kızlar şimdi gittim geldim mothercare e bebek kiyafetlerinde oyle parlak bisey göremedim. ama mama önlügü aldım indirimden. 7 tanesini 15 tl. verdim. 2 tanesi naylon, 5 tanesi önü kumaş arkası naylon olanlardan. malum artık yetiştiremiyorum ben önlük. hepsi leş gibi yıkamaklada cıkmıyor yaw.
ya özlem buralardamısın zeyl yani şu yulafunlu mama tarifini verebilirmisin canım ek gıda topiğinde bulamadım onu..
kızlar şimdi gittim geldim mothercare e bebek kiyafetlerinde oyle parlak bisey göremedim. ama mama önlügü aldım indirimden. 7 tanesini 15 tl. verdim. 2 tanesi naylon, 5 tanesi önü kumaş arkası naylon olanlardan. malum artık yetiştiremiyorum ben önlük. hepsi leş gibi yıkamaklada cıkmıyor yaw.
mont görmedim canım ben yaaaa
özlem bu tarifi soguk suyamı yapmam lazım yoksa sıcak suyamı?
kimse yok mu bugün yahuuu..
bilgisayara burak için kaydettiğim tüm tarifler silinmiş..bugün virüs taraması yapmıştım..:sinifsinif:
kızlar bir bakın kürklü patik çok hoşuma gitti
esma bence kavga etseydin. ne kadar olduki alalı. bidahada ugrama o dükkana. ama kavganı yap. milleti aptal yerine koyuyorlar deliriyorum ya
esmacım bencede geri verseydin haksızlığa hiç tahammülüm yok benimde ohh tamam de sonra geri alma işe bak ya birde ucuzu pahalısımı var ya olmayan şeyi neyapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?