herkeze merhaba ay bir sürü işim var ütü var evi temizlemem lazım yemek yok bugun offf yaaa kızım uyusa hemen halledecem ama oda uyumuyo ki şeytan diyo al çocuğu çık dışarı hiç bişey yapma ama dışarı çıktığımdada acıkacak diye korkuyom.birde kızlar ben bi türlü kilo veremiyom yaa takıldım kaldım aynı kiloda hatta 1 kilo almışım bile nerdeyse acayip çikolata yiyorum engel olamıyorum kendime neyapcaz böyle bilmem güya geçen hafta diyete başladım 2 gün yaptım okadar....ay içim sıkıldı valla...
sende bendensin desene canım..yok canım ne yatması ya.biz 6da uyanıyoz günlük aynı kesin hiç şaşmıyo...:1no2:
slm canım ya allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor pazar günü pazara gitmek için kaynanama bıraktım 6 aydır gitmiyodum değişiklik olur diye valla bir an aklımdan çıkmadı..ama siz onların geleceği için çalışıyosunzu ne olur üzme kendini...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn gerçi kimsecikler yok ama :umursamaz:
benim kuzumla son günüm bugün yarın raporum bitiyor işe başlıyorum dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim hiç bırakıp gidesim yok şu an uyuyor bende ona bakıp bakıp duruyorum sanki yıllarca ayrı kalacakmışız gibi hissediyorum offf bu gidişle işi bırakacağım galiba dayanamam oğlumsuz kalmaya :çok üzgünüm:mafoldumben
iymiş kızı canım mayıs başı iş başı yapacakmış..aleyküm selam canım. nasılmış kızı? ben de uzun zamandır merak ediyordum, ne zaman işe başlayacak acaba?
:gitme::gitme: ahh ahhh..ben de oğlumla haftasonu bol boll vakit geçirdim,bir gülücükler yapıyo bir agular. sanki çalıştığım için onun büyüdüğüne şahit olamayacakmışım gibi. ben de aklımdan o kaddar çok geçiriyorum ki istifa mı etsem diye. ama onlar için çalışmalıyız tuğbacım biraz zaman geçsin hep birlikte alışacağız inş.
valla zeynepçim senin kızn gezmeyi sevecek aynı anasıkaydirigubbakcemile3selam kızlar... calısan annelerın Allah yardımcısı olsun... yurdumda ne adıl kı? 2 aylık bebegını bırakıp ıse gel dıyolar sana... en az 6 ay ızın vermelerı lazım halbukı... bebegın sadece anne sutu aldıgı donem bu ve cok onemlı...
sabahtan ası kartımızı alıp saglık ocagına gıttık kaydımızı yaptırdık muayene olduk hersey yolundaymıs...
butun dısarda oldugumuz sure boyunca uyudu hanımım ewe geldık cay koydum actı gozunu
ay benimde içim sıkıldı okudukça kolay gelsin canımherkeze merhaba ay bir sürü işim var ütü var evi temizlemem lazım yemek yok bugun offf yaaa kızım uyusa hemen halledecem ama oda uyumuyo ki şeytan diyo al çocuğu çık dışarı hiç bişey yapma ama dışarı çıktığımdada acıkacak diye korkuyom.birde kızlar ben bi türlü kilo veremiyom yaa takıldım kaldım aynı kiloda hatta 1 kilo almışım bile nerdeyse acayip çikolata yiyorum engel olamıyorum kendime neyapcaz böyle bilmem güya geçen hafta diyete başladım 2 gün yaptım okadar....ay içim sıkıldı valla...
merhaba şubat anneleri nasılsınız
canım işte günde 7 öğünlük beslenme düzeni var ben eskiden yazmıştım listeyi ama geçmişi taramak çok zor bulamam herhalde. et sebze meyve süt grubu hpsinden az oranlarda tüketiyorsun ama ben daha dönemedim gözüm aç doymadım daha yemeye.. kaydirigubbakcemile3neler vardı o diyette..bende defne 4 aylık olsun öyle başlamayı düşünüyorum.zeynoda 6 aylıkken gitmiştim diyetisyene onuda kullanabilirim ama yinede araştırıyorum...
ya bende daha tek çıkmadım.zaten bende iki çocuk olunca daha zor olaca gibi geliyo cesaret edemiyorum.illaki eşimle çıkacagım.bide sadece emzirmekte çok sıkıntılı oluyo ya.uygun ortam almaabiliyo.halbuki biberon olsa nerde olsa verirsin agzına..
zeynepcim dr bana sekerini ölç tansiyonunu kontrol et diyor ama kimin aklına geliyor düzene girmiştir herhalde diyorum cips kola pasta hepsinden yiyorum daha doymadım aslında bakmak lazım ama kimin umrunda eyvahedigeldismile akşamları sıkıntı geliyor kalbim hopluyor sanki ölçüyorum bakıyorum tansiyonum düşmüş.. hamileliğin son zamanlarında hep yükseliyordu ilaç kullanıyordum şimdi bu neye delalet ki..berrin bende şeker diyetine başlicam ama once bı yemeye doyayım dımı ama. hamıleyken sekerden dolayı yıyemedıgım seylere bı doyayım once sonra lısteme gerı donucem :)
canım mantar tedavi edilmezse rahim ağzını aşındırıp düşüğe sebep olabiliyor allah korusun. ben mantardan çok çektim hamileliğimde.. hiç geçmedi.. bana doktorum erken dönemlerde ılık suya yarım çay bardağı sirke dök otur derdi uygulardım ama fazla tedavi edici değil gene de arkadasın uygulasın belki faydasını görür. sirke mikropları öldürüyor sonuçta.. ileri dönemlerde pimafucin tablet kullandımkızlar ACİLLL...
