Canim yatmadan ates düsürücü ver biseycik olmazbende burak bey i bekliyorum.aşı olduk malum.ateşi falan olur die.uykumda yok.öyle oluyo bazen kıskanıyoz valla şaka maka..CADIARZU
bende burak bey i bekliyorum.aşı olduk malum.ateşi falan olur die.uykumda yok.öyle oluyo bazen kıskanıyoz valla şaka maka..CADIARZU
Canim yatmadan ates düsürücü ver biseycik olmaz
kızlar ben kaçar.benm kociş sen yat ben bakarım diyo.yarında 11de dr a gitcez kontrolümüz var.10gün yokum canlar.hepinizi öpüyorum.....
şurup vermedin mi canım? ben 4 saatte bir calpol vermiştim. inşallah bişey olmaz merak etme...
valla bazen kıskanmıyor değilim ama sonra da ben niye böyle düşünüyorum diye kendime kızıyorum. ama bende haklıyım önceden bütün ilgi alaka bendeydi...
YOK CSANIM İNAT AYNI BABASIgeceleri alıyomu memeyi.
AYNEN SOFRA HJAZIR BENDE BEKLİYOM CNMbenim kocis de daha gelmedi sofrayi kurdum bekliyom
gelene kadar burdayim bende
KIZ KISKANMA kaydirigubbakcemile3iyi geceler canım..
ben yine gececiyim. biz bugün ilk defa kızımızla gezmeye gittik gelincede bebişimi banyo yaptırdık uyudu... ama ben uyuyamadım... Gerçi gittiğimiz gezmeden de bişey anlamadım babası paso kızımızla ilgilendi sanki ben yoktum... ayy kızımı mı kıskandım ne :kedi:
GÜLE GÜLE ÖZLÜYCEZSENİkızlar ben kaçar.benm kociş sen yat ben bakarım diyo.yarında 11de dr a gitcez kontrolümüz var.10gün yokum canlar.hepinizi öpüyorum.....
valla benm 2,olduğundan alıştım diym..:dilcikar:şimdide tam şutlandıknaniknanik
gittim gariiiiiiii.iyi geceler...........
ben yedim canım ....Fatoşçum ben özel bornova polikliniğinde Hüseyin Bey var oraya götürüyorum. Canım sen yemedin mi bu saate kadar beklenir mi?
Zeynoo geri gelme emi canım:)
günaydın kızlar.
bugün yoğun, eğitim vericem müşterilere yine. başladı telaşemiz.
herkese günaydınngünaydın canlar
günaydın kızlar.
günaydın canlar
günaydınnnnopuyorumnanaktan
Herkeze Günaydin kizlarherkese günaydınn
kızlar halam bızdeydı bakamadım sızlere...
yarında oglen bı ark gelcek çaya. akşamda 2 ark gelicek çaya...
cmt de bız oglen bı arkadasa aksam bı arkadasa gıdıcez. oh ne guzel ya eskı tempomuza kavusuyoruz bıze 3 ay oncesıne kadar gelen gıden durmazdı sıkayet ederdım ama oyle daha ıyıymıs gunler nası bıtıyo anlamıyosun. boyle ewde tek sıkıcıymıs fenaymıs meger...
yarın bıde oburgun pek bakamayabılırım sekerler...
ben bı gecmıse bakım.
bu arada ıpegınde gunduz uykualrı sorunlu toplasan 1 saat uyumamıstır bugun. dalıyo 10 dk sonra uyanıyo gerı...
bende yarın dr a gidicem annmle.ordanda halama geçicez.sonrada annmlere gidicem 10gün falan yokum....orda kalcam....opuyorumnanaktan
Hava harikaydi gezdik geldik
kizima oyun halisi ve konusan sarki söyliyen ayicik aldik
öyle güzel oyuncaklar vardiki insanin çocuk olasi geliyo vallakaydirigubbakcemile3
Ya kızlar moralim çok bozuk aras memeyi emmiyo sürekli reddeiyo ağlıyo ama aynı anda mama vereyim yiyo sağınca da içiyo sütü ne güzel ememye alışmıştı bırakıcak doktor amam yiyen çocuklar öle dedi yavaş yavaş bırakırmış anne sütünü napçam ya çok sütüm yoktu tamam ama yalasada yeterdi ona sağayım diyom oda zorgeliyo mecbur sağacamda emse daha ii ooy ne bilim emmiyo bıraktı memeyi görmeye kalmadan koluma yatırınca basıyo çığlığı...
Selam şekerler özledim sizi bugün yoktum. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla bir yaramazlık yok.
Sabah önce işyerime gittim evrak almaya ordan ssk ya şu para işlemlrini halletmeye:smiley-cool:
Ordan da annemle kemeraltında gezdik hava muhteşemdi yaz günüydü resmen oğluşum terlemiş bile arabada uyurken. Oğluma bir sürü yazlık ciciler ayakkabılar aldık ikimiz de çok mutlu olduk bugünkaydirigubbakcemile2 Babasına çok güzel bir hediye oyuncak vermişler onu getirdi, oğlum bugün donandı :)
Yarın sabah da sağlık ocağından çağırdılar gel kan grubuna bakalım diye ordan ananemize gidicez. Öğleden sonra da doktor kontrolümüz var kızlar inş. oğlum güzel kilo almıştır. Ordan yine ananemize gitçez çünkü babamız yarın akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkacak.
Yarın yine size katılamıcam(
iyi geceler canım.. tabiki hepsi şaka..
bizde yarın ank.ya annemlere gidicez sanırım 1 hafta 10 gün kalırız.. orda bilg.da fırsat bulursam yazarım yine size... özliycem valla sizi kızlar...
günaydın kızlar.
günaydın canlar
günaydınnnnopuyorumnanaktan
günaydın.ankara ne zaman.herkese günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?