2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sorma burcu bazen bayıyo ya eşim bişey dese oturup ağlar sonrada bana laf çakar ben sinir olurum evlense keşke kendi mutlu olur evdekilerde tabii yazık kayınvalidemle kayınpeder bi odaya tıkılıyo evin düzeni görümceme göre gidiyo değişik yani burcu

ben çıkıyom oğlumu doktora götüreyim gelcem geri sonra öptüm sizi

srpp canım hadi berkincik güzel haberlerle gelsin bakalım

çok geç kalmış sabahın altısında başka işimi yokmuş, :mymeka:

aynen selma çıldırıyorum bazen

hoşgeldin canım tekrardan geçmiş olsun sen nasıl oldun peki
çok yararlı bilgiler bende yazayım peki bunları biz yapabiliyomuyuz yoksa doktoruna danışmalımı dersin

selam kızlar
hilalcim çok büyük geçmiş olsun
hasta bebişlerimizde geçmiş olsun

gelelim bize ecrin hanımın uyku düzeni alt üst oldu tabi haliyle benimde
dün gece 12.30 ta anca uyudu ve her sabah 5.5.30 gibi uyanıyo ne zaman düzene giricek bu uykular uykusuzluk maf etti beni
aynaya bakıyorum kendimi tanıyamıyorum ya

Hulen canım bencede erken ama sen bilirsin havalar ısınsaydı birazcık keşke ama genede karar senin canım

kızlar ben yemeğe cıkıyorum. zeynepin yazdıklarını eczaneye sorup alacağım doruk için.
bide buhar makinası bakayım.
görüşürüz 1 saat sonra

kızlar yeni bloguma göz atmayıda unutmayın :kedi:

Küçük Prensim
az önce baktım arka planı çok güzel olmuş,bayağı uğraşmışsın belli...
diş buğdayınızda çok güzel olmuş,ellerine emeğine sağlık opuyorumnanaktan
canım bunlar burun tıkanıklığı ıcın genel olan şeyler,eczacına danışıp uygulayabılırsın. özellikle cold-mix harika bi damla
kıyafetine damlatıyosun yaka kısmına
mentollu keskın bı kokusu war
yastıga yataga da damlatabılırsın
o onu soludukca burun acılıyor,solunumuna yardımcı oluyor.
fatocum aynı durumdayız ınan
ınsanlıktan çıktım resmen elıme bı cımbız bıle alamıyorum wakt yok akannehir
kızlar ben yemeğe cıkıyorum. zeynepin yazdıklarını eczaneye sorup alacağım doruk için.
bide buhar makinası bakayım.
görüşürüz 1 saat sonra

gorusuruz...

selam arkadaşlarım güzel bir hafta olsun tüm ebbeişlerimiz uyusun ağrı çekmesin hasta olmasın
hilalacim çok geçmiş olsun canım allah korumuş
zeynep ii olmanıza sevindim canım benim vallahep aklımdasın dua ettim ipeğime...saol canım ameliyet olabilişriz ya teyzesi...
durum güzel kızım incin hayırlı olsun canım benim burcucum gözün aydın
esmacım arasıta kaç gündür sümüklü sümüklü geziyodu geçti şükür sizinklide geçer inşallah...

bısey daha dıyıp cıkıcam kızlar ıpek uyandı
bebeklerı asla yatarak emzırmeyın ve beslemeyın
bu benım en buyuk hatam maalesef
hep yatarak emzırdım uykusuz gecelerımızde sırf uyusun dıye
yemegını yatar pozısyonda yedırdım otururken zor oluyodu
ama buyuk hataymıs bu orta kualk ıltıhabına davetıye cıkarıyormus
doktorunuzla da konusabılırsınız bunu
sımdı gece yırtınsada maalesef yatarak emzırıp uyutamıyorum
oturarak yedırıyorum
aklınızda bulunsun...

canım yaaa, bu dönem böyle geçeceğe benziyor. biçok bebeişimizin düzeni alt üst olmuş durumda. hepsine allah, sağlık sıhhat versin.

Hulen canım bencede erken ama sen bilirsin havalar ısınsaydı birazcık keşke ama genede karar senin canım

adana sıcak tatlım hala. baharı beklersem de aradan çook vakit geçer. havalar sıcakken ve miray da sinyal vermişken... dedim.. tabi zorlamicam. oyun gibi... olursa olur.

hadi yaaaa. ben de yatarak emziriyorum.
ve miray çok rahatına düşkün : bazen kucağımda emziriyorum. ağlıyor yanına yatıp rahat rahat emmek istiyor.
hemen vazgeçireyim ben o zaman. kulak ağrısından çok korkarım. kafamçokkarıştı

Selam kızlar nasılsınız ? işlerden bakamadım pek geçmişe

Hilalcim çok çok geçmiş olsun canım

Ayşegülcüm maraşa gidiyormuşsunuz canım hadi hayırlısı inşallah çabuk alışırsınız

Fatocum hg canım cimcime seni biraz üzüyormuş çocukların dengesi bozuldu kötü bir dönemden geçiyoruz galiba bir çoğunda aynı şeyler var inşallah uzun sürmez

Bütün hasta bebişlerimiz inşallah hemencecik iyileşir toparlarlar

Biz hafta sonu Pınarlarla ( sumifer ) birlikteydik çok güzel geçti Yağız kocaman olmuş Çınarla oynadılar bizde güzel vakit geçirdik

ben hafif yatık pozisyonda anca yemeğini yedirebiliyorum.2 kat yastık koyuyorum öyle yiyor.mama sandalyesinde kafasını evirip çeviriyor malesef.evet yatarak emzirmenin ortakulak iltihabına neden olduğunu bende bi sitede okumuştum.
sağol bizi bilgilendirdiğin için zeynocum.

kızlar yeni bloguma göz atmayıda unutmayın :kedi:

Küçük Prensim

ayy zeynep süper olmuş. ilerde dorukda izleyip annesinin böyle güzel hazırlıklar yaptığını görünce çok sevinecektir eminimki.

uyku düzenleri hep aynı fatmacım.bizimde dişler çıkmaya başladı teker teker ona bağlıyorum artık uykusuzluklarımızı.

uzmanlara kalsa 1,5 yaş idealmiş.ama yaşına girmeye yakın bende denemek istiyorum.eğer miray bu tuvalet eğitimine cevap veriyorsa onu zorlamadan devam et bakalım ikiniz içinde çok daha rahat olur bezsiz olması.

evetttt yağız la çınar çok güzel vakit geçirdi bizim içinde değişiklik oldu.en kısa zamanda tekrarlamayı düşünüyoruz.bu site güzel dostluklara sebep oluyor cidden olumunekankayizsmile

ohh ne güzel buluşan buluşana...

herkes bişey söylüyor aslına bakarsan. deneyelim bakalım. ne olacak.

hoşgeldin canım nasılsın, paşalarda çok yakışıklı çıkmışlar resimlerde maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…