2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu oğlan çok mızmız oldu ikiimiz olduğunda canıma okuyor peşimden ayrılmıyo sürekli mızırdanıyo numaradan ama tabi gözlerinde yaşlar,salya sümük..gören de dövüp aattın bi kenara sanır sinirlerim tepemde

üzülme annesi ya hepsi öle paçamızdan ayrılmıyolar
işten eve gidiyorum wc bile zor giriyom yani
sende hamilesin yoruluyoun tabi

oyun moyun hakgetire bi başladı mı hiç bişe kar etmiyo valla o kadar sinirliyimki sıkasım geliyo bi yerlerini

herkese merhaba..nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyorum...Kızım hasta oldu,burnu tıkalı nefes alamıyor öksürük te var..ya bütün gece uyuyamıyor içim parçalanıyor..ben de pek iyi değilim sıra bana geliyor hissediyorum...
sizden ne haberler var geçmişi okuyamam heralde.umarım herkes iyidir,önemli birşey yoktur..

Son düzenleme:
Merhaba canım geçmiş olsun bende de kırıklık var inş. Topraka geçmez

oyun moyun hakgetire bi başladı mı hiç bişe kar etmiyo valla o kadar sinirliyimki sıkasım geliyo bi yerlerini
sakin ol cnm ya sinirlenme
naspsın yavrucak bi sen varsın canı sıkılıyo

merhaba cnm geçmiş olsun aynı benim oğlumda öle başladı hastalanmaya şutarafagitti

Aman ya nasıl yağmur başladı burda .Haliyle net kopuyor habire alıntılarım gitti hep sinir oldum :sinifsinif:
Aklımda kalanlara yazayım bari ne yapayım kimse kusura bakmasın
Ayşegül canım yeni yeriniz belli olmuş. Hadi hayırlı olsun umarım ordada çok rahat edersiniz. İlçe falan diye takma hiç . Bazı ilçeler illere nazaran daha iyi oluyor. Hem ne demişler doğduğun yere değil doyduğun yere bak. Siz iyi olunda gerisi boş zamanla hepiniz alışırsınız.Kızlarada hasta olmuşlar çok ama çok geçmiş olsun
İpek böcüğü yine hastalanmış galiba . Kıyamam ya çok üzüldüm .Kesin nazara geliyor bu çocuk kaçıncı hasta oluşu. Nekadar üstüne titriyor halbuki annesi.Umarım çabuk iyileşir acil şifalar dilerim:sinifsinif:
Burcu nun kızınında dişi çıkıyormuş galiba . Hadi Duruda dişleniyor demekki kolaycacık çıksın dişleri. Sapasağlam inci gibi olsun tüm dişleri inş.

Diğer tüm hasta bebişlerimize ve annelerine çok ama çok geçmiş olsun. Bu ara herkes hasta çok dikkat etmek lazım gerçekten

hasta olanlara ben de geçmiş olsun diliyorum..aman bebişler hastalanmasın da dertlerini anlatamıyorlar kıyamıyorum hiç onlara..

slm canım iyidir senden..
hadi çabuk okuda gel bacım yetiş muhabete.zemuszemus

iyiyim çok şükür canım .hafta sonum yoğun geçti sıpayı anneme bıraktım pazar günü
Bende saçımı boyattım. Akşamda kaynanam baktı düğüne gittik. Erken kalkttık kocişle gezdik.bişeyler içtik, sohbet ettik . Valla o kadar iyi geldi ki anlatamam arada yapmak lazım zemuszemus
hoşgeldin tuğbacım nasılsın
sibel bacım geçmiş olsun atamadınmı kız hala kıyamam
h. buldum canım iyiyim çok şükür sizde iyisinizdir inş.

slm kızlarr ben geldim yemeğimi yaptım :)
selam canım
anacım benimki hep öyle birde beşikte falan durmak istemiyor. Deli deli ağlıyor kafamın tası atıyor benimde ne yapacaksın. Bazen çok bunalıyorum , bazende kıyamıyorum
Bu dönemlerde geçecekte bizde bizden geçicez galiba. Ama olsun onlar herşeye değer

çok geçmiş olsun kıyamam sizde mi hasta oldunuz. Herhalde topikçe hepimiz hasta olacağız. Biz neysede bebekler olmasa keşke ama nasıl olacaksa :2:

benim kızımda doğduğundan beri hiç yoğurt yemiyordu kızlar,keçi sütünden mayaladım yedi onun tadı değişiyor mu ki hiç de bakmadım keçi sütünün tadına ben de sevmem ki süt...

Esma sakin olmak isityorum ama durup dururken mızırdaması böle numaradan yaa
Bi derdi olsa da ağlasa anlıcam kendimi sakinleştiriyom sakinleştiriyom sonra yine asabımı bozuyor iyice ağırlaştım peşine de koşamıyom taşınmaydı şuydu buydu derken iyice sinirlerim haşat oldu..Bi de burnum akıyo başım ağrıyo
Ya bende kaç kere girdim yazmaya yeltendim ama hep bişe çıktı Ayşegül hayırlı olsun canım biraz geç oldu amaa inşallah seversin yeni yerini tez zamanda alışırsın
Demek Duruda incilendi sonunda hee tek biz kaldık dişlenmeyensempatiksalakcinni
Bir sürü şey vardı aklımda ama hepsini unuttumfisfisfis

sağol tuğbacım maalesef yakalandık işte...Allah beterinden korusun buna da şükür..çaresiz hastalık vermesin Rabbim..bunlar olacak elbet..çocuk düşmeden de hasta olmadan da büyümüyor..

hıım devam sütü ile yapayım bakalım muhallebi..süt kullanmıyorsunuz demek küü..

kız bizim buhar mak. var geçen sene kullanıyodum iyi oluyodu da daha bu sene siftah etmedik :) annemlerdeydi getireyim bi ara..

tuğbacım sağol cnm
sen nasılsın bebişin nasıl

biz iyiyiz canım sağol . Ben ilaç kulllanıyorum hala ama burnum falan akmıyor artık. Sadece boğazlarım için kullanıyorum . Oğluşum maşallah iyileşti. Anasının canına okumakla uğraşıyor kendileri sempatiksalakcinni
SEn nasılsın kuzucuğun nasıl

Anammmmmm nasıl yağmur yağıyor.akannehir Üst katta olmasam evi sel alıp gidecek
Sabah sağlık ocağına gidecektim .Baktım hava kapalı iyiki gitmemişim yarı yolda yağmura yakalanacaktım:1ninca:

Keçi sütünde yoğurt daha güzel oluyor benim hoşuma gidiyo canım,tabi farklı tadı böyle daha köy yoğurdu gibi bi tadı oluyor.
Ya Tuğba senin oğlunun incileri çok tatlııı o yakından resminde ne kadar masum çıkmış bayıldım sempatik şey

zeyl seni çok iyi anlıyorum canım..o mızırdanma sesi benim beynimde de sinirlerimi attırıyor..ama artık mutfağa gidiyorum ona bağırmamak için.geçenlerde Bahaaar yeter diye bağırdım o sırada da dişlerimi sıka sıka elimi başıma getirdim söylene söylene offf dedim.
dün akşam kucağımdaydı i,nmek istedi indirmedim sinirlendi ve aynı hareketi yaptı şok oldum yaa..ve çok utandım kendimden.çocuklarımız artık her hareketten etkileniyorlar..
işte bu yüzden çok sinirlendiğimde kendime mutfak diyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…