rüyasındamı görüyormuş süpürgeyi yoksa sabah 7 de misafirmi dayanıyormuş kapısına.ayyy oda evde kalmaktan kafayı yemiş.kocan ne işe yarıyor o çıksın söylesin derin uyanıyor diye.sabah sabah ayyy valla anormal bu kadın acilen koca bul şunada evlensin gitsin eve sarmış belli.
ben çıkıyom oğlumu doktora götüreyim gelcem geri sonra öptüm sizi
çok geç kalmış sabahın altısında başka işimi yokmuş, :mymeka:
sağol canım...
Ipekte yelteniyor almak için aklım gidiyor düşecek diye
canım ya dr kulağa su kaçmasıyla enfeksiyonun hiç alakası diyor. Orta kulak üst solunum yolu enfeksiyonuyla birlikte seyredermiş.
Ipeğin burnu tıkandığı an kulağa vuruyor. Bende çok kahrettim kendimi kulagına su kacırdım dıye ama alakası yokmus adam rahatlattı içimi resmen.
Alıcaz canım doktorumuzun kesin talimatı. Mutlaka gerekiyormuş,hele ki kaloriferli evlerde...
Kızlar burun tıkanmaması için işinize yarayacak bikaç şey söyleyebilirim size
1- kesinlikle soğuk buhar makinesi
2- hiç bi damlayı 4-5 gunden fazla kullanmıyosunuz,burun florasını bozuyormuş
3- otribebe aspiratör doktorlar öneriyor burunu iyi temizliyormuş
4- odası mutlaka havalandırılacak,bulundugu yerın havası kaliteli olacak
5- ev tozundan uzak durulacak
6- cold-mix damla var. Kıyafetlerının omuz kısmına ve yatagına 1 damla damlatınca keskin kokusuyla burnu acmaya yardımcı oluyor
7- sigara,parfüm ve aseton gibi keskin kokulu şeylerle direk teması olmayacak
8- kaloriferlere mutlaka suluk takılacak
9- odasına geceleri sıcak suyun içine wicks damlatıp yardımcı olabiliriz.
Bunları doktorumuz bir bir yazdırdı bana. Ipeğin burnu hassas biraz hemen tıkanabılıyor
öyle faşır faşır akmıyor dışardan
ıcerı dogru akıyor
oda kulaga yuruyor mıkrobu işte
bu yuzden dıkkatlı olmamız lazım iş ciddi diyor adam,sıvı birikmine kadar gelmiş olay. Sureklı tekrarlarsa hiç iyi olmaz,kesinlikle burun açık olacak ve boğaz enfeksiyonuna dikkat edilecekmiş :gitme:
az önce baktım arka planı çok güzel olmuş,bayağı uğraşmışsın belli...
canım bunlar burun tıkanıklığı ıcın genel olan şeyler,eczacına danışıp uygulayabılırsın. özellikle cold-mix harika bi damlasorma burcu bazen bayıyo ya eşim bişey dese oturup ağlar sonrada bana laf çakar ben sinir olurum evlense keşke kendi mutlu olur evdekilerde tabii yazık kayınvalidemle kayınpeder bi odaya tıkılıyo evin düzeni görümceme göre gidiyo değişik yani burcu
srpp canım hadi berkincik güzel haberlerle gelsin bakalım
aynen selma çıldırıyorum bazen
hoşgeldin canım tekrardan geçmiş olsun sen nasıl oldun peki
çok yararlı bilgiler bende yazayım peki bunları biz yapabiliyomuyuz yoksa doktoruna danışmalımı dersin
fatocum aynı durumdayız ınanselam kızlar
hilalcim çok büyük geçmiş olsun
hasta bebişlerimizde geçmiş olsun
gelelim bize ecrin hanımın uyku düzeni alt üst oldu tabi haliyle benimde
dün gece 12.30 ta anca uyudu ve her sabah 5.5.30 gibi uyanıyo ne zaman düzene giricek bu uykular uykusuzluk maf etti beni
aynaya bakıyorum kendimi tanıyamıyorum ya
kızlar ben yemeğe cıkıyorum. zeynepin yazdıklarını eczaneye sorup alacağım doruk için.
bide buhar makinası bakayım.
görüşürüz 1 saat sonra
selam kızlar
dün gece 12.30 ta anca uyudu ve her sabah 5.5.30 gibi uyanıyo ne zaman düzene giricek bu uykular uykusuzluk maf etti beni
Hulen canım bencede erken ama sen bilirsin havalar ısınsaydı birazcık keşke ama genede karar senin canım
bısey daha dıyıp cıkıcam kızlar ıpek uyandı
bebeklerı asla yatarak emzırmeyın ve beslemeyın
bu benım en buyuk hatam maalesef
hep yatarak emzırdım uykusuz gecelerımızde sırf uyusun dıye
yemegını yatar pozısyonda yedırdım otururken zor oluyodu
ama buyuk hataymıs bu orta kualk ıltıhabına davetıye cıkarıyormus
doktorunuzla da konusabılırsınız bunu
sımdı gece yırtınsada maalesef yatarak emzırıp uyutamıyorum
oturarak yedırıyorum
aklınızda bulunsun...
