Evet canım ya takmayayım diyorum olmuyor. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları da gelde bize anlatcnm benim çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız ben bu ay gitmedim daha sağlık ocağına biliyorum hiç almadı evde tarttım benim 7700 filan geliyo bizde görmedik 8i daha çok şükür sağlıklılarda anneyiz işte yesin azıcıkta alsın kilo istiyoz napalım dediğin gibi inş sonradan toparlanırlar
Birde Ayşegül olacaktı oda bizim gibi dertli kilo alma konusunda :sinifsinif:sıkma canını bizimkilerde öyle
Aman oda ne patavatsız kadınmış aynı yaş olmasa ne işi var o sınıfta tövbe tövbe:mymeka: Benim kendi anam kocam bana neler diyor millet demez mi tabisağolun kızlar...
aman tuğba sıkma canını dicem ama bende de aynı dert..
yemiyolar anacım yemeden nasıl büyücek bunlar..
ufacık tefecik kalıyolar..
ama tek tesellim sağlıklılar ya o yeter diyorum..
benm utku da yemez bişey minnacık sınıfta arkadaşlarının yanında...
ogün sınıf arkadaşının annesi diyoki..
senin oğlan bizimkilerlemi yaşıt yoksa küçükmü bir yaşşş
işte koptum ozman dalacaktım yooo dedim aynı yaştalar uzadım hemen yanından..
bugünde gittm balık yağı aldım utkuya geceleri vercem..
çok dertliyim çok..
Bence uyumadığı için birde çok hareketli ondan canım. Yoksa emmesi gayet güzelsibelcim geçmiş olsun canım..
didem vee sibel en güzeli dinlenmek aslında. bir tam gün dinlenseniz geçer ama nerdeee..Allah kolaylık versin canlarım..
tugbacım elbette toparlar ilerde..ver bakalım eşine yedirebiliyo muymuş? uyusa aslında..uyusa da büyüse mertkan paşa..sağlığı iyi ise üzülme canım. uykusu da düzene girerrr,yemesi dee..
Canım Pınarın devam sütünden aldım onunla gece maması yaptım kaç çeşit hemde hepsinde birkaç kaşıktan sonra yemedi.Sadece bebe bisküvisi koydum süte beğenmedi. Biberona koydum yatmadan içsin gece uyanana kadar sütüm biriksin diye. Bütün gün sadece emiyor haliyle süt çoğalsın istedim.elbette sende istiyorsun kilo almasını onlarda biliyor ama iş olsun diye konuşuyorlar.biberon almıyormu halen Mertkan.belki uyurken falan biberondan beslense daha çabuk toparlar kiloyu.muhallebi yaptın mı hiç denesene bak muhallebide toparlıyor prinç unu ile yapılan tabii çok sık vermede en azından midesi genilşlese sonrasında yer zaten.şu ferro varya Duru onu içerken iştahı açılıyordu şimdide çok şükür yiyor yemek konusunuda çok zorlamıyor meyve haric tabii sevmiyor meyveyide yoğurt ve muhallebiye bayılıyor mesela.deniyerek öğreniliyor canımm .biliyorum yaptıklarını defalarca çöpe döktün.bizimki bi ara çorba içmedi bende yapmadım 10 gün aradan sonra bi yaptım açlıktan çıkmış gibi yedi.sütte güzel kilo yapıyor bak bi ara sor dr unuza.ben sormadan verdim ama sende ver diyemem tabii ya keçi sütü yada 6-12 ay arası olan sütlerden ver.kendinde emzir tabii o sütler senin sütünün yerine asla geçemez ama bebekelr sütünde tadını seviyor.sütle muhallebi ya sade süt içir.muhallebi ve süt denemişmiydin hiç:
öfff işleri bitiriyorum buraya oturuyorum takkk acıkıyorum..
acıktımmmm...çay koydum bi kahvaltı türü bişeyler yapıym oğullarımdan..
