2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amaney oğlumun burnu akıyodu ben sabah çıkarken grip mi olucak ne
hasta olucaktı belliyodum ama inş. hafiften geçer ya

ya 3 gece öncede biz yaşadık aynı şeyi. evlerin arka kızımları ortak bir yeşillige bakıyor. yatak odalarıda bu tarafta. adamın biri halıyı sarkıtmış camdan elindede oklava gecenin 11.30 unda halı dövüyor. pat pat diye. eşimle ben cama çıktık. bu saattemi yapıyorsun bu işi dedik. evet bu saatte yapıyorum diyor. e cocuk uyuyor gündüz yapın dedim ben. cocuk gündüzde uyuyor olabilir diyor. ya resmen alıncan silahi bacana sıkıcan. insanı katil yapıyor işte bu tipler. şerefsiz. ve devam etti tabi pat pata bi 15 dk. daha. sinirden öldük. bi kişide cıkıp bisey demedi.

günaydın canım ay bizimde aslt kat öyle bağrışla kapı çarpmalar ay sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara..

çok büyük terbiyesizlik bence kendi evim ne demek ya ıssız bir yerde müstakildemi oturuyorsun ya apartman kurallarını bileceksin yada oturmayacaksın.yazında söyleniyordum ya kızı benim duvarımla karşılıklı top oynuyor camımın önünde bağırıyor ailece anormal bunlar.valla ev almadan taşınırsam sırf bunların yüzünden zaten akşam 9 da giriyorum eve bi bırakında evimizde rahat oturalım görgüsüzlük bence başka birşey değil.

Burcucum hayırlı olsun dişiniiiiz..... Duruda milli oldu artık

Sağol canım inşallah bundan sonra rahatlar.alt 2 diş kaparmıştı onları beklerken üstler 2 günde kabardı 1 taneside hemen patladı altı beklerken üst aceleci davrandı ama yanındakide 1-2 güne çıkar belli yerleri.

ay ne gerizekalı terbiyesiz ayı herif yaa uyuz oldum

hayırlı olsun durunun incisi sapasağlam olsunlar inş.üstten patlattı demek cimcime...

zeyno iyi teyzesi, yerde yuvarlanıyordu 5dk anca duruyor yüzüstü sonra başlıyor huysuzlanmaya şimdide kucağımda cimcime ekrana bakıyor delikafadulden

Günaydın Selma.

Sen Zeynep'i ekran başına koy bak 30 dk gıt çıkarmadan nasıl oynuyor sonra pc yi nerden toplarsın bilmem zararlı olan şeyleri seviyorlar.

evet katılıyorum canım bu zengin insanlar varya dağ evi bağ evi boşuna almıyo he gidiolar kfa dinliyolar ormanın içinde
günaydın canım kolay gelsin....
sağol cnm olumunekankayizsmile

gecenin 11,30 undamı ama çok ayıp ya apartman kuralları diye bişey var herhalde çok terbiyesizmiş oda klava:

Valla kendi müstakil evimiz ama görümcem sağolsun 6:00 da kalkıp süpürge yapıyo derin ona uyanıyo yavrum takur tukur sanki bizim evin içinde yapıyo çıldırıyorum bazen tüm gün evde bide

ay ben görmemiştim duru nun dişi çıkmış hadi hayırlı olsun şimdi kızına hediyemi alcan ...

anam Duru da incilenmiş hayırlı olsun

Mirayla Berkin kaldı dişsiz herhaldeakannehir

Sağol canım.var var 3-4 bebeğimiz daha var çıkartmayan.2 günde kabardı çıktı bizde şaşırdık.

İnsanlarımız çok cahil saygı nedir bilmiyorlar uzatsan dert uzatmasan dert içine oturuyor.valla ev alırsam bir gün önce komşularını inceliyip sorup soruşturmak lazım.
'ev alma komşu al 'atalarımız doğru demişş.o zamanda varmış böyle hırbolar demekki.

hayırlı olsun durunun incisi sapasağlam olsunlar inş.üstten patlattı demek cimcime...

sağ gösterip sol vurdu sağol teyzesi.
Hayırlı olsun burcucum dişiniz duruda milli oldu hee

oldu valla teyzesi çıktı sonunda.

Günaydın Selma.

Sen Zeynep'i ekran başına koy bak 30 dk gıt çıkarmadan nasıl oynuyor sonra pc yi nerden toplarsın bilmem zararlı olan şeyleri seviyorlar.

günaydın burcu aynen canım nerde zararlı şey var onun peşinde,bu aralar bide cep telefonuna takmış durumda yakında bozulursa hiç şaşmam onca salyaya iyi dayandı kaşla göz arasında yakalarsa hiç affı yok direk ağzına götürüyor cadı....

kızlar ablam haftasonu anneme bundan aldı malum Duru evin heryerini ekmek yapıyor ekmek delisi kızım , koca süpürgede günde 3-4 açılamıyor annemin zaten beli ağrıyor çok pratik birşey kaplolu şarjlıdan daha sağlam olur diye düşündük çekişide normal elek.süpürge gibi benimde makinem bozuldu bende bundan mı alsam diye düşünüyorum fiyatıda iyi.ablam bizim mahalleden 80 tk ye aldı 2 taksitte verecek.

Hepsiburada.com : Blue House Bh 007 M Elektrikli Süpürge | Ev Elektroniği

güzelmiş canım güle güle kullansın annen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…