2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatocum hilalcim elifçim özletiyonuz kızlar ya...
hilalacim çok geçmiş olsun
zeynepçim çok geçmiş olsun canım kıyamam ona ben ya sanada çok geçmiş olsun canım tez vakitte kurrtulursunuz inşallah...

ayşegül hayırlı olsun kız çıkmış tayininiz...pazarcıkmış amaniiiin bize çok yakın beeee...
çok sevindim mutlaka görşürüz artık...

sağol canımm..inşallah ii olur herşey..sizede iyi sohbetler.anlat bakalım nasıl geçti diye.

teşekkürler fatmacım..evet geçmeye başladı şükür..

ayşegülcüm hayırlı olsun canım çok çok ta geçmiş olsun çok merak etmiştik canım allah yardım cınız olsun taşınmak zor iş

sağol fatoşcum..yaa hem kış hemde küçük çocukla taşınmak çok zor olacak(

ayşegülcüm hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah kısa zamanda alışırsınız.
bugun gene kimse yok bende evin işine bakayım bari...

sağol ebrucumm..işallah alışırız.küçük bi yer ama(

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun yeni yriniz. İnşallah çabucak alışırsınız.

inşallah havvacım.teşekkürlerr..

çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.

biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa

nasılsın fatmacımm..küçük hanım nasıll..

aaaaa nasıl yangı çıkar yaa..anlatsana..neyse allah canlarınız sağ etsinde.ama üzüldüm şimdi..

aaa çok geçmiş olsun.canım yaa bi türlü atlatamadı şu kulak sorununu ..kızım yaaa..sanada çok geçmiş olsunn..ikinizede acil şifalarrr..

canım herşeyi atlatırsınız inşallahsorun her evde olur tabiki.önemli olan hasarsız atlatmak dmiii..kavgada olur gürültüdee:)))

ayşegül hayırlısı olsun hakkınızda cnm inş çabucak alışırsınız vedee geçmiş olsun fıstıklarına ve kocişine:))

inşallah sevilcim.sağol..

teşekkürler serapcımm.:))

ayşegül geçmiş olsun canım,tayininiz belli olmuş hayırlı olsun canım inş.herşey gönlünüzce olur...

inşallah selmacımm..küçük bi yerr..sevecekmiyiz bakalımm..

Selam,

Yeni blogum görüşlerinize açılmıştır.

Küçük Prensim

resimler çok begendim.nede güzel gemişşş..yaa yorum falan yapılıyormuu.üyemi olmak lağzımm..

ayşegül hayırlı olsun kız çıkmış tayininiz...pazarcıkmış amaniiiin bize çok yakın beeee...
çok sevindim mutlaka görşürüz artık...

evet yaa..aklıma san geldin.benim adam antepe gider geliriz artıkın diyo.gerçi kimsede kalmadı.ahh geçen sene olacaktı.bütün antapte arkadaşlarımız vardı.dayımın kızı vardı.yaa hepsi gittilerr((
görüşürüz sanırım..neden olmasın dimiii..kızz sende gel banaakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
çıkıyom ben..ablamlara gitcez.akşama kadar ordayız.yarında kızlarıdoktora götürüp bi muayana olsalar iyi oyacak.biten ilaçlarım var onları yazdıracagım.amaann gititgim yerde doktor varmı bakalım(( offff..

fatma nasılsın canım alara alıştımı yiyomu artık yemek

iyiyim cnm biraz yorgunum uykusuzum okadar.yok cnm hala aynı zorla yediriyorum emmek istiyo hep
siz nasılsınız yakışıklı prens napıyo

cnm sizde büyük geçmiş olsun Allah korumuş

kuzum benim ya ne çok hasta oldu.inş bu sonuncu hastalığı olur çok geçmiş olsun ikinizede umarım ipek böcüüm hemen ataltır kıyamam ya