Utku artık kocaman çoçuk herşeyi yemesi lazım sen bi vitamin istesene dr dan iste söyle dirençide az olur çoçuğun sık sık hastalanır.benim kardeşim bi ara öyleydi her akşam muz-bal-süt içirirdi babam.bu tip şeyler yemiyorsada vitamin iste dr dan.yada hiç birşey vermiyorsa iştah açısı versin.erkeğin zayıfıda hoş durmuyor şöyle dalyan gibi az kilolu yapılı olsun canım koca çoçuk ne nazlanıyor ki.
kızma haaa doğrucu davut dokundu bügün bana eyvahedigeldismile
ben yatınca daha kötüoluyorum o yüzden hiç yatmam aktardan bomab çayı diye bişey aldım onu vericem nevayada ç.örek otu yağı aldım bağılşıklığı güçlendiriyormuş
sibel nevada öyleydi yazın ben onu küre aldım ceviz fındık badem yedirdim ballı yoğurtlar yaptım bide nurtigen verdim bak bu vitamini kesin al neva 3 ayda 8 cm uzadı kilosuda çok şükür 20 oldu
Biberonu açken ver kusacak birşeyi olmasın miğdesinde , öğürürse öğürsün.ben yumurtayı duruyu kustura kustura yedirdimde şimdi nornal yiyor.kussun ne olacak kusunca alışacak. biberonun deliği tam ortada olanlardan kullanıyorsan direk boğazına geliyordurda ondan öğürüyordun bence damaklı biberon uçları var ucuzundan birde ondan al dene baktın almıyor at gitsin baktın alıyor iyisini alırsın.damaklılar daha iyi ağza oturuş bakımından.Evet canım ya takmayayım diyorum olmuyor. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları da gelde bize anlat
Canım Pınarın devam sütünden aldım onunla gece maması yaptım kaç çeşit hemde hepsinde birkaç kaşıktan sonra yemedi.Sadece bebe bisküvisi koydum süte beğenmedi. Biberona koydum yatmadan içsin gece uyanana kadar sütüm biriksin diye. Bütün gün sadece emiyor haliyle süt çoğalsın istedim.
Biberonu alır almaz öğürüyor hala deli mi ne. Gece gece kaşıkla nasıl içireyim sinir oldum herşeyi çöpe atıyorum . Çorbalarda ancak yarım kase . Yoğurduda öyle iştahlı yemez içine mutlaka meyve koyuyorum .Muhallebi hiç denemedim birde onu yapayım bakalım
Yemezse ya ben yerim yada dökerim sonuçtavohaoldumsmile
Afiyet olsun canım cokacimcoook
yok kız ne kızıcam aman anlatsam günler yetmez o yüzden hiç girmiym bile...
her sabah ve her akşam yemek saatlerimiz işkence..
ne yapsak yemiyo...vitaminlermi dersin.ballı muzlu sütlermi..nebiliym neler...
aslında yemek seçmiyo hani şunu yemem bunu yemem demiyo...yiyo da rica minnet saatler sürüyo yemesi..illallah ettk artık..isteksiz mıymıy...karşı komşum vardı derdi..yemek saatlerinizi biliyorum artık utkuya hadi utku hadi utku diye bağırıyosunuz sesiniz geliyo derdi..alıştım artık aman offff...
aldım kız ondan küçükken kaç şişe bitirdik..polivitler seven seaslar sanasollar nebiliym..
bende böyleydim aslında annm diyo sana çekmş...
akşam yemeğine oturmazdım asla....
çok iştahsızdım annme ettklerimi çekiyorum sanırımkafamçokkarıştı
evlenirken 44 kiloydum kemiklerim sayılıyodu..
şimdide vereyim diye uğraşıyorum....
Biberonu açken ver kusacak birşeyi olmasın miğdesinde , öğürürse öğürsün.ben yumurtayı duruyu kustura kustura yedirdimde şimdi nornal yiyor.kussun ne olacak kusunca alışacak. biberonun deliği tam ortada olanlardan kullanıyorsan direk boğazına geliyordurda ondan öğürüyordun bence damaklı biberon uçları var ucuzundan birde ondan al dene baktın almıyor at gitsin baktın alıyor iyisini alırsın.damaklılar daha iyi ağza oturuş bakımından.
gogge galiba ülkerin elmalı-muzlu prinç unu var yap bakalım bi muhallebi.yiyecekte işte senide bayağı uğraştıracak.
