2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inş.hastalanmaz canım sen yinede ıhlamur falan kaynatıp içir önlemini al bence....
babannesi vermiş cnm
Valla kendi müstakil evimiz ama görümcem sağolsun 6:00 da kalkıp süpürge yapıyo derin ona uyanıyo yavrum takur tukur sanki bizim evin içinde yapıyo çıldırıyorum bazen tüm gün evde bide
ay ayyy gerizekalı bazı insanlar kıskançlık kriznden napıcağını şaşırıyo

ay ben görmemiştim duru nun dişi çıkmış hadi hayırlı olsun şimdi kızına hediyemi alcan ...

kız ilk dişimi burcu hayırslı olsun hadi

Valla kendi müstakil evimiz ama görümcem sağolsun 6:00 da kalkıp süpürge yapıyo derin ona uyanıyo yavrum takur tukur sanki bizim evin içinde yapıyo çıldırıyorum bazen tüm gün evde bide

rüyasındamı görüyormuş süpürgeyi yoksa sabah 7 de misafirmi dayanıyormuş kapısına.ayyy oda evde kalmaktan kafayı yemiş.kocan ne işe yarıyor o çıksın söylesin Derin uyanıyor diye.sabah sabah ayyy valla anormal bu kadın acilen koca bul şunada evlensin gitsin eve sarmış belli.

gözünüz aydın, incilenmiş duru kuşum.
ama sen yada babası olmaz kız. sizin görmenizden doğal ne olabilir. sen yada babası dışında ilk gören alır hediyeyi. paralamna kendini boşuna.

ayy darısı da bize.

anam Duru da incilenmiş hayırlı olsun

Mirayla Berkin kaldı dişsiz herhaldeakannehir

valla yaaa, sıkıntılasrı var kaç ggündür ama piyasada diş falan yok.

dengesiz çok anacım memelekette.

burnuma kötü kokular geliyor ben gidip zeynonun altını değiştireyim gelirim yine....

delikafadulden

Hülyacım günaydın canım, bende mirayı soracaktım rahatsızmış diş çıkardımı diye ama daha çıkarmamış inş.kolaylıkla çıkarır kara kızım incilerini şimdi nasıl oldu düzeldimi biraz.....

kızlar bişey sorcam: geçen gün tuvalet eğitim i le akalalı topi kleri inceliyordum ve ilgimi çeken bazı konular oldu. özate nkafamda vardı bişeylerç ama okuduklarımdan sonra cesaretlendim. mesela 10 aylık bebek bezenmiyor ve çişini söylüyormuş.

benim amamcım da oyunla yavaştan tuvalet eğitimine başlamaktı. lazımlık ve klozet adaptörü aldım. ayıptır söylemesi ben lavaboya giderken Miray'ı da götürdüm ve lazımlığa oturttum. kendimce oyunla çişini yapmasını sağlamaya çalışırken bide baktım yapıyorrr :1shok:

aslında ilkinde beklemiyordum ama yaptı. sonra ertesi gün ikincisinde de yaptı çişini. yani üstüne düşsem bezden kurtulacaz diye bi his var içimde.

şimdi bezini çıkartsam: yarım saate bir götürsem tuvalete, canı isterse 1 haftada öğrenir.
sizce yapsam mı? biraz daha oyuna devam etsem mi???

zeynep günaydın nasıl oldu ipek sen nasılsın

gunaydın canım
ben daha ıyıyım ılacları alıyorum hala
ipekte az önce kontrolden geldik uyuyor şimdi
iğnelerimiz bitti şuruba devam edicez
sıvı hala varmış kulakta daha tam kurumamış,zaman alırmış düzelmesi.
burun tıkanık olmayacakmış bunun için neler yapabileceğimizi anlattı dr.
biraz daha iyiyiz,iğneler toparladı az biraz.

sağol cnm. bu gece rahat uy udu çok şükür ama diş hala yok ortada. bekliyoruz halaaa.
sizde ne var ne yok? küçük beyler nqasıl? zeynep de iyi mi?

günaydın kızlar...

günaydınnn...
nasıl oldunuzzz ana kız:???

slm kızlar....

naber biz 3gün gezdik geldk.dünde akşama kadar utkunun pasta günü bugün..
ona pasta poaça yaptım sınıfça yiyecekler..bittim ama resmen evede yaptım bişeyler..

burak ta halsiz bugün burnu akıyo...düzelemedi yavrum...

kızlar burak yürüteçten zıplayıp içinden çıkıyor 2gündür...
gülmekten kopuyoruz...ama bi yandanda kötü oldu..
artık yürüteçe tek başına koyamyorum yanında ben olmalıyım..
böyle işte görülmüş şeymi yürüteçten fırlıyo zıpırr....
düşünün yaneee...

canım pat diye dalıyorum ama sen bilirsin tabi en dogrusunu miray için. bana erken gibi geliyor daha çok minikler ne bileyim.

özlem(zeyl) ve zeynep6672 onlarda tuvalet eğitimine başlamak istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam hülyacım, ben bir yaşını doldursun havalar ısınma başlayınca düşünüyorum ama bakalım artık....

zeynep geçmiş olsun...düzelmenize sevindim...
durunun dişi çıkmış sapasağlam olsun dişleri...
hilal geçmiş olsun kız bunla atlatmışsınız...
esma geçmiş olsun burağında burnu akıyo salya sümük geziyo ortalarda..

sağol cnm. bu gece rahat uy udu çok şükür ama diş hala yok ortada. bekliyoruz halaaa.
sizde ne var ne yok? küçük beyler nqasıl? zeynep de iyi mi?

günaydınnn...
nasıl oldunuzzz ana kız:???
daha ıyıyız canım kötü vurdu bu sefer,toparlanmaya çalışıyoruz

yürüteçten mi zıplıyor nasıl yani akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…