2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben picamayla aytırıyorum.altındada yarım kollu zıbın.bence kilotlu çorap giydirme canım.hem sıkar çocuğu hemde kan dolaşımı etkiliyo dar olduğu için.ben çorap bile giydirmiyorum.bazen sabahları ayakları buz gibi kalkıyo ama yinede giydrmiyorum sıkar diye.sık sık üztünü örtüyorum...

snada günaydın nasıl oldun bugün

aynıyım kız valla diyorum ya ben düzelmem diye offf...
burak gece sabaha kadar öksürdü abartmıyorum sabaha kadar yatmadı..
birazdan dr a gidicez..hiç gidesim yok..çocuk ilaç içmekten bitap düştü..
gece zyağını ılıttım içine limon damlattım içirdim..biraz rahatladı..

rena hasta olmuş kuzucuk offf napcaz kız..
büyükler hastalığı getiriyolar..
küçüklerde perişan oluyo...

iyi olmanıza sevindim canım ...

prensesim bencede yatarken cocukları cok giydirmemek gerek. sen kendinden düşün. kulotlo corapla yatmak istermiydin.

normal yazlık olmayan bir pijama içine bady yada atlet. giydirmen yeterli. cok cok soguklarda, kar falan olursada uyku tulumu en iyisi derim ben. bende yatarken hep coraplarını cıkarıyorum. banyo yapmıssa uzun kollu body yapmamıssa kısa kollu bodyyle pijama giydiriyorum. üzerinede yorganını örtüyorum. bazen açıyor bazen açmıyor. açarsa sık sık kontrol edip düzeltmek lazım.

geçmiş olsun canım kıyamam ya, neden geçmiyorki öksürüğü acaba alerjik bişeymi ....

gece çoraplarını bende çıkarıyorum uzun kollu bady ve eşofman giydiriyorum sabahları ayakları biraz soğuk oluyor hemen kilotlu çoraplarını giydiriyorum benim kızımda sıcağı pek sevmiyor ayağını kaldırıp atıyor yorganı üstünden uykusunda bile yapıyor sıkıntılı benim cadı...

Günaydin kizlar.........

Bir haftalik Türkiye seyahatimizden döndük yorucu bir hafta geçirdik
Dedemi hacca ugurladik çok güzeldi
Ecem hanimda ailenin geri kalan kismiylada tanismis oldu
Havalarda çok güzeldi tadini çikardik bol bol
Ecem de bir haftayi dedesiyle nenesiyle geçirince dede ve nene demeye basladi

Öglen doktora çikicaz biraz burnumuz akiyo kilomuzada bakariz bakalim.

Umarim hepiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur
hasta bebeisler varsa hepsine çok çok geçmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…