ayşegülcüğüm hayırlı olsun yeni yeriniz.dondurmanın hasının olduğu yere düştünüz desene.inşallah kısa zamanda alışır yabancılık çekmezsiniz.
kızlara ve eşine geçmiş olsun.sen bi sağlam kalmışsın yoksa onlara kim bakacaktı aman sen hastalanma bari.
bu akşam özleme (özlemzafer) oturmaya gidiyoruz.bakalım yağızla çınar neler yapacak haberdar ederiz sizleri olumunekankayizsmile
cnm çok geçmiş olsun gerçi geçmiş kızların gribi çok şükür zor olmuştur gerçekten sana yemek işini nasıl yaptın peki defneye.
hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz cnm umarım güzel bi yerdir alışırsınız çabucak.
ayşegülcüm hayırlı olsun canım çok çok ta geçmiş olsun çok merak etmiştik canım allah yardım cınız olsun taşınmak zor iş
ayşegülcüm hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah kısa zamanda alışırsınız.
bugun gene kimse yok bende evin işine bakayım bari...
Ayşegülcüm geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun yeni yriniz. İnşallah çabucak alışırsınız.
çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.
biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa
fatma aynı senin yazdığını yazacaktım bende.
bende bayadır yoktum kötü şeyler oldu. üst kat komşumun evi yandı. lojmanca verilmiş sadakamız varmış.
bi ara anlatıcam tam ayrıntılı yazcaktım naz uyandı şuan kucağımda çok mızmız hasta. nezle oldu. face profilimden görmüşsünüzdür.
herkes iimi.
kızlar selam.
geçmişe bakamiyacağım,halim de vaktim yok...
dün geceyi acilde geçirdik. ipeğin orta kulak iltihabı tekrarladı,felaket durumdayız.
antibiyotik iğne,şurup kullanıyoruz. bugün iyi bi kulak-burun-boğaz dr.umuz var,ona gittik. sıvı birikmiş kulakta,yer yapmış,eğer etkili bi tedavi uygulanmazsa sürekli tekrarlar dedi. o zaman sıvıyı çekmek zorunda kalırız dedi. burnu kesinlikle tıkalı olmayacakmış,özel bi karışım damla yaptı burun için,bi torba ilaç ve iğne verdi. çok dikkat ediceksin,sürekli tekrarlayan kulak iltihapları hem zor hemde ilerisi için kötüdür dedi...
sabah 12-gece 12 de iğne oluyoruz
uykumuz sıfır iştah yok gitti
huysuzuz ateşimiz çıkıyo gün içinde
bende göründüm 1 torba ilaç verdi adam banada,istirahat edemediğim için atlatamıyorum tabi ipekte hasta olduğundan huysuz,kimsede durmuyor...
böyle işte kızlar sonra uzun uzun konuşuruz bi fırsat buldum gireyim dedim...
herkese kucak dolu selamlar annişler ve minik kuzuları iyidir inşallah
bende yokum uzunnn zamandır kimbilir neler nelerkaçırdım bu giremediğim süreçte gencer bi ara hastaydı şimdi iyiçok şükür onun dışında ailevi bi kaçsorun yaşıyoruzama iyi olucak inşallah herşey
hepinizi çoook çokkk öpüyorum
ayşegül hayırlısı olsun hakkınızda cnm inş çabucak alışırsınız vedee geçmiş olsun fıstıklarına ve kocişine:))
selamlar kızlar AYŞEGÜLCÜM hayırlı olsun tayininiz en kısa zamanda alışırsın inş. canım benim ailecekte geçmiş olsun canım hepinize
ZEYNEB canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ipektoşuma kızım nazar geldiniz valla çocuk atlatmıştı ne güzel hay allah üzüldüm şimdi en kısa zamanda iyileşsin ipekte sende zor bi süreç desene canım peki neden oluyomuş sıvı birikimi
FATOLİNA niye girmiyosun bacım bakim sen
HİLALCİM NE OLDU KIZ ANLATSANA NASIL OLMUŞ
ayşegül geçmiş olsun canım,tayininiz belli olmuş hayırlı olsun canım inş.herşey gönlünüzce olur...
ayşegül hayırlı olsun kız çıkmış tayininiz...pazarcıkmış amaniiiin bize çok yakın beeee...