Son düzenleme:
bizde dün düğüne gittik resmen bana eziyetti alara hiç durmadı ağladı durdu.kucağımda gezdirirken çatladı belim.sevmedi gürültülü ortamı heralde nebilim.banada daral geldi sürekli evde oturmaktan artık duvarlar üstüme üstüme geliyo

hoşgeldin fatmacım, iyi olmanıza çok sevindim canım ecrini öp benim yerime opuyorumnanaktan

sağaolun canlar hepinizi öpüyoruz ecrinle kocaman
ecrinde 10 gün önce grip oldu atlattık çok şükür şuan bi sorun yok
bu arada görümcem eskişehirde okuyo ev tuttular bu sene, kayınvalidemde sürekli onun yanında olucak bizde bu kışı burda geçiricez yani artık sizleyim birbirimizi özlemicez hehe

vee tüm hasta yavrularımıza şifalar versin Allah hemencecik iyileşirler inş.

selam kızlar
naz uyurken hemencecik yazayım bi iki satır
yangın olayı şöyle oldu, karşıki komşum bendeydi kahve içiyoduk apartmandan burdann buurrddann geliyo duman diye bi bağırış duyduk, alt katta bekar polis var o farketmiş bide yanan evin karşı dairesi. biz hiçç koku duymadık. sadece bi patlama sesi geldi ama ufak çapta sandık biz, ne bilelim. hani çocuk mocuk kapı çarptı sandık. gümm dedi. neyse.
kapıyı bide açtık benim, valla üst katın yanıyo dedi arkadaşım. benim kucağımda naz, bi kavradım karnından. salamıyorum da. komşum dediki hemen bana geç karşıya, tüp varsa patlar, daire tepene çöker dedi. apartman eski çünkü yeni değil.
nazı kavradığım gibi karşıya geçtim. eşim çarşıdaydı markete gitmişti. aradım koşşş dedim üst kat yanıyo. telefonu kapatmamla eşimin buraya gelmesi 2 dakikayı ancak bulmuştur. uçmuş resmen. naza bişey oldu zannetmiş ben can havliyle bğırnca. gelirken Allahım naza bişey olduysa ben nasıl yaşarım deyip durmuş.. halbuki yangın dedim ama şok olmuş ben öle panikleyince. sölemiyom sanmış.
itfaiyeyi aradık. 3 tane itfaiye geldi. bendeki komşum bide apartmanda bulunan görevde olmayan erkekler kovalarla su taşıdılar. hortum sıktılar. ben kucağımda naz habire suyun altına kova sokuyorum ama paniği görceksiniz. işin kötü tarafı, ben yazmıştım belki hatırlayan olur, şimdi üst komşuma çaya çıkçam demiştim. o akşam oturduğum ev mahfoldu. komşum demiştiki başka lojmandan arkadaşı çağırmış oturmaya, acaba gitsemmi belki giderim demişti, hemen onu hatırladım Allahhhh dedim ocakta yemek unuttu. yada kocası gece görevinden çıkmıştı, dedim nuray evde yok, eşi çay may yaptı ocakta untuu, uykusuz ya uyudu kaldı. boğuldu ve öldüler zannettik biz. çünkü eğer evde olsalardı asla sağ çıkamazlardı. o is ve dumanı gazı duysanız hala genzimiz yanıyor bizim. Allahtan evde kimsecikler yokmuş. kapıyı kırarak girdi adamlar.
yangın buzdolabından çıkmış. buzdolabının gazı problemliymiş. adam gelmiş yaptım demiş ama yapmamış. ne malum kasıtlı olmadığı. buralarda herşeyi düşünceksin. velhasıl duyduğumuz patlama buzdolabının patlamasıymış. erimiş, bitmişş sadece iskeleti kalmış.. ev iss, sanki herkeye hortumla siyah boya sıkılmış.. perde koltukk halıı aklınıza gelebilcek herşey kapkara. kadıncağızın bu havada evi mahfoldu.
neyse gezmekten geldi hemen bi araba bulmuş, nasıl ağlıyo atıyo kendini yerden yere. gitti evim napıcam ben diye.. nasıl üzüldüm.. çok zor.. birikimleride yok, araba kredileri yeni bitmiş.
tokiden ev tuttular hemen. koltuklar halılar temizlemeye verildi. kadın çağırdı temizlikçi, tüm mutfak eşyaları lojmanın bahçesinde ciflendi. kolilendi. bizde komşularla tüm kıyafetleri havuları çarşafları bölüştük yıkadık kuruladık verdik. bebeğim olmasa daha çok yardım etmek isterdim ama elimden geldiğince yaptım. çok zor bi durum kızlar. bir kıvılcımla hayatı mahfoldu gibi bişey bi anda. aman ocağa su kaynatayım derken falan unutmayın, ödüm patlıyo artık. iki kere bakıyorum yatmadan.
naz uyumuşken baya yazmışım. ay çok korktuk. tüp müp patlasaydı kesin bana çökerdi. verilmiş sadakamız varmış. velhasıl böyle..

