Firardalar canım buraları canlandırmak lazım.bizde seneye 2009 şubat anneleri gibi tamamen bitmişmi olacağız acaba.:gitme:
huuhuuu kimse var mı? ben geldim yine kimsecikler yok ortalıkta.....
ben varım cnm ama geçmişe şööyle bi bakıp çıkarım. rahatsızım, çok oturacak halim yok.
iyi geceler
anam bu beğendim, beğenmedim de ilginç olmuşş. eskiden de buna benzer bişey vaedı: terazi gibi bişeydi hatırladığım kadarıyla. puan alıyor muyuz yazımız beğenilince??
ayy aklıma şu biriken puanlarla, simit çay, çanta vb alındığı geldi aklıma. ilk söylendiğinde gerçekten alınacak sanmıştım da sevinmiştim meğer sanalmış. kaydirigubbakcemile3 ayyy herkesin yazdığının kçşesinde duruyrdu aldıkları... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
üüfff hasta hasta kendim anlatıp kendim gülüyorum.. halim kalmadı.
iyi geceler canım. geçmiş olsun neyin var?
kızlar birşey sorucam. malum havalar soğuduya artık bebişleri geceleri nasıl yatırıyorsunuz. yani ne giydiriyorsunuz. sade pijamalarla üşümezlermi? ben pijamanın içine külotlu çorap giydiriyorum ama acaba sıcak mı oluyordur... üstünü nasıl giydirceğimi kestiremiyorum.
sağol cnm. bi yandan üşüttüm . yorgunum da.. 3-4 gecedir uykusuzdum. üst üste gelince yataktan kalkamadım.
iyi geceler opuyorumnanaktan
neva biraz daha iyi öksürüğü çok azaldı bende dün akşam ilaç almaya başladım daha iyice gibiyim hastaneden kovacaklar bizi artık utanıyorum gitmeye seninde allah yardımcın olsun inşallah çok kalmazlar senin kaynana gözü açık ama kendine hizmet edilsin diye hafta sonu geliyorgünaydın kızlar.
aaa bu defa da revna mı hasta oldu..siz ailecek gidin doktora şekerim. neva nasıl oldu düzeldi mi biraz? peki ya sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?