hayırlı olsun inş. hemen alışırsınızayy kızlar tainimizi yazmayı unuttum.stresli beklemeden sonra KAHRAMANMARAŞ ın PAZARCIK ilçesine atamamız oldu.önce şok olduk.çünkü biz maraş istedik ama merkez istemiştik.yani ilçeyi atayan devlet oldu.ilçeye gitmek istemiyordum.kızlarım için yanı.şimdi nasıl biyer hiç bilmiyorum.sanırım haftasonuna kalmadan taşanıcagız.pazartesi ailem hepsi bizde toplanacagız ve evi toparlayacagız.eşimde maraşa gdip lojman varsa orayı tutacak.yoksa ev arayacak.neden maraş oldU.çünkü maraş bizim 4.ü .tecehimizdi.ilk üç tenrcihimize atama olmamış.yani doluymuş.ee be devlek doluyu boşu söylesene.işte demiyorlar sonrada kafalarına göre atıyorlar.neyse bi kaç arkadaş pazarcıkta kalmış bundra çok iyi diyorlar.merkezden bile güzel diyorlar.valla biziki teselli ediyorlar yoksa gercektenmi güzel bilmiyorum artık gidince görecegiz.eşim müdür olmazsa 2 yol sonra...4 yıl pazarcıktayız:...
çok uzun zaman girmeyeli
ne geçmişi okumak ne mümkün herkes iyidir inş.
biz kızımla iyiyiz bizi merak eden olduysa
fatma aynı senin yazdığını yazacaktım bende.
bende bayadır yoktum kötü şeyler oldu. üst kat komşumun evi yandı. lojmanca verilmiş sadakamız varmış.
bi ara anlatıcam tam ayrıntılı yazcaktım naz uyandı şuan kucağımda çok mızmız hasta. nezle oldu. face profilimden görmüşsünüzdür.
herkes iimi.
kızlar merak ettik tabi etmezmiyizherkese kucak dolu selamlar annişler ve minik kuzuları iyidir inşallah
bende yokum uzunnn zamandır kimbilir neler nelerkaçırdım bu giremediğim süreçte gencer bi ara hastaydı şimdi iyiçok şükür onun dışında ailevi bi kaçsorun yaşıyoruzama iyi olucak inşallah herşey
hepinizi çoook çokkk öpüyorum
cnm ya geçmiş olsun çok üzüldüm ALlah kolaylık versinkızlar selam.
geçmişe bakamiyacağım,halim de vaktim yok...
dün geceyi acilde geçirdik. ipeğin orta kulak iltihabı tekrarladı,felaket durumdayız.
antibiyotik iğne,şurup kullanıyoruz. bugün iyi bi kulak-burun-boğaz dr.umuz var,ona gittik. sıvı birikmiş kulakta,yer yapmış,eğer etkili bi tedavi uygulanmazsa sürekli tekrarlar dedi. o zaman sıvıyı çekmek zorunda kalırız dedi. burnu kesinlikle tıkalı olmayacakmış,özel bi karışım damla yaptı burun için,bi torba ilaç ve iğne verdi. çok dikkat ediceksin,sürekli tekrarlayan kulak iltihapları hem zor hemde ilerisi için kötüdür dedi...
sabah 12-gece 12 de iğne oluyoruz
uykumuz sıfır iştah yok gitti
huysuzuz ateşimiz çıkıyo gün içinde
bende göründüm 1 torba ilaç verdi adam banada,istirahat edemediğim için atlatamıyorum tabi ipekte hasta olduğundan huysuz,kimsede durmuyor...
böyle işte kızlar sonra uzun uzun konuşuruz bi fırsat buldum gireyim dedim...
cnm geçniş olsun ya ALlah tan ucuz atlatılmış Allh beterinden korusunbi iki satır demişim destan yazmışım mübarekk :)))
hülyacım miraycımada geçmiş olsunbizde de dişle alakalı tüm belirtiler baş gösterdi şu son 2 gündür. gece ateşler içindeydi miray( ılık duş, şurup derken zorla düştü ateşi ama genel olarak çok huzursuz. bişey yemek de istemiyor. varsa yoksa meme.
gün içinde de hiç uyumamıştı: az önce zorla uyuttum.
yemek yapmadan bi bakayım dedim.
görüşmek üzere
hoşgeldin cnmmselammmm canlarimmmmmm.... nihayet 2 ayi gerite biraktim ve simdi tekrar sizlerleyim! ohhh türkiyeme gittim gezdim ve simdi yine kürkcü dükkanina döndümm boshayallersmile hersey cok güzeldi taaaaakiiii benim cadi hasta olana kadar! baya bi hastalandi, bu arada önde 2 tane disimiz cikti. sizleri cok özledim anacimmmm... eee varmi yeni yeni haberler! gecmisi daha hic okumadim. bebislerimi cok ama cok özledim. hemen fotolarina bakayim byyy
hoşgeldin cnmmerhaba siteye yeni üyeyim incelemeye çok vaktım olmuo genelde akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyorum benimde sizlerin olduğu gibi dünya tatlı bi oğlum oldu 12.02.2010 adına toprak koyduk
Kızlar günaydııııın
herkese güzel bir hafta diliyorum.
h.sonu Doruk ilk defa dişten dolayı ateşlendi. Halsizlik iştahsızlık hepsi vardı. diger 6 dişinde görmedik böyle bisey. bakalım arkalar zorluyor sanırım.
bu arada bende blogumu yeniledim. ziyaretlerinizi beklerim. artık yorumda yapılabiliniyor.
