2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül sn nereye taşınıyon bacım
niye taşınıyon

maraşa canım.eşim müdür yardımcısı oldu tanimizi çıktı.şimdi ya maraş pazarcık olacak yada maraş merkez olacak.bugün belli olaak sanırım..

delüüüükaydirigubbakcemile3:asigim:

kızz sen bi msn e gelde bana bi resim gönder.artıkın gönderilebiliyo.sonra sileriz ..görcem seni artıkın.tak ettiisempatiksalakcinni

aysegülcüm doğum günü değilde dis bugdayı demek istedin sanırım. ben yeniledim blogu artık yorum yapılıyor. yazıların altında yorum diye bisey var onu tıklarsan olur sanırım. yorumlarınızı eksik etmeyin bizden :)

bu arada bizde uzamamışız bu ay. 250 gr. almısız. bu verilere cok takılmamak lazım yaaaa.... kızlar erkekler cok farklı. genetiktede baglı. ben ufacık bi kadınım. oglum dayılarına cekmis. benden uzun olucak gibi. Defneninde boyda masallahı var.

bilmiyorumkismile...bi ara geliim olur:)

en son 68dik..20 gün kadar oldu gideli işte dr.a

bebiş standartlarında deilmi cnm baktınmı
hadi hayırlısı cnm Allah kolaylık versin inş.

aaa doğum günümü yazdımm.kaydirigubbakcemile3hay allah..neyse düzeltme yapmışsın barii.evet resemler çok hoşuma gitti.şuan bloga bakıyorum ...

bilmiyorumkismile...bi ara geliim olur:)

gel gellllyerimseniben

geldiikk...
almadım buhar makinası akşam eşimle alcaz
oyun çadırı gördüm bide çok sevdim onuda alcam,çok seviyo bizimki bişilerin içine girip oynamayı...oyuncak sepetine girip oynuyo sığmaya sığmaya :))

ayy bizimkide çok sevio
park beşik almiştık içinde oynuyo sadece
yatmıyo hiç

üfff kızımın dişi çıksada diş partisi yapsak -tatlicadiarzu-
tembel kalıbını görende bişi ssanır ayy kalıba göre çıkmıyo ya bu dişler dimi hayret bişeyim :kedi:
kız nerdeyse yürüyecek bayaa ayakta duruyo ama diş yokkafamçokkarıştı

off beynim patladı bee
çatıda ustalar var
ev başımıza yıkılacak yakında
ömerde uyumaz uyumaz bu seste uyyo
nası çoçuk anlamadım gitti valla

ÖZLEMcim geçmiş olsun DORUK da hastaymış yaa kuzum benim allah iyliğini versin inş
bloğunuzu takip ediyorum çokda beğeniyorum bayıldım diş partisi resimlerinize iyice heveslendirdiniz beni heee

bizimde 6. dişimizin kafası göründü ama bi haftadır çıkamıyo bi türlü
niye acaba..diğerleri 3 güne geldiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…