hoşgeldin canım evine allah kabul etsin
ecem hanım mutlu olmuştur tabi ya
allah iyiliğini versin didem odayamı kapatcan
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım..siz nasılsınız..derin gidiyomu daha kapının arkasına..
sağol canım bilmiyorum valla..iğneleri yaptırdk geçmşti öksürüğü 2gündür yine aynı..burnuda akıyo ama bu kez..
günaydın idare ediyoz
Allah kabul etsin canım.darısı tüm müslümanlara olsun bizlerede inş..
hava değişiminden olmuştur..inş atlatır..
Allah kabul etsin reyhancım bizlerede nasip olur inş..
Eceme geçmiş olsun hava değişiminden olmuştur canım ilerlemez inş.ıhlamur falan içir sen yinede....
Burcu kıs nerelerdesin sen özledim ben seni cadıkaydirigubbakcemile
Hoşbuldukta Selma senin bu gezme işlerin canımı sıkmaya başladı her gün bi yere gidiyon bakıyomdaklava:Gidebilen vaaaaar gidemeyen var ayıp diiiiilmiiiiiiiiiisenağlama
SERAP nbr canım ya...işe başladığın beri denk gelip görüşemedik...prenses nasıl alıştımı yokluğuna
DİDEM senin kuzular hastaymış sanırım geçmiş olsun ... çok zayıf bu kızçelerin bünyesi
serap nbr canım ya...işe başladığın beri denk gelip görüşemedik...prenses nasıl alıştımı yokluğuna
didem senin kuzular hastaymış sanırım geçmiş olsun ... çok zayıf bu kızçelerin bünyesi
selam kızlar
uykusuzluktan delircem
akşam naz 1,5 satte bi uyandı
sabahın beşinde oturdum hüngür hüngür ağladım sinirlerim bozuldu ona bağırdım biraz
sonra kendime kızdım
uykusuzluk çok kötü
ne zaman düzene gircek yarabbim yaaa
selammm..
ayy daha ne işin var demeyin bizde işler karıştıkaydirigubbakcemile3
defterdarlık sizi maraş merkeze atayabiliriz dediler.bizden haber bekleyin bugün dediler.ayy valla sevindem ben.ee pazarcıktanda ev tutuldu ama kapora vermedi allahtan.ama kesin degil işte.bugün gelin derlerse herşey baştan olacak.eşim maraşa gidecek lojman bakacak olmadı ev tutacak.yani bizim taşınma işyimiz merkez olursa anca haftaya olacak.ama tamam pazarcıkta kalın derlerse sanırım pazartesi taşınacagız.evin %80 i toplanmış durumda.ev çok kötü oldu damadagınık.bir anönce belli olsada bizde gitsek gayrı.çocuklarda huzursuz olduu.emekleyecek anca küçük bi yer var defneye sonrasında gıcık oluyo sınırlı olması.amaan işte böyle..
selammm..
Ayy daha ne işin var demeyin bizde işler karıştıkaydirigubbakcemile3
defterdarlık sizi maraş merkeze atayabiliriz dediler.bizden haber bekleyin bugün dediler.ayy valla sevindem ben.ee pazarcıktanda ev tutuldu ama kapora vermedi allahtan.ama kesin degil işte.bugün gelin derlerse herşey baştan olacak.eşim maraşa gidecek lojman bakacak olmadı ev tutacak.yani bizim taşınma işyimiz merkez olursa anca haftaya olacak.ama tamam pazarcıkta kalın derlerse sanırım pazartesi taşınacagız.evin %80 i toplanmış durumda.ev çok kötü oldu damadagınık.bir anönce belli olsada bizde gitsek gayrı.çocuklarda huzursuz olduu.emekleyecek anca küçük bi yer var defneye sonrasında gıcık oluyo sınırlı olması.amaan işte böyle..
zeynooo neyin var kuzum, hastalıktan hariç bi moral bozukluğu var gibi yazmışsın..kız az önce face e baktım kızdım sana, kızı daha iyileşemedi doğru düzgün, hemen yine resim koymuş diye..klava: Kızım nazar var sizde, nazar...
07papatya+, camdankalp38, escos, fatos0808+, selmakerem, turkkahvesi85, yaren_h
KILZAR NERDESİNİZ YAVVV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?