selmacım esmacım didemcim saolun inşallah iyi olur yavrum hayırlııs dedim iyi olması için ameliyet gerekiyosa olacak bu cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah ameliyatsız atlatırız....
hoşgeldin canım....
valla derin hiç durmuyo hep annesinin eteğinde isterse iş yapsın yırtıyo ortalığı al beni die :))
bi mama yiyip geleyim.
bi mama yiyip geleyim.
kızlar merhaba fatoşcum arasa geçmiş olsun canım inşallah ameliyat gerekmez iyi olur kısa zamanda...
hoşbulduk canım nasılsın tatlı kızın zeyno nasıl
esma gördü işte hep eteğimde olcak yanında olcam özlüyolar bencede
afiyet olsun canım bende şimdi geldim yemekten salata çorba ve yoğurdumu yedim
pınar nasılsın canım hoşgeldin
Fatoş'cum iyiyiz hayatım inan bende sizleri çok özledim.yağız paşa iyi. bu sıralar külhanbeyi havasında. ben kızıyorum o kızıyor inan sesi benden çok çıkıyor. gülerek kızıyorum oda bana aynı ses tonuyla cevap veriyor bitirim bi çocuk anlayacağın.
ben de yemekten geldim opuyorumnanaktan
sabahtan beri fırsat bulup yazamadım
Fatoşçum Aras en kısa sürede atlatacaktır.. gerekiyorsa ameliyat olsun yeter ki iyi olsun minik kuş.
akşam ordaydık ama dikkatimi çekmedi ama çokda güzel şeyler var
blogundan baktım canım..hele bi dişlenelim çoookk ağrıtıcam başını çooookkk :))))burciiiiin benim diş bugdayımı gordünmü
ayy sorma valla..bebekler dubleks de misafirleri nasıl organize edicem bilemedim zaten..6 uyar 27 uymaz çalışıyorum.ama o zamanda ara mesafe çok yakın oluyor hadi gelin 4 aralık yapalım :) ama Selda yaa tembihledi birde o avcılarda ya aralık ocak gelmezsiniz uzak dersiniz dedi.dur onu fac... yakalayınca söyliyeyim..kaçtır gelin diyor taşınma işi vardı ya hep onu bahane ettik gitmedik.
sen bi havuz başı yaparsın kutlama sayın hem fazla hem x 2
sağol canım..aydönümü kutlu olsun ikizlerimizin ikisinede maşallah
tesekkür ederiz canım..sağol canım allah razı olsun
allah seni cep herkülü harbiden tam araslık saol teyzesi inşallah atlatırız
canım ilaç tedavisi yapıldı malesef geçmedi hayırlısı diyoz özlemcim saolasın
maşallah kuzulara ay dönümleri kutlu olsun
saol serapçım inşallah canım
inşallah pınarcım saol canım özledim kzı seni nasılsın yağız nasıl
ah burcucum valla içimi titrettin kıyamama özlemiş kzuuzm ayır tabi canım onların en çok bize ihtiyaçları var
aras için yazdıkların içinde saol doğru aslında hiç bişeyin farkına varmadan halloolur inşallah...
hoşgeldin ebru nasılsın canım....
:hooray::hooray: Her ikisine de gelsin..blogundan baktım canım..hele bi dişlenelim çoookk ağrıtıcam başını çooookkk :))))
ayy sorma valla..bebekler dubleks de misafirleri nasıl organize edicem bilemedim zaten..
sağol canım..
tesekkür ederiz canım..
kızlar mutlu son..maşallah diyim önce çünkü en çok ben nazar değdiriyorum..çınar 140cc ayşenur 130cc yedi çorbadan..hiç de mızırdanmadan severek üstelik..ayşenur kalan 10cc yi de yerdi ama hem uykusu geldi hem huysuzlandı zorlarsam kusar diye diretmedim..yoğurtla yedirmedim tadını alsınlar diye gayet de güzel yediler maşallah..şimdi zor bela da olsa uyudular..bu fırsatı değerlendirip bir kahve keyfi yapmalıyım..sabah kahvaltılarında yarım nar ve yarım portakal vermiştim..4 gibi yoğurt vericem olmadı onun da içine elma bisküvi vs koyarım sonra 8e doğru pirinç unuyla muhallebi yaparım ona da muz koyuyorum zaten..böylece bişeylerin içinde bolca meyve de yemiş oluyorlar..sade meyve çok nadir verir oldum ben siz nasıl yapıyorsunuz?
not: arzu edene kaçırana çorbamı tekrar yazabilirim :)
blogundan baktım canım..hele bi dişlenelim çoookk ağrıtıcam başını çooookkk :))))
ayy sorma valla..bebekler dubleks de misafirleri nasıl organize edicem bilemedim zaten..
sağol canım..
tesekkür ederiz canım..
kızlar mutlu son..maşallah diyim önce çünkü en çok ben nazar değdiriyorum..çınar 140cc ayşenur 130cc yedi çorbadan..hiç de mızırdanmadan severek üstelik..ayşenur kalan 10cc yi de yerdi ama hem uykusu geldi hem huysuzlandı zorlarsam kusar diye diretmedim..yoğurtla yedirmedim tadını alsınlar diye gayet de güzel yediler maşallah..şimdi zor bela da olsa uyudular..bu fırsatı değerlendirip bir kahve keyfi yapmalıyım..sabah kahvaltılarında yarım nar ve yarım portakal vermiştim..4 gibi yoğurt vericem olmadı onun da içine elma bisküvi vs koyarım sonra 8e doğru pirinç unuyla muhallebi yaparım ona da muz koyuyorum zaten..böylece bişeylerin içinde bolca meyve de yemiş oluyorlar..sade meyve çok nadir verir oldum ben siz nasıl yapıyorsunuz?
not: arzu edene kaçırana çorbamı tekrar yazabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?