2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol teyzesi güzel sözlerin için opuyorumnanaktan
o incilerin resmini çekebilmek için kocişle şebeğe döndük valla. Zaten babası çekti resmini ben hiç yakalayamıyorum . Kaç haftadır çekebilmek için uğraşıyorum guclubacismile

Zeyl seni çok iyi anlıyorum bazen insan dayanamıyo haklısın ama ne yapsın bi sen varsınki nazı sana geçiyor
canbaharcım geçmiş olsun salgın var bu aralar dikkat etsekte kapılıyo
tuğba bizde iyiyiz canım şükür bu günümüze
burcu süt izninde galiba

selam millet

naz uyurken bi bakayım dedim

herkes iyimi

nazın nezlesi geçti ama öküsürük var hafif şimdide. neden acaba. ıhlamur vereyim dedim geçen, içmedi.

ilaç vermek istemiyorum zart diye hemen. dur bakalım. beklemedeyim..

ipoş uyurken bende geldim.
burcu izinde değil,işleri yogun bi süre giremeyecekmiş.
ipeğe balık çorbası içirdim az önce.

Selam camnlarım geçmiş olsun tüm hasta bebeişlerimize onların hastalanmasına çok üüzlüyorum ya....annelerinede geçmiş olsun
zeynepçim nasıl yapıyon balık çorbasını de bakem

serap harbi ne yağmur yağdı dimi ya

yağmurmu burda yine damla yok..
ve felaket güneş var...
çok sıcak çokkkkk...

hele şükür açılmış ne bakımmış ya
bişey sorucam kızlar ya akşam sanki adetim olacakmış gibi kanama olmuş azıcık.İlk defa oldu doğumdan beri. Hafif bel ağrım var ama olmuyor ilkinde böyle mi oluyor merak ettimde sorayım dedim
Bugün yarın olurmu acep :kedi:

ee tarifi.haşlanacak üzerine beşamel mi o kadar mı yoksa..

bezelye havuç patatesi biraz haşlıyorsun sonra küp küp doğruyorsun tavukda aynı şekilde sonraq beşaml sos yapıp biraz harcla karıştırıyorsun birazınıda üstüne serpiyorsun üsütne kaşar endesi ve bayat ekmek rendesi süper oluyor

kızlar ülker in gogly devam sütü varmış ya..
dün gördüm ilk defa...
fiyatı da baya uygun 160gr 1 lira..eve yanlış duymadınız 1lira sadece...
kullanan varmı..ben almadım bi sorayım dedim sizlere...

slm kızlar sanırım bebekler hep hasta hepsine geçmiş olsun. Ahmette hasta hala iyileşemedi.öksürük grip hepsi var.

Kızlar ahmet bugün yatak odasındaki komidinin üzerinden telefonmu alıyordu sert bi sesle hayır dedim.Elini hemen cekti.Tekrar uzanmya calıstı yine aynısı sonra dudakları büküverdi dayanmadım ama yinede vermedim.Komidinin oraya gitti yine ama telefonu değil hemen tanındaki emziğini aldı.Yapma dediğim şeyleri yapmaması gerek.Şimdiden alıştırıyorum sonra cok zorluk cekeriz.

Eeeee sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…