çok sevindim mutlaka görşürüz artık...
fatma nasılsın canım alara alıştımı yiyomu artık yemek
fatma aynı senin yazdığını yazacaktım bende.
bende bayadır yoktum kötü şeyler oldu. üst kat komşumun evi yandı. lojmanca verilmiş sadakamız varmış.
bi ara anlatıcam tam ayrıntılı yazcaktım naz uyandı şuan kucağımda çok mızmız hasta. nezle oldu. face profilimden görmüşsünüzdür.
herkes iimi.
kızlar selam.
dün geceyi acilde geçirdik. ipeğin orta kulak iltihabı tekrarladı,felaket durumdayız.
antibiyotik iğne,şurup kullanıyoruz. bugün iyi bi kulak-burun-boğaz dr.umuz var,ona gittik. sıvı birikmiş kulakta,yer yapmış,eğer etkili bi tedavi uygulanmazsa sürekli tekrarlar dedi. o zaman sıvıyı çekmek zorunda kalırız dedi. burnu kesinlikle tıkalı olmayacakmış,özel bi karışım damla yaptı burun için,bi torba ilaç ve iğne verdi. çok dikkat ediceksin,sürekli tekrarlayan kulak iltihapları hem zor hemde ilerisi için kötüdür dedi...
bende göründüm 1 torba ilaç verdi adam banada,istirahat edemediğim için atlatamıyorum tabi ipekte hasta olduğundan huysuz,kimsede durmuyor...
kızlar selam.
fato'cum merak etmez olurmuyuz seni ve ecrin kuzuyu.iyi olmanıza sevindim.arada fırsat buldukça gir özlüyoruz sizleri.
Allh korumuş hilal'cim.geçmiş olsun naz'a da. çok salgın bi çok bebeğimiz hasta topikte.inşallah çabucak atlatır eski sağlığına kavuşur.
zeynep'cim çookk geçmiş olsun ipeğimize.nasıl bu kadar ilerledi nezle ile başladı değilmi.canım benim şimdi ne kadar huzursuzdur tüm düzeni bozulmuştur ama en kısa zamanda tekrar toparlar kendini sen üzülme.
sanada geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyo bu meret hastalık ama nerde dinlenicenki.Allah kolaylık versin.
selamlar kızlar AYŞEGÜLCÜM hayırlı olsun tayininiz en kısa zamanda alışırsın inş. canım benim ailecekte geçmiş olsun canım hepinize
ZEYNEB canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ipektoşuma kızım nazar geldiniz valla çocuk atlatmıştı ne güzel hay allah üzüldüm şimdi en kısa zamanda iyileşsin ipekte sende zor bi süreç desene canım peki neden oluyomuş sıvı birikimi
FATOLİNA niye girmiyosun bacım bakim sen
HİLALCİM NE OLDU KIZ ANLATSANA NASIL OLMUŞ
hoşgeldin fatmacım, iyi olmanıza çok sevindim canım ecrini öp benim yerime opuyorumnanaktan
fatocum hilalcim elifçim özletiyonuz kızlar ya...
hilalacim çok geçmiş olsun
zeynepçim çok geçmiş olsun canım kıyamam ona ben ya sanada çok geçmiş olsun canım tez vakitte kurrtulursunuz inşallah...
sağol canımm..inşallah ii olur herşey..sizede iyi sohbetler.anlat bakalım nasıl geçti diye.
teşekkürler fatmacım..evet geçmeye başladı şükür..
sağol fatoşcum..yaa hem kış hemde küçük çocukla taşınmak çok zor olacak(
sağol ebrucumm..işallah alışırız.küçük bi yer ama(
inşallah havvacım.teşekkürlerr..
nasılsın fatmacımm..küçük hanım nasıll..
aaaaa nasıl yangı çıkar yaa..anlatsana..neyse allah canlarınız sağ etsinde.ama üzüldüm şimdi..
aaa çok geçmiş olsun.canım yaa bi türlü atlatamadı şu kulak sorununu ..kızım yaaa..sanada çok geçmiş olsunn..ikinizede acil şifalarrr..
canım herşeyi atlatırsınız inşallahsorun her evde olur tabiki.önemli olan hasarsız atlatmak dmiii..kavgada olur gürültüdee:)))
inşallah sevilcim.sağol..
teşekkürler serapcımm.:))
inşallah selmacımm..küçük bi yerr..sevecekmiyiz bakalımm..
resimler çok begendim.nede güzel gemişşş..yaa yorum falan yapılıyormuu.üyemi olmak lağzımm..
tatil bi faciaydı.ayy resmen perişan geçti diyebilirim( ben hariç kızlar ve babası hasta oldular.yoruldum onlara koşmaktan..
