2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ya takmayayım diyorum olmuyor. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları da gelde bize anlat

sıkma canını bizimkilerde öyle
Birde Ayşegül olacaktı oda bizim gibi dertli kilo alma konusunda :sinifsinif:

Aman oda ne patavatsız kadınmış aynı yaş olmasa ne işi var o sınıfta tövbe tövbe:mymeka: Benim kendi anam kocam bana neler diyor millet demez mi tabi
İnsan boşver diyor ama yemeyince sanki aç gibime geliyor üzülüyorum

Bence uyumadığı için birde çok hareketli ondan canım. Yoksa emmesi gayet güzel
Sağlığı iyi çok şükür eminim ilerde düzelir. Korkum hep böyle iştahsız kalırsa diye eyvahedigeldismile

Canım Pınarın devam sütünden aldım onunla gece maması yaptım kaç çeşit hemde hepsinde birkaç kaşıktan sonra yemedi.Sadece bebe bisküvisi koydum süte beğenmedi. Biberona koydum yatmadan içsin gece uyanana kadar sütüm biriksin diye. Bütün gün sadece emiyor haliyle süt çoğalsın istedim.
Biberonu alır almaz öğürüyor hala deli mi ne. Gece gece kaşıkla nasıl içireyim sinir oldum herşeyi çöpe atıyorum . Çorbalarda ancak yarım kase . Yoğurduda öyle iştahlı yemez içine mutlaka meyve koyuyorum .Muhallebi hiç denemedim birde onu yapayım bakalım
Yemezse ya ben yerim yada dökerim sonuçtavohaoldumsmile
öfff işleri bitiriyorum buraya oturuyorum takkk acıkıyorum..
acıktımmmm...çay koydum bi kahvaltı türü bişeyler yapıym oğullarımdan..

Afiyet olsun canım cokacimcoook

yok kız ne kızıcam aman anlatsam günler yetmez o yüzden hiç girmiym bile...
her sabah ve her akşam yemek saatlerimiz işkence..
ne yapsak yemiyo...vitaminlermi dersin.ballı muzlu sütlermi..nebiliym neler...
aslında yemek seçmiyo hani şunu yemem bunu yemem demiyo...yiyo da rica minnet saatler sürüyo yemesi..illallah ettk artık..isteksiz mıymıy...karşı komşum vardı derdi..yemek saatlerinizi biliyorum artık utkuya hadi utku hadi utku diye bağırıyosunuz sesiniz geliyo derdi..alıştım artık aman offff...

aldım kız ondan küçükken kaç şişe bitirdik..polivitler seven seaslar sanasollar nebiliym..
bende böyleydim aslında annm diyo sana çekmş...
akşam yemeğine oturmazdım asla....
çok iştahsızdım annme ettklerimi çekiyorum sanırımkafamçokkarıştı
evlenirken 44 kiloydum kemiklerim sayılıyodu..
şimdide vereyim diye uğraşıyorum....

Biberonu açken ver kusacak birşeyi olmasın miğdesinde , öğürürse öğürsün.ben yumurtayı duruyu kustura kustura yedirdimde şimdi nornal yiyor.kussun ne olacak kusunca alışacak. biberonun deliği tam ortada olanlardan kullanıyorsan direk boğazına geliyordurda ondan öğürüyordun bence damaklı biberon uçları var ucuzundan birde ondan al dene baktın almıyor at gitsin baktın alıyor iyisini alırsın.damaklılar daha iyi ağza oturuş bakımından.
gogge galiba ülkerin elmalı-muzlu prinç unu var yap bakalım bi muhallebi.yiyecekte işte senide bayağı uğraştıracak.

benim amcamın torunuda öyle.akşamları duruyu sevmeye geliyor 8 yaşında galiba Berke , masada mıy mıy benimde hiç tahammülüm yok yee adam gibi ne oynuyorsun diye bi bağrıyorum yazık korkuyorda benden ama yiyor.annesi vursada kızsada dövsede yemiyor onunla bazen özellikle annemlere yolluyor Burcu yemek yedirsin diye.seninkide ayrı işgence tahmin edebiliyorum.yavaş yemek yiyen insanlarda tokluk hissi çabuk oluşurmuş sen ona hızlı yemek yemeyi öğret iyisimi 5 dk içinde kalkıyoruz sofradan falan de. bi süre hızlı yerse alışkanlık yapabilir.
bekara karı boşamak kolay tabii konuşuyorum boş boş ama ne biliyim belki fikir olur.

