slm canım..naber..
ayşegül hadi bakalım Allah gönlüne göre versin bacım..
Ayşegülcüm inş.gönlünüzden geçen yer olur canım hakkınızda hayırlısı bakalım....
annem geldi bende pazara gidip geleyim sonra çocuklar okuldan alınacak yarın haftasonu tatil banada tatil ohhh ne güzel ....
Güle güle sıhhatler olsun şimdiden canım
kızları yıkadım.ayy havada süper zaten sıcacık..babamızla zeynep dışarı çıktı.bende defnecikle..meyvesini verdim.kuzum hemencecik bitirdi.yavrum acıkmış.daha kahvaltıyla duruyordu bu saat oldu:1no2:.istemidi yemeyi.ama bol bol emiyo şükürhatta okadar emiyorki bu aralar gögüs uçlarım acıyo resmen.öyle bi çikorkii.allahtan dişleri yok
kızlar begendim begenmedim butonunu sevmedim dedim.bak nasıl kaldırmışlar:roflol:
ayşegül beklemek daha çok yoruyor değilmi insanı...
şu anda nerde yaşayacağın bir habere bağlı...
bende sigara böreği yaptım kol böreği yaptım sıpalar yesin diye..
meyve sıkacağım buroo uyuyo..ses yapmasın diye bekliyorum uyanınca sıkacağım...
gelin yiyelim canlarım...
ayy aynen yaa..izm u bekleme işimizde hiç bitmiyo.eşim yine stres olduu adam düşünüp duruyo bi arasalardıda kurtulsaydık..(
ayyyy sibelll canımı çektirdinnn bende istiyommmcokacimcoook.evde bişeyde yapmıyom benn pasta börek gibi..artık yerleşince
ayy ben burağa meyve yediremiyorum...hoş hiçbişey yemiyoda..
suyunu sıkıyorum biberonla veriyorum damla damla içiyo...karışık yapıyorum onuda..herşeyden bi vitamin alsın diye..
yok kız bende var hala...
ayy çok fenayım dimi...
kocişi ara gelirken alsın pasta börek yapma bu işin içinde napcan...
ayşegül bizim maraşta bi arkadaş var..abimglin arkadaşı kiralık ev olursa soralım eğer istersen..
kız edememki zati.herşey kolilendi..heee diyeyim barii..adam günlerdir dışarda yedirip duruyo zatennkaydirigubbakcemile3gitti paracıklar..
sibelin nere gittigi belli oldu..utku yakaşıklıyı resmetmişş.iyi etmiş..maşallah delikanlıya..
yawww kimse yokkk..huuuuu nirdesiniz..
dimi birazda bu oğlumu koyam dedim..biraz o biraz bu...
utku içeriyi savaş alanına çevirmş..
makası almış kağıt poşet ne varsa kesiyo
bende karışmadım haline bıraktımfisfisfis
bencede gelin gariiii........:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?