günaydın kızlar nasılsınız
didemcim nasılsınız
zeynepcim geçmiş olsun sizede canım
hülya yoğun bi hafta seni bekliyo canım
saol canım daha iyiyim hafta sonu iyice dinlenirim artık
kızlar birşey sorucam. malum havalar soğuduya artık bebişleri geceleri nasıl yatırıyorsunuz. yani ne giydiriyorsunuz. sade pijamalarla üşümezlermi? ben pijamanın içine külotlu çorap giydiriyorum ama acaba sıcak mı oluyordur... üstünü nasıl giydirceğimi kestiremiyorum.
günaydın hatunlar...
snada günaydın nasıl oldun bugün
bizimkiler çıkmış yola, öğlene doğru gelirler..çok yorgunummmmmm.....mirmirmirmir
neva biraz daha iyi öksürüğü çok azaldı bende dün akşam ilaç almaya başladım daha iyice gibiyim hastaneden kovacaklar bizi artık utanıyorum gitmeye seninde allah yardımcın olsun inşallah çok kalmazlar senin kaynana gözü açık ama kendine hizmet edilsin diye hafta sonu geliyor
günaydın kızlar nasılsınız
didemcim nasılsınız
zeynepcim geçmiş olsun sizede canım
hülya yoğun bi hafta seni bekliyo canım
günaydın hatunlar...
aynıyım kız valla diyorum ya ben düzelmem diye offf...
burak gece sabaha kadar öksürdü abartmıyorum sabaha kadar yatmadı..
birazdan dr a gidicez..hiç gidesim yok..çocuk ilaç içmekten bitap düştü..
gece zyağını ılıttım içine limon damlattım içirdim..biraz rahatladı..
rena hasta olmuş kuzucuk offf napcaz kız..
büyükler hastalığı getiriyolar..
küçüklerde perişan oluyo...
prensesim bencede yatarken cocukları cok giydirmemek gerek. sen kendinden düşün. kulotlo corapla yatmak istermiydin.
normal yazlık olmayan bir pijama içine bady yada atlet. giydirmen yeterli. cok cok soguklarda, kar falan olursada uyku tulumu en iyisi derim ben. bende yatarken hep coraplarını cıkarıyorum. banyo yapmıssa uzun kollu body yapmamıssa kısa kollu bodyyle pijama giydiriyorum. üzerinede yorganını örtüyorum. bazen açıyor bazen açmıyor. açarsa sık sık kontrol edip düzeltmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?