bende haftasonu bakayım tulumları çok kullanışlı hemde dayanıklı tavsiye edrim kızlar
herkese merhabalar...
hasta bebişlere büyük geçmiş olsun!
nası kötü bi hava var, karanlık....
moralim de cok bozuk! hiçbişeyi ayırt etmeden yiyen ogluş dünden beri hiç bişey yemiyo...mafoldumben agzını bi kapatıyo,öyle sıkıyokii...zorlamak da istemiyorum.hasta degil ama mızıldıyo sürekli.saatte bir emmek istiyo.cok uslu,iiştahlı deyip nazar degdiirdim...
degisik bişeyler mi yedirsem?
diş çıkarmışmıydı çıkaracağı zaman öyle oluyo...
Bende çıkcam haftasonu artıkın inşallah Didemcim..
mothercarede gördüm (kendi sitesinde) termal gece takımı var.O varsa trde ondan almak istiyorum.Oğlumu gözlemledim ve uyku tulumunda rahat edemeyeceğine karar verdim.Hemde merkezi sistem bu yeni ev.Daha tam yakmadılar ama çok sıcak olduğu söyleniyor o yüzden caydım yani tulumdan..
Mont,bolca çorap,ev ayakkabısı ve de dışarda giymek için ayakkabı almam lazım oğluma..He bi de termos biberon ve yeni emzik..
Ve de kız için alışveriş yapcam inşallah sonunda off çok heyecanlıyım çoktandır bi yere gidip bişe alamadım..Eskiden olsa ah ah tozunu attırırdım şimdi sade netten resimlerine bakıyom
6. aydan beri 4 dişimiz de var. yeni dişlerde pek gelecek gibi degil...gecici bir durumdur umarım.
meyveyi ögünden cıkaran arkadslar ne yediriyo merak ettim
hihoyyytSelammm kızlar nasılsınız, hava berbat yine ama çok mutluyum çünkü bugün cuma ve 2 gün yine oğlumlayım
Kız seninkileri bi de kız ikisi de valla yaz gelsin çatır çatır grzersiniz beraber.O mağaza senin bu mağaza benimzemuszemusüzülme canım bende öyleyim hep diyorum çıkışta şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum ama sonra çocukların yanına 5 dakka önce gideyip deyip hepsini bırakıyorum
Selammm kızlar nasılsınız, hava berbat yine ama çok mutluyum çünkü bugün cuma ve 2 gün yine oğlumlayım
Fatmacım çok geçmiş olsun canm inşallah bir an önce iyi olur Aras paşa belki ameliyata gerek kalmaz yada ameliyat olması gerekiyorsa gerçekten daha iyi olacağını düşün ve moralini bozma canım
Canım meyveyi ara öğüne aldık yani.Onu demek istiyoruz
hihoyyyt
Kız seninkileri bi de kız ikisi de valla yaz gelsin çatır çatır grzersiniz beraber.O mağaza senin bu mağaza benimzemuszemus
valla bende gezmeyi çok seviyorum ama benim kız arabada durmuyo diye cesaret edemiyom artık tek başıma biyere gitmeye şimdi eşimde rahatsız diye bayadır çıkmadıkda valla aslında tepemdeler annemler dönsün gezip durcam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?