2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi gittim geldim mothercare e bebek kiyafetlerinde oyle parlak bisey göremedim. ama mama önlügü aldım indirimden. 7 tanesini 15 tl. verdim. 2 tanesi naylon, 5 tanesi önü kumaş arkası naylon olanlardan. malum artık yetiştiremiyorum ben önlük. hepsi leş gibi yıkamaklada cıkmıyor yaw.

ya özlem buralardamısın zeyl yani şu yulafunlu mama tarifini verebilirmisin canım ek gıda topiğinde bulamadım onu..

güle güle kullanın gerçekden önlük çok gidiyo ben naylon olanlardan aldım her yemekden sonra sudan geçiriryorum kuruyo zaten hemen..

ya özlem buralardamısın zeyl yani şu yulafunlu mama tarifini verebilirmisin canım ek gıda topiğinde bulamadım onu..

1bardak (200 cc) su yahut süte,
2 yemek kaşığı yulaf unu
1 yemek kaşığı tam buğday unu
çekilmiş ceviz ve kuru meyve

Böyle canım,kaşık maması kıvamında oluyor.Biberonla vericeksen biraz daha sulu yapabilirsin tatlım

Mont yok mu güzel erkek montu?

kimse yok mu bugün yahuuu..

bilgisayara burak için kaydettiğim tüm tarifler silinmiş..bugün virüs taraması yapmıştım..:sinifsinif:

kimse yok mu bugün yahuuu..

bilgisayara burak için kaydettiğim tüm tarifler silinmiş..bugün virüs taraması yapmıştım..:sinifsinif:

bu hafta çok askindik hülyacım bugünde onlardan biri ayşegül yok zeynep yok senin işin var serapın işi var sohbet döndürenler meşgul

ben geldimmmm
dişçiye gittim de

bide oğluma ayakkabı almıştım olmasa değiştiricem dedim tmm değiştiriz demişlerdi
değiştirmeye gittim kalmamış onlardan bitmişte değişim yapamazmış başka bşiiy alayım dedim devamı yok tek kalan şeyi geri alamam dediler
napayım ben olmayan şeyi dedim zaten ucuz bişiy birine hediye götür dediler ya nasıl uyuz oldum tmm 12 lira ucuzda bölemi yapmalrı lazımdı

Son düzenleme:
kızlar bir bakın kürklü patik çok hoşuma gitti

Eklentiler

• $oyunak0100155.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 33
esma bence kavga etseydin. ne kadar olduki alalı. bidahada ugrama o dükkana. ama kavganı yap. milleti aptal yerine koyuyorlar deliriyorum ya

esmacım bencede geri verseydin haksızlığa hiç tahammülüm yok benimde ohh tamam de sonra geri alma işe bak ya birde ucuzu pahalısımı var ya olmayan şeyi neyapalım

esma bence kavga etseydin. ne kadar olduki alalı. bidahada ugrama o dükkana. ama kavganı yap. milleti aptal yerine koyuyorlar deliriyorum ya

esmacım bencede geri verseydin haksızlığa hiç tahammülüm yok benimde ohh tamam de sonra geri alma işe bak ya birde ucuzu pahalısımı var ya olmayan şeyi neyapalım

ay valla sormayın he nasıl sinir oldum bide birine hediye götür dio 12 lira size göre ucuz o para için ben kaç saat çalışyıorum dicektim sinirden tutldum çıktım
yaa bursanın en tatnışmış bebe dükkanı bide yaa her alışverişimide ordan yapıyorum bide asla gitmicem oraya ukala dümbelekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…