2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim bu hafta hiç kilo vermemişim 73 kiloyum ama doktor iyi dedi 1,5 litreye yakın su içmiştim çay kahve falanda içmiştim 1 kilo onları zaten düş dedi benden böyle devam ediyoruz bakalım

Gezin valla 1-2 haftaya kalmaz havakar soğur mecbur evdeykende tıkılıcağız içeri.

ahhhh canım bende özledim valla.

malum bayram üstü işler yoğun canım buraya laf yetiştiricem diyede ihmal ediyorum.iş hata kabul etmiyor o bakımdan bu hafta az takılayım dedim bugün yine kopardım zincirleri.

ben geldim ben geldimhihoyyyt

gel kız gel valla çalış çalış beynim döndü azcık kafa dağıtmalı.

selam kızlar nasılsınız bakalım
Bende Mertkanı sağlık ocağına götürdüm . Sadece 200 gr almış daha 8 kiloyu göremedik ya. Boyu ve kilosu persantile göre aşağıdalarda kalmış malesef.:1no2: 8aylık bir bebeğin kilosunun 8,5 -9 kg boyununda en az 71 cm olması lazım dedi hemşiresi. Bizimkinin boyu 68 cm kiloda 7700 gr çıktı. Zaten çok iştahlı bir bebek değil. Her yaptığımı yarım kase yiyor ancak. Acayip hareketli bir saniye yerinde durmuyor . Tabi birde diş çıkarıyor gitgide iştahı daha çok kesildi. Birde gece uykusu yok uyumazsa nasıl büyüyecekse.Canım sıkıldı işte minnacık kalıyor diğer arkadaşlarının yanında. Burda benden sonra doğum yapan arkadaşlarımın bebekleri bile benim oğlanı geçti. Başta kociş ve annem habire zayıf bu çocuk. Onu yedir bunu yedir deyip duruyorlar. Hayret bişey sanki ben yedirmiyorum istemiyor ne yapayım zorlasam iyice yemek yemekten tiksinecek gelde anlat.Aman ya çok canım sıkıldı hiçbişey yapasım gelmiyor içimden.:çok üzgünüm:
Allahıma binlerce şükür yinede en azından sağlıklı bir bebek galiba minyon bir bebek olacak . Belkide ilerde toparlar inş. yani

cnm benim çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız ben bu ay gitmedim daha sağlık ocağına biliyorum hiç almadı evde tarttım benim 7700 filan geliyo bizde görmedik 8i daha çok şükür sağlıklılarda anneyiz işte yesin azıcıkta alsın kilo istiyoz napalım dediğin gibi inş sonradan toparlanırlar

sıkma canını bizimkilerde öyle

serapcım ben sabah yulaf gevreği yada 2 dilim ekmek peynir yada simit peynir yiyiorum öğeln çorba yoğurt salata tavuklu yada etli akşmalrı adece çorba bazende salta yiyiorum arada sabah ara öğününde meyve akşam üstüde griisini peynir yada yine meyve yatarkende süt iöçiyorum günde zaten 3 litr su içiyorum bakalım haftaya nolcak bugün itibariyle öğle aralarındada yürüyüşe başladım

selam canlarım sibelcim geçmiş olsun tüm hastalara geçmiş olsun nasılsınız
sağolun kızlar...

aman tuğba sıkma canını dicem ama bende de aynı dert..
yemiyolar anacım yemeden nasıl büyücek bunlar..
ufacık tefecik kalıyolar..
ama tek tesellim sağlıklılar ya o yeter diyorum..
benm utku da yemez bişey minnacık sınıfta arkadaşlarının yanında...
ogün sınıf arkadaşının annesi diyoki..
senin oğlan bizimkilerlemi yaşıt yoksa küçükmü bir yaşşş
işte koptum ozman dalacaktım yooo dedim aynı yaştalar uzadım hemen yanından..
bugünde gittm balık yağı aldım utkuya geceleri vercem..
çok dertliyim çok..

sibelcim geçmiş olsun canım..

didem vee sibel en güzeli dinlenmek aslında. bir tam gün dinlenseniz geçer ama nerdeee..Allah kolaylık versin canlarım..

tugbacım elbette toparlar ilerde..ver bakalım eşine yedirebiliyo muymuş? uyusa aslında..uyusa da büyüse mertkan paşa..sağlığı iyi ise üzülme canım. uykusu da düzene girerrr,yemesi dee..

elbette sende istiyorsun kilo almasını onlarda biliyor ama iş olsun diye konuşuyorlar.biberon almıyormu halen Mertkan.belki uyurken falan biberondan beslense daha çabuk toparlar kiloyu.muhallebi yaptın mı hiç denesene bak muhallebide toparlıyor prinç unu ile yapılan tabii çok sık vermede en azından midesi genilşlese sonrasında yer zaten.şu ferro varya Duru onu içerken iştahı açılıyordu şimdide çok şükür yiyor yemek konusunuda çok zorlamıyor meyve haric tabii sevmiyor meyveyide yoğurt ve muhallebiye bayılıyor mesela.deniyerek öğreniliyor canımm .biliyorum yaptıklarını defalarca çöpe döktün.bizimki bi ara çorba içmedi bende yapmadım 10 gün aradan sonra bi yaptım açlıktan çıkmış gibi yedi.sütte güzel kilo yapıyor bak bi ara sor dr unuza.ben sormadan verdim ama sende ver diyemem tabii ya keçi sütü yada 6-12 ay arası olan sütlerden ver.kendinde emzir tabii o sütler senin sütünün yerine asla geçemez ama bebekelr sütünde tadını seviyor.sütle muhallebi ya sade süt içir.muhallebi ve süt denemişmiydin hiç:

teşekkür canım aslında en iyisi dinlenmekte işte gelde dinlen..
şimdi bi karışım yapıyorum serap ın dediğinden onu içicem bakalım..

öfff işleri bitiriyorum buraya oturuyorum takkk acıkıyorum..
acıktımmmm...çay koydum bi kahvaltı türü bişeyler yapıym oğullarımdan..

ben yatınca daha kötüoluyorum o yüzden hiç yatmam aktardan bomab çayı diye bişey aldım onu vericem nevayada ç.örek otu yağı aldım bağılşıklığı güçlendiriyormuş
sibel nevada öyleydi yazın ben onu küre aldım ceviz fındık badem yedirdim ballı yoğurtlar yaptım bide nurtigen verdim bak bu vitamini kesin al neva 3 ayda 8 cm uzadı kilosuda çok şükür 20 oldu

Utku artık kocaman çoçuk herşeyi yemesi lazım sen bi vitamin istesene dr dan iste söyle dirençide az olur çoçuğun sık sık hastalanır.benim kardeşim bi ara öyleydi her akşam muz-bal-süt içirirdi babam.bu tip şeyler yemiyorsada vitamin iste dr dan.yada hiç birşey vermiyorsa iştah açısı versin.erkeğin zayıfıda hoş durmuyor şöyle dalyan gibi az kilolu yapılı olsun canım koca çoçuk ne nazlanıyor ki.
kızma haaa doğrucu davut dokundu bügün bana eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…