niye kafamız şiş,iyormuş biz yazınca senin kafan mı şişiyor.klava: .
maşallah tosunuma.aman bugün yarın ayaklanacaklar kilo falan kalmaz hiçte dertlenip testlere falan sokma çoçuğu.2 ay sonra konuşalım deseydin dr'a.
birde ben taze fasulye veriyorum niye yasak dediki sana.tüm tariflerdede yazıyor.
bende alayım cold mix..sigorta karşılamıyor sanırım...
kızlar burak ta iştah hiç kalmadı..
ne yapcağımı şaşırmış vaziyetteyim...
kaşığı görünce sağa sola çeviriyo kafayı..
dişten biliyorum ama kilo alımı yavaşladı iyice...
devam sütü alıcam bugün biberonla onu vercem..
belki kilo alır iştahı düzelir...
neyse ben kaçar..zaten kimse yazmıyor pek..byeeee
afiyet olsun yarasın hatuna...bende bilmiyorum balık çorbasını...
burda zaten somonda zor bulunur..ancak büyük marketlerde oluyo...
fırsat olmuyoki gidip alayım....
güya bugün temzlik yapcaktım ben kovun beni anacımda gideyim...
olumunekankayizsmile canım benim sağolasın biliyorum zaten dinlersiniz de çok uzattım gibi geldi.. bi de çekiniyorum işte ne bileyim..
bamya fasülye yemesi yutması zordur dedi canım
kıyamam hasta olunca bütün düzenleri kaçıyo yavruların
Gülşahhh yürüyecek desene.yani nasıl ayakta duruyor AYY NE GÜZEL kıs ne ruhsuz yazmışsın kafamçokkarıştı.Ecenaz yakında annesini yürütece koyup itecek küçük geliyormuş he he.
sağol canım çıktı valla dişimiz çıkmadıda patladı yani belli belirsiz arası birşey içten.
AAA nerde bu millet sayfalar birikmiştir dedim bi geldim tık yok nirdesinizzzzzzzzzzzzzlmaz:
selammm canlarim ne haber? cok sükür evimde rahat rahat girebiliyorum! bazi bebislerimizin incileri cikmis! tabiii benim zeynomunda zemuszemus cadi kizdigi zaman hemen istirma moduna geciyo:bbo: yakalasa koparacak valaa:1ninca: simdide kanepeden tutup kalkiyor önüne oyuncak koyuyorum yavas yavas örtüden tutuna tutuna ilerliyor! gel gelelimki beni kapidan disari cikarmiyor o ayri mesele kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?