selam kızlar.
fatoşcum ameliyat olcaksa da korkma, tamamen iyileşecek inşallah Allah'ın izniyle aras paşa. sonra bişeyciği kalmaz inş. dualarım seninle hayatım biliyosun..
burcuuu çok kızdım ya..senin ne işin oluyo ki o kadar,biraz bırak tertibi düzeni.. valla ben bi bardak bile yıkamıyorum burak uyuyana kadar..
Aaa bende Burcuya çatcaktım Hülya iyi hatırlattın..
Aynı şeyleri bende düşündüm senin o kadar ne işin oluyo kuzum ya yazık değil mi sana..Olduğu kadar olursa olur olmazsa olmaz.Hem çalışan bi kadın ve de annesin sen yavrum.İlla herşey tertipli düzenli mi olcak.Yine bu kadar çok kasıyon kendini karışanın falan mı var nedir yani?
Ay sanki biz evdeyiz de herşeyi yapıyoz mu..Uyurken zaten sesli bi iş yapamıyon.Uyanık olunca Toprak efendinin keyfi olcakta yürütece binicek arkamda gezcek anca iş yapıyom..
Olduğu kadar diyom çıkıyom içinden
:hooray::hooray: Her ikisine de gelsin..
Ben yoğurdu ve meyveyi öğünden çıkardım.En az 3 saatte bi besliyorum.Meyveyi bütün yiyoz beraber aralarda.Yoğurdu ya çorbalarına terbiye yapıyorum,ya sebze yemeğinin yanına veriyorum.Sebze haşlayıp yoğurtla garnitür olarak verdiğimde oluyor ya da ayran olarak tüketiyoruz şekerim
kimse yok mu bugün yahuuu..
bilgisayara burak için kaydettiğim tüm tarifler silinmiş..bugün virüs taraması yapmıştım..:sinifsinif:
ben geldimmmm
dişçiye gittim de
bide oğluma ayakkabı almıştım olmasa değiştiricem dedim tmm değiştiriz demişlerdi
değiştirmeye gittim kalmamış onlardan bitmişte değişim yapamazmış başka bşiiy alayım dedim devamı yok tek kalan şeyi geri alamam dediler
napayım ben olmayan şeyi dedim zaten ucuz bişiy birine hediye götür dediler ya nasıl uyuz oldum tmm 12 lira ucuzda bölemi yapmalrı lazımdı
özlemcim çok güzel patikler alcanmı
kızlar merhaba fatoşcum arasa geçmiş olsun canım inşallah ameliyat gerekmez iyi olur kısa zamanda...
ben de yemekten geldim opuyorumnanaktan
sabahtan beri fırsat bulup yazamadım
Fatoşçum Aras en kısa sürede atlatacaktır.. gerekiyorsa ameliyat olsun yeter ki iyi olsun minik kuş.
selam kızlar.
fatoşcum ameliyat olcaksa da korkma, tamamen iyileşecek inşallah Allah'ın izniyle aras paşa. sonra bişeyciği kalmaz inş. dualarım seninle hayatım biliyosun..
burcuuu çok kızdım ya..senin ne işin oluyo ki o kadar,biraz bırak tertibi düzeni.. valla ben bi bardak bile yıkamıyorum burak uyuyana kadar..
saolun canlarım allah hepinizden razı olsun ii olacak inşalah dua ediyom hayırlısını diliyomSelammm kızlar nasılsınız, hava berbat yine ama çok mutluyum çünkü bugün cuma ve 2 gün yine oğlumlayım
Fatmacım çok geçmiş olsun canm inşallah bir an önce iyi olur Aras paşa belki ameliyata gerek kalmaz yada ameliyat olması gerekiyorsa gerçekten daha iyi olacağını düşün ve moralini bozma canım
kızlar ya ayşegül ler nereye taşınacaklardı belli olmuşmuydu ?
cnm çıktım geldim artıkesma yinede gidip kavganı yap derim ben. 12 tl ucuzza bedava versinler madem. salak herifler.
Bende kendime çok kızdım canım.başlıycam bu evin işine zaten.bende düzen sorunu var canım düzelttiğim dolapları döküp tekrar düzenliyorum mutfak dolabını bozaltıp tekrar dizerim falan 1-2 kerede bulaşık makinesindeki kirlileri çıkartıp düzenli yerleştirdiğim bile olmuştur.çamaşırlığa serdiğim çamaşırları toplayıp renk sırasına göre dizme falann psikolog tan yardım mı alsam acaba.bi süre baş etmeye çalışayım iyisimi olmadı gerçekten yardım alınacak birşeymı onuda tam bilmiyorum.
sabah 7.30 da evden çıkıp akşam 8-9 da giriyorum ama mutlaka en az 1,1,5 saatlik iş buluyorum.ben daha 3 yıllık evlilik hayatımda 2 saat sürekli koltuğa oturduğumu bilmem.ama bu aman evim temiz olsun aman gören ne der sorunu değil umrumda olmaz öyle şeyler.karışanım görüşenimde yok kız öyle gelen giden çok iş çıkıyor da diyemem yalan olur. annemde babamda kızar hoş onlar abartıyor evi süpürücem desem kim geziyor evde derler.yok ben bu işe bir el atayım haklısınız.
Burçin bizde meyveyi aralarda eline veriyoruz.bazen ara öğün püre olarak bazen ben sabah kahvaltısını elma-armut ekliyorum-bazende muhallebi ile muz veriyoruz.
[
şimdi senin virüs tarama programın bizim canımmm tariflerimizi virüslü statüsüne mi almış.
ne uğursuz bir gün bende bi hata yaptım adamın bileti 250 europ fiyat arttı ayy ilk kez başıma geliyor onu halletmeye çalışıyorum ufffffffff.
ayy ne sinirlerrrr.o zaman tek kalmadığı sürece değiştiririm de.fişin yokmu kız almak zorunda uyuzluk yap sende.benim gibi eve gelir gelmez fişi çöpe atıyorsanda sakla ayakkabıları 2. giyer.
slm kızlar..
geçmişi çok okuyamadım ama aras ın ameliyat durumu varmış geçmiş olsun fatoşcum olacaksa da üzülme çaresi olsun da gerisi kolay..
esmacım da bi dükkandan bahsetmiş bebeler sarayı sanırım.. ona göre bende alış veriş yapmam valla oradan..
evet hayatım tam orası zaferden taraftaki dükkan
arkadaşlar hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar iyi hafta sonları
esmaa kız kim üzdü seni sööle bana bak sen şunlara ben bu olaya bi el atiyim ben bu hafta gitçem bi gün sen müsait olursan al pappaları gel değiştiririm ben
tatlımm sinirlenme kuzumm olumunekankayizsmilegecenin bu vakti bi saatten fazla geçmiş okuyup, gerekli alıntıları yaptıktan sonra cevap yazdım ve sitede aktif olduğum halde yeniden kullanıcı adı ve şifre istendiği için hepsi boşa gitti.
hem de tüm yorgunluğum ve uykusuzluğumun üstüne.
klava: çok sinirlendim çoook
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?