2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep senin eşin geçmi geliyo bizimki gibi.öff geç gelincede bişey anlamıyoz ya.yemekti çaydı derken saat kaç oluyo.zaten uykusuz oluyoz.düşüp yatıyoz vallaaa..

burak aşıdan geldkten sonra biraz mızmızlandı....ama şimdi yatıyo.normalde hiç uyumaz bu saatte kesin gece yatmıcak....
bende nobetcıyım sanırım bu gece
zeynep senin eşin geçmi geliyo bizimki gibi.öff geç gelincede bişey anlamıyoz ya.yemekti çaydı derken saat kaç oluyo.zaten uykusuz oluyoz.düşüp yatıyoz vallaaa..
yok canım normalde 6.30-7 gıbı gelıyoda bugun ıpege bujı almaya gıttı malum bı numara buyutuyoruz ya popoya soktugumuz şeyi... ondan gec gelıcek.

gule gule oynasın ecem bebek naniknanik

iyi ettiniz.aşıdan sonra bizde biraz dolaştık sonra geldk eve.güzel güzel oynasın ecem oyuncaklarıyla..evet öyle güzel oyuncaklar varki dediğn gibi çocuk olasımız geliyo....kaydirigubbakcemile3
Saolun kizlar en güzerlleri sizin kuzucuklarin olsun

Benim esimde 10 buçuk gibi geliyo anca yemekti bulasikti derken saat kaç oluyo bisey anlamiyoz bizde valla ama gündüz 2 den 5 e kadar evde bizde acisini o zaman çikariyoz:lepi:

Ya kızlar moralim çok bozuk aras memeyi emmiyo sürekli reddeiyo ağlıyo ama aynı anda mama vereyim yiyo sağınca da içiyo sütü ne güzel ememye alışmıştı bırakıcak doktor amam yiyen çocuklar öle dedi yavaş yavaş bırakırmış anne sütünü napçam ya çok sütüm yoktu tamam ama yalasada yeterdi ona sağayım diyom oda zorgeliyo mecbur sağacamda emse daha ii ooy ne bilim emmiyo bıraktı memeyi görmeye kalmadan koluma yatırınca basıyo çığlığı...

Fatoşçum Esra iki gündür emiyo 10 dk kadar. Yeni bir taktik buldum. Meme ucu var ya slikon. Göğüs kalkanı da deniyo onu takıyom memeye biberon niyetine emiyo memeyi. Bı dene istersen.

Selam şekerler özledim sizi bugün yoktum. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla bir yaramazlık yok.
Sabah önce işyerime gittim evrak almaya ordan ssk ya şu para işlemlrini halletmeye:smiley-cool:
Ordan da annemle kemeraltında gezdik hava muhteşemdi yaz günüydü resmen oğluşum terlemiş bile arabada uyurken. Oğluma bir sürü yazlık ciciler ayakkabılar aldık ikimiz de çok mutlu olduk bugünkaydirigubbakcemile2 Babasına çok güzel bir hediye oyuncak vermişler onu getirdi, oğlum bugün donandı :)
Yarın sabah da sağlık ocağından çağırdılar gel kan grubuna bakalım diye ordan ananemize gidicez. Öğleden sonra da doktor kontrolümüz var kızlar inş. oğlum güzel kilo almıştır. Ordan yine ananemize gitçez çünkü babamız yarın akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak.
Yarın yine size katılamıcam(

Aynen Fatoscum Ecemde uyumayinca beni hep yaninda istiyo mizmiz
SORMA KIZ VALLA ÇOK FENALAR...
Fatoşçum Esra iki gündür emiyo 10 dk kadar. Yeni bir taktik buldum. Meme ucu var ya slikon. Göğüs kalkanı da deniyo onu takıyom memeye biberon niyetine emiyo memeyi. Bİ dene istersen.
DENİYEYİM CANIM BEN ALMIŞTIM ZATEN ONU İİ HATIRLATTIN..
iyigeceler kızlar
vadi başlayınca pc ye şutlandık :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AMAN CANIM İİ OLUNDA KATILMAYIN SEN DOKTOR KONTROLUNE NERE GÖTÜRÜYORSUN SERAPÇIM HADİİİ HABERLERLE GELİN CİCİLERİ HAYIRLI OLSUN İİ GÜNLERDE GİYSİN İNŞALLAH..

teşekkür canım.valla babamız elimize geçmiyo.bi haftasonu evde ondada mutlaka bişey çıkıyo....senağlama

prensesim380, sibelce0, bitanesii+, srpp+

KIZLAR ıYı GECELER
BENıM ADAM HALA GELMEDı
CANIM SIKILDI YARINA YEMEĞıMı YAPTIM
TELEVıZYONUM BOZULDU EKRTAN KARARDI AY TELEVıZYON VE ARASLŞA AKŞAM OLUYOMUŞ TELEVıZYON BOZUK ARAS UYUYO ADAM YOK ÇOK YALNIZIM ÇOK SıZ KONUŞUN BARııı

slm fatoş inş bırakmaz aras memeyi ya.bende utkuda öyle oldum.2ay emdi yavrum.cahilliktenmidir nedir bende fazla uğraşmadım.mamaya yüklendim.şimdi çok pişmanım.ama benm kayınvalidemi çok hatası oldu.doymuyo mama ver die die çocuğu memeden soğuttu.ahhhhh şimdiki aklım olsa.

canım benim sütüm gerçekten az zaten yetmiyo ama önce azda olsa emziriyodum arakasından da mama ama artık emmiyo azda olsa ona yeter diyodum bu gün sağdım verdim ii olsunda sağarım aama korkuyom sağmakla temelli azlcak diye..

iyi geceler canım..
ben yine gececiyim. biz bugün ilk defa kızımızla gezmeye gittik gelincede bebişimi banyo yaptırdık uyudu... ama ben uyuyamadım... Gerçi gittiğimiz gezmeden de bişey anlamadım babası paso kızımızla ilgilendi sanki ben yoktum... ayy kızımı mı kıskandım ne :kedi:

Canim güle güle giysin cicilerini yakisikli
valla havalar güzelse tadini çikarin gezin biz öyle yapiyozkaydirigubbakcemile3

bende burak bey i bekliyorum.aşı olduk malum.ateşi falan olur die.uykumda yok.öyle oluyo bazen kıskanıyoz valla şaka maka..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…