hadı gozunuz aydın :lepi:slm kızlar naber.biz oğullarımla parka gidiyoz.nihayet güneşi gördük...zemuszemus
sırnaşık şey ohhhh darısı bızlere anacımay kuzumun uykusuzluğu bana yaramış e tabi sürekli emzir sabaha kadar uyuma doğru düzgün yemekte yiyemiyorum resmen suyla yaşıyor gibiyim birtek onu kesmedim 2 kilo daha vermişim ne kadar sevindirik oldum kilo vermek istesem veremezdim kaldı doğumdan önceki kiloma 3 kilo daha verdim mi süper olacak zaten çalışmaya başlayınca da veririrm kesin hiçte kilo vermek için uğraşmadım :hooray::dance:
canım nıye yetmesın oyle dusunup kendı kendıne kuruntu yapmakızlar ya benim sütüm sanki yetmiyor artık :gitme:
geçen hafta çok vardı fazla fazla sağdım biberonlara içti burak. ama bu hafta yetmiyo, annem bugün buzluktan daha önce sağdığım sütlerden çıkardı. onları daha ileriki günler için depolamıştım.
canım ben gaz ılacı kullanmayı bıraktım bı ıse yaramıyo hıcbırı cocuga bosuna ılac yukluyorumkızlar zinco kullanan var mı? ben metsil kullanıyordum baya işe yarıyodu, o bitince zinco vardı evde ondan veriyorum şimdi 4 defa 8 damla.
ama 2 gündür burak her bezine az az kaka yapıyo ama böyle salyalı gibi. rengi sarı. ishal mi oldu acaba? zincodan mı oldu ki?
cevabınızı bekliyorum.
kızlar ya benim sütüm sanki yetmiyor artık :gitme:
geçen hafta çok vardı fazla fazla sağdım biberonlara içti burak. ama bu hafta yetmiyo, annem bugün buzluktan daha önce sağdığım sütlerden çıkardı. onları daha ileriki günler için depolamıştım.
kızlar zinco kullanan var mı? ben metsil kullanıyordum baya işe yarıyodu, o bitince zinco vardı evde ondan veriyorum şimdi 4 defa 8 damla.
ama 2 gündür burak her bezine az az kaka yapıyo ama böyle salyalı gibi. rengi sarı. ishal mi oldu acaba? zincodan mı oldu ki?
cevabınızı bekliyorum.
selam kızlar.
bugün bebek görmeye misafirlerim geldi.tavukgöğsü ve kek yaptım buzluktada böreğim vardı.az önce gittiler.
sabahtan kayınvalidem geldi yağızı yıkadık sonradan misafirlerden haberimiz oldu şöyle üstten bi evi toparladım oğlumunda şirinliği üstünde uyumuyo hala banyodan sonra rahat uyur dedim ama nerdeeee...
kızlar akşama özlem (özlemzafer) ve eşi bize çaya geliyor.
Burada tanıştık ve arkadaşlığımız devam ediyor.:1hug:
, camdankalp38+, ZEYNEP6672, AYKIZZ+, fatolina+
SELAM KIZLAR GEÇMİŞEMİ, BAKIYONUZ HEPİNİZ....GÜNÜMÜZE GELİN
kızlar selam
ecrin dünden beri çok huysuz kayınvalideme geldik yarın dr.a götürücem
gece hiç uyumadık
hayırdır canım biyeri ağırıyodur belki ii haberlerle gelirsiniz inşallah..
anlamadım ki canım neresi ağrıyo inş. önemli bişey yoktur
:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?