2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla sibel napıcaz biz bu sene hep büyük getiriyor odaqlarını ayırdım zaten büyük bi daha hasta olursa onu arka odaya kapatmya karatr versdim olmayacak yoksa

günaydın canım nasılsın, cimcime nasıl, bu gece firara kalkıştımı yine kaydirigubbakcemile3

günaydın selmacım iyiyiz ne olsun sen nasılsın bu gece tam firar ederken yakalandı ben tarafından anlamıyorum ne var kapının arkasında amacı şu anladımki sehpa var kapının yanında ona tutulup kalkmak istiyo bide gece hakkaten saklambaç oynuyoruz evde

evet ya hep haftaonunda geliyorlar..haftaiçinde biz evde olmadığımız için rahat edemiyorlar evde..bakalım merak ediyorum ne kadar kalacaklar :))

yemek yetiştiremedim zaten..öğlen gelicekler, annem börek falan yapacak..akşama da eğer kayınvalide yemek yapmazsa, koştur koştur yemek yapıcam :umursamaz:

doruk da hastaymış bu arada..geçmiş olsun canım..

ya blogdaki üstteki resimde doruk çoookkk tatlı,bayılıyorum o resme..ne kadar masum duruyor..

hoşgeldin canım evine allah kabul etsin
ecem hanım mutlu olmuştur tabi ya

valla sibel napıcaz biz bu sene hep büyük getiriyor odaqlarını ayırdım zaten büyük bi daha hasta olursa onu arka odaya kapatmya karatr versdim olmayacak yoksa

allah iyiliğini versin didem odayamı kapatcan

hey Allah'ım mis gibi uyku dururken,derine bak sen..kuzucuğum büyüdüğünde arayacaksın o uykuları..şimdi bol bol uyu,ne işin var kapının arkasında.

sibel hoşgeldin nasılsın cnm
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım..siz nasılsınız..derin gidiyomu daha kapının arkasına..
geçmiş olsun canım kıyamam ya, neden geçmiyorki öksürüğü acaba alerjik bişeymi ....
sağol canım bilmiyorum valla..iğneleri yaptırdk geçmşti öksürüğü 2gündür yine aynı..burnuda akıyo ama bu kez..
günaydın sibelcim nasıl oldun ....
günaydın idare ediyoz

Allah kabul etsin canım.darısı tüm müslümanlara olsun bizlerede inş..
hava değişiminden olmuştur..inş atlatır..

e o kadarda yapar herhalde el insaf hülya bu gelinede yazık değilmi ee burak babanedemi kalcak onlar burdayken

:roflol::roflol::roflol:

aman uydurursun bugünlük bişeyler..işten geliyon napcan...
yarın donatırsın bir masa ohhh mis..

Günaydın kızlar.
Arada okuyup çıkıyorum,hiç keyfim yok katılamıyorum size.
Birkaç gün gelmezsem merak etmeyin.
Bu aralar sıkıntılıyım biraz,yazasım bile gelmiyor,zar zor...
Hepinizi,kuzucukları çok öptüm.

valla gidiyor sibel bu gece suç üstü yakaladım kaydirigubbakcemile3

hayırdır kız merak ederiz şimdi..
kötü bişey yoktur inş...

Allah kabul etsin reyhancım bizlerede nasip olur inş..
Eceme geçmiş olsun hava değişiminden olmuştur canım ilerlemez inş.ıhlamur falan içir sen yinede....

:roflol::roflol:yaramaz maviş annesini rahat bırakmıyor demek....

yapar canım çalışıyorsun nede olsa, sende haftasonu hazırlarsın yemekleri, siz yokken rahat edemiyorlarmış hafta içide giderler bence canım...

günaydın canım hastalıklar üstüste geldiya ondandır sen dinlenmene bak bende sizi öpüyorum...

Yaren teşekkürler. Doruk o resimde henüz 4 aylıktı. Uyurken zaten hepsi birer melek gibi olmuyorlarmı :)

Zeynepcim umarım cok ciddi bir sorun yoktur. dinlen kendine iyi bak... bomba gibi dön aramıza....

Kızlar ben hasta olan bebislere gecmis olsun acil şifalar diliyorum dimi ya.... atlamamaya calısıyorum ama arada karışıyor valla..... bu dönem böyle hastalıklar yaşıcaz allah dermansız dert vermesin hic kimseye.... hasta ola ola bagışıklıkları güclenecek bücürlerin.

zeynepcim çok yorgun düştün, dinlen arkadaşım kız yakın olsak gelirdim ben ipektoşuma bakar seni iyileştirirdim kız.çok iyi hasta bakarım öyle derler hep hadi dinlen sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…