ayşegül bacım hoşgeldin yeni yerinizi inşallah seversiniz kızlaRINA GEÇMİŞ OLSUN
İPEK BÖCÜĞÜNEDE geçmiş olsun nazar var bu çocukta
hasta olan bebişlerede geçmiş olsun
bizde dün doktordaydık ben bu doktoru sevdim valla kızım tam 300 gr almış 1 haftada hasta olmasına rağmen sadece biraz balgam kalmış onun içinde ıhlamur elma keten tohumu zencefili 10 dak. demle onu içir ben ilaca karşıyım bebeklerde dedi beni de mest etti
SİBEL revna çok güzel yiyiordu ama kilo alamaıyordu günde 3 sefer yemeklerine fantomalt koyduk 1 ölçek sanırım fayda etti doktoruna sorup bir kullan istersen
SERAP berkinim güzel kilo almış ama benim çatlak eltimin kızıda böyleydi ve şı ande neva 20 kilo o ise 30 kilo ve doktor sürekli rejim veriyor sen rejim yaptıramazsın ama daha fazla hareket ettir nacizane fikrim
bende nemlendirici 4 yıldır kullanıyorum kızların burnu tıkanmıyor iyi oluyor tavsiye ederim kızlar ben simbonunkini almıştım halada dayanıklı çıktı
kızlar benim oğlumda hastalandı ya
burnu akmaya başladı dün gece tıkandı hiç uyumadı desem yualan olmaz emziksiz uyumuyo normalde böle burnu tıkalı emzik tıkıyo daha çok delioldu sabaha kadar bebek çayı içirdimıhlamur nane kekik bikaç bişiy daha var içinde aktardan almıştım
burnunu açıyorum arada spreyiyle ama sonra nolucak napmam lazım iyi olması için
sağol didemcim..kız maşallah çok güzel almış 1 haftada.maşallahhhh..yahu bu fantomalt ne şurupmu tozmu.fiyatı ne kadar..bendemi kullansamm.malum bizimde kilomuz hiç yokk..
kullan valla bacım toz bu 3 öğün yemeğine 1 ölçek azıcık suda eritip katıyorsun tatsı bişe 24 tlvalla bizde farketti
anladım canım denicem sağol.günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok burdada hava yağdı yağacak
ZEYNEP canım oda nemlendiricinin içine bir parça viks yada buğuseptilden at ben viks attım bi kere odayı hem nemlendiryo hemde mentol kokusunu veriyo
kızlar derinde sorunca dilini ,burnunu. gözlerini gösteriyo bide parmak sallıyo nannaaa yapıyo bide göbek atıyoruz el zaten hep bay bay yapıyo .. ay bişley anlatayımda gülün accık geçen akşam ıkea dayız oda bebek arabasında asansöre bindik alt kata indik eşim diyoki bu arabada bi tuhaflık var bi baktık derin hanım yüzüstü dönmüş aşağıya sallanmış ayaklar aşağıda arabanın tutunma yerinde kafası sıkışmış bakıyo gülüyo bide şok olduk.bu bebişlerden herşey beklenir valla
canım vicks falan yap odaya yada buğuseptilde olabilir burnunu açmak içinkızlar benim oğlumda hastalandı ya
burnu akmaya başladı dün gece tıkandı hiç uyumadı desem yualan olmaz emziksiz uyumuyo normalde böle burnu tıkalı emzik tıkıyo daha çok delioldu sabaha kadar bebek çayı içirdimıhlamur nane kekik bikaç bişiy daha var içinde aktardan almıştım
burnunu açıyorum arada spreyiyle ama sonra nolucak napmam lazım iyi olması için
özlüyodur tabi,boşver işi gücü oğluna bak sen...kızar dün akşam oğlum çok huysuz ve ağlaktı hasta olduğu için vede hep beni istedi kucağımdan inmedi durup durup boynuma sarıldı okadar işim vardı hiçbişiy yapamadım eve top atmış gibi duruyo
bırakıp gidince peşimden dolandı durdu kıyamadım özlüyo heralde
iyiyiz canım ipek uyuyor şimdi ben hala nezleyim geçemedi gitti meret kafamçokkarıştıZeynep günaydın cnm nasıl oldunuz canım ipek nasıl
sağolasın didemcim.ayşegül bacım hoşgeldin yeni yerinizi inşallah seversiniz kızlaRINA GEÇMİŞ OLSUN
İPEK BÖCÜĞÜNEDE geçmiş olsun nazar var bu çocukta
hasta olan bebişlerede geçmiş olsun
bizde dün doktordaydık ben bu doktoru sevdim valla kızım tam 300 gr almış 1 haftada hasta olmasına rağmen sadece biraz balgam kalmış onun içinde ıhlamur elma keten tohumu zencefili 10 dak. demle onu içir ben ilaca karşıyım bebeklerde dedi beni de mest etti
SİBEL revna çok güzel yiyiordu ama kilo alamaıyordu günde 3 sefer yemeklerine fantomalt koyduk 1 ölçek sanırım fayda etti doktoruna sorup bir kullan istersen
SERAP berkinim güzel kilo almış ama benim çatlak eltimin kızıda böyleydi ve şı ande neva 20 kilo o ise 30 kilo ve doktor sürekli rejim veriyor sen rejim yaptıramazsın ama daha fazla hareket ettir nacizane fikrim
kızımda da burun tıkanıklığı war bu yüzden otit geçiriyor hatta.Günaydın herkese;
Benim kızımda burun tıkanıklığı sorunu var.yapısından çok sık tıkanıyor (bana çekmiş) Doktor yaka damlası verdi.Damlanın adını hatırlamıyorum ama mavi kutusu vardı.gece omuzuna yada yastığına 1-2 damla damlatırsan nefesini açmaya yardımcı oluyor.Doktorun kendisi bile kullanıyormuş.İlaç değil rahatça kullanabilirsin.
