iyim fatmacım saol güler yüzlü kızım nasıl
bende gittikçe kötü oluyorum çıkşta kendimede ialç alayım bari
bugün hava çok güzel, birazdan kızımla arkadaşıma çaya gidecez ana kız gezmelere gidiyoruz yane zemuszemus akşamüstü abilerimizi okuldan alıp döneriz anca hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
Burcu kıs nerelerdesin sen özledim ben seni cadıkaydirigubbakcemile
Hoşbuldukta Selma senin bu gezme işlerin canımı sıkmaya başladı her gün bi yere gidiyon bakıyomdaklava:Gidebilen vaaaaar gidemeyen var ayıp diiiiilmiiiiiiiiiisenağlama
ben geldim ben geldimhihoyyyt
selam kızlar nasılsınız bakalım
Bende Mertkanı sağlık ocağına götürdüm . Sadece 200 gr almış daha 8 kiloyu göremedik ya. Boyu ve kilosu persantile göre aşağıdalarda kalmış malesef.:1no2: 8aylık bir bebeğin kilosunun 8,5 -9 kg boyununda en az 71 cm olması lazım dedi hemşiresi. Bizimkinin boyu 68 cm kiloda 7700 gr çıktı. Zaten çok iştahlı bir bebek değil. Her yaptığımı yarım kase yiyor ancak. Acayip hareketli bir saniye yerinde durmuyor . Tabi birde diş çıkarıyor gitgide iştahı daha çok kesildi. Birde gece uykusu yok uyumazsa nasıl büyüyecekse.Canım sıkıldı işte minnacık kalıyor diğer arkadaşlarının yanında. Burda benden sonra doğum yapan arkadaşlarımın bebekleri bile benim oğlanı geçti. Başta kociş ve annem habire zayıf bu çocuk. Onu yedir bunu yedir deyip duruyorlar. Hayret bişey sanki ben yedirmiyorum istemiyor ne yapayım zorlasam iyice yemek yemekten tiksinecek gelde anlat.Aman ya çok canım sıkıldı hiçbişey yapasım gelmiyor içimden.:çok üzgünüm:
Allahıma binlerce şükür yinede en azından sağlıklı bir bebek galiba minyon bir bebek olacak . Belkide ilerde toparlar inş. yani
Bende Mertkanı sağlık ocağına götürdüm . Sadece 200 gr almış daha 8 kiloyu göremedik ya. Boyu ve kilosu persantile göre aşağıdalarda kalmış malesef.:1no2: 8aylık bir bebeğin kilosunun 8,5 -9 kg boyununda en az 71 cm olması lazım dedi hemşiresi. Bizimkinin boyu 68 cm kiloda 7700 gr çıktı. Zaten çok iştahlı bir bebek değil. Her yaptığımı yarım kase yiyor ancak. Acayip hareketli bir saniye yerinde durmuyor . Tabi birde diş çıkarıyor gitgide iştahı daha çok kesildi. Birde gece uykusu yok uyumazsa nasıl büyüyecekse.Canım sıkıldı işte minnacık kalıyor diğer arkadaşlarının yanında. Burda benden sonra doğum yapan arkadaşlarımın bebekleri bile benim oğlanı geçti. Başta kociş ve annem habire zayıf bu çocuk. Onu yedir bunu yedir deyip duruyorlar. Hayret bişey sanki ben yedirmiyorum istemiyor ne yapayım zorlasam iyice yemek yemekten tiksinecek gelde anlat.Aman ya çok canım sıkıldı hiçbişey yapasım gelmiyor içimden.:çok üzgünüm:
Allahıma binlerce şükür yinede en azından sağlıklı bir bebek galiba minyon bir bebek olacak . Belkide ilerde toparlar inş. yani
Didem,Sibel geçmiş olsun kızlar ...
Zeynep İpekte inş.kilo vermemiştir canım sağlıklı olsunlarda zamanla kiloda alırlar inş...
Serap senin prenses çok hareketli maşallah, sen yinede yatarken kapıları kapat canım siz uyurken yaramazlıklar yapmasın cimcime .....
sağolun kızlar...selam canlarım sibelcim geçmiş olsun tüm hastalara geçmiş olsun nasılsınız
sibelcim geçmiş olsun canım..
didem vee sibel en güzeli dinlenmek aslında. bir tam gün dinlenseniz geçer ama nerdeee..Allah kolaylık versin canlarım..
tugbacım elbette toparlar ilerde..ver bakalım eşine yedirebiliyo muymuş? uyusa aslında..uyusa da büyüse mertkan paşa..sağlığı iyi ise üzülme canım. uykusu da düzene girerrr,yemesi dee..
sibelcim geçmiş olsun canım..
didem vee sibel en güzeli dinlenmek aslında. bir tam gün dinlenseniz geçer ama nerdeee..Allah kolaylık versin canlarım..
tugbacım elbette toparlar ilerde..ver bakalım eşine yedirebiliyo muymuş? uyusa aslında..uyusa da büyüse mertkan paşa..sağlığı iyi ise üzülme canım. uykusu da düzene girerrr,yemesi dee..
sağolun kızlar...
aman tuğba sıkma canını dicem ama bende de aynı dert..
yemiyolar anacım yemeden nasıl büyücek bunlar..
ufacık tefecik kalıyolar..
ama tek tesellim sağlıklılar ya o yeter diyorum..
benm utku da yemez bişey minnacık sınıfta arkadaşlarının yanında...
ogün sınıf arkadaşının annesi diyoki..
senin oğlan bizimkilerlemi yaşıt yoksa küçükmü bir yaşşş
işte koptum ozman dalacaktım yooo dedim aynı yaştalar uzadım hemen yanından..
bugünde gittm balık yağı aldım utkuya geceleri vercem..
çok dertliyim çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?