ayşegül sn nereye taşınıyon bacım
niye taşınıyon
delüüüükaydirigubbakcemile3:asigim:
evet maşallah doruk a
senin bıdış kaç cm nie kısayız dedin cnm
kızlar ben geldim ne haberr
hoşgeldin serap
ayşegül nasıl gidio cnm toplandınmı?
maraşa canım.eşim müdür yardımcısı oldu tanimizi çıktı.şimdi ya maraş pazarcık olacak yada maraş merkez olacak.bugün belli olaak sanırım..
maraş öylemi...hii.inş. hayırlı olur ya ..küçük biyer sanırım orası
kızz sen bi msn e gelde bana bi resim gönder.artıkın gönderilebiliyo.sonra sileriz ..görcem seni artıkın.tak ettiisempatiksalakcinni
en son 68dik..20 gün kadar oldu gideli işte dr.a
hadi hayırlısı cnm Allah kolaylık versin inş.hoşgeldinn..
epey toparlandım..ya beklemedeyim şimri menkez çıkarsa taa çarşamba perşembe olur gitmemiz o yüzden acele etmeyeyim diyom.eger hazarcıksa kalanıda yine ailem gelir bi günda tplarız.az kaldı zaten..
aaa doğum günümü yazdımm.kaydirigubbakcemile3hay allah..neyse düzeltme yapmışsın barii.evet resemler çok hoşuma gitti.şuan bloga bakıyorum ...aysegülcüm doğum günü değilde dis bugdayı demek istedin sanırım. ben yeniledim blogu artık yorum yapılıyor. yazıların altında yorum diye bisey var onu tıklarsan olur sanırım. yorumlarınızı eksik etmeyin bizden :)
bu arada bizde uzamamışız bu ay. 250 gr. almısız. bu verilere cok takılmamak lazım yaaaa.... kızlar erkekler cok farklı. genetiktede baglı. ben ufacık bi kadınım. oglum dayılarına cekmis. benden uzun olucak gibi. Defneninde boyda masallahı var.
bilmiyorumkismile...bi ara geliim olur:)
bebiş standartlarında deilmi cnm baktınmı
hadi hayırlısı cnm Allah kolaylık versin inş.
geldiikk...
almadım buhar makinası akşam eşimle alcaz
oyun çadırı gördüm bide çok sevdim onuda alcam,çok seviyo bizimki bişilerin içine girip oynamayı...oyuncak sepetine girip oynuyo sığmaya sığmaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?