2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yahu cumartesi çalışan yokmuydu((
neyse ben çıkıyorumm..kendinize iyi bakın.vakit buldukça girmeye çalışırım...

ayşegülcüğüm hayırlı olsun yeni yeriniz.dondurmanın hasının olduğu yere düştünüz desene.inşallah kısa zamanda alışır yabancılık çekmezsiniz.
kızlara ve eşine geçmiş olsun.sen bi sağlam kalmışsın yoksa onlara kim bakacaktı aman sen hastalanma bari.

bu akşam özleme (özlemzafer) oturmaya gidiyoruz.bakalım yağızla çınar neler yapacak haberdar ederiz sizleri olumunekankayizsmile

cnm çok geçmiş olsun gerçi geçmiş kızların gribi çok şükür zor olmuştur gerçekten sana yemek işini nasıl yaptın peki defneye.
hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz cnm umarım güzel bi yerdir alışırsınız çabucak.

ayşegülcüm hayırlı olsun canım çok çok ta geçmiş olsun çok merak etmiştik canım allah yardım cınız olsun taşınmak zor iş

ayşegülcüm hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah kısa zamanda alışırsınız.
bugun gene kimse yok bende evin işine bakayım bari...

çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.

biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa

fatma aynı senin yazdığını yazacaktım bende.
bende bayadır yoktum kötü şeyler oldu. üst kat komşumun evi yandı. lojmanca verilmiş sadakamız varmış.
bi ara anlatıcam tam ayrıntılı yazcaktım naz uyandı şuan kucağımda çok mızmız hasta. nezle oldu. face profilimden görmüşsünüzdür.
herkes iimi.

kızlar selam.
geçmişe bakamiyacağım,halim de vaktim yok...
dün geceyi acilde geçirdik. ipeğin orta kulak iltihabı tekrarladı,felaket durumdayız.
antibiyotik iğne,şurup kullanıyoruz. bugün iyi bi kulak-burun-boğaz dr.umuz var,ona gittik. sıvı birikmiş kulakta,yer yapmış,eğer etkili bi tedavi uygulanmazsa sürekli tekrarlar dedi. o zaman sıvıyı çekmek zorunda kalırız dedi. burnu kesinlikle tıkalı olmayacakmış,özel bi karışım damla yaptı burun için,bi torba ilaç ve iğne verdi. çok dikkat ediceksin,sürekli tekrarlayan kulak iltihapları hem zor hemde ilerisi için kötüdür dedi...
sabah 12-gece 12 de iğne oluyoruz
uykumuz sıfır iştah yok gitti
huysuzuz ateşimiz çıkıyo gün içinde
bende göründüm 1 torba ilaç verdi adam banada,istirahat edemediğim için atlatamıyorum tabi ipekte hasta olduğundan huysuz,kimsede durmuyor...
böyle işte kızlar sonra uzun uzun konuşuruz bi fırsat buldum gireyim dedim...

çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.

biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa

fato'cum merak etmez olurmuyuz seni ve ecrin kuzuyu.iyi olmanıza sevindim.arada fırsat buldukça gir özlüyoruz sizleri.

Allh korumuş hilal'cim.geçmiş olsun naz'a da. çok salgın bi çok bebeğimiz hasta topikte.inşallah çabucak atlatır eski sağlığına kavuşur.

zeynep'cim çookk geçmiş olsun ipeğimize.nasıl bu kadar ilerledi nezle ile başladı değilmi.canım benim şimdi ne kadar huzursuzdur tüm düzeni bozulmuştur ama en kısa zamanda tekrar toparlar kendini sen üzülme.
sanada geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyo bu meret hastalık ama nerde dinlenicenki.Allah kolaylık versin.

herkese kucak dolu selamlar annişler ve minik kuzuları iyidir inşallah
bende yokum uzunnn zamandır kimbilir neler nelerkaçırdım bu giremediğim süreçte gencer bi ara hastaydı şimdi iyiçok şükür onun dışında ailevi bi kaçsorun yaşıyoruzama iyi olucak inşallah herşey
hepinizi çoook çokkk öpüyorum

ayşegül hayırlısı olsun hakkınızda cnm inş çabucak alışırsınız vedee geçmiş olsun fıstıklarına ve kocişine:))

selamlar kızlar AYŞEGÜLCÜM hayırlı olsun tayininiz en kısa zamanda alışırsın inş. canım benim ailecekte geçmiş olsun canım hepinize
ZEYNEB canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ipektoşuma kızım nazar geldiniz valla çocuk atlatmıştı ne güzel hay allah üzüldüm şimdi en kısa zamanda iyileşsin ipekte sende zor bi süreç desene canım peki neden oluyomuş sıvı birikimi
FATOLİNA niye girmiyosun bacım bakim sen
HİLALCİM NE OLDU KIZ ANLATSANA NASIL OLMUŞ

ayşegül geçmiş olsun canım,tayininiz belli olmuş hayırlı olsun canım inş.herşey gönlünüzce olur...

iyi muhabbetler size bebişleri çok öpüyorum opuyorumnanaktan

hilalcim çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş, naz hastalanmış kıyamam inş.hemencik iyileşir kuzum....
dün cuma pazarına gittim canım alışveriş yaparken aklıma geldin,belkide aynı tezgahtan alışveriş edip yanyana gelmiş olabiliriz diye düşündüm, sen oralara taşındıktan sonra anladık nerdeyse komşu olduğumuzu, daha önce öğrenseydik ne güzel olurdu dimi ama neyapalım belki karşılaşırız yine bellimi olur, kısmet belki birlikte gideriz pazara ......

Son düzenleme:

Zeynepcim çok çok geçmiş olsun inş.ilaçlar iyi gelir hemencik toparlar ipek kıyamam ya..
sanada çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin ......

bizde sizi öpüyoruz elifcim opuyorumnanaktan genceride senide çok özledik .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…