Annem de kes giydir demişti ama daha ilk çocuğum, Allah nasip ederse sonrakilere saklamayı düşünüyorum ablasının elbiselerini gamyoncuiremsu şimdilik giyeceği elbisesi de var zaten...zeynepb kullanıcısından alıntı
kızlar bı cok tulumumuz kuculdu ya... boydan olmuyolar. dıyorum kı onların patik kısımlarını kestırıp overlok cektırsem terzıde nasıl olur? ben ayagına corap gıydırıyorum zaten olurmu kı oyle... bı sure daha ıdare eder o sekılde...
bızım tanıdıgın bı lafı war.
"cocugun yedıgı helal gıydıgı haram" dıye hakkaten oyle...
teorik bilgiyle uygulama böyle çatışıyo gerçekten:roflol:zeynepb kullanıcısından alıntı
yanı oyle delı gıbı haldır haldır degılde hafıfce ayakta da sallanır tabı... ama cok alıstırma taraftarı degılım orası ayrı. gercı ınsanın gozu donunce herseyı yapıyor
ben pedegog'um ve çocuklu pedegoglar daha başarılı oluyor, danışanla daha kolay empati kurabiliyor.
"ergene karı boşamak kolay" derler. bu da o hesap, çocuk büyütmeyen daha kolay tavsiye veriyor!
kızım büyüyene kadar birebir staj yapıyorum bakalım... :smiley-cool:
geçmiş olsun...HavvaEsen kullanıcısından alıntı
Selam kızlar...
Geçmişi okuyamadım inşallah iyidir herkes.
Esra'nın yeşil kaka sorunu kendiliğinden çözümlendi kızlar. Meğer üşüyomuş. Giysilerinin altına bi küloylu çorap bi de örgü patik giydirdim. Yatarkende bacaklarını başka bi battaniyeyle daha örtüyom... ıki günde bitti yeşil kaka...
Bi de uyuturken mutlaka kundak yapın battaniyeyle. Elleriyle uyandiriyolar kendilerini. Esra da çok denedim. Kundaklayınca mışıl mışıl uyuyo.
zeynep hanne mümkün değil kolları dışarda değilken uyusun! tam aksine kundak yapınca uyanıyor!
uyurkende uyanıkken de kolları serbest kalmazsa çok sinirleniyor...
[
Biz 10 günlükken çıkmaya başladık ve bence böylesi hem bebek hem anne için daha iyi...B]sevilirem[/B] kullanıcısından alıntı
benim koca abartıp nerdeyse kırkı dolmadan çıkarcaktı bizi bişey olmaz diyo ben çıkmadım tabi
iyi muhafaza ettikten sonra her açıdan çocuğun farklı ortam görmesi daha iyi. bizim hanım artık farklı yerleri, farklı insanları ayırt etmeye başladı. ağlarken misafir kucağına alınca ona uzun uzun bakıyo ve susuyoo. aynı şey farklı ortamlar için de geçerli arkadaşlara gidiyoruz, nerdeyse orada olduğumuz sürece gözünün gördüğü kadaryla evi inceliyo farklı geliyor... bir de iki gündür cıvıldamaya başladı yavru :)
çook tatlı oluyorlar, her gün bir şey öğreniyorlar, öğrenme hızlarına yetişmek mümkün değil...
çok hızlı öğrendiklerinden bizim ne kadar uyaran sunduğumuzda önemli... alkisalkisalkis
bence sıvı alımını arttırmalı... ve spor yapmalı...07papatya kullanıcısından alıntı
plaj evet ya pek çabuk olmuş be.bende daha eser yok.zeynoda 6.ay bitti 7.aya girerken başlamıştı.bakalım buda öyle olacak gibi...
ya kızlar ben 67 ile doguma girdim.en son 60 kiloydum.şuan 65 kiloyum. tekrar kilo alıyorum ben.off zeynodada böyleydim.ama çok canım sıkılıyo artık.araştırıyorum.sütü azaltmadan nasıl zayıflarım diye..birbirimize fikir versek iyi olcak..((((
mesela yağın bir faydası yokmuş süte, yağlı ve hamur işinden kaçmak lazım mümkün olduğunca... ama bol bol çikolata yemek lazım :dance: en sevdiğim besin! :)
gerçi ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım ama her zaman düşük kiloluydum, yaptığım şey ekmek, yağlı vb. gıdaları az yemek (ki tadını sevmediğimden yemiyorum) ve sporrrr ve çikolata :)
ben de doğuma giderken 76 kiloydum şimdi 60 kiloyum, boyumda 1.71, doğum öncesi 56ydım ama şimdilik diyet yapmayı düşünmyrm, böyle daha güzel oldun diyolar:1rolleyes:
patikliler ve tulum daha iyi bence de,srpp kullanıcısından alıntı
Patikli kıyafet fazla almayın diyorlardı az giyebiliyor diye ama daha rahat geliyor patikliler. Yaz gelsin de şööle cıbıl cıbıl gezsinler artık yaa..
ikili takımlar daha uzun süre giyiliyo ama üstü açılıyo kucağa falan alınınca, tulum daha rahat...:lepi: