üzülme annesi ya hepsi öle paçamızdan ayrılmıyolarYa bu oğlan çok mızmız oldu ikiimiz olduğunda canıma okuyor peşimden ayrılmıyo sürekli mızırdanıyo numaradan ama tabi gözlerinde yaşlar,salya sümük..gören de dövüp aattın bi kenara sanır sinirlerim tepemde
Merhaba canım geçmiş olsun bende de kırıklık var inş. Topraka geçmezherkese merhaba..nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyorum...Kızım hasta oldu,burnu tıklaı nefes alamıyor öksürük te var..ya bütün gece uyuyamıyor içim parçalanıyor..ben de pek iyi değilim sıra bana geliyor hissediyorum...
sizden ne haberler var geçmişi okuyamam heralde.umarım herkes iyidir,önemli birşey yoktur..
sakin ol cnm ya sinirlenmeoyun moyun hakgetire bi başladı mı hiç bişe kar etmiyo valla o kadar sinirliyimki sıkasım geliyo bi yerlerini
herkese merhaba..nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyorum...Kızım hasta oldu,burnu tıklaı nefes alamıyor öksürük te var..ya bütün gece uyuyamıyor içim parçalanıyor..ben de pek iyi değilim sıra bana geliyor hissediyorum...
sizden ne haberler var geçmişi okuyamam heralde.umarım herkes iyidir,önemli birşey yoktur..
slm canım iyidir senden..
hadi çabuk okuda gel bacım yetiş muhabete.zemuszemus
h. buldum canım iyiyim çok şükür sizde iyisinizdir inş.hoşgeldin tuğbacım nasılsın
sibel bacım geçmiş olsun atamadınmı kız hala kıyamam
selam canımslm kızlarr ben geldim yemeğimi yaptım :)
anacım benimki hep öyle birde beşikte falan durmak istemiyor. Deli deli ağlıyor kafamın tası atıyor benimde ne yapacaksın. Bazen çok bunalıyorum , bazende kıyamıyorumYa bu oğlan çok mızmız oldu ikiimiz olduğunda canıma okuyor peşimden ayrılmıyo sürekli mızırdanıyo numaradan ama tabi gözlerinde yaşlar,salya sümük..gören de dövüp aattın bi kenara sanır sinirlerim tepemde
çok geçmiş olsun kıyamam sizde mi hasta oldunuz. Herhalde topikçe hepimiz hasta olacağız. Biz neysede bebekler olmasa keşke ama nasıl olacaksa :2:herkese merhaba..nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyorum...Kızım hasta oldu,burnu tıkalı nefes alamıyor öksürük te var..ya bütün gece uyuyamıyor içim parçalanıyor..ben de pek iyi değilim sıra bana geliyor hissediyorum...
tuğbacım sağol cnm
sen nasılsın bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?