off uyutamadım şu kızı .emmmekten gögüslerimin ucu acıdı.ama uykusu var biliyom ama dalamadı..
didemcim dedigini anladım sağol.mantıklı geldi banada.sanırım şu yerleşme işi bitsin alıp kullanacagım.teşekkürlerr.benimkilerinde pek kalorisi yok.yani kilo yaptırmayan şeyler yiyo kızım.sabah kahvaltı tarışımı.ögle meyve.hiç bişey katmıyorum ben sadece meyve püresi..ögle çorba...ve yogurt içine az meyve püresi koyuyorum o kadar.ee bunlarlada almıyo işte kilo...
oyyy maşalllhhh..kız o tapşinde tam oynamalık bişey yaa:))))
ben bi kere yapmıştım.hazır devam sütünden .kaynatmıtım.tadıda güzel olmuştu ma benim kız yememişti..
bence hemen al.bazen biz bile grip olunca buhar havadan solumak iyi geliyo bogazları yumuşutıyo..
evet yaa.bizim kızların neden kilo almadıgı aslında apaçık belli..
meyvesine biraz şeker atıyomusun yada cicibebe sebze falan yemiyomu canım ben akşam tavuklu çorba verdim sonrada balık yedi hamsi sevdi ekmeğide veriyorum eline kemiriyo bitiriyo valla
evet ayşegül çünkü doktor dediki eğer beslenmese boyuda uzamanz ama boyu güzel uzamış dedi defnecikte aynı bizimkiler sağlıklı ama kalorisiz besleniyor revna da aynı devam sütü verdim ben ama kusmuştu ama bu fantomaltta hiç kuamadı
Ayşegülcüm yoğurduna dicektim meyvesine dedim pardon
slm kızlar naber...
didem bende alayım şu fantomaltı utkudada vermşti dr kilo almıyo diye.
ayşegül iyiden iyiye komşu olduk kız valla çok sevndim...gelir gideriz artık birbirimize...
ev yerleştirmeye gelirim eğer istersen canım...
bende geberiyorum bugün boğazım fena yine..düzelmedik gitti yuhhh...
bi kahaltı yapıp gelelimcokacimcoook
kız okadar yakınmıyız yaa.ben 60km diye biliyorum.nerdeyse 1 saat.yada hadi 50 dk.hımm..valla gelmek istersen isterim gel gel.iş yaptıracagım için diil.görmüş olurum.yada dur evet istiyom gel evi beraber yerleştirelimsempatiksalakcinni
selam kızlar nasılsınız bakalım
Kimsecikler yok herhalde daha sohbet başlamadan şu geçmişi okuyupta geleyim.Herkesi çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?