Sağol Fatmacığım.
Benim zilli 4 ayından beri ismi söylenince bakıyor.büyük bi top - balon odası yapıp içinede bizimkileri koymak lazım oynasın, incelesin sonrada yorulup kendi kendilerine uyusunlar . uyanıncada alıp mıncıklayalım.ne güzel olur dimi.
Sağol Fatmacığım.
Benim zilli 4 ayından beri ismi söylenince bakıyor.büyük bi top - balon odası yapıp içinede bizimkileri koymak lazım oynasın, incelesin sonrada yorulup kendi kendilerine uyusunlar . uyanıncada alıp mıncıklayalım.ne güzel olur dimi.
hoşgeldin :hulya:
Hello mello sevgili arkidişler
valla burcu ben bile anlamadım gece sersemdim ama derin süper ayıktı hayır diyemedim ama haklısın uyarmam lasım yoksa işim iş.he bide kalkıp koltuğa tutunuyo vuruyo pam pam nay nay meğer babası öğretmiş dümbelek çalar gibi yapıyo gecelerimiz çok renkli çok
Hoşbulduk anamaklinialirimsmile
Kimsecikler yok gene gariiii
Du geçmişi okim bende birez
Didem,Sibel geçmiş olsun kızlar ...
Zeynep İpekte inş.kilo vermemiştir canım sağlıklı olsunlarda zamanla kiloda alırlar inş...
Serap senin prenses çok hareketli maşallah, sen yinede yatarken kapıları kapat canım siz uyurken yaramazlıklar yapmasın cimcime .....
valla çok renkliymiş. babasının yanında dümbelek çalsın bari madem öğretmiş adamcağızda görsün kızım neler öğrenmiş.
sorma onlar güzel oynuyolar simitçiii diyoruz kafasına bişey koymamızı istiyo hehe
bu ara buralar boşalmış valla.
cnm nasılsın kuzum nasılselam canlarım sibelcim geçmiş olsun tüm hastalara geçmiş olsun nasılsınız
ben geldim ben geldimhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?