ya ilk defa defneyi gündüz uykusuna daldıramıyorum.bir kere uyudu gündüz uykusu.çocuk aslında dalmaya niyet ediyo gözlerinide kapıyo bıratımmı uyanıo.sonra birden uykusu kaçıyo.ne oldu beee..CADIARZU...
bende henüz tek başıma çıkmadım bebişimle... sabah dışarı çıkmam gerekiyordu 1 saatliğine komşuya bırakıp gittim.. ama aklım hep ondaydı.. işlerimi bile tam halledemeden geri döndüm. dışarıda yapacaklarımı bile unutmuşum eve gelince farkettim. offf yaaa ben işe başlayınca napıcam? ne zormuş çalışan anne olmak
dün benimkide aynıydı canım bugün yine düzeldi mrk etme okeyyyy:icecream:
sagol canım..şimdi yine uyuttum bakalım uyanmazsa...
ben şu emzik olayını almayınca vermiyordum nerdeyse üç haftadır.bugün bi vereyim dedim.agzına aldı ama sakız gibi çigneyip attı.aslında buda bi gelişme çünkü hiç agzına almıyordu.dur sen artık bi daha deneyeyim belki alır dimi..
senin ömercik ne yapıyo.bi ara emmek istemiyo demiştin.emiyomu seni...
selam kızlar. bizim de aşımız vardı bugün. delik deşik oldu çocuğum1 koldan 2 bacaktan (kurşun yedim sol yanımdan gibi oldu bee) aklinialirimsmile inş ateşi çıkmaz.
geçen gece de acillik olduk. 2 aydır rutine bağlanan kaka yapma olayımız geçen gün sekteye uğradı. 1 gün boyunca kaka yapmak için ıkınınca Miray'ım kaseyi çatlattı mafoldumben 1 saatten fazala ağlayınca acile götürdüm. totosunda çatlak oluşmuş: merhemler ve fitil verdi doktor ve lavman yapalım dedi. bi de onun sancısını çekmesine gönlüm razı olmadı: lavmandan kaçırdım kuzuyu. fitille hallettik olayı ama hala gaz çıkarırken ve kaka yaptıktan sonra bi posta ağlıyo: çatlak ağrıyo hala.
bebiş büyütme işi tahmin ettiğimden daha zormuş. o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo ama güçlü olmak da lazım. oyy oy.
tüm bebişler şağlılı olsun, hep gülsünlerr kaydirigubbakcemile3
bende henüz tek başıma çıkmadım bebişimle... sabah dışarı çıkmam gerekiyordu 1 saatliğine komşuya bırakıp gittim.. ama aklım hep ondaydı.. işlerimi bile tam halledemeden geri döndüm. dışarıda yapacaklarımı bile unutmuşum eve gelince farkettim. offf yaaa ben işe başlayınca napıcam? ne zormuş çalışan anne olmak
ya ilk defa defneyi gündüz uykusuna daldıramıyorum.bir kere uyudu gündüz uykusu.çocuk aslında dalmaya niyet ediyo gözlerinide kapıyo bıratımmı uyanıo.sonra birden uykusu kaçıyo.ne oldu beee..CADIARZU...
kızlar halam bızdeydı bakamadım sızlere...
yarında oglen bı ark gelcek çaya. akşamda 2 ark gelicek çaya...
cmt de bız oglen bı arkadasa aksam bı arkadasa gıdıcez. oh ne guzel ya eskı tempomuza kavusuyoruz bıze 3 ay oncesıne kadar gelen gıden durmazdı sıkayet ederdım ama oyle daha ıyıymıs gunler nası bıtıyo anlamıyosun. boyle ewde tek sıkıcıymıs fenaymıs meger...
yarın bıde oburgun pek bakamayabılırım sekerler...
ben bı gecmıse bakım.
bu arada ıpegınde gunduz uykualrı sorunlu toplasan 1 saat uyumamıstır bugun. dalıyo 10 dk sonra uyanıyo gerı...
canım cok gecmıs olsun ınan senı cok ıyı anlıyorum.ıpegınde poposunda ıkınmaktan catlak war. habıre merhemleyıp duruyorum. kaka yapma faslı tam bı ıskence zaten hem ona hem bana... offfff bı duzeleydı sunlar...selam kızlar. bizim de aşımız vardı bugün. delik deşik oldu çocuğum1 koldan 2 bacaktan (kurşun yedim sol yanımdan gibi oldu bee) aklinialirimsmile inş ateşi çıkmaz.
