2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız gülşah platesi nerden buldun..çok azimli gördüm seni arkadaşım. zaten incelmiştin, iyicene incelecen..maşallah kız..ne zaman buluşacağız ya?

ne kaa kalcaklarını bilmiyorumm..sanmam 3-4 gün anca..rüvüşle görüşüyon mu,ben hiç telefonlaşmadım..

evet ya, tek başına bebek bakmak çok zor, hele ikisi de hasta..bacısı falan olsaydı keşke..benim bacım her işimi görür,allah razı olsun..hele annemin hakkını nasıl öderim hiç bilmiyorum..

kız gülşah platesi nerden buldun..çok azimli gördüm seni arkadaşım. zaten incelmiştin, iyicene incelecen..maşallah kız..ne zaman buluşacağız ya?

kız ebru şallının eski progragramına takıldım bi kaç gün baktım iyi gidiyorum..
karın hareketleri,kalça hareketleri,selülit hareketleri derken kendimi çok iyi hissetmeye başladım yapıyorum hergün
zaten hareketleri öğrendim artık kendimde yapıyorum hehehekaydirigubbakcemile5
ne incelmesi kız hala eski pantolanlarımı giyemiyorumm

buluşalım ben size bağlıyım hatunlar
bi tek ben evdeyim hepinizi çalışıyonuz anam ben size uyarım

serapcım o cadı derini öpüyorumm..çok güzel vermişsin kiloyu bi haftada devamı gelsin inşallah..amaan bende artık karar verdm yerleşeyim artık kaçarı yok zayıflamaya karar verdimmçok hırslıyım bu sefer.
didemcim çok geçmiş omsun.amaan biri hasta olunca malesef hasta oluyo herkz.üst üste çekiyoz iştee.
gülşahcım atlatmışsınız.aman hastalık uzak olsun sizden.hepimisden.teyzesi bir aydır emekliyo şükür hatta ayaklandı tutunup gidiyo artık:))
hülyacım büyükler geliyormuş.hoşgelsinler.üzmesinler.umarım çok güzel geçer.insan yoruluyo ama iyi geçerse o yorgunluk vız gelir:))
sibelcim çok geçmiş olsun.acil şifalar.
reyhancım sen türkiyedemiydin..ayy allah kabul etsin.dedenler sağlıklıca geri dönsünler inşallah.bi kez daha gördün ne güzll.ecemi öpüyorum..
dorup paşadamı hasta çok geçmiş omsun.nezleler hafif olsun inşallah.rahat atlattxsınlar.
hacer hoşgeldinn.sen yerleştin daısı banaaa..
unuttuğun vasa kusuruma bakmayın.yinede dayanamayıp bir iki geçmişe bakıyorum.
zeynepcim kız ne oldu kuzumm.üzülme emiii..

Son düzenleme:
ne kaa kalcaklarını bilmiyorumm..sanmam 3-4 gün anca..rüvüşle görüşüyon mu,ben hiç telefonlaşmadım..

görüşmüyorum hiç ya o gün senden çıktığımız işte bi daha konuşmadık kimseyle ne kötüyüz yaa

gülşahcım[/B] atlatmışsınız.aman hastalık uzak olsun sizden.hepimisden.teyzesi bir aydır emekliyo şükür hatta ayaklandı tutunup gidiyo artık:))

saol canım hepimizden uzak olsun hastalık inş
maşallah defnemeee azimli kızım benim

ben çıkıyom bacılar..
buhar makinası almaya gidiyorum kızıma...
bi kaç yere bakcam
anamla kızım hazırlandı beni bekliyolar söylenmeye başladılar hehehe
görüşürüz...

evet ya, tek başına bebek bakmak çok zor, hele ikisi de hasta..bacısı falan olsaydı keşke..benim bacım her işimi görür,allah razı olsun..hele annemin hakkını nasıl öderim hiç bilmiyorum..

