2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

olumunekankayizsmile canım benim sağolasın biliyorum zaten dinlersiniz de çok uzattım gibi geldi.. bi de çekiniyorum işte ne bileyim..
bamya fasülye yemesi yutması zordur dedi canım

kıyamam hasta olunca bütün düzenleri kaçıyo yavruların

anaamm başım ağrıyodu , geçmişe bakıyım derken şimdi çatlıyo..kafamçokkarıştı
burnum tıkalı,başım ağrıyo,sinüzitim hortladı yinee..-tatlicadiarzu-

bakıyımm aklıdma neler kalmış bu kafaylaa

DURU nun inciside gelmiş hayırlı olsun...bizde hala tık yok...DİŞSİZ ECENAZ :)
BERKİN maşallah kuzum...çırpar o kilosunu annesini sen sıkma canını..oynattırma çocuklada yazık..
HİLAL geçmiş olsun allah beterinden korusun...
İPEKcim hastaymış yavrum benim allah iyiliğini versin inş...:Saruboceq:

vallaha tıkandım kal geldi...unuttum yaa
kusura bakmayın nolurr

ECENAZ dişsiz,huysuz,ishal...ama yinede neşesi yerinde yavrumun...
yürüteçten düştü iki kere ama ucuz atlattık çok şükür...artık yürüteçi elleriyle kaldırıyo öyle yürüyo küçük geliyo yürüteç :)) ayakta duruyo desteksiz bi kaç gündür... böyle işte

afiyet olsun yarasın hatuna...bende bilmiyorum balık çorbasını...

burda zaten somonda zor bulunur..ancak büyük marketlerde oluyo...

fırsat olmuyoki gidip alayım....

sağol canım biberon maması yerine kaşık mamasını sulandırarak versen.onlarda hem biberon maması hem diğer besinler var yani biraz daha koyu kıvamlı olsun biberon ucunuda del.

pişene kadar valla dellendim ama yedi.20 güne kadar alaminyüm çamuru gelecektim denizden bendeb haftaya alıp buzluğa atıcam.en azından 3-4 pişirimlik atayım .

güya bugün temzlik yapcaktım ben kovun beni anacımda gideyim...

bu saatten sonra ne temizliği sabaha başla.

hee sen öyle san valla catalla böl böl ver bak nasıl yutuyorlar Duru'da seviyor diğer serap verin yesinler yeşillik işte mis gibi.

Gülşahhh yürüyecek desene.yani nasıl ayakta duruyor AYY NE GÜZEL kıs ne ruhsuz yazmışsın kafamçokkarıştı.Ecenaz yakında annesini yürütece koyup itecek küçük geliyormuş he he.

sağol canım çıktı valla dişimiz çıkmadıda patladı yani belli belirsiz arası birşey içten.

kız ne biliyim bende 9 aylık yürümüşüm çok geç yürümez bizim sülalenin bebeleri ondan ruhsuz yazdım heraldekaydirigubbakcemile3

ipek uyudu tekrar geldim ama kimsecikler kalmamış..

Burcu bende somon yaptım dediğin gibi çok su çekti delirtti beni pişinceye kadar. geçen hafta hamsi yapmıştık yememişti ipek bende balığı didikleyip havuç ve arpayla bir suya atıp çorba haline getirmiştim. uydurmasyondu yani.

Sibel evet canım ssk karşılamıyor 9.50 tl sanırım fiyatı.

Serap (srpp) maşallah berkine,az ayaklansın kilo falan kalmaz hiç sıkma canını...Bu arada taze fasülyeyi blendırdan geçir mis gibi yiyor neden yemesin,mis gibi sebze işte.

Serap (mydarling) nemlendirici ile nasıl oluyor bi de hele?

Gülşah ecenaz a da kocaman maşallah yakında yürür o cadı

AAA nerde bu millet sayfalar birikmiştir dedim bi geldim tık yok nirdesinizzzzzzzzzzzzzlmaz:

he gız kimsede tık yok bugün..pazartesi sendromu sanırım...

bende temizlik yapıyorum ara ara geliyorum...

camları sildim...yerleride silersem işim hafifler..

selammm canlarim ne haber? cok sükür evimde rahat rahat girebiliyorum! bazi bebislerimizin incileri cikmis! tabiii benim zeynomunda zemuszemus cadi kizdigi zaman hemen istirma moduna geciyo:bbo: yakalasa koparacak valaa:1ninca: simdide kanepeden tutup kalkiyor önüne oyuncak koyuyorum yavas yavas örtüden tutuna tutuna ilerliyor! gel gelelimki beni kapidan disari cikarmiyor o ayri mesele kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

eline sağlık Özlem çok güzel bir hatıra kalacak oğluna

Duygu hoşgeldin maşallah Zeynoya eee 2 ay oldu çocuk kocaman oldu koy bi resmini de görelim fıstığın

Son düzenleme:
selamm..
durunun dişi çıkmış.maşallah.sağlam .parlak olsunlar inşallah..
ecenaz düşmüş.çok geçmiş olsunnn..
hasta olan bebeklerede acil şifalar diliyorum.
duygucum sende hoşgeldin evine..
iyi dilekleriniz için allah razı olsun canım arkadaşlarım.inşallah sevip mutlu olacagım bi yer olur.ne diyeyim.şuan çok yorgunum.daha yeni başladık ama çok zor iki çocukla taşınmak.çok aktif toplayamıyorum evi.yok yemekleri.uyku saati.meme ister biri.yok banyo.off onlar uyurken.yada gece toplayacagım.bide üstüne üstük ne desemmm..misafirim var.hemde yatılı( halamın kızının bi işi varmış.bende kalıyo o kalabalıkta bugün yemek yapıp durdum.kızıyorum ama kendi kendime söyleniyorum.ne işin varr be kızım yaa bende.bide alışveriş yapmıyoruz artık cumartesi taşınacagızya evdeki olanları bitirmeye çalışoyurduk.ee misafir gelince şimdi eşimle zeyno alışverişe gitmek zorunda kaldı.kareşlerimde yoklar onlarda ankaraya gittiler çarşamba gelecekler.yani benden başka kimse yok alanyada.çarşambaya ablama gönderecegim.ama gitmez her işi menkezde.amaan neyse ..
halıları verdik.ev bomboş gibi geldi valla.cumartesi taşıma var...
bir iki baktım soguk su buharından bahsetmişsiniz..evettt.çok önemlii.heliki kışınn..ben zeynep doğmadan önce almıştım.ço işe yarıyo.bizdede klima vardı oyüzder nemi alıyor kila evin.defneyede ayrı aldık buhar.ben çok memnun kalıyorum.tavsiye edirmm..

çıkıyorum ben.ara ara grerim..bi çay molasını size yazarak çaldım:)))

hoşgeldin canım nasılsın, tatlı zeynom nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…