gunaydın bacımmmherkese kocaman bigünaydın...
denemedım ama denıcem bu gıdısle.
ya cocuga rezene verıyorum aksam 3-5 kasık
bıde kusması ıcın ılac verıyorum. bıseylerle dolduruyoruz habıre cocukları alıcakları sütten çalıyoruz gıbı gelıyo huzursuz oluyorum o yuzden cok zorda kalmadıkca vermek ıstemıyorum ama bu aksam denıcem corek otunu mecbur napıyım...
yarım cezve suya 1 tatlı kasıgı tane corekotu kaynatıyoruz dımı suyunu verene kadar. sonrada bebıse 2-3 kasık?
ewet asıl duzen 3-4 aydan sonra kuruluyomus su an tum cabamız bosa aslında bı yerde...
ohh valla ne güzel eğlenmişsinizdir.bizimde arkadaş ortamlarımızda hep çocuk var.dedğin gibi biri ağlar biri uyur.güzeldir çocuk ya...dün akşam buluştuk biz de, akşam 9 da :) evi bulamadılar bir türlü şaşkınlar sonra da daha çay içerken kalkıverdiler hemen.
bebişlerin biri susuyor, biri ağlıyordu, biri uyuyor, biri uyanıyordu.. çok güzel bir gündü, sizlerle buluşmak iyi geldi bana kızlar, moralim iyi olduğu için de sabah sütüm baya çıktı,teşekkürler :asigim:
resimler gülşahta. 20 dk falan uğraştık heralde, 3 bebişin aynı yere bakması için kafamçokkarıştı sonra bir de emzikli resim faslı
kuzucuklarım benim ,pek güzellerdi maşallah.
herkese kocaman bigünaydın...
ay manzarayı gozumde canlandrıyorum da baya eglenmıssınızdır heralde kaydirigubbakcemile3 bırı aglar bırı susar bırı yer bırı kusar komedı kaydirigubbakcemile3
gulsah resımlerı ıstıyoruz canım bu arada....
ayrıca da gunaydın kızlar :1hug:
yıne huzursuz bol gazlı bı gece gecırdık 2 gundur duzenı bozuldu yawrumun ıns tekrar eskı seklıne gırer. sımdı gerı uyutmaya calısıyorum uyursa bende yatarım 1-2 saat daha. ama esnemesıne ragmen cın gıbı hıc nıyetı yok sankı :1closedeyes:
hülya çok tşk ederiz herşey için ellerine sağlık
msni aç resimleri sanada atayım[/QUO fotolar topiğine koyun izde bakalım
hülya çok tşk ederiz herşey için ellerine sağlık
msni aç resimleri sanada atayım
ohhh ne guzel mınıkler bırbırını gorunce naptılar kaydirigubbakcemile3günaydıınnnn
çok güzel bi akşamdan sonra bomba gibi uyandık
yarım kaldı gerçi ama neyse(
aaa bak onu hıc denemedım sagol canım aksama denerım onudaben 7-8 çay kaşığı vermiştim. ben de senin gibi düşünüyorum ama zorda kalınca hepsini yapıyoruz valla. benim şimdilik tek kurtarıcım metsil :)
zeynep'cim bir de mesela az bi uykuya dalıyolar ya, ben o zaman termofor koyuyodum dizlerinin altı ile poposuna arasına. o da gaza iyi geliyo. tabi sonra erkek cocuğu için iyi olmaz dediler ondan da vazgeçtim :1ninca:
gunaydın canım nasılsın adaşım nasılgünaydın..
rezene verıyorum zaten kımyonu denedım 1-2 hf bısey degısmedı kestım bende...ay canım kıyamam ya.tane kimyonu denesene canım oda çok iyi oluyo.rezeneyle beraberde verebilirsin sadede verirsin..
bak suna yaaaa kaydirigubbakcemile3teyzecikler biz bugün aşıya gidiyoruz.mafoldumben.burak bey in uyanmasını bekliyoruz.emdi yattı başka zaman olsa yatmaz.40yılda bir yatası tuttu yavrumun oda bugüne denk geldi....öğleden sonraya klamak istemiyorum.hazırlandık paşayı bekliyozzz.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar.
havvacım nasılsın? nasıl gidiyor iş? senin yaz tatil değil mi? ne güzel esra'yla bol bol hasret giderirsiniz 2 ay sonra..
dün akşam buluştuk biz de, akşam 9 da :) evi bulamadılar bir türlü şaşkınlar sonra da daha çay içerken kalkıverdiler hemen.
bebişlerin biri susuyor, biri ağlıyordu, biri uyuyor, biri uyanıyordu.. çok güzel bir gündü, sizlerle buluşmak iyi geldi bana kızlar, moralim iyi olduğu için de sabah sütüm baya çıktı,teşekkürler :asigim:
resimler gülşahta. 20 dk falan uğraştık heralde, 3 bebişin aynı yere bakması için kafamçokkarıştı sonra bir de emzikli resim faslı
kuzucuklarım benim ,pek güzellerdi maşallah.
teyzecikler biz bugün aşıya gidiyoruz.mafoldumben.burak bey in uyanmasını bekliyoruz.emdi yattı başka zaman olsa yatmaz.40yılda bir yatası tuttu yavrumun oda bugüne denk geldi....öğleden sonraya klamak istemiyorum.hazırlandık paşayı bekliyozzz.kaydirigubbakcemile3
havvacım nasılsın esra nasıl, çalışmaya başlamışsın allah kolaylıklar versin canım ...
Sağol canım Esra iyi maşallah. Ama ben nezle oldum galiba...Uzak durmaya çalışıyorum Esra'dan. Zaten bütün gün özlüyorum. Bi de yaklaşamıyom yavruma ya...
Siz nasılsınız. Zeynep Ceren nasıl...
iyiyiz zeynepcim sağol , kızımı uyuttum ,şimdi keyif yapıyorum nescafe içiyorum,sizde ne var neyok İpek nasıl oldu bi düzelme varmı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?