2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

off bi daha deneyeyim uyutmaya.ama hiç emziresim yokk acıyolar yaa.bunlar büyüdkçe çekme güçleride güçleniyo.ayy bide defneni dişi olsa ne olacakkii..korkuyom valla..dişi çıkarmadıgına arada seviniyomm.aman geç çıksın:)))
burcu nerdeee ben tam takip etmiyorum yaa.süt iznindemii..

meyvesine biraz şeker atıyomusun yada cicibebe sebze falan yemiyomu canım ben akşam tavuklu çorba verdim sonrada balık yedi hamsi sevdi ekmeğide veriyorum eline kemiriyo bitiriyo valla

evet ayşegül çünkü doktor dediki eğer beslenmese boyuda uzamanz ama boyu güzel uzamış dedi defnecikte aynı bizimkiler sağlıklı ama kalorisiz besleniyor revna da aynı devam sütü verdim ben ama kusmuştu ama bu fantomaltta hiç kuamadı

meyvesine biraz şeker atıyomusun yada cicibebe sebze falan yemiyomu canım ben akşam tavuklu çorba verdim sonrada balık yedi hamsi sevdi ekmeğide veriyorum eline kemiriyo bitiriyo valla

yok meyveye bişey atmıyorum.sade yiyo.meyvede zaten şeker var.
benim kız ekmek sevmiyo belki her yemekte eline veririm o ittiri.yada elinden atar.sebze çorbası içiyo içiyo şükür.benimki az yiyo zaten.

aynen kalorisiz..benim kızda devam sütü aldım.inek sütü denidim.keçi sütü denedim.içmiyo içmiyoo.illa ne emiyo.oda ne varsa işte.boyuuzuyo şükür aynen sağlıklılar şükür.ama şumaltı deneyecegim.hayırlısıyla yerime yerleşeyim(

slm kızlar naber...

didem bende alayım şu fantomaltı utkudada vermşti dr kilo almıyo diye.
ayşegül iyiden iyiye komşu olduk kız valla çok sevndim...gelir gideriz artık birbirimize...
ev yerleştirmeye gelirim eğer istersen canım...

bende geberiyorum bugün boğazım fena yine..düzelmedik gitti yuhhh...
bi kahaltı yapıp gelelimcokacimcoook

kız okadar yakınmıyız yaa.ben 60km diye biliyorum.nerdeyse 1 saat.yada hadi 50 dk.hımm..valla gelmek istersen isterim gel gel.iş yaptıracagım için diil.görmüş olurum.yada dur evet istiyom gel evi beraber yerleştirelimsempatiksalakcinni

ben çıkıyom.bu kızın uyanacagı yokk.benim kızında uyuyacagı yokk.ayyy....

Hülyacım ben muhallebi yapmıyorum ama doktor yoğurt yapmak dışında süt kullanmayacaksın dedi bana.

benim kızda meyveli yoğurt yemiyor serapın yaptığı gibi irmikli yaptım onu çok güzel yedi bende yoğurt dışında süt kullanmıyorum

selam kızlar nasılsınız bakalım
Kimsecikler yok herhalde daha sohbet başlamadan şu geçmişi okuyupta geleyim.Herkesi çok merak ettim

gelirim inş canım..
akşam kocişe damardan bi giriym bakıym inş bi aksilk çıkarmaz..
tanımıyorum falan diye söylenir şimdikafamçokkarıştı
ama ben yola getirrim onu merak etme gelirim inş...

selam kızlar nasılsınız bakalım
Kimsecikler yok herhalde daha sohbet başlamadan şu geçmişi okuyupta geleyim.Herkesi çok merak ettim

slm canım iyidir senden..
hadi çabuk okuda gel bacım yetiş muhabete.zemuszemus

Son düzenleme:
benimki tatlıyı çok sevdiği için accık yoğurduna atıyorum şekeri yada meyveli yapıyorum
akşam nar ayıkladım suyunu sıkıp vericek akşama içicekmi bakalım çok güxel tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…