2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Annem de kes giydir demişti ama daha ilk çocuğum, Allah nasip ederse sonrakilere saklamayı düşünüyorum ablasının elbiselerini gamyoncuiremsu şimdilik giyeceği elbisesi de var zaten...

teorik bilgiyle uygulama böyle çatışıyo gerçekten:roflol:
ben pedegog'um ve çocuklu pedegoglar daha başarılı oluyor, danışanla daha kolay empati kurabiliyor.
"ergene karı boşamak kolay" derler. bu da o hesap, çocuk büyütmeyen daha kolay tavsiye veriyor!
kızım büyüyene kadar birebir staj yapıyorum bakalım... :smiley-cool:

geçmiş olsun...
zeynep hanne mümkün değil kolları dışarda değilken uyusun! tam aksine kundak yapınca uyanıyor!
uyurkende uyanıkken de kolları serbest kalmazsa çok sinirleniyor...

[
B]sevilirem[/B] kullanıcısından alıntı
benim koca abartıp nerdeyse kırkı dolmadan çıkarcaktı bizi bişey olmaz diyo ben çıkmadım tabi
Biz 10 günlükken çıkmaya başladık ve bence böylesi hem bebek hem anne için daha iyi...
iyi muhafaza ettikten sonra her açıdan çocuğun farklı ortam görmesi daha iyi. bizim hanım artık farklı yerleri, farklı insanları ayırt etmeye başladı. ağlarken misafir kucağına alınca ona uzun uzun bakıyo ve susuyoo. aynı şey farklı ortamlar için de geçerli arkadaşlara gidiyoruz, nerdeyse orada olduğumuz sürece gözünün gördüğü kadaryla evi inceliyo farklı geliyor... bir de iki gündür cıvıldamaya başladı yavru :)
çook tatlı oluyorlar, her gün bir şey öğreniyorlar, öğrenme hızlarına yetişmek mümkün değil...
çok hızlı öğrendiklerinden bizim ne kadar uyaran sunduğumuzda önemli... alkisalkisalkis

bence sıvı alımını arttırmalı... ve spor yapmalı...
mesela yağın bir faydası yokmuş süte, yağlı ve hamur işinden kaçmak lazım mümkün olduğunca... ama bol bol çikolata yemek lazım :dance: en sevdiğim besin! :)
gerçi ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım ama her zaman düşük kiloluydum, yaptığım şey ekmek, yağlı vb. gıdaları az yemek (ki tadını sevmediğimden yemiyorum) ve sporrrr ve çikolata :)
ben de doğuma giderken 76 kiloydum şimdi 60 kiloyum, boyumda 1.71, doğum öncesi 56ydım ama şimdilik diyet yapmayı düşünmyrm, böyle daha güzel oldun diyolar:1rolleyes:

srpp kullanıcısından alıntı
Patikli kıyafet fazla almayın diyorlardı az giyebiliyor diye ama daha rahat geliyor patikliler. Yaz gelsin de şööle cıbıl cıbıl gezsinler artık yaa..
patikliler ve tulum daha iyi bence de,
ikili takımlar daha uzun süre giyiliyo ama üstü açılıyo kucağa falan alınınca, tulum daha rahat...:lepi:

bendensin zemuszemus
bende çoktan adet oldumda bittim bileee..
BENDE 19 GÜN SONRA OLDUM AMA BU AY OLMADIM KORKUYORUM KIZLAR....
GEZMEYİ SEVCEK DESENE MİNNOŞ...
slm kızlar nasılsınız bakalım bizi sorarsanız iyiyz hergün büyüyoru< z
artık ellerimizi tanıyoruz yaaa
oğluşum ellerine bakıp bakıp gülüoo ne sanıyosa
SLM CANIMM İİ NOLSUN BİZDE BEBİŞLERLE UĞRAŞIYOZ...
BENDE SENİ HATIRLIYORUM EE OCAK ANNESİ OLDUN DİYE BIRAKTINMI BİZİ.BENDE ŞUBAT ANNESİYDİM AMA ARALIK ANNESİ OLDUM AMA BEN ŞUBAT ANNESİYİM YİNEDE...
ınsallah hep beraber...

gacılar bende kaçar sımdılık byyyy

NERE BACIM YAV..

