ayy kızlar tainimizi yazmayı unuttum.stresli beklemeden sonra KAHRAMANMARAŞ ın PAZARCIK ilçesine atamamız oldu.önce şok olduk.çünkü biz maraş istedik ama merkez istemiştik.yani ilçeyi atayan devlet oldu.ilçeye gitmek istemiyordum.kızlarım için yanı.şimdi nasıl biyer hiç bilmiyorum.sanırım haftasonuna kalmadan taşanıcagız.pazartesi ailem hepsi bizde toplanacagız ve evi toparlayacagız.eşimde maraşa gdip lojman varsa orayı tutacak.yoksa ev arayacak.neden maraş oldU.çünkü maraş bizim 4.ü .tecehimizdi.ilk üç tenrcihimize atama olmamış.yani doluymuş.ee be devlek doluyu boşu söylesene.işte demiyorlar sonrada kafalarına göre atıyorlar.neyse bi kaç arkadaş pazarcıkta kalmış bundra çok iyi diyorlar.merkezden bile güzel diyorlar.valla biziki teselli ediyorlar yoksa gercektenmi güzel bilmiyorum artık gidince görecegiz.eşim müdür olmazsa 2 yol sonra...4 yıl pazarcıktayız:...
tatil bi faciaydı.ayy resmen perişan geçti diyebilirim( ben hariç kızlar ve babası hasta oldular.yoruldum onlara koşmaktan..
daha adımımız attık odaya defnenin burnu su gibi akıyo.yandık dedik...ateş yok keyfi yerinde ama burnu tıkalıydı haliyle tıkalı olunca pek uyuyalıdı ilk gün.hatta hiç uyukadı çogunluk kucagımda uyudu..ikinci gün defne biranda iyileşti .sevindik derken zeynep başladı ama seynepte ateş ve burun akıntısı olunca zor oldu.nöbetleşe zeynebe kontrol ettik.gerçe nöbetleşye diyodum ama ben illa kendim bakmazsam rahat edemem her seferinde bende kalktım.bazen gece taeşlendi kaldır ilaç icir.yıka.offf yoruldum.zeynep eh iyilişmiş sayılır.eşimde gribi aldı kızlardan oda ilaç kullanıyo.nasıl olduysa hala ben iyiyim.diyolar emzirirken pek grip falan bulaşmaz diyolar..bakalım belkide doğruu:))
ayy kızlar tainimizi yazmayı unuttum.stresli beklemeden sonra KAHRAMANMARAŞ ın PAZARCIK ilçesine atamamız oldu.önce şok olduk.çünkü biz maraş istedik ama merkez istemiştik.yani ilçeyi atayan devlet oldu.ilçeye gitmek istemiyordum.kızlarım için yanı.şimdi nasıl biyer hiç bilmiyorum.sanırım haftasonuna kalmadan taşanıcagız.pazartesi ailem hepsi bizde toplanacagız ve evi toparlayacagız.eşimde maraşa gdip lojman varsa orayı tutacak.yoksa ev arayacak.neden maraş oldU.çünkü maraş bizim 4.ü .tecehimizdi.ilk üç tenrcihimize atama olmamış.yani doluymuş.ee be devlek doluyu boşu söylesene.işte demiyorlar sonrada kafalarına göre atıyorlar.neyse bi kaç arkadaş pazarcıkta kalmış bundra çok iyi diyorlar.merkezden bile güzel diyorlar.valla biziki teselli ediyorlar yoksa gercektenmi güzel bilmiyorum artık gidince görecegiz.eşim müdür olmazsa 2 yol sonra...4 yıl pazarcıktayız:...
çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.
biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa
fatma aynı senin yazdığını yazacaktım bende.
bende bayadır yoktum kötü şeyler oldu. üst kat komşumun evi yandı. lojmanca verilmiş sadakamız varmış.
bi ara anlatıcam tam ayrıntılı yazcaktım naz uyandı şuan kucağımda çok mızmız hasta. nezle oldu. face profilimden görmüşsünüzdür.
herkes iimi.
kızlar selam.
geçmişe bakamiyacağım,halim de vaktim yok...
dün geceyi acilde geçirdik. ipeğin orta kulak iltihabı tekrarladı,felaket durumdayız.
antibiyotik iğne,şurup kullanıyoruz. bugün iyi bi kulak-burun-boğaz dr.umuz var,ona gittik. sıvı birikmiş kulakta,yer yapmış,eğer etkili bi tedavi uygulanmazsa sürekli tekrarlar dedi. o zaman sıvıyı çekmek zorunda kalırız dedi. burnu kesinlikle tıkalı olmayacakmış,özel bi karışım damla yaptı burun için,bi torba ilaç ve iğne verdi. çok dikkat ediceksin,sürekli tekrarlayan kulak iltihapları hem zor hemde ilerisi için kötüdür dedi...
sabah 12-gece 12 de iğne oluyoruz
uykumuz sıfır iştah yok gitti
huysuzuz ateşimiz çıkıyo gün içinde
bende göründüm 1 torba ilaç verdi adam banada,istirahat edemediğim için atlatamıyorum tabi ipekte hasta olduğundan huysuz,kimsede durmuyor...
böyle işte kızlar sonra uzun uzun konuşuruz bi fırsat buldum gireyim dedim...
ayşegülcüğüm hayırlı olsun yeni yeriniz.dondurmanın hasının olduğu yere düştünüz desene.inşallah kısa zamanda alışır yabancılık çekmezsiniz.
kızlara ve eşine geçmiş olsun.sen bi sağlam kalmışsın yoksa onlara kim bakacaktı aman sen hastalanma bari.
bu akşam özleme (özlemzafer) oturmaya gidiyoruz.bakalım yağızla çınar neler yapacak haberdar ederiz sizleri olumunekankayizsmile
fatma aynı senin yazdığını yazacaktım bende.
bende bayadır yoktum kötü şeyler oldu. üst kat komşumun evi yandı. lojmanca verilmiş sadakamız varmış.
bi ara anlatıcam tam ayrıntılı yazcaktım naz uyandı şuan kucağımda çok mızmız hasta. nezle oldu. face profilimden görmüşsünüzdür.
herkes iimi.
çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.
biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa
kızlar selam.
geçmişe bakamiyacağım,halim de vaktim yok...
dün geceyi acilde geçirdik. ipeğin orta kulak iltihabı tekrarladı,felaket durumdayız.
antibiyotik iğne,şurup kullanıyoruz. bugün iyi bi kulak-burun-boğaz dr.umuz var,ona gittik. sıvı birikmiş kulakta,yer yapmış,eğer etkili bi tedavi uygulanmazsa sürekli tekrarlar dedi. o zaman sıvıyı çekmek zorunda kalırız dedi. burnu kesinlikle tıkalı olmayacakmış,özel bi karışım damla yaptı burun için,bi torba ilaç ve iğne verdi. çok dikkat ediceksin,sürekli tekrarlayan kulak iltihapları hem zor hemde ilerisi için kötüdür dedi...
sabah 12-gece 12 de iğne oluyoruz
uykumuz sıfır iştah yok gitti
huysuzuz ateşimiz çıkıyo gün içinde
bende göründüm 1 torba ilaç verdi adam banada,istirahat edemediğim için atlatamıyorum tabi ipekte hasta olduğundan huysuz,kimsede durmuyor...
böyle işte kızlar sonra uzun uzun konuşuruz bi fırsat buldum gireyim dedim...
herkese kucak dolu selamlar annişler ve minik kuzuları iyidir inşallah
bende yokum uzunnn zamandır kimbilir neler nelerkaçırdım bu giremediğim süreçte gencer bi ara hastaydı şimdi iyiçok şükür onun dışında ailevi bi kaçsorun yaşıyoruzama iyi olucak inşallah herşey
hepinizi çoook çokkk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?