Küçük Prensim
odada bebek uyurken çalıştırıyormusun peki? yoksa uyumadan öncemi calıştırmak lazım
bende bakayım alayım bitane bari lazım olacak sanırım bizede.
günaydın selmacım nasılsınn
kızlar selam.
geçmişe bakamiyacağım,halim de vaktim yok...
dün geceyi acilde geçirdik. ipeğin orta kulak iltihabı tekrarladı,felaket durumdayız.
antibiyotik iğne,şurup kullanıyoruz. bugün iyi bi kulak-burun-boğaz dr.umuz var,ona gittik. sıvı birikmiş kulakta,yer yapmış,eğer etkili bi tedavi uygulanmazsa sürekli tekrarlar dedi. o zaman sıvıyı çekmek zorunda kalırız dedi. burnu kesinlikle tıkalı olmayacakmış,özel bi karışım damla yaptı burun için,bi torba ilaç ve iğne verdi. çok dikkat ediceksin,sürekli tekrarlayan kulak iltihapları hem zor hemde ilerisi için kötüdür dedi...
sabah 12-gece 12 de iğne oluyoruz
uykumuz sıfır iştah yok gitti
huysuzuz ateşimiz çıkıyo gün içinde
bende göründüm 1 torba ilaç verdi adam banada,istirahat edemediğim için atlatamıyorum tabi ipekte hasta olduğundan huysuz,kimsede durmuyor...
böyle işte kızlar sonra uzun uzun konuşuruz bi fırsat buldum gireyim dedim...
selammmm canlarimmmmmm.... nihayet 2 ayi gerite biraktim ve simdi tekrar sizlerleyim! ohhh türkiyeme gittim gezdim ve simdi yine kürkcü dükkanina döndümm boshayallersmile hersey cok güzeldi taaaaakiiii benim cadi hasta olana kadar! baya bi hastalandi, bu arada önde 2 tane disimiz cikti. sizleri cok özledim anacimmmm... eee varmi yeni yeni haberler! gecmisi daha hic okumadim. bebislerimi cok ama cok özledim. hemen fotolarina bakayim byyy
merhaba siteye yeni üyeyim incelemeye çok vaktım olmuo genelde akşamları oğlum uyuduğunda fırsat buluyorum benimde sizlerin olduğu gibi dünya tatlı bi oğlum oldu 12.02.2010 adına toprak koyduk
kızlar bu arada aranızda oda nemlendirici kullanan varmı? varsa marka, model, fiyat kullanım özellikleri hakkında bilgi ve gereklimi işe yarıyormu falan filan.........
Sanırım Doruk birazda kalariferden dolayı odasının havası kurudugu icin aglayarak uyanıyor ve emmek istiyor.
günaydın kızlar.
ayşegülcüm geçmiş olsun ve yeriniz hayırlı olsun canım..maraş diyince hemen baktım haritaya, ne de olsa kayseriye komşu. ama pazarcık taaa öbür uctaymış..sibele komşu oldun gari..neyse hep antepe gitmeyin, burada da bi kapınız var ona göre..
ahh zeynebim seni babaannende toparlanmış, stresten arınmış olarak bekliyorduk..çok üzüldüm, gelince üstüste gelir zaten...senin ipeği toparlayacağından eminim canım, Alllah sana güç kuvvet versin, dualarım seninle...
aa hilal okurken şok oldum, büyük geçmiş olsun..Cana gelmemiş çok şükür..Allah da razı olsun sizlerden.. benim evim yansa, bi Allah'ın kulu bişeye elini sürmez..
iyiyim canım sağol sen nasılsın a.s.
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Ayşegül hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah burayı aratmaz canım hakkınızda hayırlısı Kahramanmaraş mış demekki.Çoçuklara eşinede çoook geçmiş olsun.
geçmiş olsun zeynepciğim demekki ağrısı varmışta geceleri huzursuzluğu artıyormuş hep öyledir zaten gündüz normal tüm hastalıklar ağrı sızı gece tavan yapar.düzenli iğnelerini vurdur canı yanıyor deme ihmal etme inşallah geçecek.
hoş geldin ohh 2 ay gezdin tozdun geldin.şimdi evde sıkıcı gelir sana alışmıstın ne güzel ailenle bir arada olmaya.eee görünce ne yaptılar senimi kızınımı daha çok özlemişler hep merak ediyordun ya.
Hoş geldin güle güle büyüt oğlunu.
☞ Kraft Souk Buhar Makinesi - OK NDRM !!! : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
ben geçen sene hepsiburadadan bunu almıştım ama 40 tl falandı çokta işime yaradı.uyurken yana uyanıkken diye bir zamanlamam yok aklıma gelince açıyorum gecede açık kalıyor petekler havayı çok kurutuyor bizim bile boğazımız kuruyor burnumuz tıkanıyor bence gayet kullanışlı.küçük birşey işimide görüyor.
günaydın canım kız Allah korusun ne evin yansın ne yardıma gelsinler.
komşuluk çok önemli ama orada haklısın ben üst komşumdan nefret ediyorum mesela gerizekalılar tak tuk ses geçen yukarı çıktım Duru uyuyor saat 10.30 ne yapıyorsunuz tak tuk topmu oynuyorsunuz diyorum 2 tane çoçuğu var ama büyük biri 15 biri 10 yaşlarında falan .pişkin kadın ceviz kırıyoruz diyo laf saydım ama kadın üste çıkıyor evimizde istediğimiz yaparım diyor beni rahatsız edemezsin dedim 2 takıştık Suatın geliş saatine yakındı gelir kavga çıkartır diye tırsdım indim aşağı boğazında kalsın pislik demeyi çok isterdim ama .
Hilal çok geçmiş olsun canım o korku bile yeter Allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?