kız gülşah platesi nerden buldun..çok azimli gördüm seni arkadaşım. zaten incelmiştin, iyicene incelecen..maşallah kız..ne zaman buluşacağız ya?
ne kaa kalcaklarını bilmiyorumm..sanmam 3-4 gün anca..rüvüşle görüşüyon mu,ben hiç telefonlaşmadım..
gülşahcım[/B] atlatmışsınız.aman hastalık uzak olsun sizden.hepimisden.teyzesi bir aydır emekliyo şükür hatta ayaklandı tutunup gidiyo artık:))
evet ya, tek başına bebek bakmak çok zor, hele ikisi de hasta..bacısı falan olsaydı keşke..benim bacım her işimi görür,allah razı olsun..hele annemin hakkını nasıl öderim hiç bilmiyorum..
canım çok geçmiş olsunayy nasıl özlemişim yazdıklarınızııı okumayııı...
hastayım anacım, kolum budum kalkmıyorrr. dizlerim başta olmak üzere ağrımayan yerim yok galiba. yatıyorum paso, bişey yapamıyorum.
Mirayla sürünüyorum resmen: oturmak istemiyor, bi yerler buluyor tutunacak: dizlerinin üstünde kalkıyor. kucak istiyorr. ve her gün yeni bi kelime söylüyor (çenesi düşük mü olacak nedir) bugün sabahtan beri "baba gel" dedi. başım çatlıyorr
kimse yazmaz nasıl olsa geçmişi yoklayayım ben.
kendimi iyi hissettiğimde yapacağım ilk şey sohbete katılmak olacak. öptüm hepinizi ve kuzucuklarımı.
iyi geceler.
allaha emanetiniz
günaydın herkese
OTE=XSIDE;15811074]Bakma didemin öyle yazdığına anne -bebek dergisinde gördüm gayet alımlı hoş hatuuunnnnnnn.kızın çok bilmişliği tamamen yani.
canım baktım geçmiş olsun yorum yazdım amaa olmadı
ah kıyamama atlatamadı yavrum bi geçirseydiaynıyım kız valla diyorum ya ben düzelmem diye offf...
burak gece sabaha kadar öksürdü abartmıyorum sabaha kadar yatmadı..
birazdan dr a gidicez..hiç gidesim yok..çocuk ilaç içmekten bitap düştü..
gece zyağını ılıttım içine limon damlattım içirdim..biraz rahatladı..
rena hasta olmuş kuzucuk offf napcaz kız..
büyükler hastalığı getiriyolar..
küçüklerde perişan oluyo...
hadi canım allah kavuştursun hoş geldinGünaydin kizlar.........
Bir haftalik Türkiye seyahatimizden döndük yorucu bir hafta geçirdik
Dedemi hacca ugurladik çok güzeldi
Ecem hanimda ailenin geri kalan kismiylada tanismis oldu
Havalarda çok güzeldi tadini çikardik bol bol
Ecem de bir haftayi dedesiyle nenesiyle geçirince dede ve nene demeye basladi
Öglen doktora çikicaz biraz burnumuz akiyo kilomuzada bakariz bakalim.
Umarim hepiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur
hasta bebeisler varsa hepsine çok çok geçmis olsun
düzelecek canım sabır napçanselam kızlar
uykusuzluktan delircem
akşam naz 1,5 satte bi uyandı
sabahın beşinde oturdum hüngür hüngür ağladım sinirlerim bozuldu ona bağırdım biraz
sonra kendime kızdım
uykusuzluk çok kötü
ne zaman düzene gircek yarabbim yaaa
hadi ahayırlısı bacım merkez istiyodun olur inşalalhselammm..
ayy daha ne işin var demeyin bizde işler karıştıkaydirigubbakcemile3
defterdarlık sizi maraş merkeze atayabiliriz dediler.bizden haber bekleyin bugün dediler.ayy valla sevindem ben.ee pazarcıktanda ev tutuldu ama kapora vermedi allahtan.ama kesin degil işte.bugün gelin derlerse herşey baştan olacak.eşim maraşa gidecek lojman bakacak olmadı ev tutacak.yani bizim taşınma işyimiz merkez olursa anca haftaya olacak.ama tamam pazarcıkta kalın derlerse sanırım pazartesi taşınacagız.evin %80 i toplanmış durumda.ev çok kötü oldu damadagınık.bir anönce belli olsada bizde gitsek gayrı.çocuklarda huzursuz olduu.emekleyecek anca küçük bi yer var defneye sonrasında gıcık oluyo sınırlı olması.amaan işte böyle..
burdayım tatlum nbr?07papatya+, camdankalp38, escos, fatos0808+, selmakerem, turkkahvesi85, yaren_h
KILZAR NERDESİNİZ YAVVV
kaydirigubbakcemile3he kızz çok dedim.keşke ilçe çıkmasaydı diye.ayy belkide çıkar hayırlısı bekliyoz bakalım..anaaa kız bak 40 kere dedin olcakmı ne merkez :) hadi inş
oyy emekliyomuşda yer bulamıyomuş fıstığımmm ...az kaldı sabredin
aaaaa :1shok: hadi kız hayırlısıyla merkez olur inş. evet en sinir bişey toplanmış evde yaşamak.. neyse sonu güzel olur inş.
baksana aklımdasın,unutmadım yerimseniben buraya yetişmez dedim ama gittiğinde adresi mesaj atcan bana tamammı?
aaa çok güzel inş gönlüne göre olur ayşegülcüm kız bana özelden telefonuna yazda ararız seni yada faceden özel mesaj at merak ederiz biz sen taşınınca tabi bi mahsuru yoksa
kızcağız perişan oldu valla inş.çabucak iyileşir ya kıyamam
kaydirigubbakcemile3he kızz çok dedim.keşke ilçe çıkmasaydı diye.ayy belkide çıkar hayırlısı bekliyoz bakalım..
kızz ne etcen adresimi.veririm tabi ama.ben biliyom neden istedigini ardesimi...
mahsuru yok canım.veririm tabiki telimi.ama biz çok beklemeyiz neti bağlatmak için sanırım.zaten nakil gidecek.kapanmayacak yani olsa olsa bir iki haftanın içinde açılır..
canım sizede geçmiş olsun ya allahım bebeişlerin hasta olması çok zorcanım çok geçmiş olsun
o senin güzelliğin arkadaşım
o zmana göre epey kilo verdim sayılır revna da grip oldu gene kızlar çocuk tam düzelmişti neva cadısı gene hasta etti çocuğu dün akşam burnu akmaya başladı kongest başladım bide ıhlamurlu hatmili karışık yapıp içirdim ikisinede doktora götürsemmi karar kaldım
kızlar ben çıkıyom.defneyi yıkayacagım.byy
Merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?