bende nobetcıyım sanırım bu geceburak aşıdan geldkten sonra biraz mızmızlandı....ama şimdi yatıyo.normalde hiç uyumaz bu saatte kesin gece yatmıcak....
yok canım normalde 6.30-7 gıbı gelıyoda bugun ıpege bujı almaya gıttı malum bı numara buyutuyoruz ya popoya soktugumuz şeyi... ondan gec gelıcek.zeynep senin eşin geçmi geliyo bizimki gibi.öff geç gelincede bişey anlamıyoz ya.yemekti çaydı derken saat kaç oluyo.zaten uykusuz oluyoz.düşüp yatıyoz vallaaa..
gule gule oynasın ecem bebek naniknanik
Saolun kizlar en güzerlleri sizin kuzucuklarin olsuniyi ettiniz.aşıdan sonra bizde biraz dolaştık sonra geldk eve.güzel güzel oynasın ecem oyuncaklarıyla..evet öyle güzel oyuncaklar varki dediğn gibi çocuk olasımız geliyo....kaydirigubbakcemile3
zeynep senin eşin geçmi geliyo bizimki gibi.öff geç gelincede bişey anlamıyoz ya.yemekti çaydı derken saat kaç oluyo.zaten uykusuz oluyoz.düşüp yatıyoz vallaaa..
Ay aras bugÜn hİÇ uyumadı yav uyumadıĞı zamanda benİ hep yanında İstİyo
SORMA KIZ VALLA ÇOK FENALAR...Aynen Fatoscum Ecemde uyumayinca beni hep yaninda istiyo mizmiz
DENİYEYİM CANIM BEN ALMIŞTIM ZATEN ONU İİ HATIRLATTIN..Fatoşçum Esra iki gündür emiyo 10 dk kadar. Yeni bir taktik buldum. Meme ucu var ya slikon. Göğüs kalkanı da deniyo onu takıyom memeye biberon niyetine emiyo memeyi. Bİ dene istersen.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyigeceler kızlar
vadi başlayınca pc ye şutlandık :sinifsinif:
Selam şekerler özledim sizi bugün yoktum. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla bir yaramazlık yok.
Sabah önce işyerime gittim evrak almaya ordan ssk ya şu para işlemlrini halletmeye:smiley-cool:
Ordan da annemle kemeraltında gezdik hava muhteşemdi yaz günüydü resmen oğluşum terlemiş bile arabada uyurken. Oğluma bir sürü yazlık ciciler ayakkabılar aldık ikimiz de çok mutlu olduk bugünkaydirigubbakcemile2 Babasına çok güzel bir hediye oyuncak vermişler onu getirdi, oğlum bugün donandı :)
Yarın sabah da sağlık ocağından çağırdılar gel kan grubuna bakalım diye ordan ananemize gidicez. Öğleden sonra da doktor kontrolümüz var kızlar inş. oğlum güzel kilo almıştır. Ordan yine ananemize gitçez çünkü babamız yarın akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak.
Yarın yine size katılamıcam(
Saolun kizlar en güzerlleri sizin kuzucuklarin olsun
Benim esimde 10 buçuk gibi geliyo anca yemekti bulasikti derken saat kaç oluyo bisey anlamiyoz bizde valla ama gündüz 2 den 5 e kadar evde bizde acisini o zaman çikariyoz:lepi:
slm fatoş inş bırakmaz aras memeyi ya.bende utkuda öyle oldum.2ay emdi yavrum.cahilliktenmidir nedir bende fazla uğraşmadım.mamaya yüklendim.şimdi çok pişmanım.ama benm kayınvalidemi çok hatası oldu.doymuyo mama ver die die çocuğu memeden soğuttu.ahhhhh şimdiki aklım olsa.
prensesim380, sibelce0, bitanesii+, srpp+
KIZLAR İYİ GECELER
BENİM ADAM HALA GELMEDİ
CANIM SIKILDI YARINA YEMEĞİMİ YAPTIM
TELEVİZYONUM BOZULDU EKRTAN KARARDI AY TELEVİZYON VE ARASLŞA AKŞAM OLUYOMUŞ TELEVİZYON BOZUK ARAS UYUYO ADAM YOK ÇOK YALNIZIM ÇOK SİZ KONUŞUN BARİİİ
Selam şekerler özledim sizi bugün yoktum. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla bir yaramazlık yok.
Sabah önce işyerime gittim evrak almaya ordan ssk ya şu para işlemlrini halletmeye:smiley-cool:
Ordan da annemle kemeraltında gezdik hava muhteşemdi yaz günüydü resmen oğluşum terlemiş bile arabada uyurken. Oğluma bir sürü yazlık ciciler ayakkabılar aldık ikimiz de çok mutlu olduk bugünkaydirigubbakcemile2 Babasına çok güzel bir hediye oyuncak vermişler onu getirdi, oğlum bugün donandı :)
Yarın sabah da sağlık ocağından çağırdılar gel kan grubuna bakalım diye ordan ananemize gidicez. Öğleden sonra da doktor kontrolümüz var kızlar inş. oğlum güzel kilo almıştır. Ordan yine ananemize gitçez çünkü babamız yarın akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak.
Yarın yine size katılamıcam(
iyi geceler canım..
ben yine gececiyim. biz bugün ilk defa kızımızla gezmeye gittik gelincede bebişimi banyo yaptırdık uyudu... ama ben uyuyamadım... Gerçi gittiğimiz gezmeden de bişey anlamadım babası paso kızımızla ilgilendi sanki ben yoktum... ayy kızımı mı kıskandım ne :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?