2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol didemcim..kız maşallah çok güzel almış 1 haftada.maşallahhhh..yahu bu fantomalt ne şurupmu tozmu.fiyatı ne kadar..bendemi kullansamm.malum bizimde kilomuz hiç yokk..
bende nemlendirici 4 yıldır kullanıyorum kızların burnu tıkanmıyor iyi oluyor tavsiye ederim kızlar ben simbonunkini almıştım halada dayanıklı çıktı

bende 4 yıldır kullanıorum.zeynebe doguma bi ay kala almıştım.defneninki simbo.zeynebinkide philips .valla ikiside aynı işi görüyo.fazla para vermeyin derim.4 yıl önce philipsi 150 tl almıştık isisi olsun diye.defneyede simboyu 40 tl aldık.aynı işi görüyo.pahalıya gitmeyin derim:))

Son düzenleme:

Günaydın herkese;
Benim kızımda burun tıkanıklığı sorunu var.yapısından çok sık tıkanıyor (bana çekmiş) Doktor yaka damlası verdi.Damlanın adını hatırlamıyorum ama mavi kutusu vardı.gece omuzuna yada yastığına 1-2 damla damlatırsan nefesini açmaya yardımcı oluyor.Doktorun kendisi bile kullanıyormuş.İlaç değil rahatça kullanabilirsin.

sağol didemcim..kız maşallah çok güzel almış 1 haftada.maşallahhhh..yahu bu fantomalt ne şurupmu tozmu.fiyatı ne kadar..bendemi kullansamm.malum bizimde kilomuz hiç yokk..

kullan valla bacım toz bu 3 öğün yemeğine 1 ölçek azıcık suda eritip katıyorsun tatsı bişe 24 tlvalla bizde farketti

kullan valla bacım toz bu 3 öğün yemeğine 1 ölçek azıcık suda eritip katıyorsun tatsı bişe 24 tlvalla bizde farketti

yaaaa allahım ne iyi olur.fiyatı iyiymiş.alınır yani..ben bi doktoru arayıp sorayım bakalım ne diyecek..ne işe yarıyo yani iştahmı açıyo...

neyse yazılarınızı okurum artıkk.
didem doktormu kavsiye etti bu tozu.kilosuaz diyemi tavsiye etti.yoksa başka şeydenmii.
hepicigine cevap yaz olurmu girer okurum sonra.valla almyı düşündüm bak şimdi sana güveniyorum..

anladım canım denicem sağol.
canım vicks falan yap odaya yada buğuseptilde olabilir burnunu açmak için
pedifen de kullanabilirsin rahatlatır azcık bi dr.la görüş,ağrısını falan alır.
özlüyodur tabi,boşver işi gücü oğluna bak sen...
Zeynep günaydın cnm nasıl oldunuz canım ipek nasıl
iyiyiz canım ipek uyuyor şimdi ben hala nezleyim geçemedi gitti meret kafamçokkarıştı
sağolasın didemcim.
kızımda da burun tıkanıklığı war bu yüzden otit geçiriyor hatta.
dediğin damlanın adı cold-mix
kıyafetlerin omuz kısmına ve yatağına damlatıyorsun 9.50 tl falan
bizde kullanıyoruz

yok kilolu değil.ben emzirmiyorum.sütüm olmadı benim.40 gün anca verebildim o da pompayla.Bebişlerde emmediler.gece sık uyanıyor ama açlıktan değil biliyorum.çok az mama emip uyuyor.o zamanda uykuları çok bölünüyor sabaha kadar bir oğlanı salla bir kızı salla.

