2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar akşama eşimin arkadaşları geliyor şimdi hirayı sallıyorum uyusun önce evin işini yapıcam sonra hazırlığımı yapıcam vakit kalırsa kızımı alıp sahile gidicem hava güzel bugün ALLAH tan dondurucuda 3 çeşit hamurişi vardı 3 çeşit daha yapıcam inşallah çabuk biter kızım uyusada işime baksam:))

esım gelmek uzeredır kızlar cıktım ben...
Yarın ıpegı hem kontrole hem cerraha goturcez dua edın ıyı haberler getırıyım sıze :a015:
canım benim dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
saol zeynepcim zor bi aksam olucak hayirlisiyla bi atlatsam rahatliycam
canım çok yorulmuşun ama atlatmışın ecemde akıllı kız yerim ben onu..
ben de yazılı okuyorum. Dakka bir gol bir bi sürü zarf geldi okunacak... Sıkıldım bakayım dedim. Esra da şimdi uyudu...bir an önce bitse de kızımla rahat rahat ilgilensem
sende çok yoğunsun dimi zor valla allah yardımcınız olsun canım
canım benim şaka yapmış sende benim gibi alınmışın.valla bebiş doğduktan sonra zeynepçim bizde hep atışır olduk zor zamanlarf geçiriyoruz geçecek diyorum anne olmak çok zormuş gerçektende bilinse dahi anne olmadan anlaşılmıyomuş annenin kıymeti.üzülme kız eşin takılmış.sende benim gibi ufak şeylerle mutlu oluyosun tatlı bi söz gibi ufak bi çiçek gibi...
kıyamam a az kaldı 3 ayında geçer inşallah..sen nasılsın özledik valla bıraktın bizi
günaydın kızlar
annem gitti
gene kaldık kızımla başbaşa
yoğun tempo beni bekliyor
eyvahedigeldismile
günaydın canım benimde annem dün gitti çok kederliyim of of allah kavuştursun senide...
günaydın hülyacım..
Nasılsın ahmet burak nasıl...öp onu anası eve gidince..

ohh benim içinde gez canımcım şööle çek ciğerlerine deniz kokusunu.
nerde oturuyosun bu arada, sahil dedin aklıma nedense maltepe kadıköy tarafları geldi içime doğrumu doğmuş. koy cezveyi ateşe, gelem de bi kahve içek :))

kızlar biz bugün tam iki aylık olduk

çok şükür hira uyudu hepinizi öptüm canlaropuyorumnanaktan

eşim erken evlendi arkadaşları hepsi bekar o kadar sapın yanında durmam heralde onlrı yalnız bırakrım akşama inşallah birileri olur burdada sıkılmamkaydirigubbakcemile3

tamam canım senin içinde gezerim yada gel beraber gezelim önce kahvemizi içelim

yok canım bahçeşehirde oturuyorum işim geç bitirse büyükçekmece sahiline gidicem erken bitirse yeşilköy sahiline gidicem yarın emirganzemuszemushadi sizde yarın çıkın kocişleri alıp

sen nerde oturuyorsun

günaydın hülyacım..
Nasılsın ahmet burak nasıl...öp onu anası eve gidince..

Ahmet Burak iyi de babası yurtdışına gitti bu sabah, 1 hafta yok:sinifsinif: bakalım nasıl olacak? annemler 12. katta oturuyo. sabah elektrikler yoktu, sağolsun eşim gitmeden bıraktı. 5 kat in,12 kat çık, 12 kat in, 5 kat çık kafamçokkarıştı

1 saatten çıkıcam, seve seve öperim valla,özledim zaten sıpayı

zeynep hiranın 2.ayı kutlu olsun allah daha nice mutlu aylar nasip etsin hihoyyyt

güngörende canım.
memleketime giderken trakya tarafını kullanıyorum bahçeşehiri görüyorum geçerken. güzel yer.

kızlar kanguru alayım koyayım nazı gezeyim vitrinlere bakayım diyorum ama onuda çok az kullanabiliyosun puset alcaz zaten de, kanguru kullanan varmı ne marka ve memnunmusunuz
deyiverin hadi

hadi ya eşim evlenmeden önce orda oturuyordu ilgi hastanesinin 2 üst sokağında komşular akrabalar hepsi orda bende nişanlıyken samimi olmuştum sık sık geliyorum bende bayrampaşada oturuyordum
sağol canım evet buraları güzel ama insanlar soğuk oralar gibi candan değil

ben kanguru baby siling kullanıyorum ama normal kaguruda alıcam takip ediyim

valla canım bende babycenter in var basit birşey hediye gelmişti ben tam kullanamadım benim kız biraz zayıf olduğu için daha tam içine olmuyor... kullanmaya başlayınca söylerim.

bizde bugün pusetlere bakıcaz... pierre cardin in bir modelini beğendim netten ama 300 ytl... acaba bi puset için çokmu? ya da benim etrafımdakiler hep daha ucuz şeyler aldıkları için sanırım bana pahalı geliyor... sizce de pahalı mı?

günaydn kzlar
ben bugün eve geçicem gene ayryorum sizlerden pöff
kanguru ben kullanyorum çok memnunum valla kraftn ki hem geniş öyle sklmyo ecrin amma bizde arabaya geçicez kucakta taşmak artk zorlaşmaya başladı

slm kızlar
ecenaz kanguruda taşınmıyo malesef sığmıyo zilli kızım
boynum belim kopuyo
arabasını aldım zaten onunla gidiyoruz yürünecek yerlere

Günaydin kizlar
sitede sorun vardi yine anca girebildim
Pervincim kolay gelsin canim 2.ayinizda hayirli olsun öp sekeri benim için

kaç gündür havalar çok güzel burda tam yaz havasi bizde çikip gezicez bugün

slm kızlar
ecenaz kanguruda taşınmıyo malesef sığmıyo zilli kızım
boynum belim kopuyo
arabasını aldım zaten onunla gidiyoruz yürünecek yerlere
kaydirigubbakcemile3tombik seker seni
valla bende istiyorum bi kanguru ama ya bizde sigmazsak
en çokta yaz için istiyodum bu yaz kismetse Tr ye gelicez orda rahat olur diye düsündüm uçakla gelicegimiz için pusetini getiremem napicaz bakalim

peki bu kangurularda kilo siniri varmi kizlarbilmiyorumkismile

valla canım kilo sorunu yok taşmana bağl
benimki geniş baya bazlar çok dar oluyo çocuk girmiyo içine benim aldğm baya geniş içi rahat duruyo içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…