uzun zamandır bebek isteyen bi arkadaşım yeni hamile kaldı çok şükür
gebeliği riskli ve MANTAR olmuş şimdi
doktoru D kategorisinde bi ilaç vermiş ama korkarak kullanıyo erken doğumdan korkuyo
sizlerde mantar enfeksiyonu geçiren olmuşmuydu yardım istiyo benden
birde gynoflor kullanan olmuşmu dedi
bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
saçmalamış o kadın takma böyle şeyleri kafana canımsağolun arkadaşlar desteğiniz için tabi ilk günler çok zor olacak biliyordum zamanla alışırım diyordum ama geçen gün biryere oturmaya gittik sen bu çocuğu bir hafta bırakıp gitsen sana küser bir daha seni emmez dedi kadın bana ya dediği gibi olursa benim çalışma şartlarım baya ağır olduğundan benimde aklıma girdi söyledikleri bir türlü atamıyorum kafamdan ya dediği gibi olursa daha çok küçük bırakıp gitmeyede kıyamıyorum kayınvalidemde çalışmamı istemiyor zaten bakamayacağından oda emin bunu duyunca ona emanet etmekte istemiyorum baksanıza o bile kendine güvenmezsen ben nasıl ona güvenebilirim offfff ne zormuş çalışan anne olmak :sinifsinif::sinifsinif:
kızlar biz sabah 9 gibi aşılarımızı vurulduk sonra ben arabayla ipeği alıp eski komşuma ev gezmesine gittim gene yalnız da eve döndüm çok güzel geçti ya ipeğin gıkı çıkmadı arabada yalnız arka cama dikiz aynası almak şart görememekten huzursuz oldum sadece..
Fatoşcum senin tansiyonun da düşüyor mu sen de yüksek tansiyon tedavisi gördün ya gebelikte
benımde wermem gereken kılolarım war ama sureklı acım emzırdıkten yarım saat sonra hele bı acıkıyorum offffff sorm aherkeze merhaba ay bir sürü işim var ütü var evi temizlemem lazım yemek yok bugun offf yaaa kızım uyusa hemen halledecem ama oda uyumuyo ki şeytan diyo al çocuğu çık dışarı hiç bişey yapma ama dışarı çıktığımdada acıkacak diye korkuyom.birde kızlar ben bi türlü kilo veremiyom yaa takıldım kaldım aynı kiloda hatta 1 kilo almışım bile nerdeyse acayip çikolata yiyorum engel olamıyorum kendime neyapcaz böyle bilmem güya geçen hafta diyete başladım 2 gün yaptım okadar....ay içim sıkıldı valla...
aynı ben aynı kaydirigubbakcemile3sende bendensin desene canım..
slm canım ya allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor pazar günü pazara gitmek için kaynanama bıraktım 6 aydır gitmiyodum değişiklik olur diye valla bir an aklımdan çıkmadı..ama siz onların geleceği için çalışıyosunzu ne olur üzme kendini...
iymiş kızı canım mayıs başı iş başı yapacakmış..
valla zeynepçim senin kızn gezmeyi sevecek aynı anasıkaydirigubbakcemile3
ay benimde içim sıkıldı okudukça kolay gelsin canım
mrb
kızlar biz sabah 9 gibi aşılarımızı vurulduk sonra ben arabayla ipeği alıp eski komşuma ev gezmesine gittim gene yalnız da eve döndüm çok güzel geçti ya ipeğin gıkı çıkmadı arabada yalnız arka cama dikiz aynası almak şart görememekten huzursuz oldum sadece..
fatoşcum senin tansiyonun da düşüyor mu sen de yüksek tansiyon tedavisi gördün ya gebelikte
kız fatos yeter cocuklu gacısın o kadarı bıle cok umdugunu degıl buldugunu yesınler hehehe
anladım canım geçmişler olsun Allah bir daha göstermesinYalnıŞ anlamıŞım yok canım dÜŞmÜyor yÜkselmİyorda normal Çıkıyo yanİ...
benımde wermem gereken kılolarım war ama sureklı acım emzırdıkten yarım saat sonra hele bı acıkıyorum offffff sorm a
aynı ben aynı kaydirigubbakcemile3
bızde dun aksam bı cıktık arabayla ben kullandım bu yenı aldıgımız eskı arabamızdan daha buyuk sagını solunu kontrol edebılecekmıyım dıye esım endıse edıyodu testı basarıyla gectım artık kızımla da cıkarım pek uslu duruyolar ya arabada dımı kaydirigubbakcemile3
canım o işlerden anlamam ki ben...Kız zeyneo ben kral tv İzlemek İstİyom pcden benİm tv Çekmİyo hem İzlİyİm hem arasa dİnletİm dİyom bulamıyom bİ bulu ver nasıl olcak...
anladım canım geçmişler olsun Allah bir daha göstermesin
güle güle kullanın canım yaa ben de şaşırdım hanım hanımcık oturdu demezsin ki bu cadı bütün gün susmuyor evde.. misafirlikte de öyle sus pus etrafa baktı durdu boshayallersmile ben haftasonu alışveriş merkezine götürücem bebek arabasıyla çıkartıcam artık, şu bir kaç gün belki aşının sıkıntısı olur diye çıkartmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?