2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gezginler siziii. ordaki havadan biraz da buraya gönderin lüffennn :Saruboceq:

Valla sorma hülyacim Ecemde gezenti oldu kaydirigubbakcemile3 dün çikmadik diye pek huysuzdu gündüz uyumadi bile
Burda güzel havayi normalde zor buluyoruz genelde hep yagmurlu olur ondan günesi bulunca kaçirmiyoruz yolluyayim azcik sizede günesten kaydirigubbakcemile3

günaydınn..
defnecik dha yeni uyudu.bi bakem dedim..
akşam adamla rendevu yerinde buuştuk:kedi:....ohh .yine filmimizi seyrettik tabi ben boş dururmuyum o saatte bile tıkındım durdumaklinialirimsmile...defnecik 10 da yattı 4 de kalktı onun için bi zararı olmadı yani..
kayseri buluştunuz dimek.azda olsa olsun ne güzel görüyonuz birbirinizi..)))
ben bi bakem resimlere..)))

oh oh keyifler gıcır desene :kedi:
eveett kayseri buluştu azız ama özüz kız alkisalkisalkis

Oh keyifler iyi randevular falan aklinialirimsmile

iyi teyzeleri sağolun
daha veremedik tahilili bekliyoruz
insallah bi sey çikmaz canim

kızlar biz geldik aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum yaa ateş düşürücü verme dedi hemşire çıkarsa verirsin dedi şimdi zorla uyudu inşallah çıkmaz yaa bide kakasını yapamadığını söyledim fitil çok verme dedi dereceyle yaptır dedi nasıl olduğunu yarın gel göstereyim dedi bakalım gidebilirsem gidicem akşam yine çok huysuzdu ıkınmaktan bitap düştü çocuk bende fitil attım mecburen off yaa bi düzene girseydi çocuğun dötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…