim üzme kendini rabbim hayırlısını versin inşallah
canım ilaç tedavisi yapıldı malesef geçmedi hayırlısı diyoz özlemcim saolasıngünaydın herkese,
fatoşcum geçmiş olsun canım,hemen ameliyat diye korkma ilaçlada tedavi edilebiliyor bakalım bi çekilsin film.Allah şifa versin,evlaTlarımızı bize bağışlasın
maşallah kuzulara ay dönümleri kutlu olsunbizim 8. ayımız bitti bugün..büyor kuzularım..doğum günümüze 4 ay kaldı..şimdiden heyecanı bastı..doğumgünümüze kadar bir de dişlensek de diş buğdayı 6 ay kınası sünnet kutlaması hepsini birlikte ufak bi organizasyonla çıkarsam aradan..
saol serapçım inşallah canımSelamalar nasılsınız fatoşcum geçmiş olsun cnm inş.ameliyatsız geçer arasın sorunu
burçin cnm sonucu bekliyoruz bende yarın kızıma etli bişiler yapayım diyorum
ee kızlar başka ne var ne yok geçmişe bi ara bakıcam yoğunum biraz bugün
inşallah pınarcım saol canım özledim kzı seni nasılsın yağız nasılfatoşcum geçmiş olsun canım arasa.inşallah en kısa zamanda atlatır.bu güzel cuma günü hayır dualarımız sizinle canım.herşey yoluna girer.sen canını sıkma.
ah burcucum valla içimi titrettin kıyamama özlemiş kzuuzm ayır tabi canım onların en çok bize ihtiyaçları varOrtalığı karıştıran örümcek herkeste var.görümcem yok ama sağolsun kaynanam hepsinin yerine tek kişi yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?