2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serap aynı nevayı anlattın doktor bizede öyle dedi 5 gün hiç bişey yemedi nerdeyse ben dayanamadım artık ama o genede acıkmamıştı yani yemeyince yemiyor ne yapsak boş

ay öyle valla kızın çabasını görünce anladım yani çocukta iştah olmayınca zor

kız öyle deme anne çok mücadele ediyo .. kendi psikolog zaten bilinçsiz insan da değil
biliyorum diyo ileride obez olacak,çocukluklarında zorla beslenen çocuklar ilerde obez olurmuş
uğraşmayanlar çok var kolayına geliyo öyle gidiyo ama 1 yaşına kadar emzik ve biberon alıştırmaya çalışmış başaramamış

cevremde bir çok kişi bebegine içiriyor.Ama bende doktora danışmadan vermiyeceğim 25 inde doktor kontrolümüz var ozaman sorarız artık.
ferrum derken ?

didem beni parçalıyacak yazdıklarını şimdi gördüm.

ama bu kadın farklı bak püre yapıyormuş bunun tek derdşi yememek değil. ben gideyim mi artık

aşkolsun bacım olurmu öyle şey ben pütürlü verince püskürtüyordu ben nereye blendır oraya olmuşuk valla okula başlayınca pütürlü yemeğe başladı bişde benim kızda kilo takıntısı var şişman olucam diye çok korkuyor benden dolayı sanırsam

ya benimki yiyor diyemi böyle rahatım bilmiyorum ama şimdi yememesi çoçukla ilgili tamamen katılıyorum ama yutma fonksiyonunun o çoçuğa anne kazandırmalı belkide haksızımdır olabilir.

aa zorla beslenenler ilerde obez mi olurmuş iç duymamıştım.kendini yemeğe veriyorlar herhalde.belkide bilinç altlarında sürekli isteksiz yemek yeme var.

cevremde bir çok kişi bebegine içiriyor.Ama bende doktora danışmadan vermiyeceğim 25 inde doktor kontrolümüz var ozaman sorarız artık.
ferrum derken ?

sağlık ocağı Ferro sanal veriyor ya kan ilaçı (demir damlası) o aç karna veriliyor ama bizimki içmiyor ve kansızlıkta çıktı.bende Hülya-Zeynep den duyduğumu yani bu kan ilaçının tok karna ve yemeklere katılanını aldım ferrum oda.ama mamasına katabilirmiyim bilmiyorum kızlarda hiç yazmamıştı.2 gündürde kafama o takıldı.

kızlar bu haftasonunda kayınvalidemler geliyor..4 yıldan sonra ilk defa biz çağırmadan geleceğiz dediler,hayret ettim..burakdan dolayı herhalde..hep 2-3 gün kalıp gidiyorlardı bakalım bu defa ne kadar kalacaklar..

ee haliyle tutuştum ben..cam(gerçi sürekli yağmur yağıyor ama napiim) perde temizdi ama dün akşam koltukları halıları sildim..bu akşam da süpürge açıcam dipli doruklu..

bi de başım ağrıyor ki sormayın..işyerinde de çok yoğunum..elemanlarım hiçbişe yapamıyolar, iş veriyorum sonra kuzu kuzu yine kendim yapmak zorunda kalıyorum..

eee yuh diyorum senin bu büyük varya çok bilmiş haaa.Neva ile revnaya aynı kaptan su içirme çok bilmişe bak sen lmaz: kilolu olurmuş.0 beden olsan kaç yazar zilliye bak.
ayy çok fena bu kızzzz.

geçmiş olsun diyim sana çalışan insanada kalmaya gelirmi

merhaba kızımın küçülen kıyafetkerini satıyorum çocu birkez giyildi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın lütfen

hepsi markalı ve temiz

GAP ETEK VE PANÇO ELBİSE, ZARA TAKIMLAR, BİRÇOK PANTALON , GYMBOREE ELBİSELER

TUNİK ELBİSELER HİÇ GİYİLMEMİŞ GİBİ

:roflol::roflol::roflol:
ayy çok cadı kız bu...:roflol::roflol:

kolay gelsin canım sana..burak için geliyolardır çağırmadan...

eee yuh diyorum senin bu büyük varya çok bilmiş haaa.Neva ile revnaya aynı kaptan su içirme çok bilmişe bak sen lmaz: kilolu olurmuş.0 beden olsan kaç yazar zilliye bak.
ayy çok fena bu kızzzz.

şöyle diyim sana cuma günü ben işe gelirken altıma tayt üstümede süslü tunik giymiştim normalde pek giymem pazar günü sinemaya giderken bana anne cuma günü işe giderken giydsiklerini giy süslü ol diyo normalde beğenmiyor çocuk zaten ondan biraz hırs yaptım

kız didem seni merak ettim ha ben bana fotonu yollasana..

ferrumu aptamile katıyorum canım ben. doktor mamasına,meyve suyuna katabilirsin demişti.
oh be sabahlarıda kahvaltısına katayım o zaman.sabah akşam olur sağol canım.

sen bi dert yanıyordun kayınvalidemler biz çağırmadan gelmez falan diye al sana geliyorlar işte burak annende dursun eşin bi taraftan sen bi taraftan 1 saatte bitirirsiniz.çokta paralama kendini çalışıyorsun onlarda biliyor sonuçta.

cadı bu cadı.
ayy benim küçük kardeşim öyleydi toplantısı falan olunca abla annem gelmesin sen gel makyaj da yap derdi bana.beğenmemeli normal şimdide anne sen gel diyor ama Duru var babam gidiyor lisede tabii foyalrı ortaya çıkacakya bu seferde babama cephe aldı.

Bakma didemin öyle yazdığına anne -bebek dergisinde gördüm gayet alımlı hoş hatuuunnnnnnn.kızın çok bilmişliği tamamen yani.

hadi yaa..kısmet olmadı bana o dergiyi almak..alıym alıym dedim kaldı..
birinizde çekip eklemediniz ayol bakalım...

evet canım domates uçtuuu.allahtan bizimkilerin yemek zorunda olduğu birşey değil batardık yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…