kızlar biz geldik aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum yaa ateş düşürücü verme dedi hemşire çıkarsa verirsin dedi şimdi zorla uyudu inşallah çıkmaz yaa bide kakasını yapamadığını söyledim fitil çok verme dedi dereceyle yaptır dedi nasıl olduğunu yarın gel göstereyim dedi bakalım gidebilirsem gidicem akşam yine çok huysuzdu ıkınmaktan bitap düştü çocuk bende fitil attım mecburen off yaa bi düzene girseydi çocuğun dötü
Ah yavrum benim çok geçmis olsun canim
insallah düzelir tez vakitte
kızlar biz geldik aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum yaa ateş düşürücü verme dedi hemşire çıkarsa verirsin dedi şimdi zorla uyudu inşallah çıkmaz yaa bide kakasını yapamadığını söyledim fitil çok verme dedi dereceyle yaptır dedi nasıl olduğunu yarın gel göstereyim dedi bakalım gidebilirsem gidicem akşam yine çok huysuzdu ıkınmaktan bitap düştü çocuk bende fitil attım mecburen off yaa bi düzene girseydi çocuğun dötü
hevalla gıcır..
kız yanımda .iriniz bilem yoksunuz bee.daha ne olsun..((
fatolinam baçım geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz sonuçlarda...
sağolun kızlar inş. bişey çıkmazOh keyifler iyi randevular falan aklinialirimsmile
insallah bi sey çikmaz canim
slm annişlerrr.biz aşıdan geldk.oyy zuzum çok ağladı teyzeleri.ben bakamadım valla tuttum sadece.yarında dr a gitcez kontrole.opuyorumnanaktan
slm annişlerrr.biz aşıdan geldk.oyy zuzum çok ağladı teyzeleri.ben bakamadım valla tuttum sadece.yarında dr a gitcez kontrole.opuyorumnanaktan
kızlar ben 3 gecedir kücük prensimi aksam 7-8 gibi yıkıyorum. aksam 11.30da birkez emzirmek icin uyandırıyorum. yatması 12 yi buluyor veeeee sonunda 4 saat deliksiz uyumayı basardık :)
aksam 9 dan sonra cok rahatım anlayacagınız. yıkamak ve banyodan sonra 50 cc rezene iyi geliyor. sıkıntısı olanların bilgisine..... bu arada artık tek başımada yıkayabiliyorum oglumu... bide tek başımıza sokaga cıkarsak karada olüm yok bize.....
bende henüz tek başıma dışarı çıkmadım.korkuyom be.emzik almaz.biberon almaz.bide dışarda emmek isterse ne yaparım.tabiki doyurup çıkıson ama belli olmaz işte.şimdilik eşimle beraber çıkıyoruz..((
bende henüz tek başıma çıkmadım bebişimle... sabah dışarı çıkmam gerekiyordu 1 saatliğine komşuya bırakıp gittim.. ama aklım hep ondaydı.. işlerimi bile tam halledemeden geri döndüm. dışarıda yapacaklarımı bile unutmuşum eve gelince farkettim. offf yaaa ben işe başlayınca napıcam? ne zormuş çalışan anne olmak
selam kızlar. bizim de aşımız vardı bugün. delik deşik oldu çocuğum1 koldan 2 bacaktan (kurşun yedim sol yanımdan gibi oldu bee) aklinialirimsmile inş ateşi çıkmaz.
geçen gece de acillik olduk. 2 aydır rutine bağlanan kaka yapma olayımız geçen gün sekteye uğradı. 1 gün boyunca kaka yapmak için ıkınınca Miray'ım kaseyi çatlattı mafoldumben 1 saatten fazala ağlayınca acile götürdüm. totosunda çatlak oluşmuş: merhemler ve fitil verdi doktor ve lavman yapalım dedi. bi de onun sancısını çekmesine gönlüm razı olmadı: lavmandan kaçırdım kuzuyu. fitille hallettik olayı ama hala gaz çıkarırken ve kaka yaptıktan sonra bi posta ağlıyo: çatlak ağrıyo hala.
bebiş büyütme işi tahmin ettiğimden daha zormuş. o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo ama güçlü olmak da lazım. oyy oy.
tüm bebişler şağlılı olsun, hep gülsünlerr kaydirigubbakcemile3
iyi bari bırakacak biri varmış bari..
geçmiş olsun canım.biranönce geçer inşallah.aşılarıda şifa olsun..))
aşıları yarasın inş kuzuya.geçmiş olsun canım inş bir an önce geçer rahatsızlığı...selam kızlar. bizim de aşımız vardı bugün. delik deşik oldu çocuğum1 koldan 2 bacaktan (kurşun yedim sol yanımdan gibi oldu bee) aklinialirimsmile inş ateşi çıkmaz.
geçen gece de acillik olduk. 2 aydır rutine bağlanan kaka yapma olayımız geçen gün sekteye uğradı. 1 gün boyunca kaka yapmak için ıkınınca Miray'ım kaseyi çatlattı mafoldumben 1 saatten fazala ağlayınca acile götürdüm. totosunda çatlak oluşmuş: merhemler ve fitil verdi doktor ve lavman yapalım dedi. bi de onun sancısını çekmesine gönlüm razı olmadı: lavmandan kaçırdım kuzuyu. fitille hallettik olayı ama hala gaz çıkarırken ve kaka yaptıktan sonra bi posta ağlıyo: çatlak ağrıyo hala.
bebiş büyütme işi tahmin ettiğimden daha zormuş. o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo ama güçlü olmak da lazım. oyy oy.
tüm bebişler şağlılı olsun, hep gülsünlerr kaydirigubbakcemile3
sağol canım. senin kızlar nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?