geçen gece de acillik olduk. 2 aydır rutine bağlanan kaka yapma olayımız geçen gün sekteye uğradı. 1 gün boyunca kaka yapmak için ıkınınca Miray'ım kaseyi çatlattı mafoldumben 1 saatten fazala ağlayınca acile götürdüm. totosunda çatlak oluşmuş: merhemler ve fitil verdi doktor ve lavman yapalım dedi. bi de onun sancısını çekmesine gönlüm razı olmadı: lavmandan kaçırdım kuzuyu. fitille hallettik olayı ama hala gaz çıkarırken ve kaka yaptıktan sonra bi posta ağlıyo: çatlak ağrıyo hala.
bebiş büyütme işi tahmin ettiğimden daha zormuş. o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo ama güçlü olmak da lazım. oyy oy.
aman ıns ya...ohh gezin kız gezin anakız.bende hiç oturmazdım evde gelen gidende çok olurdu.şimdi otur otur baya sıkıldım.inş uykusu düzelir yaa..:Saruboceq:
bende yarın dr a gidicem annmle.ordanda halama geçicez.sonrada annmlere gidicem 10gün falan yokum....orda kalcam....opuyorumnanaktan
10 gun mu ozlerız kız nettın bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3
Buda geçti hadi atlattiniz hayirlisiylaslm annişlerrr.biz aşıdan geldk.oyy zuzum çok ağladı teyzeleri.ben bakamadım valla tuttum sadece.yarında dr a gitcez kontrole.opuyorumnanaktan
Ben çikiyorum valla gezerken uyuyo hemen aglarsa az kucaga aliyorum susunca geri koyuyorum arabasina artik alisti cadi seviyo gezmeyi uyumuyosa bakiniyo etrafabende henüz tek başıma dışarı çıkmadım.korkuyom be.emzik almaz.biberon almaz.bide dışarda emmek isterse ne yaparım.tabiki doyurup çıkıson ama belli olmaz işte.şimdilik eşimle beraber çıkıyoruz..((
Ah canim benim çok geçmis olsunselam kızlar. bizim de aşımız vardı bugün. delik deşik oldu çocuğum1 koldan 2 bacaktan (kurşun yedim sol yanımdan gibi oldu bee) aklinialirimsmile inş ateşi çıkmaz.
mistirsagol canım..şimdi yine uyuttum bakalım uyanmazsa...
ben şu emzik olayını almayınca vermiyordum nerdeyse üç haftadır.bugün bi vereyim dedim.agzına aldı ama sakız gibi çigneyip attı.aslında buda bi gelişme çünkü hiç agzına almıyordu.dur sen artık bi daha deneyeyim belki alır dimi..
senin ömercik ne yapıyo.bi ara emmek istemiyo demiştin.emiyomu seni...
ooo yogun bi tempo ama güzel eglenceli gez valla zeynep en güzelikızlar halam bızdeydı bakamadım sızlere...
yarında oglen bı ark gelcek çaya. akşamda 2 ark gelicek çaya...
cmt de bız oglen bı arkadasa aksam bı arkadasa gıdıcez. oh ne guzel ya eskı tempomuza kavusuyoruz bıze 3 ay oncesıne kadar gelen gıden durmazdı sıkayet ederdım ama oyle daha ıyıymıs gunler nası bıtıyo anlamıyosun. boyle ewde tek sıkıcıymıs fenaymıs meger...
yarın bıde oburgun pek bakamayabılırım sekerler...
ben bı gecmıse bakım.
bu arada ıpegınde gunduz uykualrı sorunlu toplasan 1 saat uyumamıstır bugun. dalıyo 10 dk sonra uyanıyo gerı...
ne güzel annenlerde dinlenirsin degisiklik olur senin içindebende yarın dr a gidicem annmle.ordanda halama geçicez.sonrada annmlere gidicem 10gün falan yokum....orda kalcam....opuyorumnanaktan
Hava harikaydi gezdik geldik
kizima oyun halisi ve konusan sarki söyliyen ayicik aldik
öyle güzel oyuncaklar vardiki insanin çocuk olasi geliyo vallakaydirigubbakcemile3
Hava harikaydi gezdik geldik
kizima oyun halisi ve konusan sarki söyliyen ayicik aldik
öyle güzel oyuncaklar vardiki insanin çocuk olasi geliyo vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?