AYNEN VALLA ANNELERİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ
VALLA AZİMLİ GÜLŞAH PLATES YAPIYO BENDE YAPMAK İSTİYORUMDA ZAMANIM YOK AĞLIYCAM YAA:sinifsinif:Çok üzgünüm çoook

canım çok geçmiş olsun
günaydın herkese
OTE=XSIDE;15811074]Bakma didemin öyle yazdığına anne -bebek dergisinde gördüm gayet alımlı hoş hatuuunnnnnnn.kızın çok bilmişliği tamamen yani.

o senin güzelliğin arkadaşım
o zmana göre epey kilo verdim sayılır revna da grip oldu gene kızlar çocuk tam düzelmişti neva cadısı gene hasta etti çocuğu dün akşam burnu akmaya başladı kongest başladım bide ıhlamurlu hatmili karışık yapıp içirdim ikisinede doktora götürsemmi karar kaldım[/QUOTE]
canım sizede geçmiş olsun ya allahım bebeişlerin hasta olması çok zor
Kızlar günaydın,

yeni yazım blogdadır.

Küçük Prensim: Hoşgeldin Nezle!
canım baktım geçmiş olsun yorum yazdım amaa olmadı
ah kıyamama atlatamadı yavrum bi geçirseydi
hadi canım allah kavuştursun hoş geldin
düzelecek canım sabır napçan
hadi ahayırlısı bacım merkez istiyodun olur inşalalh
07papatya+, camdankalp38, escos, fatos0808+, selmakerem, turkkahvesi85, yaren_h
KILZAR NERDESİNİZ YAVVV
burdayım tatlum nbr?

zeynepçim hayırdır canım ya inşallah ii olur bir an önce ne sıkıntın varsa

arasta gece hiç uyumadı abartısız hiç gözler kapalı mzıızrdanıyo delirtecektim accık yüksek sesle konuşayım ağlıyo yarı uyk,ulu bilem anlıyo ne istiyo bu çocuklar bi anlasam

anaaa kız bak 40 kere dedin olcakmı ne merkez :) hadi inş
oyy emekliyomuşda yer bulamıyomuş fıstığımmm ...az kaldı sabredin
kaydirigubbakcemile3he kızz çok dedim.keşke ilçe çıkmasaydı diye.ayy belkide çıkar hayırlısı bekliyoz bakalım..

kızz ne etcen adresimi.veririm tabi ama.ben biliyom neden istedigini ardesimi...

mahsuru yok canım.veririm tabiki telimi.ama biz çok beklemeyiz neti bağlatmak için sanırım.zaten nakil gidecek.kapanmayacak yani olsa olsa bir iki haftanın içinde açılır..

fatoşcum inşallah.canım yaa..
benim kızda iki gündür sürekli uyanıyo.valla zor oluyo banada..

TAMAM O ZAMAN CANIM

canım sizede geçmiş olsun ya allahım bebeişlerin hasta olması çok zor

canım baktım geçmiş olsun yorum yazdım amaa olmadı

ah kıyamama atlatamadı yavrum bi geçirseydi

hadi canım allah kavuştursun hoş geldin

düzelecek canım sabır napçan

hadi ahayırlısı bacım merkez istiyodun olur inşalalh

burdayım tatlum nbr?

zeynepçim hayırdır canım ya inşallah ii olur bir an önce ne sıkıntın varsa

arasta gece hiç uyumadı abartısız hiç gözler kapalı mzıızrdanıyo delirtecektim accık yüksek sesle konuşayım ağlıyo yarı uyk,ulu bilem anlıyo ne istiyo bu çocuklar bi anlasam[/QUOTE]

İYİYİM CANIM NE OLSUN SENDEN NE HABER BURSAYA GELMİYOMUSUN KIZ
ARAS PAŞAYIDA ÇOK ÖPÜYORUM
HEPİMİZİN ORTAK DERDİ UYKUSUZLUK

ay bide begendim begenmedim butonumu var..amaan saçma olmuşş..begenirsin aman iyi.yada unutursun begenme butonunu.neden begenmedi olur.begenmezsin neden begenmedin olurr..sempatiksalakcinni ..ben begenmedimmkaydirigubbakcemile3

Ayşegülcüm inş.gönlünüzden geçen yer olur canım hakkınızda hayırlısı bakalım....
annem geldi bende pazara gidip geleyim sonra çocuklar okuldan alınacak yarın haftasonu tatil banada tatil ohhh ne güzel ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…