2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben 7-8 çay kaşığı vermiştim. ben de senin gibi düşünüyorum ama zorda kalınca hepsini yapıyoruz valla. benim şimdilik tek kurtarıcım metsil :)

zeynep'cim bir de mesela az bi uykuya dalıyolar ya, ben o zaman termofor koyuyodum dizlerinin altı ile poposuna arasına. o da gaza iyi geliyo. tabi sonra erkek cocuğu için iyi olmaz dediler ondan da vazgeçtim :1ninca:

ohh valla ne güzel eğlenmişsinizdir.bizimde arkadaş ortamlarımızda hep çocuk var.dedğin gibi biri ağlar biri uyur.güzeldir çocuk ya...

herkese kocaman bigünaydın...

günaydınnnnnnnnnnnn...........

ay canım kıyamam ya.tane kimyonu denesene canım oda çok iyi oluyo.rezeneyle beraberde verebilirsin sadede verirsin..

teyzecikler biz bugün aşıya gidiyoruz.mafoldumben.burak bey in uyanmasını bekliyoruz.emdi yattı başka zaman olsa yatmaz.40yılda bir yatası tuttu yavrumun oda bugüne denk geldi....öğleden sonraya klamak istemiyorum.hazırlandık paşayı bekliyozzz.kaydirigubbakcemile3

günaydıınnnn
çok güzel bi akşamdan sonra bomba gibi uyandık
yarım kaldı gerçi ama neyse (
ohhh ne guzel mınıkler bırbırını gorunce naptılar kaydirigubbakcemile3
aaa bak onu hıc denemedım sagol canım aksama denerım onuda
gunaydın canım nasılsın adaşım nasıl
ay ne çok adaşım war benım bu topıkte kaydirigubbakcemile2
ay canım kıyamam ya.tane kimyonu denesene canım oda çok iyi oluyo.rezeneyle beraberde verebilirsin sadede verirsin..
rezene verıyorum zaten kımyonu denedım 1-2 hf bısey degısmedı kestım bende...
bak suna yaaaa kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.

havvacım nasılsın? nasıl gidiyor iş? senin yaz tatil değil mi? ne güzel esra'yla bol bol hasret giderirsiniz 2 ay sonra..

Evet canım hem de ne hasret gidermek oyun yapmaya da başlayacak o zaman. Daha keyifli olacak :))

Ayy ne güzel... Darısı başımıza... Rsim istiyoruz....

Canım şifa olsun kuzuna...

iyiyiz zeynepcim sağol , kızımı uyuttum ,şimdi keyif yapıyorum nescafe içiyorum,sizde ne var neyok ıpek nasıl oldu bi düzelme varmı canım.

havvacım nasılsın esra nasıl, çalışmaya başlamışsın allah kolaylıklar versin canım ...

Sağol canım Esra iyi maşallah. Ama ben nezle oldum galiba...Uzak durmaya çalışıyorum Esra'dan. Zaten bütün gün özlüyorum. Bi de yaklaşamıyom yavruma ya...
Siz nasılsınız. Zeynep Ceren nasıl...

Sağol canım Esra iyi maşallah. Ama ben nezle oldum galiba...Uzak durmaya çalışıyorum Esra'dan. Zaten bütün gün özlüyorum. Bi de yaklaşamıyom yavruma ya...
Siz nasılsınız. Zeynep Ceren nasıl...

Geçmiş olsun havvacım inş.biran önce atlatırsın canım ya .. havalar bir gün iyi, bir gün kötü insanı hasta ediyor bu bahar ayları böyle ,benimde büyük oğlum nezle olmuş ama zeynepten uzak tutamıyorum malesef ben mutfakta yemek yaparken bi bakıyorum almış kucağına abisinin prensesi diye evde dolaştırıyor inş zeynepte hasta olmaz bu çocuklar hiç laf dinlemiyorlar valla...

Günaydin canlar.....
Nasilsiniz bende simdi keyif yapiyorum Ecem salincaginca uyudu bende aldim hemen kahveyi pc basina geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…