Didem günaydın nasılsın cnm

saol canım iyiyim çok şükür revnada iyi olunca ben daha iyi oluyorum
AYŞEGÜLcüm bize doktor verdi kilosu ortalamanın altında bide geçen aya göre çok az kilo almıştı 200 gr dı sadece bunun üsütne verdi aslında mama gibi değil dokotr dediki ben yaptığım yemeklerin kalorisi olmazmış vitamini olurmuş ama kalori olmayınca çocuk kilo almazmış bu kalori takviyesi arada bizim yediğimiz çikolatalar gibi besin değeri yok ama kalorisi var ammma benzetme oldu haaaa

sağolun canlarım bi doktoru arıyımda sorayım ya

burak da "tapşini tapşini" dye bişey var ya onu söyleyince eğer ayaktaysa poposunu sallıyo, oturuyosa ileri geri sallanıyo :) bi de gülüyo sıpa

"burak onu bana ver oğlum","topu buraya koy" dediğimde mesela topu dediğim yere koyuyo ama elinden bırakmıyo, eliyle birlikte koyuyo,duruyo öyle..eli sıkı olacak bu cocuğun :) zaten elindeki şeyi alınca basıyo yaygarayı..

bay bay yapıyo ama bi türlü burnunun nerede olduğunu öğretemedim..biçok kelimeyi yarım yamalak söylüyo,kanepede sıralıyo..

maşallah oğluma hepiciğine maşallah, büyüyorlar artık

gece mama yapmak için kalktığımda önce sussun, gidip mamayı yapayım diyorum, bi türlü susturamıyorum 15-20 dk sallıyorum bırakınca ağlıyo hemen.babasını kaldrıyorum artık,o beşiğini sallarken ben de gidip mamasını yapıyorum ama daha mutfağa gitmeden burak susuyo, döndüğüme ikisi de uyumuş oluyo :umursamaz: peki burda benim günahım ne yaaa...

off uyutamadım şu kızı .emmmekten gögüslerimin ucu acıdı.ama uykusu var biliyom ama dalamadı..
didemcim dedigini anladım sağol.mantıklı geldi banada.sanırım şu yerleşme işi bitsin alıp kullanacagım.teşekkürlerr.benimkilerinde pek kalorisi yok.yani kilo yaptırmayan şeyler yiyo kızım.sabah kahvaltı tarışımı.ögle meyve.hiç bişey katmıyorum ben sadece meyve püresi..ögle çorba...ve yogurt içine az meyve püresi koyuyorum o kadar.ee bunlarlada almıyo işte kilo...

biz de buhar mak. kullanmaya başlayalım artık. benim bile boğazım kuru kuru oluyo gece..burak da 2 gündür hapşırıyo, burnu fazla değil ama tıkalı gibi bazen..

muhallebi yapanlar, direk sütle mi yapıyorsunuz, sütü sulandırıp mı yapıyorsunuz..

maşallah burağıma çok tatlılar yaa
canım ben muhallebiyi biberonunda veriyorum kaşıkla yediremiyorum acaba sorun olurmu yaa yaptığımdada sütü sulandırıyorum keçi sütünü kullanıyorum ama aslında çokda süt kullanmak istemiyorum demir eksikliği illa oluyo ya devam sütüne döndüm ben.

oyyy maşalllhhh..kız o tapşinde tam oynamalık bişey yaa:))))

muhallebi yapanlar, direk sütle mi yapıyorsunuz, sütü sulandırıp mı yapıyorsunuz..

ben bi kere yapmıştım.hazır devam sütünden .kaynatmıtım.tadıda güzel olmuştu ma benim kız yememişti..

biz de buhar mak. kullanmaya başlayalım artık. benim bile boğazım kuru kuru oluyo gece..burak da 2 gündür hapşırıyo, burnu fazla değil ama tıkalı gibi bazen..

bence hemen al.bazen biz bile grip olunca buhar havadan solumak iyi geliyo bogazları yumuşutıyo..

BİZİMDE senin gibi ayşegül sabah kahvaltı öğlen tavuklu çorba ikindi yoğurt akşam tekara çorba

evet yaa.bizim kızların neden kilo almadıgı aslında apaçık belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…