iyi çok şükür burnu akıyo tıkanıyo inş. bukadrla geçergünaydın esmacım emircik iyi demi inşallah kavuşucam esmacım
valla şuan hepsi aynı canım bizdede aynı dert var
kızlar derin yeni bişey yapıyo uyku sersemi kalkıp kapının arkasına oturuyo gece ödüm koptu bi baktım oturmuş orda
canım geçmiş olsunn annenlerin hasta olmaması gerekiyo hele çalışıyosan hiç olmaycan hakkın yok eşim hasta oplan hasta ben de kırgınım ama hiç umursamıyorum işe gitmem gerek bigün pil biticek ama :))günaydın bacılar...ne alemsiniz...
ben gittim gidicem öbür tarafa..
ağrımayan yerim yok...
kocişe dedim gtme bugün işe izin al çok kötüyüm..
olmaz dedi..dünyayı kendi kurtaracak ya..
ama Allah va.gece yerimden kıpırdamadım sofrayı kurdu topladı..
çocukları yedirdi yatırdı..
sabahta utkunun çantasını hazırladı hiç kalkmadım..
sonra mecbur kalktım tabi..
bizim yer cücesi uyanık olduğundan...
şimdide bişeyler yicem..
evet bu karışım çok iyi gelir yap sibelcimgeçmiş olsun sibelcim
ıhlamurun içine bal limon karabiber atıp karıştır onu iç bide gece vikslet kendini bak yarın daha iyi olcan
güle güle öğretmenim gene gellHadi kızlar ben kaçtım artık evde girerim sanırım tekrar. Ve yine muhabbeti kaçırmış olurum :2:
hadi afiyet olsun cnmbişeyler yiyip geleyim
iyi çok şükür burnu akıyo tıkanıyo inş. bukadrla geçer
çokta fena oldu burnunu temizlicem elletmiyo etini koparmışın gibi bağırıyo
ilaç vericem zaman ağzını kitliyo zorlayınca püskürtüyo gecve sabaha kadar mıkır mıkır homur homur :)
alıştık artık ama demi
ay valla serapçım kapıları kitle sen :)) bu cadanoz gece kuşu
canım geçmiş olsunn annenlerin hasta olmaması gerekiyo hele çalışıyosan hiç olmaycan hakkın yok eşim hasta oplan hasta ben de kırgınım ama hiç umursamıyorum işe gitmem gerek bigün pil biticek ama :))
evet bu karışım çok iyi gelir yap sibelcim
güle güle öğretmenim gene gell
hadi afiyet olsun cnm
bizim cadı uyudu bende çay demliyorum.
öğleden sonra sağlık ocağına gidicem,bakalım bu enfeksiyon muhabbetine kuzucuk kilo vermişmi hiç. umarım vermemiştir...
akşamda kayınvalideme musallat olmayı düşünüyorum. sıkıldım evde,yemek yapasımda yok,ne fenayım dimi :1ninca:
öğleden sonra sağlık ocağına gidicem,bakalım bu enfeksiyon muhabbetine kuzucuk kilo vermişmi hiç. umarım vermemiştir...
akşamda kayınvalideme musallat olmayı düşünüyorum. sıkıldım evde,yemek yapasımda yok,ne fenayım dimi :1ninca:
geçmiş olsun cnm enjektörle veriyorum ben şurubu anlamıyo ozaman yutmuş oluyo esmacım
günaydın kızlar
biz ev ahalisi olarak çok fena gribiz başımı kaldıramıyorum kızçelerin ikiside gece uyumadı hayalet gibiyim alışıkm değilim ya bünye kaldırmadı revnayada ıhlamurlu karışım fayda etti bir öksürmeye başladıki sormayın gece boyu ablasıyla yarıştılar kim daha çok öksürecek diye
slamlar günaydın
dicem geçmiş olsun cnm
cold mix damla aldım oğlumun yakasına damlattım gece biraz rahat uyudu açıldı burnu
kim dediydi damlaryı al die ALlah razı olsun
kızlar derin yeni bişey yapıyo uyku sersemi kalkıp kapının arkasına oturuyo gece ödüm koptu bi baktım oturmuş orda
günaydın bacılar...ne alemsiniz...
ben gittim gidicem öbür tarafa..
ağrımayan yerim yok...
kocişe dedim gtme bugün işe izin al çok kötüyüm..
olmaz dedi..dünyayı kendi kurtaracak ya..
ama Allah va.gece yerimden kıpırdamadım sofrayı kurdu topladı..
çocukları yedirdi yatırdı..
sabahta utkunun çantasını hazırladı hiç kalkmadım..
sonra mecbur kalktım tabi..
bizim yer cücesi uyanık olduğundan...
şimdide bişeyler yicem..
afiyet olsun cnm
inş. kilo vermemiştim ipektoş , bizim sağlık ocağına götürüyom kilo ölçtürmek için kırk laf ediyo hemşire hanım her ay gelirmi der gibi çok uyuz oluyom
aama 29 ekimde tatil olursam sabahtan götürücem tartırmaya :))
ol ol kaynanaya musallat cnm biraz dinlenirsin :))
kızlar gündüzlri kaç dea ve nekadar süre uyuyo şuan bebişleriniz.benim oğlum 3defa uyuyodu ama ben şimdi ikiye düşürmeye çalışıyorum ama bi türlü denge kuramadık hala.mesela sabah uykusunu kaçta ikindi uykusunu kaçta yatıyo.ya geceleri zaten çok uyanıyo gündüzleride 1.5saat uyusada mutlaka bi defa uyanıyo emziğiyle yada sallayarak tekrar uyutuyorum.sizin nasıl merak ettim.acaba ben zorluyo muyum diye düşünüyorum.
saol canım. demekki hala 3uyku uyuyabiliyolar.sanırm ben biraz zorluyorum.Meltem Duru sabah saat en geç 7 de uyanıyor.
sonra 9 da uyuyor 10.30 gibi uyanıyor (eğer kaka yaparsa hemen uyanıyor sonra sabah uykumuz bitti )
öğlen 2-3 gibi uyuyor 45 dk falan ama tam değil tabi yani süre uzayıp kısalıyor.
birde akşam 5-6 arasıda 45 dk kadar uyuyor.
en sonra gece uykusu saat 20.00-21.00 arası .gecede en az 2 kere uyanıyor .biz gece beslenmesini herhalde 2 aydır falan kestik su veriyorum geri yatıyor.
eğer sabah erken kaka yaparsa 5-6 gibi uyanıyor sonrada yatmıyor 9 a kadar uyanık.
saol canım. demekki hala 3uyku uyuyabiliyolar.sanırm ben biraz zorluyorum.
ama uyanınca hala uykusu oluyo gözlerini açmadan ağlıyo tekrar uyutmak zorunda kalıyorum.ama tekrar dlana kadarda 10 dakka geçiyo.anlamıyorum artık ben bu çocuğun uyku düzenini yaa.napıcamı şaşırdım.uyku yüzündende sürekli mızmız.geceleride 4dea alan kalkıyoruz.geçicek inşallah bu günler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?