2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Firardalar canım buraları canlandırmak lazım.bizde seneye 2009 şubat anneleri gibi tamamen bitmişmi olacağız acaba.:gitme:

yok gız biz öyle olmayak..valla ben yaşadığım ve evimde netim olduğu sürece kötü bişey olmazsa günlük yoklarım burayıdelikafadulden

sizde öyle yapın haaa..
burayı boşlayan arkadaşlar size diyomkafamçokkarıştı

ayy nasıl özlemişim yazdıklarınızııı okumayııı...
hastayım anacım, kolum budum kalkmıyorrr. dizlerim başta olmak üzere ağrımayan yerim yok galiba. yatıyorum paso, bişey yapamıyorum.
Mirayla sürünüyorum resmen: oturmak istemiyor, bi yerler buluyor tutunacak: dizlerinin üstünde kalkıyor. kucak istiyorr. ve her gün yeni bi kelime söylüyor (çenesi düşük mü olacak nedir) bugün sabahtan beri "baba gel" dedi. başım çatlıyorr

kimse yazmaz nasıl olsa geçmişi yoklayayım ben.

kendimi iyi hissettiğimde yapacağım ilk şey sohbete katılmak olacak. öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı.
iyi geceler.
allaha emanetiniz

anam bu beğendim, beğenmedim de ilginç olmuşş. eskiden de buna benzer bişey vaedı: terazi gibi bişeydi hatırladığım kadarıyla. puan alıyor muyuz yazımız beğenilince??
ayy aklıma şu biriken puanlarla, simit çay, çanta vb alındığı geldi aklıma. ilk söylendiğinde gerçekten alınacak sanmıştım da sevinmiştim meğer sanalmış. kaydirigubbakcemile3 ayyy herkesin yazdığının kçşesinde duruyrdu aldıkları... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
üüfff hasta hasta kendim anlatıp kendim gülüyorum.. halim kalmadı.

kızlar birşey sorucam. malum havalar soğuduya artık bebişleri geceleri nasıl yatırıyorsunuz. yani ne giydiriyorsunuz. sade pijamalarla üşümezlermi? ben pijamanın içine külotlu çorap giydiriyorum ama acaba sıcak mı oluyordur... üstünü nasıl giydirceğimi kestiremiyorum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abowww pişer çocuk. orası nasıl bilmem ama adana sıcak hala. ince bi pijama ve yarım kolllu ile yatırıyorum ben. hala bile terliyor bizimki.
gece çok kalın giydirme taraftarı değilim ben. soğuk olsa bile çok kalın giydirmicem. nasıl alışırsa öyle gider. (bence)

günaydın herkese
OTE=XSIDE;15811074]Bakma didemin öyle yazdığına anne -bebek dergisinde gördüm gayet alımlı hoş hatuuunnnnnnn.kızın çok bilmişliği tamamen yani.[/QUOTE]

o senin güzelliğin arkadaşım
o zmana göre epey kilo verdim sayılır revna da grip oldu gene kızlar çocuk tam düzelmişti neva cadısı gene hasta etti çocuğu dün akşam burnu akmaya başladı kongest başladım bide ıhlamurlu hatmili karışık yapıp içirdim ikisinede doktora götürsemmi karar kaldım

günaydın kızlar.

aaa bu defa da revna mı hasta oldu..siz ailecek gidin doktora şekerim. neva nasıl oldu düzeldi mi biraz? peki ya sen nasılsın?

günaydın kızlar.

aaa bu defa da revna mı hasta oldu..siz ailecek gidin doktora şekerim. neva nasıl oldu düzeldi mi biraz? peki ya sen nasılsın?
neva biraz daha iyi öksürüğü çok azaldı bende dün akşam ilaç almaya başladım daha iyice gibiyim hastaneden kovacaklar bizi artık utanıyorum gitmeye seninde allah yardımcın olsun inşallah çok kalmazlar senin kaynana gözü açık ama kendine hizmet edilsin diye hafta sonu geliyor

günaydın kızlar nasılsınız
didemcim nasılsınız
zeynepcim geçmiş olsun sizede canım
hülya yoğun bi hafta seni bekliyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…