2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydııııın
herkese güzel bir hafta diliyorum.
h.sonu Doruk ilk defa dişten dolayı ateşlendi. Halsizlik iştahsızlık hepsi vardı. diger 6 dişinde görmedik böyle bisey. bakalım arkalar zorluyor sanırım.

bu arada bende blogumu yeniledim. ziyaretlerinizi beklerim. artık yorumda yapılabiliniyor.

Küçük Prensim

kızlar bu arada aranızda oda nemlendirici kullanan varmı? varsa marka, model, fiyat kullanım özellikleri hakkında bilgi ve gereklimi işe yarıyormu falan filan.........
Sanırım Doruk birazda kalariferden dolayı odasının havası kurudugu icin aglayarak uyanıyor ve emmek istiyor.

hayırlı olsun inş. hemen alışırsınız
ailecekte geçmiş olsun

çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.

biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa

kızlar merak ettik tabi etmezmiyiz
aray açmayın girin hep

cnm ya geçmiş olsun çok üzüldüm ALlah kolaylık versin

bi iki satır demişim destan yazmışım mübarekk :)))
cnm geçniş olsun ya ALlah tan ucuz atlatılmış Allh beterinden korusun

hülyacım miraycımada geçmiş olsun

hoşgeldin cnmm
diş çıkarken kötü oluyolar malesef

merhaba siteye yeni üyeyim incelemeye çok vaktım olmuo genelde akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyorum benimde sizlerin olduğu gibi dünya tatlı bi oğlum oldu 12.02.2010 adına toprak koyduk
hoşgeldin cnm
benim oğlumla aynı günde doğmuş oğlun

günaydınn maşallah baya dişi çıktı Doruk un arkalar çok zorluyomuş cnm

günaydın kızlar.

ayşegülcüm geçmiş olsun ve yeriniz hayırlı olsun canım..maraş diyince hemen baktım haritaya, ne de olsa kayseriye komşu. ama pazarcık taaa öbür uctaymış..sibele komşu oldun gari..neyse hep antepe gitmeyin, burada da bi kapınız var ona göre..

ahh zeynebim seni babaannende toparlanmış, stresten arınmış olarak bekliyorduk..çok üzüldüm, gelince üstüste gelir zaten...senin ipeği toparlayacağından eminim canım, Alllah sana güç kuvvet versin, dualarım seninle...

aa hilal okurken şok oldum, büyük geçmiş olsun..Cana gelmemiş çok şükür..Allah da razı olsun sizlerden.. benim evim yansa, bi Allah'ın kulu bişeye elini sürmez..

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum
ben oda nemlendirici kullanıyorum mehtap marka bimden almıştım memnunum şuan için

odada bebek uyurken çalıştırıyormusun peki? yoksa uyumadan öncemi calıştırmak lazım

ben uyurken çalıştırıyorum mesela derin rahatsızlanmıştı yazın burunları tıkalıydı e cam falanda açamamıştım içersi nemsiz kalmıştı sabaha kadar çalıştırıyodum güzel nemlendiriyodu bebişimde rahat uyuyor

günaydın kızlar zeynepcim çok geççmiş olsun inşallah ipek çabucak iyileşir sende biraz rahat nefes alırsın...

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

Ayşegül hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah burayı aratmaz canım hakkınızda hayırlısı Kahramanmaraş mış demekki.Çoçuklara eşinede çoook geçmiş olsun.

geçmiş olsun zeynepciğim demekki ağrısı varmışta geceleri huzursuzluğu artıyormuş hep öyledir zaten gündüz normal tüm hastalıklar ağrı sızı gece tavan yapar.düzenli iğnelerini vurdur canı yanıyor deme ihmal etme inşallah geçecek.

hoş geldin ohh 2 ay gezdin tozdun geldin.şimdi evde sıkıcı gelir sana alışmıstın ne güzel ailenle bir arada olmaya.eee görünce ne yaptılar senimi kızınımı daha çok özlemişler hep merak ediyordun ya.
merhaba siteye yeni üyeyim incelemeye çok vaktım olmuo genelde akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyorum benimde sizlerin olduğu gibi dünya tatlı bi oğlum oldu 12.02.2010 adına toprak koyduk

Hoş geldin güle güle büyüt oğlunu.

☞ Kraft Souk Buhar Makinesi - OK NDRM !!! : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet

ben geçen sene hepsiburadadan bunu almıştım ama 40 tl falandı çokta işime yaradı.uyurken yana uyanıkken diye bir zamanlamam yok aklıma gelince açıyorum gecede açık kalıyor petekler havayı çok kurutuyor bizim bile boğazımız kuruyor burnumuz tıkanıyor bence gayet kullanışlı.küçük birşey işimide görüyor.

günaydın canım kız Allah korusun ne evin yansın ne yardıma gelsinler.
komşuluk çok önemli ama orada haklısın ben üst komşumdan nefret ediyorum mesela gerizekalılar tak tuk ses geçen yukarı çıktım Duru uyuyor saat 10.30 ne yapıyorsunuz tak tuk topmu oynuyorsunuz diyorum 2 tane çoçuğu var ama büyük biri 15 biri 10 yaşlarında falan .pişkin kadın ceviz kırıyoruz diyo laf saydım ama kadın üste çıkıyor evimizde istediğimiz yaparım diyor beni rahatsız edemezsin dedim 2 takıştık Suatın geliş saatine yakındı gelir kavga çıkartır diye tırsdım indim aşağı boğazında kalsın pislik demeyi çok isterdim ama .

Hilal çok geçmiş olsun canım o korku bile yeter Allah kimseye yaşatmasın.

kızlar slm nbersinz topiğimiz çok sesiz bugün
bende öğlen yemeğini hazırlıyorum arada bakıyorum ilerlemiyo hiç

bu arada benim kızım üst sağdan dişini patlattı :dance: :dance: :dance: sonunda bizimde incimiz varrrrr.

Üstündeki badiyi yırttım gerisi kolay gelsin diye bizde öyledir birde ilk dişi ben görünce bayağı masraflı oldu şu dilimi bi tutamıyorum ki.babasına kastırsaydım keşke yaaa.

günaydın canım ay bizimde aslt kat öyle bağrışla kapı çarpmalar ay sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara..

burcu canm bizim ev mustakil ama senin üst kat komşun gibi yanda arkada komşular sağ olsunlar gene12 de bile taktak iş yaparlar keyifleri gelince Allah öteki tarafta sorucak ama hiç hakkımızı helal etmicez
evnde istediğini yaparım diomuş bide heyy yarabbi bu insanlar birbirini boşuna vurmuyo hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…