2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldim
iyi haberle mi geldim bilemedim
genel olarak durumumuz iyi sağlık problemimiz yok gelişimimiz de çok iyi
gelgelelim yine 1 kilo almış sıpa 11.500 olmuş boyu da 72 cm
doktor amcamız artık en üst sınırdayız bu ay da 1 kilo almaması lazım dedi
15 gün sonra tart beni ara bugünkü ve 15 gün sonraki kilosunu söyle dedi
duruma göre endokrine yönlendirecekmiş bizi %99.99 bişey çıkmayacak ama biz yine de içimizi rahatlatalım
anne sütü alan çocuklarda obezite pek görülmez ama yine de bakalım dedi
aynen yemeye devam edecek artık herşeyden yiyebilirmiş(patlıcan,bamya,taze fasülye,yumurta beyazı, süt, şeker, tuz hariç) .. bu dönem kısmak çok zor gelişimini etkilemeden nasıl kısarsın dedi.. bizim yemeklerinizden tuzsuz şekilde yiyebilirmiş artık..
bizimki 2 sn aynı pozisyonda durmadığı için çok şaşırdı.. ayağa kalkmak için uğraşıyo tutunup ayakta duruyo doktor maşallah bu kiloda çocuğun dönememesi bile normaldir ama neredeyse yürüyecek dedi.. bu kadar kiloyu taşıması hiç kolay değil o yüzden maşallah dedi.. ama bu kadar hareketli olması avantaj daha da artacak yürüyecek o zaman kilo alması da durur dedi.
kafanızı şişirdim böyle işte bilmiyorumkismile

evet yatarak emzirme kulak iltihaplanmasına sebep oluyormuş..
hülya(yaren)söylemişti ondan duymuştum bende...
burak ta gece yatarak emiyo..
gündüz kucağımda emziriyorum...

maşallah berkin e..bencede bişey çıkmayacak canım..
varsın kilolu olsun ayaklansın varya gider kilolar..
valla bizimkide böyle olsun diye neler yapıyorum..
iştah yok kaşığı görünce zaten yırtıyo kendini...
ek gıda olayını kapattık artık..
ne yoğurt ne çorba hiç bişey yemiyo...

maşallah berkine,bencede tahlil sonuçları iyi çıkacak içini rahat tut yürümeye başlayınca gider kilolar serapcım ....

maşallah berkin paşaya canınmı sıkıldı serapcım sağlıklı olsunda gerisi gelir şükür sağlığındada bişey yok kiloyu verir yürüyünce merak etme canım

bizim üstten öndeki ve onun yanındaki dişi çıkmak üzere ince çizgi oluştu...
ne tuhaf ön ve yandaki...
iki ön değil yani...
çıksın bakalım çok komik olacağı kesinkaydirigubbakcemile3

kızlar gittim eczaneye cold mix ve bugüseptil aldım.
buhar makinası bulamadım. baska bir yerlere daha bakıcam.
bide şöyle basit bir cd calar bakayım dedim doruk için. salondan duyulmuyor müzigin sesi. ya yok bacım koskoca akmerkezde bi cd çalar olmazmı yaaa.... modası geçmişmiş. dvdlere baglanıyor ya artık müzik sistemleri. valla bulursam alıcam cok kıymetli antika olacak yakında bu cd calarlar. kaset çalanı bulmak herhalde macera olur. :)) yoksa oluma bi tane mq3 calar alıp kulağınamı takip dinletsem. :) şaka tabiki......
bu arada bende son günlerde yatırarak emziriyorum. biliyorum bebege zararlı ama çok agırlaştılar artık yaaa kolum kopuyor. geceleyin onu kaldırıp indirmekten belim kopuyor yaaaaa..... eyvahedigeldismile

neyse yine de kucakta emzirmeye calışayım bari korktum şimdi.

selmacım fotoyu sormuşsun canım..
düğünde çektirdik baya...makina annmlerde kalmış..
benm çantaya koymamıştık kardeşimin çantasındaydı...
onlara gitmş makina...apar topar çıkınca...
yoksa eklicektim...
ancak haftasonu görüşürüz ozamn alırım...

