2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya ilk defa defneyi gündüz uykusuna daldıramıyorum.bir kere uyudu gündüz uykusu.çocuk aslında dalmaya niyet ediyo gözlerinide kapıyo bıratımmı uyanıo.sonra birden uykusu kaçıyo.ne oldu beee..CADIARZU...

ya ilk defa defneyi gündüz uykusuna daldıramıyorum.bir kere uyudu gündüz uykusu.çocuk aslında dalmaya niyet ediyo gözlerinide kapıyo bıratımmı uyanıo.sonra birden uykusu kaçıyo.ne oldu beee..CADIARZU...

dün benimkide aynıydı canım bugün yine düzeldi mrk etme okeyyyy:icecream:

allah yardım etsin ya bn mıutfakta yemek yaparken babası bakıo
ozaman bile ağladı ağlayacak die diken üstünde oluyom
bide evden gitmek çok daha zordurbilmiyorumkismile

dün benimkide aynıydı canım bugün yine düzeldi mrk etme okeyyyy:icecream:

sagol canım..şimdi yine uyuttum bakalım uyanmazsa...
ben şu emzik olayını almayınca vermiyordum nerdeyse üç haftadır.bugün bi vereyim dedim.agzına aldı ama sakız gibi çigneyip attı.aslında buda bi gelişme çünkü hiç agzına almıyordu.dur sen artık bi daha deneyeyim belki alır dimi..
senin ömercik ne yapıyo.bi ara emmek istemiyo demiştin.emiyomu seni...

emio canım arada delisi tutuo asla almıo ya
emzik olayına gelince bizimki alıo artık.
ama tabi çok deeğil.sallarken falan tıkıom azına cap cap emip uyuyo:dance:

canım benim yaa geçmiş olsun hemen düzelir inş

aa sende kayseridenmişsin prensesim yeni farkettim
nerde oturuyosun ne iş yapıyosun...tanışalım buluşmalarımıza katıl sende hihoyyyt

Benim Dorukumda aynı yaaaa.... ben artık gündüzleri böyle olacak diye düşünmeye basladım. Bugün toplasan 1.5 saat uyumamıstır.

burak gündüz hemen hemen hiç uyumuyo.memede yatıyo yatağına yatırınca uyanıyo.yani 1aydır falan böyle...derin uykuya dalamıyo...bizimki böyle gider diye düşünüyorum....inş sizinkler düzelir..

kızlar halam bızdeydı bakamadım sızlere...
yarında oglen bı ark gelcek çaya. akşamda 2 ark gelicek çaya...
cmt de bız oglen bı arkadasa aksam bı arkadasa gıdıcez. oh ne guzel ya eskı tempomuza kavusuyoruz bıze 3 ay oncesıne kadar gelen gıden durmazdı sıkayet ederdım ama oyle daha ıyıymıs gunler nası bıtıyo anlamıyosun. boyle ewde tek sıkıcıymıs fenaymıs meger...
yarın bıde oburgun pek bakamayabılırım sekerler...
ben bı gecmıse bakım.
bu arada ıpegınde gunduz uykualrı sorunlu toplasan 1 saat uyumamıstır bugun. dalıyo 10 dk sonra uyanıyo gerı...

ohh gezin kız gezin anakız.bende hiç oturmazdım evde gelen gidende çok olurdu.şimdi otur otur baya sıkıldım.inş uykusu düzelir yaa..:Saruboceq:

bende yarın dr a gidicem annmle.ordanda halama geçicez.sonrada annmlere gidicem 10gün falan yokum....orda kalcam....opuyorumnanaktan

canım cok gecmıs olsun ınan senı cok ıyı anlıyorum.ıpegınde poposunda ıkınmaktan catlak war. habıre merhemleyıp duruyorum. kaka yapma faslı tam bı ıskence zaten hem ona hem bana... offfff bı duzeleydı sunlar...
ohh gezin kız gezin anakız.bende hiç oturmazdım evde gelen gidende çok olurdu.şimdi otur otur baya sıkıldım.inş uykusu düzelir yaa..:Saruboceq:
aman ıns ya...
hepsı bı garıpler gunden gune huyları degısıyo walla

slm annişlerrr.biz aşıdan geldk.oyy zuzum çok ağladı teyzeleri.ben bakamadım valla tuttum sadece.yarında dr a gitcez kontrole.opuyorumnanaktan
Buda geçti hadi atlattiniz hayirlisiyla

Ben çikiyorum valla gezerken uyuyo hemen aglarsa az kucaga aliyorum susunca geri koyuyorum arabasina artik alisti cadi seviyo gezmeyi uyumuyosa bakiniyo etrafa

Ah canim benim çok geçmis olsun

mistir
vermeye çalis emzigi belki inadi geçmistir fistigin

ooo yogun bi tempo ama güzel eglenceli gez valla zeynep en güzeli

bende yarın dr a gidicem annmle.ordanda halama geçicez.sonrada annmlere gidicem 10gün falan yokum....orda kalcam....opuyorumnanaktan
ne güzel annenlerde dinlenirsin degisiklik olur senin içinde

Hava harikaydi gezdik geldik
kizima oyun halisi ve konusan sarki söyliyen ayicik aldik
öyle güzel oyuncaklar vardiki insanin çocuk olasi geliyo vallakaydirigubbakcemile3

Hava harikaydi gezdik geldik
kizima oyun halisi ve konusan sarki söyliyen ayicik aldik
öyle güzel oyuncaklar vardiki insanin çocuk olasi geliyo vallakaydirigubbakcemile3

iyi ettiniz.aşıdan sonra bizde biraz dolaştık sonra geldk eve.güzel güzel oynasın ecem oyuncaklarıyla..evet öyle güzel oyuncaklar varki dediğn gibi çocuk olasımız geliyo....kaydirigubbakcemile3

burak aşıdan geldkten sonra biraz mızmızlandı....ama şimdi yatıyo.normalde hiç uyumaz bu saatte kesin gece yatmıcak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…