aaaa özlem teyzesi ilk benm oğlum erkek oldu..
küseriz ama haaklinialirimsmile
yaaa teyzesi benm oğlum 4 aylıkken erkekliğe adım attı..
kuru fasulye pilav salata..
sen ne pişirdin canım..
burcucum geçmiş olsun canım bronşitmi dikkat et kendine yav
Kabak,tavuklu bullgur pilavı var bizde de..
Daha yürümüyo gızzz uğraşıyo..Sinir oluyom tam randıman almadan yürüyo emekliyo diyenlere.Bende onlara dönmiyim:roflol:
Geçmiş olsun Burcucum bi an önce dön buralara bekliyoruz...Aslında herkesi bekliyoruzzzzz herkes dönsüüüüüün lüflemmm
Ya yaparsın inşallah,yapamasan bile bi daha para vermiyon bildiğim kadarıyla sınava..Bi daha denersin..Hadi haber ver bakalımmmm
ayy evet canım yaa..minnacık kuzum ağzına ekşi ekşi asitli sular geliyo, öksürüyo, ağlıyo ve kaçınılmaz son kusuyogeçmiş olsun ÇINAR'a.... yavrum benim bide reflümü çıktı başımıza yaa allahım şifa versin..
evet spor çok pozitifleştiriyo bırakma sakın...ben daha evden çıkamadım spor için evde yapıyorum ama o bile iyi geliyo...
tarifler çok güzel denicem tşk ederiimmm...
sağolasın canım..inşallah atlatırız bunu da..yavrucum doğduğundan beri bebeklerde sıklıkla görüldüğü söylenen herşey onu buldu yahu..napalım dermansız derdimiz olmasın..Ya hiç takılamıyorum ben buraya ya Toprak beni çok oyalıyor..
Naber filan yazmışınız ay kusura bakmayın bacılar girmemle çıkmam bir oldu:kedi:
Geçmiş olsun Çınar oğlana.En azından teşhis konmuş oldu canım..Bebek reflüsü ne yazık ki karşılaşılan bişey.Bir an önce tedavisi olur da iyileşir inşallah...Aramızda erkek olmuş tek yiğit osositososito
Bizde tay duruyoruz artık..Yürüme hevesi zirve de..Sürekli denemedeyiz bu aralar..3 gündür iki yetişkin adımı mesafeden hızlıca yürüyor.O kadar cesaretli ki önce denge sağlıyor,gözüne kestiriyor sonra haldur huldur geçiyor karşıya
İlk gece sevinçten uyuyamadımsenağlama Bi anne olarak bu çabayı görmek beni duygusal yönden çok etkiliyor..Halbuki daha yeni doğdular..Allahım ne kadar büyüksün sana binlerce kez şükürler olsun..
Kızlar size bişey diyim mi kalabalığın bu kadar faydasının olabileceğini düşünmüyordum..Kaynanamın yan binasına taşındığımızdan ve de kaynanam köyden geldiğinden beri Toprak çok büyük atakta..Ben öğretiyorum,babaannesi sürekli tekrarlatıyor..Akşamları baba,amca gelince sahneliyoruzAlkış kıyamet tabi..Toprak zevkten 4 köşe..Yaptıkça yapası geliyor...
Paylaşmak istedim sizinle..Önce annemi arayıp son dakika haberi olarak geçiyom sonra da buraya yazıyomkaydirigubbakcemile3
Ama burasının hali hiç iç açısı değil ben size söyliyim...Böle giderse tükenecek muhabbet
Özlemcim bloguna baktım yorum yazma fırsatım olmadı..Yazacağım inşallah..Daha çok yaz tabiri caizse aklına ne geliyosa yaz çok zevkli bişey..Nezle olayına da pozitif bi yaklaşım getirmişin ayrıca tebrik ederim senidelikafadulden
aaaa ben de bilmiyordum canım..o aralar aranızda yoktum ya ondan heralde..siz mi istediniz yoksa mecburi mi oldu..kolay atlattınız mı?benim kuzum biliyosun çok hırpalandı..aaaa özlem teyzesi ilk benm oğlum erkek oldu..
küseriz ama haaklinialirimsmile
sağol canım teşekkür ederiz inşallah kolay atlatırız bakalım..a.s. a.s.
okudum geçmişi tek tek alıntı yapamadım vaktim yok inanın .bayram yoğunluğu var o yüzden şu bayramı bi atlatayım daha doğrusu yoğunluğunu yani 1 hafta daha gelicem gelicemmmm ama tek ben değilim galiba bu ara burası çok ihmal edilmiş haklısın Özlem.
Doruk -çınar hastamı olmuşş geçmiş olsun size.inşallah çabucak atlatırsınız.
Bende bronşit olmuşum sabah ilaç yazdırmaya gittim öyle bir öksürüyorum ki dr muayene edeyim dedi sonrada bronsit dedi ilaçları değiştirdi haftaya muayeneye gel dedi.sıgara da var tabii tetikliyor.
ben yarın ehliyet sınavına giriyorum şans dileyin bana.pek çalışamadım demek isterdim ama malesef ne derslere katıldım nede çalıştım yani hiççç çalışamadım. 2 kere okudum 3-4 kerede test çözdüm o kadar keşke yazılmasaydım diyorum ama madem yazıldım bi girip deniyeceğim hayırlısı olsun.aslında konuları anladım ama motor biraz karışık geldi.
çınarada çok geçmiş olsun burçincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?