2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım..naber..

ayşegül hadi bakalım Allah gönlüne göre versin bacım..

ayy sağol canım.hadi inşallah..

sağol selmacım.şu beklemede bi bitseydide kurtulsaydık

ayşegül beklemek daha çok yoruyor değilmi insanı...
şu anda nerde yaşayacağın bir habere bağlı...

bende sigara böreği yaptım kol böreği yaptım sıpalar yesin diye..
meyve sıkacağım buroo uyuyo..ses yapmasın diye bekliyorum uyanınca sıkacağım...
gelin yiyelim canlarım...

kızları yıkadım.ayy havada süper zaten sıcacık..babamızla zeynep dışarı çıktı.bende defnecikle..meyvesini verdim.kuzum hemencecik bitirdi.yavrum acıkmış.daha kahvaltıyla duruyordu bu saat oldu:1no2:.istemidi yemeyi.ama bol bol emiyo şükürhatta okadar emiyorki bu aralar gögüs uçlarım acıyo resmen.öyle bi çikorkii.allahtan dişleri yok

kızlar begendim begenmedim butonunu sevmedim dedim.bak nasıl kaldırmışlar:roflol:

ayy ben burağa meyve yediremiyorum...hoş hiçbişey yemiyoda..
suyunu sıkıyorum biberonla veriyorum damla damla içiyo...karışık yapıyorum onuda..herşeyden bi vitamin alsın diye..

ayşegül beklemek daha çok yoruyor değilmi insanı...
şu anda nerde yaşayacağın bir habere bağlı...

ayy aynen yaa..izm u bekleme işimizde hiç bitmiyo.eşim yine stres olduu adam düşünüp duruyo bi arasalardıda kurtulsaydık..(

bende sigara böreği yaptım kol böreği yaptım sıpalar yesin diye..
meyve sıkacağım buroo uyuyo..ses yapmasın diye bekliyorum uyanınca sıkacağım...
gelin yiyelim canlarım...

ayyyy sibelll canımı çektirdinnn bende istiyommmcokacimcoook.evde bişeyde yapmıyom benn pasta börek gibi..artık yerleşince

ayy çok fenayım dimi...
kocişi ara gelirken alsın pasta börek yapma bu işin içinde napcan...

ayy ben burağa meyve yediremiyorum...hoş hiçbişey yemiyoda..
suyunu sıkıyorum biberonla veriyorum damla damla içiyo...karışık yapıyorum onuda..herşeyden bi vitamin alsın diye..

kız benikide meyve suyu içmiyo ama püreyi yiyo..bir iki pipetle fırt çeker okadar..

yok kız bende var hala...

anaaa gelmiş geri hakkaten kızdırdım demekki..

ayşegül bizim maraşta bi arkadaş var..abimglin arkadaşı kiralık ev olursa soralım eğer istersen..

ayy çok fenayım dimi...
kocişi ara gelirken alsın pasta börek yapma bu işin içinde napcan...

kız edememki zati.herşey kolilendi..heee diyeyim barii..adam günlerdir dışarda yedirip duruyo zatennkaydirigubbakcemile3gitti paracıklar..

ayşegül bizim maraşta bi arkadaş var..abimglin arkadaşı kiralık ev olursa soralım eğer istersen..

bak ilk baandigim kişi oldun..:dance:
sağol canım.eger merkez olursa %90 lojmanda otururuz.ama belkide dolu o kadarını bilmiyorum.egerki ararsak sanada derim hemen.teşekkürlerr.pazarcıktaki evde çok güzeldi diyo eşim.yeni yapım ev.daha kimse oturmamış.bakalım ne kısmet olacak..

sibelin nere gittigi belli oldu..utku yakaşıklıyı resmetmişş.iyi etmiş..maşallah delikanlıya..

sibelin nere gittigi belli oldu..utku yakaşıklıyı resmetmişş.iyi etmiş..maşallah delikanlıya..

dimi birazda bu oğlumu koyam dedim..biraz o biraz bu...
utku içeriyi savaş alanına çevirmş..
makası almış kağıt poşet ne varsa kesiyo
bende karışmadım haline bıraktımfisfisfis

dimi birazda bu oğlumu koyam dedim..biraz o biraz bu...
utku içeriyi savaş alanına çevirmş..
makası almış kağıt poşet ne varsa kesiyo
bende karışmadım haline bıraktımfisfisfis

hımm tabi tabi.olmadı ikisini bi arada koyy..

bencede bırak kendi haline..bir şeyleri kendi kendine keşfetsin.

bencede gelin gariiii........:1ninca:

heee..toplaşıyoruz zanlumca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…