2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçar.benm kociş sen yat ben bakarım diyo.yarında 11de dr a gitcez kontrolümüz var.10gün yokum canlar.hepinizi öpüyorum.....

bende burak bey i bekliyorum.aşı olduk malum.ateşi falan olur die.uykumda yok.öyle oluyo bazen kıskanıyoz valla şaka maka..CADIARZU

şurup vermedin mi canım? ben 4 saatte bir calpol vermiştim. inşallah bişey olmaz merak etme...
valla bazen kıskanmıyor değilim ama sonra da ben niye böyle düşünüyorum diye kendime kızıyorum. ama bende haklıyım önceden bütün ilgi alaka bendeydi...

valla benm 2,olduğundan alıştım diym..:dilcikar:şimdide tam şutlandıknaniknanik

yok be şaka bi yana sever kociş beni.yerimiz ayrı yani.olsun demi okadar.gidim gidim diyom gidemiyorum.ayrılamıyorum valla.

geceleri alıyomu memeyi.
YOK CSANIM İNAT AYNI BABASI
benim kocis de daha gelmedi sofrayi kurdum bekliyom
gelene kadar burdayim bende
AYNEN SOFRA HJAZIR BENDE BEKLİYOM CNM
KIZ KISKANMA kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçar.benm kociş sen yat ben bakarım diyo.yarında 11de dr a gitcez kontrolümüz var.10gün yokum canlar.hepinizi öpüyorum.....
GÜLE GÜLE ÖZLÜYCEZSENİ
valla benm 2,olduğundan alıştım diym..:dilcikar:şimdide tam şutlandıknaniknanik

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay uyumuyo uyumuyo her gun 10 da 11 de yatan cocuk 2 gundur uyumuyo nazaramı geldı ne. bı daha uyuyo demıcem ya sıyırıcam kaafayı offfffffffffff

Fatoşçum ben özel bornova polikliniğinde Hüseyin Bey var oraya götürüyorum. Canım sen yemedin mi bu saate kadar beklenir mi?

Zeynoo geri gelme emi canım:)

Fatoşçum ben özel bornova polikliniğinde Hüseyin Bey var oraya götürüyorum. Canım sen yemedin mi bu saate kadar beklenir mi?

Zeynoo geri gelme emi canım:)
ben yedim canım ....
günaydın kızlar.

bugün yoğun, eğitim vericem müşterilere yine. başladı telaşemiz.

günaydın canımkolay gelsin

ayy ne güzel artı bebeler büyüdükçe tempomuz tekrar düzeliyo...bizde hafta sonu doluyuz..)))

bende yarın dr a gidicem annmle.ordanda halama geçicez.sonrada annmlere gidicem 10gün falan yokum....orda kalcam....opuyorumnanaktan

ay vall ane güzel güle güle canım..anne kız oturun valla..)))))

Hava harikaydi gezdik geldik
kizima oyun halisi ve konusan sarki söyliyen ayicik aldik
öyle güzel oyuncaklar vardiki insanin çocuk olasi geliyo vallakaydirigubbakcemile3

kuzucum güle güle kullansın bebeliri bişey aldımmı valla kendime almışım gibi çok mutlu olurum..

ah be kuzum zeynoda ondan 7 ay emdi.gerçi benimki yine iyi emdi ama.benim sütüm çooktu.hatta defnedeki sütten daha fazlaydı.bi sagdıgımda 150 cc çıkardı hemencecik.ama benim kız inat etti.aynı senin dedigin gibi başını egdigimde basardı çıglıgı.zorla emdir.uyuturken dalacakken emdir işte.degilsi benimkide 4 ayda bırakıyordu zorlamamla 7 ay emdi..hadi kolay gele.

güle güle paralarını harca.ogluşunda güle güle kullansın cicilerini..sende git bacım güle güle...

iyi geceler canım.. tabiki hepsi şaka..
bizde yarın ank.ya annemlere gidicez sanırım 1 hafta 10 gün kalırız.. orda bilg.da fırsat bulursam yazarım yine size... özliycem valla sizi kızlar...

ayol sendemi..herkes bi yere gidiyo.git anam sende güle güle...

günaydın kızlar.

bugün yoğun, eğitim vericem müşterilere yine. başladı telaşemiz.

güaydın..kolay gelsin..

günaydın canlar

günaydın...

günaydınnnnopuyorumnanaktan

günaydın.nerdesin kız..ne ediyon hiç gözükmüyosun..

herkese günaydınn
günaydın.ankara ne zaman.
benim kardeşler geldi ankaradan.çok soguk diyolar.benim bacı burdan full kısa kollularla gitti deli.orda donmuş.kışlık almış ordan:roflol:.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…