2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar...
hasta bebişlere büyük geçmiş olsun!
nası kötü bi hava var, karanlık....
moralim de cok bozuk! hiçbişeyi ayırt etmeden yiyen ogluş dünden beri hiç bişey yemiyo...mafoldumben agzını bi kapatıyo,öyle sıkıyokii...zorlamak da istemiyorum.hasta degil ama mızıldıyo sürekli.saatte bir emmek istiyo.cok uslu,iiştahlı deyip nazar degdiirdim...
degisik bişeyler mi yedirsem?

bende haftasonu bakayım tulumları çok kullanışlı hemde dayanıklı tavsiye edrim kızlar

Bende çıkcam haftasonu artıkın inşallah Didemcim..
mothercarede gördüm (kendi sitesinde) termal gece takımı var.O varsa trde ondan almak istiyorum.Oğlumu gözlemledim ve uyku tulumunda rahat edemeyeceğine karar verdim.Hemde merkezi sistem bu yeni ev.Daha tam yakmadılar ama çok sıcak olduğu söyleniyor o yüzden caydım yani tulumdan..
Mont,bolca çorap,ev ayakkabısı ve de dışarda giymek için ayakkabı almam lazım oğluma..He bi de termos biberon ve yeni emzik..
Ve de kız için alışveriş yapcam inşallah sonunda off çok heyecanlıyım çoktandır bi yere gidip bişe alamadım..Eskiden olsa ah ah tozunu attırırdım şimdi sade netten resimlerine bakıyom

Son düzenleme:

diş çıkarmışmıydı çıkaracağı zaman öyle oluyo...

bizde meyveyi öğünden çıkardık bende genelde akşam yemeklerine katıyorum bizimki yoğurtla karışık zaten yemiyordu elle patrça parça yemeyi seviyor ama ciciannemize çok evhamlı boğazına kaçar diye çok korkuyor dün muz istemiş biraz verdimiş akşam gittiğimde kadın bembeyazdı noldu dedim muz yedi dedi revna yedi ben öldüm diyo bende öyle olunca ısrar etmiyorum ben evde tamamlıyorum

selam kızlar.

fatoşcum ameliyat olcaksa da korkma, tamamen iyileşecek inşallah Allah'ın izniyle aras paşa. sonra bişeyciği kalmaz inş. dualarım seninle hayatım biliyosun..

burcuuu çok kızdım ya..senin ne işin oluyo ki o kadar,biraz bırak tertibi düzeni.. valla ben bi bardak bile yıkamıyorum burak uyuyana kadar..

Selammm kızlar nasılsınız, hava berbat yine ama çok mutluyum çünkü bugün cuma ve 2 gün yine oğlumlayım

Fatmacım çok geçmiş olsun canm inşallah bir an önce iyi olur Aras paşa belki ameliyata gerek kalmaz yada ameliyat olması gerekiyorsa gerçekten daha iyi olacağını düşün ve moralini bozma canım

üzülme canım bende öyleyim hep diyorum çıkışta şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum ama sonra çocukların yanına 5 dakka önce gideyip deyip hepsini bırakıyorum

Aaa bende Burcuya çatcaktım Hülya iyi hatırlattın..
Aynı şeyleri bende düşündüm senin o kadar ne işin oluyo kuzum ya yazık değil mi sana..Olduğu kadar olursa olur olmazsa olmaz.Hem çalışan bi kadın ve de annesin sen yavrum.İlla herşey tertipli düzenli mi olcak.Yine bu kadar çok kasıyon kendini karışanın falan mı var nedir yani?
Ay sanki biz evdeyiz de herşeyi yapıyoz mu..Uyurken zaten sesli bi iş yapamıyon.Uyanık olunca Toprak efendinin keyfi olcakta yürütece binicek arkamda gezcek anca iş yapıyom..
Olduğu kadar diyom çıkıyom içinden

6. aydan beri 4 dişimiz de var. yeni dişlerde pek gelecek gibi degil...gecici bir durumdur umarım.

meyveyi ögünden cıkaran arkadslar ne yediriyo merak ettim

Canım meyveyi ara öğüne aldık yani.Onu demek istiyoruz

Selammm kızlar nasılsınız, hava berbat yine ama çok mutluyum çünkü bugün cuma ve 2 gün yine oğlumlayım
hihoyyyt

üzülme canım bende öyleyim hep diyorum çıkışta şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum ama sonra çocukların yanına 5 dakka önce gideyip deyip hepsini bırakıyorum
Kız seninkileri bi de kız ikisi de valla yaz gelsin çatır çatır grzersiniz beraber.O mağaza senin bu mağaza benimzemuszemus

bende 3 gün evdeyim tabi pzt gene hastanelerdeyim

valla bende gezmeyi çok seviyorum ama benim kız arabada durmuyo diye cesaret edemiyom artık tek başıma biyere gitmeye şimdi eşimde rahatsız diye bayadır çıkmadıkda valla aslında tepemdeler annemler dönsün gezip durcam inşallah...

Canım meyveyi ara öğüne aldık yani.Onu demek istiyoruz

hihoyyyt

Kız seninkileri bi de kız ikisi de valla yaz gelsin çatır çatır grzersiniz beraber.O mağaza senin bu mağaza benimzemuszemus

gezeriz valla babamız düşünsün bide şu arabayı verse süper olacak ama

ben cesaretliyim galiba arada ikisinide alıp çıkıyorum yarın sabah kahvaltıya gidicez ordanda nevayı sinemaya götürücem revna hanımada babası bakacak

burcincim diş bugdayınızda elimden gelen bisey olursa seve seve yaparım. herzaman hazırım yardıma. tabi hepiniz icin gecerli bu kızlar....

fikirlerini alırız zeynepcim ilerleyen zamanlarda lasım olucak
zeyl canım bişey alamadık çünkü derin tutturdu memmee diye çıktık direk
burcin tarifini tekrar veririmisin cnm yraın yapıyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…