2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kendime çok kızdım canım.başlıycam bu evin işine zaten.bende düzen sorunu var canım düzelttiğim dolapları döküp tekrar düzenliyorum mutfak dolabını bozaltıp tekrar dizerim falan 1-2 kerede bulaşık makinesindeki kirlileri çıkartıp düzenli yerleştirdiğim bile olmuştur.çamaşırlığa serdiğim çamaşırları toplayıp renk sırasına göre dizme falann psikolog tan yardım mı alsam acaba.bi süre baş etmeye çalışayım iyisimi olmadı gerçekten yardım alınacak birşeymı onuda tam bilmiyorum.

sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 8-9 da giriyorum ama mutlaka en az 1,1,5 saatlik iş buluyorum.ben daha 3 yıllık evlilik hayatımda 2 saat sürekli koltuğa oturduğumu bilmem.ama bu aman evim temiz olsun aman gören ne der sorunu değil umrumda olmaz öyle şeyler.karışanım görüşenimde yok kız öyle gelen giden çok iş çıkıyor da diyemem yalan olur. annemde babamda kızar hoş onlar abartıyor evi süpürücem desem kim geziyor evde derler.yok ben bu işe bir el atayım haklısınız.

Burçin bizde meyveyi aralarda eline veriyoruz.bazen ara öğün püre olarak bazen ben sabah kahvaltısını elma-armut ekliyorum-bazende muhallebi ile muz veriyoruz.

[
kimse yok mu bugün yahuuu..

bilgisayara burak için kaydettiğim tüm tarifler silinmiş..bugün virüs taraması yapmıştım..:sinifsinif:

şimdi senin virüs tarama programın bizim canımmm tariflerimizi virüslü statüsüne mi almış.

ne uğursuz bir gün bende bi hata yaptım adamın bileti 250 europ fiyat arttı ayy ilk kez başıma geliyor onu halletmeye çalışıyorum ufffffffff.

ayy ne sinirlerrrr.o zaman tek kalmadığı sürece değiştiririm de.fişin yokmu kız almak zorunda uyuzluk yap sende.benim gibi eve gelir gelmez fişi çöpe atıyorsanda sakla ayakkabıları 2. giyer.

özlemcim çok güzel patikler alcanmı

kızlar merhaba fatoşcum arasa geçmiş olsun canım inşallah ameliyat gerekmez iyi olur kısa zamanda...

ben de yemekten geldim opuyorumnanaktan
sabahtan beri fırsat bulup yazamadım
Fatoşçum Aras en kısa sürede atlatacaktır.. gerekiyorsa ameliyat olsun yeter ki iyi olsun minik kuş.

saolun canlarım allah hepinizden razı olsun ii olacak inşalah dua ediyom hayırlısını diliyom
kızlar ya ayşegül ler nereye taşınacaklardı belli olmuşmuydu ?

bende çok emrak ediyorum canım ayşegülü

esma yinede gidip kavganı yap derim ben. 12 tl ucuzza bedava versinler madem. salak herifler.
cnm çıktım geldim artık
acaım sülalede bebek dolu iki bahsederim kimseyi gödermem alışverişe o yeter

canım senin temizlik işi piskolojik bi sıkıntı deildir ya
bazı insalarda simetri hastalığı oluyo gayet normal

cnm ben fişiyle gittim sinir olduğumda o zaten başka müşterilerde vardı onların yanında rahat tavırla öle davrandılar peki öle olsun dedim bende kadınlar baktı kaldı müşteriye doymuşlar çok alışveriş ediyolar ordan ancaım ikinci kız olursa napam erkek pappasını :))

Son düzenleme:
slm kızlar..
geçmişi çok okuyamadım ama aras ın ameliyat durumu varmış geçmiş olsun fatoşcum olacaksa da üzülme çaresi olsun da gerisi kolay..

esmacım da bi dükkandan bahsetmiş bebeler sarayı sanırım.. ona göre bende alış veriş yapmam valla oradan..

evet hayatım tam orası zaferden taraftaki dükkan

selam kızlar anca bu saate girebiliyorum alarayı uytnca mecalim kalırsa.
fatoşcum cnm çok geçmiş olsun ameliyat durumu varmış inş gerek kalmaz.olsa bile umarım çabuk atlatırsınız arasımızın bişiciği kalmaz

gecenin bu vakti bi saatten fazla geçmiş okuyup, gerekli alıntıları yaptıktan sonra cevap yazdım ve sitede aktif olduğum halde yeniden kullanıcı adı ve şifre istendiği için hepsi boşa gitti.

hem de tüm yorgunluğum ve uykusuzluğumun üstüne.
klava: çok sinirlendim çoook
iyi geceler.

Son düzenleme:
esmaa kız kim üzdü seni sööle bana bak sen şunlara ben bu olaya bi el atiyim ben bu hafta gitçem bi gün sen müsait olursan al pappaları gel değiştiririm ben

cnm benim sağol
boşver önemli deil
ama biraz daha yumuşak olsalar müşteri memnuniyeti düşünmelerini sölesen yeter
tatlımm sinirlenme kuzumm olumunekankayizsmile

kızlar kimseler gelmeiş bende oğlumu uyttum bi bakayım dedim birazdan anneme gidcem
hepinizi kocaman öpüyoru m canım arkidişlemmm

tatil bi faciaydı.ayy resmen perişan geçti diyebilirim( ben hariç kızlar ve babası hasta oldular.yoruldum onlara koşmaktan..
daha adımımız attık odaya defnenin burnu su gibi akıyo.yandık dedik...ateş yok keyfi yerinde ama burnu tıkalıydı haliyle tıkalı olunca pek uyuyalıdı ilk gün.hatta hiç uyukadı çogunluk kucagımda uyudu..ikinci gün defne biranda iyileşti .sevindik derken zeynep başladı ama seynepte ateş ve burun akıntısı olunca zor oldu.nöbetleşe zeynebe kontrol ettik.gerçe nöbetleşye diyodum ama ben illa kendim bakmazsam rahat edemem her seferinde bende kalktım.bazen gece taeşlendi kaldır ilaç icir.yıka.offf yoruldum.zeynep eh iyilişmiş sayılır.eşimde gribi aldı kızlardan oda ilaç kullanıyo.nasıl olduysa hala ben iyiyim.diyolar emzirirken pek grip falan bulaşmaz diyolar..bakalım belkide doğruu:))

ayy kızlar tainimizi yazmayı unuttum.stresli beklemeden sonra KAHRAMANMARAŞ ın PAZARCIK ilçesine atamamız oldu.önce şok olduk.çünkü biz maraş istedik ama merkez istemiştik.yani ilçeyi atayan devlet oldu.ilçeye gitmek istemiyordum.kızlarım için yanı.şimdi nasıl biyer hiç bilmiyorum.sanırım haftasonuna kalmadan taşanıcagız.pazartesi ailem hepsi bizde toplanacagız ve evi toparlayacagız.eşimde maraşa gdip lojman varsa orayı tutacak.yoksa ev arayacak.neden maraş oldU.çünkü maraş bizim 4.ü .tecehimizdi.ilk üç tenrcihimize atama olmamış.yani doluymuş.ee be devlek doluyu boşu söylesene.işte demiyorlar sonrada kafalarına göre atıyorlar.neyse bi kaç arkadaş pazarcıkta kalmış bundra çok iyi diyorlar.merkezden bile güzel diyorlar.valla biziki teselli ediyorlar yoksa gercektenmi güzel bilmiyorum artık gidince görecegiz.eşim müdür olmazsa 2 yol sonra...4 yıl pazarcıktayız:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…