ANCA İŞİM BİTTİ SARMA SARDIM KZILAR YAPRAK GELİN YİYELİM TATLIDA YAPTIM HADİ GELİN YİYELİM GARİİİİİİİİİkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyy fatoşşşşşşşşşş gelirim heeeeee yaprak sarma demen bana gözüm dönüyo oturup bi tencere bile yiyebilirimohaoldumsmile

seninde bebişin hayırlı olsun canım benim bebik de ocakta geldi ama ben yinede şubat anasıyım:lepi:

Iyi aksamlar

Fatoscum afiyet seker olsun benim yerimede ye canim en sevdigim seydir yaprak sarmasi her gün yesem bikmam
bende bi aksam oturup sarsam iyi olcak canim çekti vallacokacimcoook

ayyyyyyyyyyy fatoşşşşşşşşşş gelirim heeeeee yaprak sarma demen bana gözüm dönüyo oturup bi tencere bile yiyebilirimohaoldumsmile
gel canım çağırdım ya kız valla bende çok severim eziyewti çok bereketi yok
Iyi aksamlar

Fatoscum afiyet seker olsun benim yerimede ye canim en sevdigim seydir yaprak sarmasi her gün yesem bikmam
bende bi aksam oturup sarsam iyi olcak canim çekti vallacokacimcoook
canım benim keşke sölemeseydim ha bende çok severim reyhan dediğin gibi hergün yesem banamısın demem...
günaydın canım nerde bu hatunlar...

evet ya nerdesiniz? bebişler uyuyor heralde anaları da uyuyor. ya da benim kuzucuklarım arsız mı bugün? gelin gari..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn gerçi kimsecikler yok ama :umursamaz:
benim kuzumla son günüm bugün yarın raporum bitiyor işe başlıyorum dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim hiç bırakıp gidesim yok şu an uyuyor bende ona bakıp bakıp duruyorum sanki yıllarca ayrı kalacakmışız gibi hissediyorum offf bu gidişle işi bırakacağım galiba dayanamam oğlumsuz kalmaya :çok üzgünüm:mafoldumben

Canım ya..... Seni çok iyi anlıyorum inan ki... Acaba beni unutur mu diye geliyorum işe her sabah... Ve dokunsalar ağlayacak durumda oluyorum... Offfff efkarlandım yine...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canlarım yaa ALLAH yardımcınız olsun zor ama sizde onlar için çalışıyosunuz böyle düşünerek motive olun en azından hem annesi unutmaz kuzular kokusundan tanırmış yavrular annesini...

yok hülyacım senle benden başka kimse akşam beni esra aradı (voles) herkese slmı var...

aleyküm selam canım. nasılmış kızı? ben de uzun zamandır merak ediyordum, ne zaman işe başlayacak acaba?

:gitme::gitme: ahh ahhh..ben de oğlumla haftasonu bol boll vakit geçirdim,bir gülücükler yapıyo bir agular. sanki çalıştığım için onun büyüdüğüne şahit olamayacakmışım gibi. ben de aklımdan o kaddar çok geçiriyorum ki istifa mı etsem diye. ama onlar için çalışmalıyız tuğbacım biraz zaman geçsin hep birlikte alışacağız inş.

sağolun arkadaşlar desteğiniz için tabi ilk günler çok zor olacak biliyordum zamanla alışırım diyordum ama geçen gün biryere oturmaya gittik sen bu çocuğu bir hafta bırakıp gitsen sana küser bir daha seni emmez dedi kadın bana ya dediği gibi olursa benim çalışma şartlarım baya ağır olduğundan benimde aklıma girdi söyledikleri bir türlü atamıyorum kafamdan ya dediği gibi olursa daha çok küçük bırakıp gitmeyede kıyamıyorum kayınvalidemde çalışmamı istemiyor zaten bakamayacağından oda emin bunu duyunca ona emanet etmekte istemiyorum baksanıza o bile kendine güvenmezsen ben nasıl ona güvenebilirim offfff ne zormuş çalışan anne olmak :sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…