bu arada nazın nezlesi azaldı. şurupları ağlaya bağıra sıkıyorum ağzına, yoksa açmıyor..

ayşegül tayininz hayırlı olsun canım.. taşınmak çok zor.. Allah yardımcın olsun. heryerde insan kuruyo bi düzen, çevre ediniyo. korkma. Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın..

zeynep çok geçmiş olsun ipeğe.. İnşallah bi an önce düzelir yavrum..

kendini<ze iyi bakın kızlar. fırsat buldukça girerim...

çok çok geçmiş olsun. merak etmiştik biz dee.

hakkınızda hayırlısı canım. umarım dedikleri kadar güzeldir.

çok çok geçmiş olsun.
allah acil şifalar versin bir an evvel ikinizede...

verilmiş sadakanız varmış: geçmiş olsun size de. bi daha göztermesin.

bizde de dişle alakalı tüm belirtiler baş gösterdi şu son 2 gündür. gece ateşler içindeydi miray ( ılık duş, şurup derken zorla düştü ateşi ama genel olarak çok huzursuz. bişey yemek de istemiyor. varsa yoksa meme.
gün içinde de hiç uyumamıştı: az önce zorla uyuttum.
yemek yapmadan bi bakayım dedim.

görüşmek üzere

selammmm canlarimmmmmm.... nihayet 2 ayi gerite biraktim ve simdi tekrar sizlerleyim! ohhh türkiyeme gittim gezdim ve simdi yine kürkcü dükkanina döndümm boshayallersmile hersey cok güzeldi taaaaakiiii benim cadi hasta olana kadar! baya bi hastalandi, bu arada önde 2 tane disimiz cikti. sizleri cok özledim anacimmmm... eee varmi yeni yeni haberler! gecmisi daha hic okumadim. bebislerimi cok ama cok özledim. hemen fotolarina bakayim byyy

merhaba siteye yeni üyeyim incelemeye çok vaktım olmuo genelde akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyorum benimde sizlerin olduğu gibi dünya tatlı bi oğlum oldu 12.02.2010 adına toprak koyduk

hade hayırlı olsun dişleriniz.
beni özlemiyonmu?
çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.

biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa
allah iylik versin inş.
çok üzüldüm gerçekten büyüklrre olunca da üzülüyo insan ama küçüklere hiç dayanılmıyo.çok çok acil şifalar inş.
rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.derlerki ev alma komşu al inş. gideceğiniz evde n çok komşularınız iy gzel olur.hayırlısı.

ben d euzun aman oldu girmeyeli.çok sorunlar vardı.bel ağrılarım sırt ağrılarım oldu.doktora gidip geldim.neyseki çok önemli bişe çıkmadı.strese dayalı boyun bölgesind ebikaç tane fıtık çıktı.buarada muhammet tarık iki tane inci çıkardı...çok mutluyum.
yarın gidip kayıt yenileyeeğim.1ay sonra.. sınav varmış bundan yeni haberm oldu.açıköğretim sistemi,ni karman çorman etmişler 1 ayda ben nasıl çalışcam bukadar dersi...hem de muhammetle.allah yardım etsin inş...geçmişi fazla okuyamadım ama hepinizi çok merak ediyorum inş. iyisinizdir.hade dualarınızı bekliyor bu kardeşiniz...

açılış benden olsun Günaydın arkadaşlarım
iyi haftalar hepimize

Ayşegülcüm hayırlı olsun umarım rahat edersiniz gittiğiniz yerde

Zeynep çok geçmiş olsun bi atlatsa da hepiniz rahat etseniz biraz

Hilalcim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

öğlen gidip oğlumu doktora götürcem 8.ay kontrolüne sonra da geri gelcem
bakalım doktor amcamızı bi görelim

Mertkan,Esra,Ömer,Berkin 8.ayınız bitti maşallah sizeboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…