Hoşgeldin xdileky
ben ogluma zar zor mamasının yarısını yedirebildim,sonra bi yarım saat sallayarak uyuttum ama baya bunaldım biraz foruma bakiyim dedim...canım bizimki gece mamasını yedigi zaman onu gece 1-2 ye kadar idare ediyo,ama sonra 2 saatte bir uyanıp emiyo.sabaha kadar böyle devam....
Dr un neden verme dedi? bebegin cok mu kilolu?
Didem günaydın nasılsın cnm
iştaha etkisi varmı bilmiyorum bizimkinin iştahı vardı zaten ama kilo lamıyorduyaaaa allahım ne iyi olur.fiyatı iyiymiş.alınır yani..ben bi doktoru arayıp sorayım bakalım ne diyecek..ne işe yarıyo yani iştahmı açıyo...
Günaydın herkese;
Benim kızımda burun tıkanıklığı sorunu var.yapısından çok sık tıkanıyor (bana çekmiş) Doktor yaka damlası verdi.Damlanın adını hatırlamıyorum ama mavi kutusu vardı.gece omuzuna yada yastığına 1-2 damla damlatırsan nefesini açmaya yardımcı oluyor.Doktorun kendisi bile kullanıyormuş.İlaç değil rahatça kullanabilirsin.
sağolun canlarım bi doktoru arıyımda sorayım yaanladım canım denicem sağol.
canım vicks falan yap odaya yada buğuseptilde olabilir burnunu açmak için
pedifen de kullanabilirsin rahatlatır azcık bi dr.la görüş,ağrısını falan alır.
özlüyodur tabi,boşver işi gücü oğluna bak sen...
iyiyiz canım ipek uyuyor şimdi ben hala nezleyim geçemedi gitti meret kafamçokkarıştı
sağolasın didemcim.
kızımda da burun tıkanıklığı war bu yüzden otit geçiriyor hatta.
dediğin damlanın adı cold-mix
kıyafetlerin omuz kısmına ve yatağına damlatıyorsun 9.50 tl falan
bizde kullanıyoruz
muhallebi yapanlar, direk sütle mi yapıyorsunuz, sütü sulandırıp mı yapıyorsunuz..
burak da "tapşini tapşini" dye bişey var ya onu söyleyince eğer ayaktaysa poposunu sallıyo, oturuyosa ileri geri sallanıyo :) bi de gülüyo sıpa
"burak onu bana ver oğlum","topu buraya koy" dediğimde mesela topu dediğim yere koyuyo ama elinden bırakmıyo, eliyle birlikte koyuyo,duruyo öyle..eli sıkı olacak bu cocuğun :) zaten elindeki şeyi alınca basıyo yaygarayı..
bay bay yapıyo ama bi türlü burnunun nerede olduğunu öğretemedim..biçok kelimeyi yarım yamalak söylüyo,kanepede sıralıyo..
maşallah oğlumahepiciğine maşallah, büyüyorlar artık
gece mama yapmak için kalktığımda önce sussun, gidip mamayı yapayım diyorum, bi türlü susturamıyorum 15-20 dk sallıyorum bırakınca ağlıyo hemen.babasını kaldrıyorum artık,o beşiğini sallarken ben de gidip mamasını yapıyorum ama daha mutfağa gitmeden burak susuyo, döndüğüme ikisi de uyumuş oluyo :umursamaz: peki burda benim günahım ne yaaa...
muhallebi yapanlar, direk sütle mi yapıyorsunuz, sütü sulandırıp mı yapıyorsunuz..
biz de buhar mak. kullanmaya başlayalım artık. benim bile boğazım kuru kuru oluyo gece..burak da 2 gündür hapşırıyo, burnu fazla değil ama tıkalı gibi bazen..
BİZİMDE senin gibi ayşegül sabah kahvaltı öğlen tavuklu çorba ikindi yoğurt akşam tekara çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?