daha adımımız attık odaya defnenin burnu su gibi akıyo.yandık dedik...ateş yok keyfi yerinde ama burnu tıkalıydı haliyle tıkalı olunca pek uyuyalıdı ilk gün.hatta hiç uyukadı çogunluk kucagımda uyudu..ikinci gün defne biranda iyileşti .sevindik derken zeynep başladı ama seynepte ateş ve burun akıntısı olunca zor oldu.nöbetleşe zeynebe kontrol ettik.gerçe nöbetleşye diyodum ama ben illa kendim bakmazsam rahat edemem her seferinde bende kalktım.bazen gece taeşlendi kaldır ilaç icir.yıka.offf yoruldum.zeynep eh iyilişmiş sayılır.eşimde gribi aldı kızlardan oda ilaç kullanıyo.nasıl olduysa hala ben iyiyim.diyolar emzirirken pek grip falan bulaşmaz diyolar..bakalım belkide doğruu:))
ayy kızlar tainimizi yazmayı unuttum.stresli beklemeden sonra KAHRAMANMARAŞ ın PAZARCIK ilçesine atamamız oldu.önce şok olduk.çünkü biz maraş istedik ama merkez istemiştik.yani ilçeyi atayan devlet oldu.ilçeye gitmek istemiyordum.kızlarım için yanı.şimdi nasıl biyer hiç bilmiyorum.sanırım haftasonuna kalmadan taşanıcagız.pazartesi ailem hepsi bizde toplanacagız ve evi toparlayacagız.eşimde maraşa gdip lojman varsa orayı tutacak.yoksa ev arayacak.neden maraş oldU.çünkü maraş bizim 4.ü .tecehimizdi.ilk üç tenrcihimize atama olmamış.yani doluymuş.ee be devlek doluyu boşu söylesene.işte demiyorlar sonrada kafalarına göre atıyorlar.neyse bi kaç arkadaş pazarcıkta kalmış bundra çok iyi diyorlar.merkezden bile güzel diyorlar.valla biziki teselli ediyorlar yoksa gercektenmi güzel bilmiyorum artık gidince görecegiz.eşim müdür olmazsa 2 yol sonra...4 yıl pazarcıktayız:...
kızlar selam.
selam kızlar
naz uyurken hemencecik yazayım bi iki satır
yangın olayı şöyle oldu, karşıki komşum bendeydi kahve içiyoduk apartmandan burdann buurrddann geliyo duman diye bi bağırış duyduk, alt katta bekar polis var o farketmiş bide yanan evin karşı dairesi. biz hiçç koku duymadık. sadece bi patlama sesi geldi ama ufak çapta sandık biz, ne bilelim. hani çocuk mocuk kapı çarptı sandık. gümm dedi. neyse.
kapıyı bide açtık benim, valla üst katın yanıyo dedi arkadaşım. benim kucağımda naz, bi kavradım karnından. salamıyorum da. komşum dediki hemen bana geç karşıya, tüp varsa patlar, daire tepene çöker dedi. apartman eski çünkü yeni değil.
nazı kavradığım gibi karşıya geçtim. eşim çarşıdaydı markete gitmişti. aradım koşşş dedim üst kat yanıyo. telefonu kapatmamla eşimin buraya gelmesi 2 dakikayı ancak bulmuştur. uçmuş resmen. naza bişey oldu zannetmiş ben can havliyle bğırnca. gelirken Allahım naza bişey olduysa ben nasıl yaşarım deyip durmuş.. halbuki yangın dedim ama şok olmuş ben öle panikleyince. sölemiyom sanmış.
itfaiyeyi aradık. 3 tane itfaiye geldi. bendeki komşum bide apartmanda bulunan görevde olmayan erkekler kovalarla su taşıdılar. hortum sıktılar. ben kucağımda naz habire suyun altına kova sokuyorum ama paniği görceksiniz. işin kötü tarafı, ben yazmıştım belki hatırlayan olur, şimdi üst komşuma çaya çıkçam demiştim. o akşam oturduğum ev mahfoldu. komşum demiştiki başka lojmandan arkadaşı çağırmış oturmaya, acaba gitsemmi belki giderim demişti, hemen onu hatırladım Allahhhh dedim ocakta yemek unuttu. yada kocası gece görevinden çıkmıştı, dedim nuray evde yok, eşi çay may yaptı ocakta untuu, uykusuz ya uyudu kaldı. boğuldu ve öldüler zannettik biz. çünkü eğer evde olsalardı asla sağ çıkamazlardı. o is ve dumanı gazı duysanız hala genzimiz yanıyor bizim. Allahtan evde kimsecikler yokmuş. kapıyı kırarak girdi adamlar.
yangın buzdolabından çıkmış. buzdolabının gazı problemliymiş. adam gelmiş yaptım demiş ama yapmamış. ne malum kasıtlı olmadığı. buralarda herşeyi düşünceksin. velhasıl duyduğumuz patlama buzdolabının patlamasıymış. erimiş, bitmişş sadece iskeleti kalmış.. ev iss, sanki herkeye hortumla siyah boya sıkılmış.. perde koltukk halıı aklınıza gelebilcek herşey kapkara. kadıncağızın bu havada evi mahfoldu.
neyse gezmekten geldi hemen bi araba bulmuş, nasıl ağlıyo atıyo kendini yerden yere. gitti evim napıcam ben diye.. nasıl üzüldüm.. çok zor.. birikimleride yok, araba kredileri yeni bitmiş.
tokiden ev tuttular hemen. koltuklar halılar temizlemeye verildi. kadın çağırdı temizlikçi, tüm mutfak eşyaları lojmanın bahçesinde ciflendi. kolilendi. bizde komşularla tüm kıyafetleri havuları çarşafları bölüştük yıkadık kuruladık verdik. bebeğim olmasa daha çok yardım etmek isterdim ama elimden geldiğince yaptım. çok zor bi durum kızlar. bir kıvılcımla hayatı mahfoldu gibi bişey bi anda. aman ocağa su kaynatayım derken falan unutmayın, ödüm patlıyo artık. iki kere bakıyorum yatmadan.
naz uyumuşken baya yazmışım. ay çok korktuk. tüp müp patlasaydı kesin bana çökerdi. verilmiş sadakamız varmış. velhasıl böyle..
bu arada nazın nezlesi azaldı. şurupları ağlaya bağıra sıkıyorum ağzına, yoksa açmıyor..
ayşegül tayininz hayırlı olsun canım.. taşınmak çok zor.. Allah yardımcın olsun. heryerde insan kuruyo bi düzen, çevre ediniyo. korkma. Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın..
zeynep çok geçmiş olsun ipeğe.. İnşallah bi an önce düzelir yavrum..
kendini<ze iyi bakın kızlar. fırsat buldukça girerim...
hade hayırlı olsun dişleriniz.bizde de dişle alakalı tüm belirtiler baş gösterdi şu son 2 gündür. gece ateşler içindeydi miray( ılık duş, şurup derken zorla düştü ateşi ama genel olarak çok huzursuz. bişey yemek de istemiyor. varsa yoksa meme.
gün içinde de hiç uyumamıştı: az önce zorla uyuttum.
yemek yapmadan bi bakayım dedim.
görüşmek üzere
beni özlemiyonmu?fatocum hilalcim elifçim özletiyonuz kızlar ya...
hilalacim çok geçmiş olsun
zeynepçim çok geçmiş olsun canım kıyamam ona ben ya sanada çok geçmiş olsun canım tez vakitte kurrtulursunuz inşallah...
allah iylik versin inş.çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.
biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa
çok üzüldüm gerçekten büyüklrre olunca da üzülüyo insan ama küçüklere hiç dayanılmıyo.çok çok acil şifalar inş.kızlar selam.
rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.derlerki ev alma komşu al inş. gideceğiniz evde n çok komşularınız iy gzel olur.hayırlısı.ayy kızlar tainimizi yazmayı unuttum.stresli beklemeden sonra KAHRAMANMARAŞ ın PAZARCIK ilçesine atamamız oldu.önce şok olduk.çünkü biz maraş istedik ama merkez istemiştik.yani ilçeyi atayan devlet oldu.ilçeye gitmek istemiyordum.kızlarım için yanı.şimdi nasıl biyer hiç bilmiyorum.sanırım haftasonuna kalmadan taşanıcagız.pazartesi ailem hepsi bizde toplanacagız ve evi toparlayacagız.eşimde maraşa gdip lojman varsa orayı tutacak.yoksa ev arayacak.neden maraş oldU.çünkü maraş bizim 4.ü .tecehimizdi.ilk üç tenrcihimize atama olmamış.yani doluymuş.ee be devlek doluyu boşu söylesene.işte demiyorlar sonrada kafalarına göre atıyorlar.neyse bi kaç arkadaş pazarcıkta kalmış bundra çok iyi diyorlar.merkezden bile güzel diyorlar.valla biziki teselli ediyorlar yoksa gercektenmi güzel bilmiyorum artık gidince görecegiz.eşim müdür olmazsa 2 yol sonra...4 yıl pazarcıktayız:...
merhaba siteye yeni üyeyim incelemeye çok vaktım olmuo genelde akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyorum benimde sizlerin olduğu gibi dünya tatlı bi oğlum oldu 12.02.2010 adına toprak koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?