.
Bende çoçuğa laf ediyorum Armut dibine düşer çoçuk kime çekmiş belli.
ben önlemimi başta aldım duruya ıspanak-pırasa-soğan babasının yemediği ne varsa hepsini veriyorum.
ayy bende sofradan çok küser kavga eder kalkardım Duru da öyle olurmu acaba.bana kanat verdin ona but diye çok küsüp gitmişimdir sempatiksalakcinni
Bende çoçuğa laf ediyorum Armut dibine düşer çoçuk kime çekmiş belli.
ben önlemimi başta aldım duruya ıspanak-pırasa-soğan babasının yemediği ne varsa hepsini veriyorum.
ayy bende sofradan çok küser kavga eder kalkardım Duru da öyle olurmu acaba.bana kanat verdin ona but diye çok küsüp gitmişimdir sempatiksalakcinni
yemeyen çocuk çooook zor
kaydirigubbakcemile3ay hiç güleceğim yoktu Burcu Allah ta seni güldürsün
sende yemek için mi kavga ederdin :roflol:
Slm kızlar merhaba diyorum ve direk muhabete dalıyorum ben ahmet için bıldırcın yumurtası alıp içirecegim bir çok faydası varmış ben bronşit ve öksürük , zeka gelişimi için kullanacagım.Ama çocuk gelişiminde ve iştah artırma özelliğide varmış isterseniz bi inceleyin.
blogcu.com
ay valla haklısınız yemeyen çocuk çok çok çok zor
bugün bi arkadaşımla konştum kızı 1.5 yaşında herşeyi blendırdan geçirip şiringyla tıkıyorlarmış ağzına
tv falan seyrederken kuş gibi küçücük açıyormuş ağzını öyle besliyorlarmış yoksa katiyen bişey ymeiyomuş
13 ay emdi annesi kesti hem yemiyo hem gece uyumuyo dy
gece 5 dk uyuyup kalkıp emiyomuş uyuyomuş 5 dk sonra kalkıyomuş sayamıyodum artık kaç kez diyo
doktor verin yemezse ısrar etmeyin 3 gün bakın nasıl yer demiş sizi parmağında oynatıyo bu kız demiş
bunlar da 3 gün vermişler kafasını çevirmiş ısrar etmemişler 3 gün sudan başka bişey yememiş:1shok:
sonra bunlar yine zorla yedirmiş tabi şırıngayla 1 hafta içinde 1 kilo vermiş yemeyince
doktor da siz bildiğiniz gibi besleyin bu bilindik çocuklardan değil demiş
ay valla haklısınız yemeyen çocuk çok çok çok zor
bugün bi arkadaşımla konştum kızı 1.5 yaşında herşeyi blendırdan geçirip şiringyla tıkıyorlarmış ağzına
tv falan seyrederken kuş gibi küçücük açıyormuş ağzını öyle besliyorlarmış yoksa katiyen bişey ymeiyomuş
13 ay emdi annesi kesti hem yemiyo hem gece uyumuyo dy
gece 5 dk uyuyup kalkıp emiyomuş uyuyomuş 5 dk sonra kalkıyomuş sayamıyodum artık kaç kez diyo
doktor verin yemezse ısrar etmeyin 3 gün bakın nasıl yer demiş sizi parmağında oynatıyo bu kız demiş
bunlar da 3 gün vermişler kafasını çevirmiş ısrar etmemişler 3 gün sudan başka bişey yememiş:1shok:
sonra bunlar yine zorla yedirmiş tabi şırıngayla 1 hafta içinde 1 kilo vermiş yemeyince
doktor da siz bildiğiniz gibi besleyin bu bilindik çocuklardan değil demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?