babannesi vermiş cnminş.hastalanmaz canım sen yinede ıhlamur falan kaynatıp içir önlemini al bence....
ay ayyy gerizekalı bazı insanlar kıskançlık kriznden napıcağını şaşırıyoValla kendi müstakil evimiz ama görümcem sağolsun 6:00 da kalkıp süpürge yapıyo derin ona uyanıyo yavrum takur tukur sanki bizim evin içinde yapıyo çıldırıyorum bazen tüm gün evde bide
ay ben görmemiştim duru nun dişi çıkmış hadi hayırlı olsun şimdi kızına hediyemi alcan ...
Valla kendi müstakil evimiz ama görümcem sağolsun 6:00 da kalkıp süpürge yapıyo derin ona uyanıyo yavrum takur tukur sanki bizim evin içinde yapıyo çıldırıyorum bazen tüm gün evde bide
bu arada benim kızım üst sağdan dişini patlattı :dance: :dance: :dance: sonunda bizimde incimiz varrrrr.
Üstündeki badiyi yırttım gerisi kolay gelsin diye bizde öyledir birde ilk dişi ben görünce bayağı masraflı oldu şu dilimi bi tutamıyorum ki.babasına kastırsaydım keşke yaaa.
anam Duru da incilenmiş hayırlı olsun
Mirayla Berkin kaldı dişsiz herhaldeakannehir
ya 3 gece öncede biz yaşadık aynı şeyi. evlerin arka kızımları ortak bir yeşillige bakıyor. yatak odalarıda bu tarafta. adamın biri halıyı sarkıtmış camdan elindede oklava gecenin 11.30 unda halı dövüyor. pat pat diye. eşimle ben cama çıktık. bu saattemi yapıyorsun bu işi dedik. evet bu saatte yapıyorum diyor. e cocuk uyuyor gündüz yapın dedim ben. cocuk gündüzde uyuyor olabilir diyor. ya resmen alıncan silahi bacana sıkıcan. insanı katil yapıyor işte bu tipler. şerefsiz. ve devam etti tabi pat pata bi 15 dk. daha. sinirden öldük. bi kişide cıkıp bisey demedi.
burnuma kötü kokular geliyor ben gidip zeynonun altını değiştireyim gelirim yine....
Valla kendi müstakil evimiz ama görümcem sağolsun 6:00 da kalkıp süpürge yapıyo derin ona uyanıyo yavrum takur tukur sanki bizim evin içinde yapıyo çıldırıyorum bazen tüm gün evde bide
ben çıkıyom oğlumu doktora götüreyim gelcem geri sonra öptüm sizi
günaydın kızlar...
zeynep günaydın nasıl oldu ipek sen nasılsın
günaydım canım nasılsın ipek nasıl oldu....
Hülyacım günaydın canım, bende mirayı soracaktım rahatsızmış diş çıkardımı diye ama daha çıkarmamış inş.kolaylıkla çıkarır kara kızım incilerini şimdi nasıl oldu düzeldimi biraz.....
günaydın kızlar...
kızlar bişey sorcam: geçen gün tuvalet eğitim i le akalalı topi kleri inceliyordum ve ilgimi çeken bazı konular oldu. özate nkafamda vardı bişeylerç ama okuduklarımdan sonra cesaretlendim. mesela 10 aylık bebek bezenmiyor ve çişini söylüyormuş.
benim amamcım da oyunla yavaştan tuvalet eğitimine başlamaktı. lazımlık ve klozet adaptörü aldım. ayıptır söylemesi ben lavaboya giderken Miray'ı da götürdüm ve lazımlığa oturttum. kendimce oyunla çişini yapmasını sağlamaya çalışırken bide baktım yapıyorrr :1shok:
aslında ilkinde beklemiyordum ama yaptı. sonra ertesi gün ikincisinde de yaptı çişini. yani üstüne düşsem bezden kurtulacaz diye bi his var içimde.
şimdi bezini çıkartsam: yarım saate bir götürsem tuvalete, canı isterse 1 haftada öğrenir.
sizce yapsam mı? biraz daha oyuna devam etsem mi???
kızlar bişey sorcam: geçen gün tuvalet eğitim i le akalalı topi kleri inceliyordum ve ilgimi çeken bazı konular oldu. özate nkafamda vardı bişeylerç ama okuduklarımdan sonra cesaretlendim. mesela 10 aylık bebek bezenmiyor ve çişini söylüyormuş.
benim amamcım da oyunla yavaştan tuvalet eğitimine başlamaktı. lazımlık ve klozet adaptörü aldım. ayıptır söylemesi ben lavaboya giderken Miray'ı da götürdüm ve lazımlığa oturttum. kendimce oyunla çişini yapmasını sağlamaya çalışırken bide baktım yapıyorrr :1shok:
aslında ilkinde beklemiyordum ama yaptı. sonra ertesi gün ikincisinde de yaptı çişini. yani üstüne düşsem bezden kurtulacaz diye bi his var içimde.
şimdi bezini çıkartsam: yarım saate bir götürsem tuvalete, canı isterse 1 haftada öğrenir.
sizce yapsam mı? biraz daha oyuna devam etsem mi???
daha ıyıyız canım kötü vurdu bu sefer,toparlanmaya çalışıyoruzsağol cnm. bu gece rahat uy udu çok şükür ama diş hala yok ortada. bekliyoruz halaaa.
sizde ne var ne yok? küçük beyler nqasıl? zeynep de iyi mi?
günaydınnn...
nasıl oldunuzzz ana kız:???
slm kızlar....
naber biz 3gün gezdik geldk.dünde akşama kadar utkunun pasta günü bugün..
ona pasta poaça yaptım sınıfça yiyecekler..bittim ama resmen evede yaptım bişeyler..
burak ta halsiz bugün burnu akıyo...düzelemedi yavrum...
kızlar burak yürüteçten zıplayıp içinden çıkıyor 2gündür...
gülmekten kopuyoruz...ama bi yandanda kötü oldu..
artık yürüteçe tek başına koyamyorum yanında ben olmalıyım..
böyle işte görülmüş şeymi yürüteçten fırlıyo zıpırr....
düşünün yaneee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?