canım benim dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...esım gelmek uzeredır kızlar cıktım ben...
Yarın ıpegı hem kontrole hem cerraha goturcez dua edın ıyı haberler getırıyım sıze :a015:
canım çok yorulmuşun ama atlatmışın ecemde akıllı kız yerim ben onu..saol zeynepcim zor bi aksam olucak hayirlisiyla bi atlatsam rahatliycam
sende çok yoğunsun dimi zor valla allah yardımcınız olsun canımben de yazılı okuyorum. Dakka bir gol bir bi sürü zarf geldi okunacak... Sıkıldım bakayım dedim. Esra da şimdi uyudu...bir an önce bitse de kızımla rahat rahat ilgilensem
canım benim şaka yapmış sende benim gibi alınmışın.valla bebiş doğduktan sonra zeynepçim bizde hep atışır olduk zor zamanlarf geçiriyoruz geçecek diyorum anne olmak çok zormuş gerçektende bilinse dahi anne olmadan anlaşılmıyomuş annenin kıymeti.üzülme kız eşin takılmış.sende benim gibi ufak şeylerle mutlu oluyosun tatlı bi söz gibi ufak bi çiçek gibi...kızlar canım sıkılıyor ya...
Bugun esımle sakalasıyoduk bana "o benım kızım senı bakıcı aldık bu ewe" dedı. Saka yaptı ama cok dokundu bana. Gercekten ıcınde bulundugum ruh halını farkında olmadan oyle guzel ozetledı kı...
Kendımı kızımın ve esımın bakıcısı gıbı hıssedıyorum. Butun bır gun bebekle ılgılen. Haftasonları ewı temızle 3-4 cesıt yemek yap. Uyurken kalk haldır haldır iş yap. Ustune kendıne bak,kocana bak... Bakımlı olmaya calıs. Her fırsatta elıne cımbızı aynayı al. Utu,camasır,bulasık,temızlık... ınanırmısınız kızlar daha 1 gun ewı dagınık yada tozlu bırakmadım. Hep toplu,duzgun,temız tuttum. Yemek yemedım temızlıgı yaptım sırf esım ısten geldıgınde duzenımız bozulmasın kırlı dagınık bı ewe gelmesın dıye. Bı gun kendımı bakımsız bırakmadım. Bı gun onca yorgunluga ragmen surat yapmadım. Her aksam ewe geldıgınde yemek oldu ewde. Bı sekılde herseyı yaptım yetıstırdım. Kısacası bu tempoya ragmen ıyı bı es ve anne olmaya calısıyorum. Ama cok bunaldım. 5 gundur bı bakkala bıle cıkmadım. Esımın hakkını vermem lazım elınden geldıgınce cok yardım eder bana. "otur yerıne ısler bekler yorma kendını der" ama benım elımde degıl eksık bıseyler yapınca kendımı kotu hıssedıyorum. Sankı o calısıp cabalıyo ama ben uzerıme dusenı yerıne getırmıyomusum gıbı gelıyo. Kendımı yarıs atı gıbı hıssedıyorum o yuzden. Sureklı bıseylerı yapmaya yetıstırmeye calısıyorum.
Mesela cuma gecesındeyız o gıttı yattı bense kızımın salıncagını sallıyarak onu uyutmaya calısıyorum...
Halbukı bı gun elınde bı cıcekle gelse. Bana nasılsın ıyımısın dese,bı sacımı okşasa oyle ıyı gelıcek kı...
Bebegım 6 aylık olunca tekrar calısmaya baslıcam umarım o zaman kendımı toparlarım.
kıyamam a az kaldı 3 ayında geçer inşallah..sen nasılsın özledik valla bıraktın bizihuhu iyigeceler kzlar
kaynvalide geldim
zeynepcim yazdklarn okuyuna kendimi gördüm valla benzetme süper yarş at olduk çktk
haftada bi buraya geliyorumda rahat ediyorum
herkesin keyifler iyidir inş. Biz çok gaz sanclar çekiyoruz kamburum çkt kucağmda gezdirmekten ecrini
günaydın canım benimde annem dün gitti çok kederliyim of of allah kavuştursun senide...günaydın kızlar
annem gitti
gene kaldık kızımla başbaşa
yoğun tempo beni bekliyor
eyvahedigeldismile
günaydın hülyacım..günaydın kızlar.
Sitede problem vardı sanırım daha yeni açıldı.
Zeynep'cim öncelikle inş bugün iyi haberler getirirsin bize.
Eşinin şakası konusuna gelirsek, biz de aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ben eşimi özellikle uyardım, bak alıngan olucam sözlerine, hareketlerine dikkat et diye, dikkat etmesine rağmen beni kırdığı zamanlar oldu. Kadın olmak zor her daim.
kızlar akşama eşimin arkadaşları geliyor şimdi hirayı sallıyorum uyusun önce evin işini yapıcam sonra hazırlığımı yapıcam vakit kalırsa kızımı alıp sahile gidicem hava güzel bugün ALLAH tan dondurucuda 3 çeşit hamurişi vardı 3 çeşit daha yapıcam inşallah çabuk biter kızım uyusada işime baksam:))
ohh benim içinde gez canımcım şööle çek ciğerlerine deniz kokusunu.
nerde oturuyosun bu arada, sahil dedin aklıma nedense maltepe kadıköy tarafları geldi içime doğrumu doğmuş. koy cezveyi ateşe, gelem de bi kahve içek :))
günaydın hülyacım..
Nasılsın ahmet burak nasıl...öp onu anası eve gidince..
kızlar biz bugün tam iki aylık olduk
çok şükür hira uyudu hepinizi öptüm canlaropuyorumnanaktan
eşim erken evlendi arkadaşları hepsi bekar o kadar sapın yanında durmam heralde onlrı yalnız bırakrım akşama inşallah birileri olur burdada sıkılmamkaydirigubbakcemile3
zeynep hiranın 2.ayı kutlu olsun allah daha nice mutlu aylar nasip etsin hihoyyyt
güngörende canım.
memleketime giderken trakya tarafını kullanıyorum bahçeşehiri görüyorum geçerken. güzel yer.
kızlar kanguru alayım koyayım nazı gezeyim vitrinlere bakayım diyorum ama onuda çok az kullanabiliyosun puset alcaz zaten de, kanguru kullanan varmı ne marka ve memnunmusunuz
deyiverin hadi
güngörende canım.
memleketime giderken trakya tarafını kullanıyorum bahçeşehiri görüyorum geçerken. güzel yer.
kızlar kanguru alayım koyayım nazı gezeyim vitrinlere bakayım diyorum ama onuda çok az kullanabiliyosun puset alcaz zaten de, kanguru kullanan varmı ne marka ve memnunmusunuz
deyiverin hadi
slm kızlar nabersiniz......
kaydirigubbakcemile3tombik seker senislm kızlar
ecenaz kanguruda taşınmıyo malesef sığmıyo zilli kızım
boynum belim kopuyo
arabasını aldım zaten onunla gidiyoruz yürünecek yerlere
valla canım kilo sorunu yok taşmana bağl
benimki geniş baya bazlar çok dar oluyo çocuk girmiyo içine benim aldğm baya geniş içi rahat duruyo içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?