Bende çoçuğa laf ediyorum Armut dibine düşer çoçuk kime çekmiş belli.

ben önlemimi başta aldım duruya ıspanak-pırasa-soğan babasının yemediği ne varsa hepsini veriyorum.

ayy bende sofradan çok küser kavga eder kalkardım Duru da öyle olurmu acaba.bana kanat verdin ona but diye çok küsüp gitmişimdir sempatiksalakcinni

doğru diyorsun canım deneyeyim .Anam evde kaç biberon var gıcıklık yapıyor işte
Olmazsa alırım ne olacak kusa kusa alışır dediğin gibi

kaydirigubbakcemile3 ay hiç güleceğim yoktu Burcu Allah ta seni güldürsün
sende yemek için mi kavga ederdin :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Kızlar hava burda acayip güzel güneş var sıcacık. Annemle kardeşim Kipaya gidiyorlarmış. Bende çıkayımda az kafam dağılsın . Kendinize iyi bakın öpüldünüz Şeniz

Slm kızlar merhaba diyorum ve direk muhabete dalıyorum ben ahmet için bıldırcın yumurtası alıp içirecegim bir çok faydası varmış ben bronşit ve öksürük , zeka gelişimi için kullanacagım.Ama çocuk gelişiminde ve iştah artırma özelliğide varmış isterseniz bi inceleyin.

blogcu.com

kaydirigubbakcemile3 ay hiç güleceğim yoktu Burcu Allah ta seni güldürsün
sende yemek için mi kavga ederdin :roflol:

heee valla et yüzünden çok küsüp ağlayıp kalkmışımdır birde küçük halamda küsen çoçuk sevmezdi nazımlada oynatmazdı benim payımıda alıp yerdi iyice ağlardım niye yedin diye. .ince kapruz dilimi verdiniz diye az kapruzları çöpe atmadım
bakın birşey anlatayım size annem burda olsa o anlatırdıda bu sefer ben anlatayım.

önceden bölye ufak ufak kavunlar olurmuş dedemde adam başı 1 tane almış eve getirmiş evdede 6-7 kişi var o zaman halamlar-babaannem-annem falan yani , bende 8-9 yaşlarındaymışım kıyameti koparmışım benim onlara kimse yiyemez diye millette korkusundan dokunabilirmi bırakmış tabii hepsi. tamam al ye diye.ortadan bölüp bölüp yemişim annem patlıyacaktın diye korktuk diyor 6 tanesini falan yemişim sonra patlıyıcam tabii yiyememişim alın bunlarıda aranızda paylaşın demişim .sonrada yok vazgeçtim diyim 1 tanesini daha alıp dolaba saklamışım sonra yerim diye.

Annem hep anlatır kızında sana çekerse işimiz var diye.

ay valla haklısınız yemeyen çocuk çok çok çok zor
bugün bi arkadaşımla konştum kızı 1.5 yaşında herşeyi blendırdan geçirip şiringyla tıkıyorlarmış ağzına
tv falan seyrederken kuş gibi küçücük açıyormuş ağzını öyle besliyorlarmış yoksa katiyen bişey ymeiyomuş
13 ay emdi annesi kesti hem yemiyo hem gece uyumuyo dy
gece 5 dk uyuyup kalkıp emiyomuş uyuyomuş 5 dk sonra kalkıyomuş sayamıyodum artık kaç kez diyo
doktor verin yemezse ısrar etmeyin 3 gün bakın nasıl yer demiş sizi parmağında oynatıyo bu kız demiş
bunlar da 3 gün vermişler kafasını çevirmiş ısrar etmemişler 3 gün sudan başka bişey yememiş:1shok:
sonra bunlar yine zorla yedirmiş tabi şırıngayla 1 hafta içinde 1 kilo vermiş yemeyince
doktor da siz bildiğiniz gibi besleyin bu bilindik çocuklardan değil demiş

ben hayatımda hiç bıldırcın yumurtası yemedim ağır gelir diye korkuyorum.

soran varmı hiç dr a?

birde sorucam sorucam unutuyorum şu tok karna yemeklerinin içine kattığımız ferrum varya onu mamalarına katabiliyormuyuz.yada sütün içine bileiniz varmı.bizim bu ay dr kontrolümüz kaynadı artık birdahaki ay götürürüm diyorum.dr a da soramıyoum ben sana ferrum mu verdim ki diyecek.

serap aynı nevayı anlattın doktor bizede öyle dedi 5 gün hiç bişey yemedi nerdeyse ben dayanamadım artık ama o genede acıkmamıştı yani yemeyince yemiyor ne yapsak boş

dr ne yapsın hakikaten bilinmediklerden ama çoçukta değil annede hata.tamam çok zorluyorlar hatta delirtiyorlar ama çoçuk başlı başuına sabır işi.bıkmadan yorulmadan yeniden deniyeceksin sen pütürlü vermezsen ona yutmayı bilmez.sonra bekle ağzını açsında 2 lokma tık.

didem beni parçalıyacak yazdıklarını şimdi gördüm.

ama bu kadın farklı bak püre yapıyormuş bunun tek derdşi yememek değil. ben gideyim mi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…