serap aynı nevayı anlattın doktor bizede öyle dedi 5 gün hiç bişey yemedi nerdeyse ben dayanamadım artık ama o genede acıkmamıştı yani yemeyince yemiyor ne yapsak boş
dr ne yapsın hakikaten bilinmediklerden ama çoçukta değil annede hata.tamam çok zorluyorlar hatta delirtiyorlar ama çoçuk başlı başuına sabır işi.bıkmadan yorulmadan yeniden deniyeceksin sen pütürlü vermezsen ona yutmayı bilmez.sonra bekle ağzını açsında 2 lokma tık.
ben hayatımda hiç bıldırcın yumurtası yemedim ağır gelir diye korkuyorum.
soran varmı hiç dr a?
birde sorucam sorucam unutuyorum şu tok karna yemeklerinin içine kattığımız ferrum varya onu mamalarına katabiliyormuyuz.yada sütün içine bileiniz varmı.bizim bu ay dr kontrolümüz kaynadı artık birdahaki ay götürürüm diyorum.dr a da soramıyoum ben sana ferrum mu verdim ki diyecek.
didem beni parçalıyacak yazdıklarını şimdi gördüm.
ama bu kadın farklı bak püre yapıyormuş bunun tek derdşi yememek değil. ben gideyim mi artık
ay öyle valla kızın çabasını görünce anladım yani çocukta iştah olmayınca zor
kız öyle deme anne çok mücadele ediyo .. kendi psikolog zaten bilinçsiz insan da değil
biliyorum diyo ileride obez olacak,çocukluklarında zorla beslenen çocuklar ilerde obez olurmuş
uğraşmayanlar çok var kolayına geliyo öyle gidiyo ama 1 yaşına kadar emzik ve biberon alıştırmaya çalışmış başaramamış
cevremde bir çok kişi bebegine içiriyor.Ama bende doktora danışmadan vermiyeceğim 25 inde doktor kontrolümüz var ozaman sorarız artık.
ferrum derken ?
aşkolsun bacım olurmu öyle şey ben pütürlü verince püskürtüyordu ben nereye blendır oraya olmuşuk valla okula başlayınca pütürlü yemeğe başladı bişde benim kızda kilo takıntısı var şişman olucam diye çok korkuyor benden dolayı sanırsam
kızlar bu haftasonunda kayınvalidemler geliyor..4 yıldan sonra ilk defa biz çağırmadan geleceğiz dediler,hayret ettim..burakdan dolayı herhalde..hep 2-3 gün kalıp gidiyorlardı bakalım bu defa ne kadar kalacaklar..
ee haliyle tutuştum ben..cam(gerçi sürekli yağmur yağıyor ama napiim) perde temizdi ama dün akşam koltukları halıları sildim..bu akşam da süpürge açıcam dipli doruklu..
bi de başım ağrıyor ki sormayın..işyerinde de çok yoğunum..elemanlarım hiçbişe yapamıyolar, iş veriyorum sonra kuzu kuzu yine kendim yapmak zorunda kalıyorum..
:roflol::roflol::roflol:heee valla et yüzünden çok küsüp ağlayıp kalkmışımdır birde küçük halamda küsen çoçuk sevmezdi nazımlada oynatmazdı benim payımıda alıp yerdi iyice ağlardım niye yedin diye. .ince kapruz dilimi verdiniz diye az kapruzları çöpe atmadım
bakın birşey anlatayım size annem burda olsa o anlatırdıda bu sefer ben anlatayım.
önceden bölye ufak ufak kavunlar olurmuş dedemde adam başı 1 tane almış eve getirmiş evdede 6-7 kişi var o zaman halamlar-babaannem-annem falan yani , bende 8-9 yaşlarındaymışım kıyameti koparmışım benim onlara kimse yiyemez diye millette korkusundan dokunabilirmi bırakmış tabii hepsi. tamam al ye diye.ortadan bölüp bölüp yemişim annem patlıyacaktın diye korktuk diyor 6 tanesini falan yemişim sonra patlıyıcam tabii yiyememişim alın bunlarıda aranızda paylaşın demişim .sonrada yok vazgeçtim diyim 1 tanesini daha alıp dolaba saklamışım sonra yerim diye.
Annem hep anlatır kızında sana çekerse işimiz var diye.
ayy çok cadı kız bu...:roflol::roflol:aşkolsun bacım olurmu öyle şey ben pütürlü verince püskürtüyordu ben nereye blendır oraya olmuşuk valla okula başlayınca pütürlü yemeğe başladı bişde benim kızda kilo takıntısı var şişman olucam diye çok korkuyor benden dolayı sanırsam
kızlar bu haftasonunda kayınvalidemler geliyor..4 yıldan sonra ilk defa biz çağırmadan geleceğiz dediler,hayret ettim..burakdan dolayı herhalde..hep 2-3 gün kalıp gidiyorlardı bakalım bu defa ne kadar kalacaklar..
ee haliyle tutuştum ben..cam(gerçi sürekli yağmur yağıyor ama napiim) perde temizdi ama dün akşam koltukları halıları sildim..bu akşam da süpürge açıcam dipli doruklu..
bi de başım ağrıyor ki sormayın..işyerinde de çok yoğunum..elemanlarım hiçbişe yapamıyolar, iş veriyorum sonra kuzu kuzu yine kendim yapmak zorunda kalıyorum..
eee yuh diyorum senin bu büyük varya çok bilmiş haaa.Neva ile revnaya aynı kaptan su içirme çok bilmişe bak senlmaz: kilolu olurmuş.0 beden olsan kaç yazar zilliye bak.
ayy çok fena bu kızzzz.
şöyle diyim sana cuma günü ben işe gelirken altıma tayt üstümede süslü tunik giymiştim normalde pek giymem pazar günü sinemaya giderken bana anne cuma günü işe giderken giydsiklerini giy süslü ol diyo normalde beğenmiyor çocuk zaten ondan biraz hırs yaptım
oh be sabahlarıda kahvaltısına katayım o zaman.sabah akşam olur sağol canım.ferrumu aptamile katıyorum canım ben. doktor mamasına,meyve suyuna katabilirsin demişti.
şöyle diyim sana cuma günü ben işe gelirken altıma tayt üstümede süslü tunik giymiştim normalde pek giymem pazar günü sinemaya giderken bana anne cuma günü işe giderken giydsiklerini giy süslü ol diyo normalde beğenmiyor çocuk zaten ondan biraz hırs yaptım
kız didem seni merak ettim ha ben bana fotonu yollasana..
Bakma didemin öyle yazdığına anne -bebek dergisinde gördüm gayet alımlı hoş hatuuunnnnnnn.kızın çok bilmişliği tamamen yani.
evet canım domates uçtuuu.allahtan bizimkilerin yemek zorunda olduğu birşey değil batardık yoksa.
burcu bi sen bi ben kalmışız bacım nerde bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?