2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selmacım esmacım didemcim saolun inşallah iyi olur yavrum hayırlııs dedim iyi olması için ameliyet gerekiyosa olacak bu cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah ameliyatsız atlatırız....

canım çook geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun

valla kızım çok özlemiş.benim eve gitmem 7.45-8 i buluyor ee Duruda normalde 9 da uyuyan bir çoçuktu 1 haftadır falan 8 e kaydırdı saatini annemlere gidip yemek yiyip hemen eve geçiyorum.duruda başlıyor mızırdanmaya uyutuyorum bende alıp sevecek oynayacak vaktimiz yok yani o uyuynca iş yapıyorum bazende dalması 1 saati buluyor bende yatakta boş boş oturacağıma iş yapayıom diyorum.tamamen uyuna kadar başından ayrılmayacağım ama bu sefrede ben başında olmadan uyumayacak aman alışırsa alışsın dün çok kötü oldum nasıl sündü resmen bittim o hareketiyle.sabahları yüzüme bakmıyor akşamda sırnaşıyor oda az değilde işte.

Selma eşim yardım ediyor ama 1 hafta akşam 8 de evde oluyor diğer hafta 11 de geliyor o olduğunda rahatım sarılıp baba kız yatıyorlar ben ev işlerine takılıyorum o yokkende iş bitmiyorki akşama kadar yokuz evde hergün birşey hatta birkaç şey çıkıyor bitmiyor bitmiyor.

çalışan annelerin bi kaybı daha hafta içi uyanık kalsa işler yetişmez sen uyuyamazsın.uyusan çoçuğunla vakit geçiremiyorsun.

valla gelsin didem tam sopalığım bu konuda.ben o oylamaya katılmıştım Özlem link vermişti galiba.

kızlar merhaba fatoşcum arasa geçmiş olsun canım inşallah ameliyat gerekmez iyi olur kısa zamanda...

hoşgeldin canım....

hoşbulduk canım nasılsın tatlı kızın zeyno nasıl

valla derin hiç durmuyo hep annesinin eteğinde isterse iş yapsın yırtıyo ortalığı al beni die :))

esma gördü işte hep eteğimde olcak yanında olcam özlüyolar bencede

bi mama yiyip geleyim.

afiyet olsun canım bende şimdi geldim yemekten salata çorba ve yoğurdumu yedim

pınar nasılsın canım hoşgeldin

ben de yemekten geldim opuyorumnanaktan
sabahtan beri fırsat bulup yazamadım
Fatoşçum Aras en kısa sürede atlatacaktır.. gerekiyorsa ameliyat olsun yeter ki iyi olsun minik kuş.

iyiyim canım zeynepte iyi sağol teyzesi...

külhanbeyi demek yerim ben onu ...

burciiiiin benim diş bugdayımı gordünmü
blogundan baktım canım..hele bi dişlenelim çoookk ağrıtıcam başını çooookkk :))))
ayy sorma valla..bebekler dubleks de misafirleri nasıl organize edicem bilemedim zaten..
aydönümü kutlu olsun ikizlerimizin ikisinede maşallah
sağol canım..
tesekkür ederiz canım..

kızlar mutlu son..maşallah diyim önce çünkü en çok ben nazar değdiriyorum.. çınar 140cc ayşenur 130cc yedi çorbadan..hiç de mızırdanmadan severek üstelik..ayşenur kalan 10cc yi de yerdi ama hem uykusu geldi hem huysuzlandı zorlarsam kusar diye diretmedim..yoğurtla yedirmedim tadını alsınlar diye gayet de güzel yediler maşallah..şimdi zor bela da olsa uyudular..bu fırsatı değerlendirip bir kahve keyfi yapmalıyım..sabah kahvaltılarında yarım nar ve yarım portakal vermiştim..4 gibi yoğurt vericem olmadı onun da içine elma bisküvi vs koyarım sonra 8e doğru pirinç unuyla muhallebi yaparım ona da muz koyuyorum zaten..böylece bişeylerin içinde bolca meyve de yemiş oluyorlar..sade meyve çok nadir verir oldum ben siz nasıl yapıyorsunuz?

not: arzu edene kaçırana çorbamı tekrar yazabilirim :)

:hooray::hooray: Her ikisine de gelsin..
Ben yoğurdu ve meyveyi öğünden çıkardım.En az 3 saatte bi besliyorum.Meyveyi bütün yiyoz beraber aralarda.Yoğurdu ya çorbalarına terbiye yapıyorum,ya sebze yemeğinin yanına veriyorum.Sebze haşlayıp yoğurtla garnitür olarak verdiğimde oluyor ya da ayran olarak tüketiyoruz şekerim

benimkide meyveyi sadece yemiyo bende bişeylerin içinde vermeye yada elimle vermeye çalışıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…