Evet yatarak emzirmek orta kulak iltihabı yapabiliyomuş ama bende emziriyodum bazen
bısey daha dıyıp cıkıcam kızlar ıpek uyandı
bebeklerı asla yatarak emzırmeyın ve beslemeyın
bu benım en buyuk hatam maalesef
hep yatarak emzırdım uykusuz gecelerımızde sırf uyusun dıye
yemegını yatar pozısyonda yedırdım otururken zor oluyodu
ama buyuk hataymıs bu orta kualk ıltıhabına davetıye cıkarıyormus
doktorunuzla da konusabılırsınız bunu
sımdı gece yırtınsada maalesef yatarak emzırıp uyutamıyorum
oturarak yedırıyorum
aklınızda bulunsun...
selam kızlar
kızlar bişey sorcam: geçen gün tuvalet eğitim i le akalalı topi kleri inceliyordum ve ilgimi çeken bazı konular oldu. özate nkafamda vardı bişeylerç ama okuduklarımdan sonra cesaretlendim. mesela 10 aylık bebek bezenmiyor ve çişini söylüyormuş.
benim amamcım da oyunla yavaştan tuvalet eğitimine başlamaktı. lazımlık ve klozet adaptörü aldım. ayıptır söylemesi ben lavaboya giderken Miray'ı da götürdüm ve lazımlığa oturttum. kendimce oyunla çişini yapmasını sağlamaya çalışırken bide baktım yapıyorrr :1shok:
aslında ilkinde beklemiyordum ama yaptı. sonra ertesi gün ikincisinde de yaptı çişini. yani üstüne düşsem bezden kurtulacaz diye bi his var içimde.
şimdi bezini çıkartsam: yarım saate bir götürsem tuvalete, canı isterse 1 haftada öğrenir.
sizce yapsam mı? biraz daha oyuna devam etsem mi???
Selam kızlar nasılsınız ? işlerden bakamadım pek geçmişe
Hilalcim çok çok geçmiş olsun canım
Ayşegülcüm maraşa gidiyormuşsunuz canım hadi hayırlısı inşallah çabuk alışırsınız
Fatocum hg canım cimcime seni biraz üzüyormuş çocukların dengesi bozuldu kötü bir dönemden geçiyoruz galiba bir çoğunda aynı şeyler var inşallah uzun sürmez
Bütün hasta bebişlerimiz inşallah hemencecik iyileşir toparlarlar
Biz hafta sonu Pınarlarla ( sumifer ) birlikteydik çok güzel geçti Yağız kocaman olmuş Çınarla oynadılar bizde güzel vakit geçirdik
Ayşegülcüm maraşa gidiyormuşsunuz canım hadi hayırlısı inşallah çabuk alışırsınız
Fatocum hg canım cimcime seni biraz üzüyormuş çocukların dengesi bozuldu kötü bir dönemden geçiyoruz galiba bir çoğunda aynı şeyler var inşallah uzun sürmez
Biz hafta sonu Pınarlarla ( sumifer ) birlikteydik çok güzel geçti Yağız kocaman olmuş Çınarla oynadılar bizde güzel vakit geçirdik
ben hafif yatık pozisyonda anca yemeğini yedirebiliyorum.2 kat yastık koyuyorum öyle yiyor.mama sandalyesinde kafasını evirip çeviriyor malesef.evet yatarak emzirmenin ortakulak iltihabına neden olduğunu bende bi sitede okumuştum.
sağol bizi bilgilendirdiğin için zeynocum.
ayy zeynep süper olmuş. ilerde dorukda izleyip annesinin böyle güzel hazırlıklar yaptığını görünce çok sevinecektir eminimki.
uyku düzenleri hep aynı fatmacım.bizimde dişler çıkmaya başladı teker teker ona bağlıyorum artık uykusuzluklarımızı.
uzmanlara kalsa 1,5 yaş idealmiş.ama yaşına girmeye yakın bende denemek istiyorum.eğer miray bu tuvalet eğitimine cevap veriyorsa onu zorlamadan devam et bakalım ikiniz içinde çok daha rahat olur bezsiz olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?