ya srpp bisey cıkmaz hic merak etme. anne sütü alan cocukta ne cıkacak. yarıyor işte sütün. oglanda müsait iri yapılı demekki. yuruyunce kilolar gider. boyuda uzar. ama iriyse iri olucaktır. obezite falan bunlar icin bu kadarcık kiloda söylencek seyler değil. neyse. ailenizde varmı iri yapılı birileri. ona benzemiştir berkincik. cok ta yakışıyor kiloları topac oglum benim :)

canım internetten baksan belki bulabilirsin
doğru diyosun ağırlar artık kolumuz ağrıyor
bende alıcam cold mix çıkışta

ben diyecektim sibel benden önce demiş Hülya'nın burak'ıda ilk aylarda olmuştu hatırlarmısın dr onada demişti başı yukarda olsun kulağı ondan iltihaplanmıştır diye bende gece mamasını hafif yatar pozisyonda veriyorum ama kafası aşağı iyice düşünce hemn aklıma gelip yükseltiyorum kafasını su içerkende aynı şekilde gece oturtup içirmek lazım ama habngimiz yapıyoruz ki. bazende yemeklerini ama oturunca yiyemiyor mahfediyor etrafı ve kendini.

niye kafamız şiş,iyormuş biz yazınca senin kafan mı şişiyor.klava: .

maşallah tosunuma.aman bugün yarın ayaklanacaklar kilo falan kalmaz hiçte dertlenip testlere falan sokma çoçuğu.2 ay sonra konuşalım deseydin dr'a.

birde ben taze fasulye veriyorum niye yasak dediki sana.tüm tariflerdede yazıyor.

Yağız ve çınar arkadaş oldular desenize hep böyle gitsin inşallahhh

inşallah canım...

ohh ne güzel buluşan buluşana...

herkes bişey söylüyor aslına bakarsan. deneyelim bakalım. ne olacak.

hadi bakalım..

hoşgeldin canım nasılsın, paşalarda çok yakışıklı çıkmışlar resimlerde maşallah....

sağol selmacım büyüdüler kızların canını yakacak ikiside ohaoldumsmile

maşallah canım berkin'e bişeycik çıkmaz sen rahat ol.zaten ayaklandımı kilo falanda kalmaz.şimdi ne yeseler kar anlayacağın.

onlarda büyünce kanka olurlar ohh ne güzel olumunekankayizsmile

yaa sorma kankalar bir arada çok eğlendiler.

Zeynepcim bişey daha ben nemlendiricinin içine atıyorum buğuseptili yada viksi oda iyi oluyor

Bu arada ben cumartesi günü duru için 250 gr somon aldım pişirene kadar sinir oldum ama yağsız tavada yağ koymadan pişir dedi adam ama ne yağ-ne suyunu vermedi ve nerdeyse 1 su bardağı su yedi.ben koydukça balık suyunu çekti.ama 200 gr ının yedi valla sonrada ısrar etmek istemedim.nedeyin.birde ben balık çorbası yapmayı bilmiyorum ben güzel yaparım diye iddalı hatunlar bana tarif versenize.

bende alayım cold mix..sigorta karşılamıyor sanırım...
kızlar burak ta iştah hiç kalmadı..
ne yapcağımı şaşırmış vaziyetteyim...
kaşığı görünce sağa sola çeviriyo kafayı..
dişten biliyorum ama kilo alımı yavaşladı iyice...
devam sütü alıcam bugün biberonla onu vercem..
belki kilo alır iştahı düzelir...

sağolun kızlar yürüyünce gidecek ben de biliyorum ama işte yine de tedbirli olmak lazım
özlemcim doktor da sordu ailede var mıydı iri bebek diye ama o zaman bunlarla çok ilgilenmiyorlarmış ben de kilolu bebekmişim ama yaşımı geçtikten sonra zayıflamışım
o zamanlar bu konuyla ilgilenilmiyordu diyo
kaynanam da bişey hatırlayamadığı için babasını bilemiyoruz resimlerde görüyoruz işte

ben de bazenm yatarak emziriyorum korkuyorum biliyorum çünkü sakıncalı
ben küçükken çok çektim orta kullak iltihabından anneme doktoru söylemiş o zamanlar
ama napim kollarım kopuyo bi de durmuyo ayaklarını ağzıma sokacak iki çekiyo bi kalkıyo bakınıyo tekrar yatıyo sırtım kopuyo

afiyet olsun yarasın hatuna...bende bilmiyorum balık çorbasını...

burda zaten somonda zor bulunur..ancak büyük marketlerde oluyo...

fırsat olmuyoki gidip alayım....

kaynananda iyiymş doğurduğu çocuğu hatırlamıyo haaaa...
demiştin gerçi kendi bakmamış diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…