2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ah yavrum benim çok geçmis olsun canim
insallah düzelir tez vakitte

Geçmiş olsun canım...

slm annişlerrr.biz aşıdan geldk.oyy zuzum çok ağladı teyzeleri.ben bakamadım valla tuttum sadece.yarında dr a gitcez kontrole.opuyorumnanaktan

hevalla gıcır..
kız yanımda .iriniz bilem yoksunuz bee.daha ne olsun..((

fatolinam baçım geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz sonuçlarda...

Oh keyifler iyi randevular falan aklinialirimsmile

insallah bi sey çikmaz canim
sağolun kızlar inş. bişey çıkmaz

slm annişlerrr.biz aşıdan geldk.oyy zuzum çok ağladı teyzeleri.ben bakamadım valla tuttum sadece.yarında dr a gitcez kontrole.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun kızlarr

geçmiş olsun...nasıl oluyormuş bizede sonra anlat olurmu.merak ettim...

saolun arkadaşlar bu geceyi ateşsiz falan atlatsaydık hayırlısıyla derece işini ben öğreneyim burdan tarif ederim hemşire dereceyle yapmaması mümkün diil dedi

kızlar ben 3 gecedir kücük prensimi aksam 7-8 gibi yıkıyorum. aksam 11.30da birkez emzirmek icin uyandırıyorum. yatması 12 yi buluyor veeeee sonunda 4 saat deliksiz uyumayı basardık :)

aksam 9 dan sonra cok rahatım anlayacagınız. yıkamak ve banyodan sonra 50 cc rezene iyi geliyor. sıkıntısı olanların bilgisine..... bu arada artık tek başımada yıkayabiliyorum oglumu... bide tek başımıza sokaga cıkarsak karada olüm yok bize.....

Oh ne güzel canm bizimki banyodan sonra daha bi aktif oluyor oyun oynamak istiyor uyuması daha güç oluyor benim oglumun herseyi ters ya:)

bende henüz tek başıma dışarı çıkmadım.korkuyom be.emzik almaz.biberon almaz.bide dışarda emmek isterse ne yaparım.tabiki doyurup çıkıson ama belli olmaz işte.şimdilik eşimle beraber çıkıyoruz..((

bende henüz tek başıma çıkmadım bebişimle... sabah dışarı çıkmam gerekiyordu 1 saatliğine komşuya bırakıp gittim.. ama aklım hep ondaydı.. işlerimi bile tam halledemeden geri döndüm. dışarıda yapacaklarımı bile unutmuşum eve gelince farkettim. offf yaaa ben işe başlayınca napıcam? ne zormuş çalışan anne olmak

selam kızlar. bizim de aşımız vardı bugün. delik deşik oldu çocuğum 1 koldan 2 bacaktan (kurşun yedim sol yanımdan gibi oldu bee) aklinialirimsmile inş ateşi çıkmaz.

geçen gece de acillik olduk. 2 aydır rutine bağlanan kaka yapma olayımız geçen gün sekteye uğradı. 1 gün boyunca kaka yapmak için ıkınınca Miray'ım kaseyi çatlattı mafoldumben 1 saatten fazala ağlayınca acile götürdüm. totosunda çatlak oluşmuş: merhemler ve fitil verdi doktor ve lavman yapalım dedi. bi de onun sancısını çekmesine gönlüm razı olmadı: lavmandan kaçırdım kuzuyu. fitille hallettik olayı ama hala gaz çıkarırken ve kaka yaptıktan sonra bi posta ağlıyo: çatlak ağrıyo hala.

bebiş büyütme işi tahmin ettiğimden daha zormuş. o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo ama güçlü olmak da lazım. oyy oy.

tüm bebişler şağlılı olsun, hep gülsünlerr kaydirigubbakcemile3

iyi bari bırakacak biri varmış bari..

geçmiş olsun canım.biranönce geçer inşallah.aşılarıda şifa olsun..))

aşıları yarasın inş kuzuya.geçmiş olsun canım inş bir an önce geçer rahatsızlığı...

sağol canım. senin kızlar nasıl???

iyiler çok şükür.bacılar iyi anlaşıyo.bide defne biraz büyüse beraber oynarlardı.defne ablasını sereder çocgunlukla.o oynuyorsa takip edip duruyo.bübüyüp oynasalar bende rahat ederim..
agustosta adanaya izne gelecegiz kısmet olursa tanışmak isterim senle..Şeniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…