Maşallah Derine... Çok hareketli demek kli Serapçım. Valla adama kafayı yedirirler bunlar ya.. Akşam Esra uyandı babası daha gelmemişti uyandığında. Odaya kafasını uzatıp babasını arıyo zilli
maşallah güzel kızıma.. kız bağlayın şu çocuğu arabaya bi yerde düşüp kalacak kaybetçeniz çocuğusempatiksalakcinni
sağol canım.. valla canım öyle de doktorlar insanı evham yapıyo yoksa sağlıksız kof bi çocuk ta değil..
bırak yardım edeyim diyosa etsin kız o böyle bi karışıklıkta kalabiliyorsa orda yardım da ediversin sen 2 çocukla koşturup duruyorsunlmaz:
ayşegülcüm kolay gelsin cnm
ay kız şöle burnunu bi oynatsan herşey toplansa ne iyi olur demi :))
derin hanama maşallah. elleri yüzleri bilyor öylemi...
Yaww benimki bişey bilmiyo yaaa..anca eh ehe deyip duruyo..el sallıyo.dede diyo.arada baba..bu kadar(
günaydın kızlarr
serapçım derin tam bi cadı olucak galiba :))
maşallah derine... çok hareketli demek kli serapçım. Valla adama kafayı yedirirler bunlar ya.. Akşam esra uyandı babası daha gelmemişti uyandığında. Odaya kafasını uzatıp babasını arıyo zilli
bak babacı Esra' ya sen
biz de bu gece Berkin le annemde kaldık eşim gece şehir dışına çıktı sabah kalktık sessiz sessiz baba baba diyo kapılara bakınıyo
bi de bütün gece anne emme diye ağladı meme istediğinde:asigim:
bende peditus şurup verdim dün bu sabah da verdim iyi gelir inş.Canım geçmiş olsun. Esra da aynından olmuştu. Peditus diye bir şurup verdi Dr.
ay serap gerçekten yırtık olucak gözü açık olucak derin in ama öle olsun bu hayatta öle olması gerekbiliyor valla tam bi cadı yaa .kız ayşegül yapar defnecikte annem öğretmiş dilini bende burnunu öğrettim hem benimkini hem kendininkini gösteriyo :)))
esma sen daha iyi biliyosun en son emir kaanı ısırmaya kalkmıştı hatırla:))))
sorma havva hiç durmuyo hem pıt pıt geziyo tutunup kalkmaya bayılıyo hep tehlikeli şeylerle çamaşır makinasının önünde hep sandalyelerin altını keşfetti oyun yapıyo giriyo altına hep arkasındayım vall..aa anneleri okadar bakar gene babacılar valla
sorma havva hiç durmuyo hem pıt pıt geziyo tutunup kalkmaya bayılıyo hep tehlikeli şeylerle çamaşır makinasının önünde hep sandalyelerin altını keşfetti oyun yapıyo giriyo altına hep arkasındayım vall..aa anneleri okadar bakar gene babacılar valla
canım ya babasınıda ararmış
nekadar tatlı oluyolar ya içine sokası geliyo insana demi
Allah hiçbir zaman acılarını göstermesin yavrularımızın
canım ya babasınıda ararmış
nekadar tatlı oluyolar ya içine sokası geliyo insana demi
Allah hiçbir zaman acılarını göstermesin yavrularımızın
:Saruboceq:amin canım Allah evlat acısıyla sınamasın :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 benimki memem bilmiyo baya oldu bırakalı :)özlemez mi Esmacım kuzum benim
Berkin de artık nerde olursa olsun beni gördüğü anda çıldırıyo kucağıma gelip boynuma dolanıyo öper gibi dudaklarını yüzüme boynuma yapıştırıp duruyo:asigim: sonra da yavaştan aşağılara kayıyorsempatiksalakcinni
esmacım muhakkak özlüyordur tabi..amaan boşver evi sen oğlunla oynaşş..
e babalar anca oyun oynadığı için onları istiyorlar biz yedirelim içirelim giydirelim soyalım yıkayalım oynamaya fırsat kalmıyokaydirigubbakcemile3
bi ara uyandığında baba diyordu benimki git bak oğlun seni çağırıyor diyordum o da gaza gelip gidiyordu laelaelaelaelae
kızar dün akşam oğlum çok huysuz ve ağlaktı hasta olduğu için vede hep beni istedi kucağımdan inmedi durup durup boynuma
sarıldı okadar işim vardı hiçbişiy yapamadım eve top atmış gibi duruyo
bırakıp gidince peşimden dolandı durdu kıyamadım özlüyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?