2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar naber.biz oğullarımla parka gidiyoz.nihayet güneşi gördük...zemuszemus
hadı gozunuz aydın :lepi:
sırnaşık şey ohhhh darısı bızlere anacım
canım nıye yetmesın oyle dusunup kendı kendıne kuruntu yapma
canım ben gaz ılacı kullanmayı bıraktım bı ıse yaramıyo hıcbırı cocuga bosuna ılac yukluyorum

yetiyodur canım ya yetmiyo deme sakın.psikolojik aslında biraz.yediklerinle alakalıdır bence..

ben metsili aldım 1-2kere kullandım mennun kalmadım.dr umuzda verme isal yapar dedi.zinco hiç kullanmadım.şimdi gazı olunca pankreoflat granül die bi ilaç verdi.yarım fincan suya boşaltıyorum.içtiğini içiyo içmediğini döküyom.baya iyi geldi.çokta vermiyorum zaten masaj yapıyorum genelde çıkıyo gazı..rengi sarı salyalıysa sorun yok.

Slm kızlar biz geldik. Sizleri cok özledim .eskisi gibi uzun uzun sehbet etmeyi. Ama evde net yok işyerinede pek gelemiyorum.
Yarencim benimde sütüm yetmiyor gibi geliyordu .Gece olunca oglum devamlı aglıyordu uyumuyordu.Sadece geceleri yatmadan evvel 90 ml mama veriyorum .

selam kızlar.
bugün bebek görmeye misafirlerim geldi.tavukgöğsü ve kek yaptım buzluktada böreğim vardı.az önce gittiler.
sabahtan kayınvalidem geldi yağızı yıkadık sonradan misafirlerden haberimiz oldu şöyle üstten bi evi toparladım oğlumunda şirinliği üstünde uyumuyo hala banyodan sonra rahat uyur dedim ama nerdeeee...

ohhh afiyet olsun.uyumazlar anacım bunlar...bizimkide cin cin bakıyo.yağız 12 şubattamı doğdu..

, camdankalp38+, ZEYNEP6672, AYKIZZ+, fatolina+

SELAM KIZLAR GEÇMıŞEMı, BAKIYONUZ HEPıNıZ....GÜNÜMÜZE GELıN

Ya kızlar ARAS emmeyı reddeıyo bÖle deĞıldı yavrum memeyı gÖrÜnce kıyametı koparıyo bıberonla mamayı yıyo napÇam ya zaten Çok sÜtÜm yok accık ta olsa ıı dıyodum ama onuda bırakacak alıŞtırdım ne gÜzel saĞacam bu gıdıŞle ama o kadar azkı saĞmaya bıle deĞmez ama mecbur bı tanıdık anne sÜtÜnÜ yalasa bıle kar dıerdı..ay moralım bozuk bı ek gıodaya geÇseydık

kızlar selam
ecrin dünden beri çok huysuz kayınvalideme geldik yarın dr.a götürücem
gece hiç uyumadık

SELAM KIZLAR GEÇMİŞEMİ, BAKIYONUZ HEPİNİZ....GÜNÜMÜZE GELİN

Evet canım yaaaa.. gecmise bakayım dedim. herkes iyi masallah....

Biz hep dısarlardayız valla artık dışarı cıkma uzmanı oldum.... bu arada, gaz icin bebeklerinize ilac vermeyin bencede. en iyizi rezene... biz nerdeyse hic gaz sorunu cekmiyoruz gibi bisey.... tersine paşa oglum devamlı pırtlıyıp duruyor. kaydirigubbakcemile3

selam canım
ayy yavrum ya ne oldu arasa
dün ecrinde öyleydi emmek istemiyodu emsede kusup duruyodu bügün iyi ama yarın genede bi dr.a götüriyim diyorum

he anam bakıyomda bak bak bitmiyoki kaydirigubbakcemile3
bugün hiç giremedim misafir vardı
şimdi ecenaz uyumuşken bi bakam dedim ama öyle baktım yanidelikafadulden
bizde yarın akşam inş rüveyda (akpak) ile hülya (yaren_h) ya gidiyoruz allahtan bi mani çıkmazsa inş

anlamadım ki canım neresi ağrıyo inş. önemli bişey yoktur
:ecrin_bebek:

fatolina selam. benim dorukumda birkere oyle olmustu. acile götürmüstüm. birsürü testler yaptılar. kaka, idrar, batın falan. hicbirsey cıkmadı. gazını cikarmaya calısırken kusuyormus malesef. gaz yani. bence sen ona hemen biraz rezene yap 100 cc kadar. icir bu aksam. bak bakalım rahatlıcakmı?

eger devam ederse mutlaka götür doktora. bebeklerde reflü olabilirmis. insallah ecrininki gazdır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…